Astrologė: vienas ženklas užmegs stiprų naują ryšį

Astrologė Skirma Liepienė Dvynius ir Liūtą įspėja dėl galimų sunkumų bendraujant, o Ožiaragiui ateinančią savaitę pranašauja daug žadantį stiprų ryšį.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 24, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jun 24, 2018, 9:11 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Atsargumas. Neskubinkite įvykių ir nesivykite tų, kurie išeina. Susitaikykite su mintimi, kad nieko nepakeisite, ir gyvenkite taip, kaip turite gyventi, – vengdami intrigų bei apkalbų. Savaitės pradžioje darbai gali nejudėti. Nespauskite. Laikas toks, kai visi sprendimai yra svarbūs ir turi pasekmių. Po didžiųjų laužų kūrenimo, vainikų plukdymo viskas pasikeis – ateis ramesnis laikotarpis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pinigai. Atrodo, kad svarbiausius klausimus jau išsprendėte ir ne itin rūpi, kas vyksta ar atsitiks artimiausiu metu. Pasiteiraukite namiškių, kaip gyvena jie. Gal turi planų, kuriuose privalėsite dalyvauti ir jūs. Dabar svarbiausia – pinigai. Turite taupyti juodai dienai, kelionėms ar dideliems pirkiniams. Privalote įvertinti ne tik galimybes, bet ir riziką.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Konfliktai. Apsidairykite, kad suprastumėte, kas ir kur jus tempia. Gali būti, kad jau pasukote nuo savo principų ir įsitikinimų. Pažadinkite savyje troškimą pažinti, atrasti, megzti pažintis. Neleiskite, kad kas nors tą troškimą slopintų. Sudėtingiausia diena – sekmadienis. Tada gali kilti konfliktų dėl neapgalvotų sprendimų ir garsių pareiškimų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sėkmė. Viskas klojasi pagal jūsų planą, jokių kliūčių ar nesusipratimų. Nors pradėti darbai juda puikiai, apims jausmas, kad tuoj gali atsitikti šis tas nemalonaus. Atsipalaiduokite. Nieko nenutiks, nes nieko negali nutikti. Viskas taip sėkmingai ir tęsis. Ilgus šiltus vakarus leiskite lauke, grožėkitės žvaigždėtu dangumi ir būkite laimingi.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šaukštas deguto. Manote, kad jums skirta visa statinė medaus? Argi taip būna? Vis tiek atsiras šaukštas deguto. Būkite apdairūs, matykite tuos, kas gali užkliūti ir viską supainioti. Kalti būsite ne jūs, bet srėbti teks jums. Joks geras vynas ar smagus vakarėlis nepadės užmiršti problemų darbe. Net jeigu tą vakarėlį organizuoja viršininkas. Atsipūsti reikia, todėl daugiau laiko praleiskite su šeima, prie jūros ar bent prie tvenkinio.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Sandoris. Negalite turėti to, kas jums nepriklauso, negalite sutaupyti to, ko neturite. Sunkus laikas, kai ant svarstyklių dedamos pareigos, jausmai ir dėkingumas. Atlygis už tai gali pasirodyti pernelyg menkas. Pagalvokite, ką ir už kiek parduodate. Juk ne tik braškes ar krapų ryšulėlį, bet ir savo ateitį, įsitikinimus. Sunkus laikas, kai neaišku, kiek verti jausmai, o kiek pareiga.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Atsakomybė. Surinkite visą informaciją, ją patikrinkite ir tik tada priimkite sprendimus. Bet koks skubėjimas gali nuvesti į klystkelius. Daugiau atsakomybės pasilikite sau, neprimeskite antrajai pusei. Ji ir taip turi rūpesčių. Taip elgdamiesi išvengsite dalies problemų, juo labiau kad sėkmė dabar jūsų pusėje. Darbe žiedlapių niekas gal ir neklos, bet bus ramu, stabilu ir be pokyčių.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Triukšmas. Keistas laikas. Namuose toks gaudesys, dundesys, jog atrodo, kad atėjo permainos. Triukšmas stiprėja ir vis labiau trukdo. Ar yra priežasčių drebinti gyvenimo pamatus? Greičiausiai ne, bet vis tiek tai vyksta. Jums reikia arba pabandyti visa tai nutraukti, arba rasti muzikinį ritmą. Neturėtumėte nei apsigyventi darbe, nei bėgti į pajūrį. Iš tokios situacijos ištrūkti nepavyks visą savaitę.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Energija. Turite pasirinkimo teisę ir stengiatės ja naudotis. Darykite tai švelniau, neprimeskite aplinkiniams savo nuomonės ir pažiūrų. Dabar išlikti objektyviems – ypač sunku. Kai gali daug, nelengva apriboti savo norus. Vis dėlto būtų teisinga palaukti, neperspausti. Turite daug energijos. Būtų gaila, jeigu ją išnaudotumėte aiškindamiesi santykius, o ne dirbdami.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Nuotykiai. Vis dar galvojate apie žmogų, su kuriuo praleidote kelias įdomias valandas? Mintyse atkuriate pokalbio detales, ieškote preteksto visa tai pakartoti? Greičiausiai tas žmogus į jūsų gyvenimą atėjo su tikslu. Gali būti, kad jis atidarė skrynią, kurioje yra seniai paslėptų jausmų. Užsimezgęs stiprus ryšys taip lengvai nenutrūks. Nebijokite leistis į nuotykius.

VANDENIS (01 21–02 19)

Keliai. Net nenorite tikėti, kad viskas galima ir viskas taip gražu. Vieni keliai veda į Romą, kiti – prie jūros, o draugus keliai atveda pas jus. Gali atsitikti taip, kad kas nors pirmadienį pasiklys ir nueis savais keliais. Palikite jį klajoti, nesistenkite susigrąžinti ar prisivilioti. Tai, kas jūsų, liks su jumis, kiti pasitrauks. Eiti priekyje nebus sunku, tik nepamirškite, kur einate ir ko tikitės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Rūpesčiai. Pramogoms ir pomėgiams laiko nelieka. Sumanymų ir norų daug, o įgyvendinti nėra kada. Galite graužtis, kad per mažai dirbate, kad laiku neatliekate to, ką reikėtų, ir stinga tvarkos. Deja, tai nieko nepakeis, tik gadins nuotaiką. Darbai juda taip, kaip ir gali judėti vasarą. Veikiausiai kils rūpesčių dėl įsipareigojimų tėvams ir seneliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.