Astrologė: vieną ženklą aplankys laimė, naudokitės, kol galite

Astrologė Skirma Liepienė primena, kad ateinanti savaitė – paskutinė, kuomet dienos dar ilgėja, todėl reikia suskubti padaryti svarbius darbus. Vėžio ženklo atstovų laukia netikėta laimė, panaši į kieme iš sunkvežimio išbyrėjusius riestainius.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Dvyniai
Dvyniai
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 17, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Tvora. Nesvarbu, kokias šventes atšventėte, nesvarbu, kokios šventės dar bus. Jums užtenka veiklos. Teks vienam padėti, kitą paraginti, o trečią gal ir pastumti. Svarbu, kad jaustumėte ribas, kurių peržengti nevalia. Būna, kad norite kaimyno tvorą šiek tiek stumtelėti ir padidinti savo teritoriją, bet dabar to daryti negalima nei namie, nei darbe, nei sode.

JAUTIS (04 21–05 21)

Klaidos. Visos pelės atsipūtė, nes katės užsiėmusios vaikais ir įkyriais paukščiais. Vis dėlto gali būti, kad jus medžiojanti katė kantriai laukia, kol suklysite. Ta katė greičiausiai tyko darbe. Todėl, jeigu neatostogaujate ir turite dirbti už kolegas, būkite itin dėmesingi – klaidos gali būti šiurkščios ir sunkiai atitaisomos. Namų reikalai – kaip kepamas sūris: arba perkepėte, arba neiškepėte.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Veikla. Kol dienos vis dar ilgėja, turite daug ką nuveikti. Ne tik sukurti naują gyvenimo planą, surasti kitą darbą ar perstumdyti kėdes. Tai laikas, kai iš naujo įvertinami šeimos ryšiai, grįžtama prie to, kas užmiršta, atsiprašoma ir vėl supykstama. Iš tiesų niekas nesikeičia, bet daug šurmulio, veiklos. Sukonkretinkite savo troškimus, reikalavimus, galimybes ir tik tada ko nors imkitės.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Riestainiai. Kartais laimė ateina arba atrieda netikėtai: ima ir apvirsta jūsų gatvėje sunkvežimis su riestainiais. Kiek surinksite, priklauso tik nuo jūsų. Taip ir su darbais – galimybių, pasiūlymų bus, bet ar norėsite to imtis, ar tiesiog atostogausite, priklausys nuo jūsų. Tolimiems ir artimiems planams reikia dėmesio ir pastangų. Jei lūkuriuosite, nieko nedarysite, liks tik riestainio skylė.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Poilsis. Dar viena kita diena ir dienos pradės trumpėti, o poilsiui nebuvo skirta pakankamai laiko. Išnaudokite šią savaitę atostogoms, poilsiui prie vandens, judėjimui ar sielai mieliems užsiėmimams. Jei negalite to padaryti, tai bent vakarais išvykite, patįsokite prie vandens. Keptą mėsą ir riebius užkandžius palikite vėsesniam laikui.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Galimybės. Net ir labai stengdamiesi nieko negalite pakeisti. Kėkštai baigia nulesti visas viltis nuo aukštosios trešnės, tačiau yra tikimybė, kad kai kurie jūsų norai dar liko ant šakų, kurias galite pasiekti. Imkite tai, ką pasiekiate, kas po ranka ir verta jūsų. Nesidairykite į tai, kas priklauso kitiems. Įvertinkite galimybes. Pasinaudoję jomis būsite žymiai turtingesni nei svajodami ir nieko nedarydami.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Idėjos. Laukia nusivylimai, nuotaikos kaita ir nerimas dėl to, kas bus ateityje. Tai nėra kasdienių apmąstymų tema, tačiau kartkartėmis prie to grįžtama. Nerimauti priežasčių nėra. Gali atsirasti naujų darbų, vadinasi, ir papildomų pajamų. Šią savaitę palanku įgyvendinti neįprastas idėjas. Būkite drąsesni ir darbe, ir namuose.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pertvarka. Braškių vakarėlis šįmet truputį kitoks nei įprastai. Gal braškės mažos, gal laikas ne itin palankus, o gal šiaip reikia permainų. Nesiimkite naujų darbų ar verslo sričių. Geriau perskirstykite atsakomybę tarp savų ir svetimų. Namuose norėtumėte daugiau tvarkos, paklusnumo ir tylos, bet sąlygas diktuojate ne jūs. Todėl jūsų reikalavimai bus įrašyti sąrašo pabaigoje. Gal net po katės poreikių.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Aitvarai. Skubėdami, keisdami planus ir vėl prie jų grįždami sujaukiate ne tik savo, bet ir namiškių gyvenimą. Patys suprantate, kad palaikymo sulauksite mažai, nes visi nori iš anksto žinoti, kur vyks, kada atostogaus, o kada galės su draugais išlėkti pavalgyti picos. Galite viską palikti savieigai arba bandyti sulaikyti namuose įsikūrusius aitvarus. Mažai tikėtina, kad pavyks, gal net nesivarginkite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pareigos. Savaitė keista, nes norėsite prisėsti ir viską ramiai apgalvoti. Kaip padaryti tvarką? Kaip prie jos pripratinti vaikus? Kaip atsikratyti nereikalingų daiktų? Tokie klausimai kankins ne vieną minutę. O sunkiausia darbe. Norėsite viską mesti, palikti kitiems ir užsiimti tik tuo, kas įdomu. Ne visi turės tokią galimybę, kai kam teks atlikti net nemalonias pareigas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Brasta. Jei norite pasiekti kitą upės krantą, reikia rasti brastą. Gali būti, kad dabar suprasite, kur ir kodėl klydote. Bandykite pataisyti situaciją – pereikite pas tuos, kuriuos anksčiau skriaudėte ir niekinote. Nebus lengva, nes jumis nepasitiki. Kartkartėmis kylantys emocijų pliūpsniai naikins galimybę susitaikyti. Turite būti atkaklūs, kad sulauktumėte atleidimo ir pagalbos rankos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Norai. Laukimas žudo. Nesvarbu, ar laukiate geresnių laikų, ar žinių, ar iš toli atvykstančio mylimo žmogaus. Laikas sustoja, atrodo, kad net žolė neauga. Negalite nieko paskubinti, lieka pasitelkti kantrybę. Ravėkite, laistykite žolę, jausmus ir viltis. Tikėkite, kad viskas kada nors susitvarkys. Darbai juda vangiai. Norai, kaip ir lietaus debesys, nenuspėjami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.