Astrologė: vienam ženklui šią savaitę labai seksis

Šios savaitės gale prasidėsianti kalendorinė vasara daug kam reikš ir tam tikrą naują pradžią: reformas, pokyčius ar tiesiog nuotaikos pasikeitimus. Dvynių ženklo atstovai gali džiaugtis – jiems tikrai gali išsipildyti svajonė pradėti ką nors svarbaus, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2018, 1:34 PM, atnaujinta May 29, 2018, 1:48 PM

Avinas (03 21–04 19)

Basos kojos ir vasarinės šlepetės dar nėra vasaros ženklas. Gera nuotaika, atsipūtimas, ilgi vakarai, draugai, uodai – štai kas rodo tikrąją vasarą. Geras, ilgai lauktas jausmas, juo labiau, kad nauji planai ir sumanymai kol kas neaiškūs ir neįgyvendinami. Pabandykite mėgautis šiuo neapibrėžtumu ir nežinojimu, kas bus toliau. Kai rūkas išsisklaidys, dirbti teks iki pat aušros.

Jautis (04 20–05 20)

Išriedėję šešetukai nebūtinai atneš laimę ir sėkmę. Gali būti, kad tai vienos dienos šventė, kurią lydės dideli įsipareigojimai, nesklandumai ir dar daug papildomos, niekam nereikalingos veiklos. Priekaištų nėra kam reikšti – labai stengėtės, paaukojote daug laiko, dėjote pastangų, padarėte viską patys. Tik nežinojote, kiek reikės sumokėti už norų išsipildymą. Tiems, kurie neturės laimės valandos šią savaitę, labai pasiseks.

Dvyniai (05 21–06 20)

Noras pradėti ką nors naujo, neįprasto, baisiai reikalingo ir svarbaus gali išsipildyti. Reikia tik daugiau entuziazmo, ryžto ir geros palaikymo arba vykdytojų komandos. Labai daug lems jūsų gebėjimas planuoti ir skirstyti pareigas. Namuose lauks malonios staigmenos – jos šiek tiek kainuos ir šiek tiek erzins, bet viskas baigsis laimingai ir patenkinti būsite tiek jūs, tiek jūsų antroji pusė. Vienišių lauks kitokios pramogos ir kitokie laimėjimai.

Vėžys (06 21–07 22)

Viskas labai greitai keičiasi: tai, kas vakar buvo svarbu, reikalinga ar patikima, šiandien jau atmesta, užmiršta ir dėmesys nukreiptas visai kita linkme. Atsiranda naujų susidomėjimo objektų ir prioritetų, naujų draugų ir kompanijų. Šios savaitės sprendimus lemia aplinkiniai, o jūs dėl to jaučiatės gerai ir nesipriešinate. Matote perspektyvų, naujų galimybių, atsiranda naujas traukos centras.

Liūtas (07 23–08 22)

Kartais nutrūkęs kelias atveda prie geriausio tikslo. Labiau pasitikėkite lemtimi, mažiau galvokite apie tai, ką kas nors pagalvos ar kaip jausis kiti. Visi pokyčiai turi savo priežastis. Jei kas nors įvyksta, tam yra priežastis, kuri galbūt iš karto nesuvokiama, nesuprantama, nenuspėjama. Viskas paaiškės vėliau. Pasitikėkite savimi ir nesikrimskite dėl smulkmenų, kurių negalite pakeisti. Bandykite rasti ryšį tarp įvykių, gyvenimo užuominų ir atsitiktinumų.

Mergelė (08 23–09 22)

Vasaros lietūs nušniokščia ir jūsų negąsdina, atsiranda, kas išdžiovina sušlapusius ir pagirdo saldžia aviečių arbata. Jaukumo protrūkiai, ilgesio bangos užlieja ne vieną. Prisimenami ne tik tie, kurie iškeliavo toli ar kurie laiškus rašo, bet ir tie, kuriuos sielos kampelyje vis dar mylite. Ir nors meilė užglosto daugybę nelygumų, darbuose tai nepasijaus. Ten viskas kaip visada – aštru, sudėtinga, o perspektyvos menkos.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Vis dar ten pat. Suprasdami, kad gyvenimas keičiasi, kad turite keistis ir jūs, vis dar atidėliojate sprendimus. Ne todėl, kad nežinote ar nedrįstate. Tiesiog laikotės įsikibę į tai, kas sena, patikima, stabilu, ir manote, kad viskas kaip nors susitvarkys. Nesusitvarkys, neišliks. Čia kaip atsargos – anksčiau ar vėliau vis tiek ištirps. Todėl nepatingėkite – patys praminkite taką ten, kur didžiausios permainos. Ir pirmiausia tai tėvų namai ir santykis su jais.

Skorpionas (10 23–11 21)

Aistra reformoms veda aplinkinius iš kantrybės. Noras patobulinti, pakeisti ir palengvinti gyvenimą namiškiams labai apsunkina situaciją. Jie pradeda jūsų vengti, įėjus į kambarį visi nutyla, kava nevaišina, į svečius nekviečia. Tai rimtas signalas, kad jau prisidirbote. Palikite viską taip, kaip yra, bent trumpam, bent kuriam laikui, kol visi aprims ir į jus pradės reaguoti ramiau. Supraskite – nėra nieko blogiau nei tuščios viltys.

Šaulys (11 22–12 21)

Jaučiate diskomfortą, trūksta miego, malonumų, trūksta to, kas gyvenimą paverčia gyvenimu. Nepriimate sprendimų, nieko nekeičiate ne todėl, kad nežinote ar nedrįstate. Tiesiog nesuvokiate savo galimybių, nematote, kad tai galima padaryti. Turi atsirasti tas, kuris parodo, paskatina, supažindina. Klauskite, prašykite, stebėkite. Priimkite bet kokią pagalbą, svarbu, kad atsirastų naujas matymas, noras gyventi ir kurti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Negalite kontroliuoti situacijos, nes nereikia jos kontroliuoti, – viskas vyksta savaime, be jūsų įsikišimo ar pagalbos. Ką galėjote, tą jau padarėte, pasakėte. Ir dabar jūs tiesiog sėdite, laukiate, skaitote, piešiate ar net siuvinėjate. Jūs užsiimate tuo, kas svarbu ar nelabai reikšminga, tačiau gyvenimas pats dėlioja tas detales, kurias jūs stumtelėjote. Patirkite laimės įkvėpimą, džiaugsmą būdami savimi, nepriklausomi, vieni.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas, jausmai tampa įdomiu žaidimu: taisykles jūs žinote, žinote, su kuo žaidžiate, bet net nenuspėjate, koks bus rezultatas. Daug kas priklausys nuo to, ar jūsų antroji pusė supranta, kad tai žaidimas ir kad didesnė dalis šios savaitės veiklos – tik dekoracijos. Tai svarbu ne tik tiems, kurie susitiko vakar, bet ir tiems, kurie kartu gyvena ar dirba ne vienus metus. Santykiai darbe kartais tampa svarbesni nei santykiai namuose.

Žuvys (02 19–03 20)

Viską reikia pažinti pačiam. Niekas nepatars ir nepasakys, ką daryti. Eikite, bendraukite, pažinkite pasaulį, nes tik taip rasite savo tiesą. Gali būti, kad sutiksite žmogų, kuris galės nurodyti teisingą kryptį, gali būti, jog tas žmogus taps gyvenimo partneriu, jūsų gyvenimo dalimi. Šiuo laikotarpiu visi nauji ryšiai, naujos pažintys ar nauja veikla tampa ilgalaikė. Būkite atidesni pasirinkdami pakeleivį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.