Astrologė: vienam ženklui ši savaitė bus labai triukšminga

Kai kurie Zodiako ženklai gyvens svajonėmis apie atostogas, kurių vis nepavyks paversti realybe, Dvyniams ši savaitė bus triukšminga, bet nedarbinga, o Skorpionui net gresia neturėti su kuo pasišnekėti vasaros vakarais, nes visus artimus žmones bus nuo savęs jau nuvijęs. Astrologė Skirma Liepenė pataria ne braidant per papartynus ieškoti to, ko nepametėte, o įvertinti tai, ką jau turite.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2018, 12:43 PM

Avinas (03 21–04 19)

Gražios šventės, trumpos naktys, vakaronės ir šokiai žavės labai trumpai. Viskas greitai atsibos ir norėsis įprastos tvarkos, savos kompanijos, o kartais ir vienumos, kad galėtumėte apgalvoti, įvertinti, nuspręsti, ką veiksite toliau. Ne visiems šis periodas bus linksmas: vieniems teks prisiimti papildomus įsipareigojimus, kitiems – atsisakyti darbų, o tretiems – susikrauti mantą ir ieškotis kitos veiklos.

Jautis (04 20–05 20)

Bandymai išsiaiškinti, kas geriau, kas patogiau, užsitęsia. Informacijos rinkimas ne itin žavi, juolab kad optimalaus visus tenkinančio varianto nėra. Didieji svarstymai gali užsitęsti. Tiems, kurie planuoja mokytis, lengviau: mokama ar nemokama, metai, dveji ar ketveri, lemia aplinkybės ir finansinės galimybės. Tiems, kurie ruošiasi išvykti, sprendimus priimti paprasčiau – žiūrima tik savų interesų, su šeima tariamasi menkai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nesvarbu, kas skaniau: dvi dienas ruošta matė ar kokteilis prie baro, – svarbu, kad būtumėte patenkinti, kad būtų linksma ir skambėtų muzika. Labai triukšminga, impulsyvi ir nedarbinga savaitė. Na, nebent jūsų darbas ir yra sukelti triukšmą, šurmulį ir neramumus. Namiškiai pataikaudami tylės, nevargins su priekaištais, bet viską prisimins ir iškilus reikalui tikrai primins. Tikėtis, kad viskas praeis be liekamųjų reiškinių, – naivu.

Vėžys (06 21–07 22)

Keistos kelionės, keistos kompanijos, nauji žmonės, nauji nuotykiai ir priverstinis sugrįžimas atgal. Jums nepavyks pabėgti nuo to, kas vadinama kasdienybe. Atostogų planavimas – labai sudėtinga tema, nes kartu užkabina ir finansinius klausimus. O jei pavyks ir susiruošite aplink žemę per aštuoniasdešimt dienų, vis tiek iškils daugybė kliūčių ir nesutarimų su namiškiais. Todėl būkite sąžiningi vertindami tiek savo, tiek antrosios pusės galimybes.

Liūtas (07 23–08 22)

Atostogos punktyrais – savaitgaliais, nugriebtomis dienomis, netoli, vietoje, čia pat. Darbai judės kaip judėję – vieną dieną lengviau, kitą sunkiau, bet be didžiulių pokyčių. Ir tai pradės erzinti, kaip ir netoliese kepamos mėsos kvapas. Jums norėsis ko nors lengvo, gaivaus, o tam nebus jokių galimybių. Būkite kantrūs – jūsų tikrosios atostogos netrukus ateis ir jūs dar pamatysite vandenyno tolius.

Mergelė (08 23–09 22)

Braidžiojimas po papartynus ir ieškojimas to, ko nepametėte, bet tai, ką jums pažadėjo, nepasiteisins. Jūsų svajonės pildysis, bet ne tokiais būdais, ne tokiais terminais ir ne su tais žmonėmis. Viskas susiklosto kiek kitaip, nei buvo planuota pačioje pradžioje. Tolimi planai vykdomi gerokai lengviau, paprasčiau nei kasdieniai įsipareigojimai, rutininiai darbai. Asmeniniame gyvenime labai daug visokių šapų, senų kankorėžių ir praeities smilgų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Viskas tempiasi, vienas kitą kliudo, kliūva: geras darbas provokuoja gerą, blogas paskui save tempia blogą. Ir nėra to gero, kad neišeitų į bloga. Nei pakeisti, nei sutrukdyti tam neturite jokių galimybių. Tai, kas savaitės pradžioje atrodė vertinga, jos pabaigoje tampa menkaverčiais ir niekam nereikalingais dalykais. Ne kiekviena duonos pluta tampa gardžios giros pagrindu. Neskubėkite, leiskite visam kam vykti savaime.

Skorpionas (10 23–11 21)

Geriau priešinis vėjas, vienas kitas stipresnis gūsis ir pakeista veiklos kryptis nei priešiškai nusiteikę žmonės. Iš dalies esate kalti patys, nes neįvardijate savo norų, keičiate planus, nevertinate tų, kuriuos turite greta. Nesvarbu, kiek jums metų ir kokias pareigas turite, savikritika – labai vertingas dalykas, ypač dabar, kai vakarai tokie gražūs, o pasėdėti nėra su kuo, nes visus jau išvaikėte.

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenimas – amžinas teatras, ir nieko jame nėra be kaukės. Šiuo laikotarpiu bus itin sudėtinga suprasti, kas ką vaidina ir kodėl. Gali būti, kad iš tiesų jūs matysite spektaklį, kuris skirtas tik jums, o nusileidus uždangai suprasite, kad viskas pasibaigė ir reikia gyvenimą pradėti iš naujo. Kai kurie darbuose, kai kurie namuose, o treti viduje išgyvens visus Dante pragaro ratus. Ilga savaitė, kuri keičia gyvenimo vertybes.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Didysis planas suveikia: jūs turite laiko sau, galite būti vieni, galite su draugais, galite tiesiog būti laisvi ir laimingi. Turite taip suplanuoti laiką, kad galėtumėte paskaityti, paplaukioti, išsivirti kvapios braškių uogienės ar tiesiog kartu su kėkštais pasipešti dėl prinokusių trešnių. Tai laikas, kuris yra jūsų. Leiskite laikui tekėti tuo greičiu, kuriuo jums norisi, būkite tuo, kuo norite, ir su tais, su kuriais norite.

Vandenis (01 20–02 18)

Leiskitės į nuotykius. Niekada nesužinosite, kur jūsų svajonių miestas, jei jame neapsilankysite. Gal iš smėlio, gal iš svajonių ar debesų, o gal jūsų miestas tikrai egzistuoja ir į jį kadaise buvo užsukęs Jamesas Cookas. Tai permainų, judėjimo ir pokyčių poreikis. Planuokite, skaičiuokite, kraukitės krepšius ir keliaukite ieškoti savo svajonės. Vasara – tam puikus laikas. Apeisite ir sugrįšite turtingesni, protingesni ir labiau patyrę.

Žuvys (02 19–03 20)

Skubėkite, pasinaudokite netikėtumo momentu, bet savo paslaptis išsaugokite, kad ir kaip norėtųsi viską išrėžti į akis, pasakyti tiesą ar tiesiog apspjauti. Tylėdami galėsite būti bent du tris žingsnius priekyje ir pasiekti pirmieji tai, ką kiti dar negreitai pamatys. Svarbiausia nesigirti, neišplepėti ir nekelti papildomo triukšmo, kuris šiuo metu jums tikrai nėra naudingas. Laisvos dienos nuo darbų – dar ne atostogos.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.