Palmiros horoskopas liepai: palankesnė bus pirmoji mėnesio pusė

Kai kuriems Zodiako ženklams – Jaučiui, Dvyniams, Žuvims – liepa bus gana palanki. Kitiems – Mergelei, Šauliui – astrologė Palmira Kelertienė pataria būti apdairiems. Daugeliui kiek palankesnė bus pirmoji mėnesio pusė. Gerai, jeigu šį mėnesį pavyks daugiau ilsėtis nei dirbti.

 123 rf ir D.Umbraso nuotr.
 123 rf ir D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2018-07-01 11:47, atnaujinta 2018-07-01 12:06

Avinas (03 21–04 19)

Beveik visą liepą Avinams verta užsisklęsti nuo išorinio pasaulio ir atsiduoti šeimai. O namuose bus svarbu atsiriboti nuo piktų minčių, nesipykti su artimaisiais.

Saugokite save nuo stresų, nelaukite, kol suirs nervai, užklups ligos, nes dėl įtampos, nerimo gali pablogėti skrandžio darbas, sutrikti virškinimas.

Pirmąją mėnesio pusę gali tekti spręsti problemas namuose ir darbe. Nors liepos 13 dienos Saulės užtemimas jus įspėja vengti skubotų sprendimų.

Antroji mėnesio pusė palanki kelionėms su šeima. Tai bus gera proga stiprinti savo vaikų pasitikėjimą šeima. Tai itin svarbu, nes Mėnulio užtemimas liepos 27-ąją patikrins santykių su vaikais tvirtumą.

Mėnesio pabaiga gali tapti stresinė nestabilioms poroms. Naujų santykių užmegzti nepatartina.

Jautis (04 20–05 20)

Atsargiai – pirmoji mėnesio pusė jums dažnai bus palanki, tad prarasite budrumą ir dėl to galite nukentėti. Liepa – užtemimų mėnuo (13 dieną – Saulės, 27-ąją – Mėnulio užtemimai), todėl per naujus žmones galite patekti į bėdą.

Nebūkite patiklūs, netikėkite gražiais pasiūlymais greitai praturtėti, pigiai įsigyti brangios technikos ar vertingą papuošalą.

Ilgai laukti pokyčiai gali įvykti antrąją mėnesio savaitę. Tiesa, trečiąją dekadą laukia netikėtumai, po kurių gali pasikeisti jūsų finansinė padėtis, santykiai su sutuoktiniu. Trečioji dekada bus nepalanki ir antrosios pusės paieškai.

Pasiūlymams ir pažadams ypač kritiški būkite 5, 6, 9, 12, 13, 23–28 dienomis. Trečiąją dekadą nevertėtų skolinti pinigų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Mėnesio pradžioje pavyks užmegzti naujus patikimus ryšius, gauti svarbios informacijos, kuri padės plėtoti veiklą, sustiprins jūsų autoritetą darbe, visuomenėje, lems pergalę konkurencinėje kovoje. Bus verta susitelkti ir į finansinių problemų sprendimą.

Tačiau nuo 5 dienos – jau apgaulingas laikas, netinkamas reikšmingiems įsipareigojimams. Turėtumėte pasisaugoti apgaulių, ypač 5–9, 16 dienomis.

Trečiąją dekadą nevykite į rizikingas keliones, atsargiau bendraukite su svetimais žmonėmis. Iš jūsų stengsis išvilioti pinigus visokie simpatiški paslaugų teikėjai arba mėgins įvelti į meilės intrigą vien tam, kad ištuštintų jūsų piniginę.

Taip pat saugokitės vagių. Jus dažniau nei paprastai pasieks paskalos – netikėkite tuo, ką išgirsite, kol nepatikrinote.

Vėžys (06 21–07 22)

Gimtadienio laikas – svarbiausias metuose. Įsidėmėkite, kas vyks 12 dienų po jūsų gimtadienio.

Gera nuotaika per gimtadienį – visus metus jūsų laukia pripažinimas. Jei antrą dieną po gimtadienio gausite pinigų, jų stygiaus nejusite. Jei trečią dieną netikėtai susipažinsite, teks nemažai bendrauti. Ketvirtos dienos įvykiai papasakos apie jūsų namus bei šeimą.

Apie širdies reikalus galėsite spręsti pagal penktą dieną – gerai, jei tądien būsite su mylimu žmogumi. Apie sveikatą bylotų šešta diena, apie santuoką – septinta, apie nelaimingus atsitikimus – aštunta. Apie keliones, veiklos plėtimą spręskite pagal devintą dieną, apie karjerą – pagal dešimtą, apie permainas – vienuoliktą. Dvylikta diena mįslinga – ji parodys, kas yra ar bus jūsų slapti priešai.

Liūtas (07 23–08 22)

Nelengvas mėnuo. Jei turite nesutvarkytų reikalų, suskubkite tai atlikti iki 11 dienos. Vėliau derėtų daugiau dėmesio skirti jėgoms atgauti.

Bus svarbu atsiriboti ne tik nuo savų reikalų, bet ir nuo neigiamos aplinkinių patirties – dėl Mėnulio užtemimo jūsų ženkle jus magiškai veiks kažkieno nesėkmės. Imsite manyti, kad ir jūsų laukia tas pat.

Nieko panašaus, bet jei labai tikėsite, prisišauksite bėdą, nes įtaiga užtemimo mėnesį – rimtas dalykas. Įtaigiausi bus tie, kieno gimtadienis papuola į Mėnulio užtemimą, – 25–29 dienomis.

Būkite atsargesni tvarkydami turto reikalus trečiąją dekadą. Dalykiniuose bei asmeniniuose santykiuose būsite linkę labiau patikėti tuo, kuo norite, nei realiais dalykais.

Mergelė (08 23–09 22)

Skubate, nervinatės, vis su kažkuo kovojate dėl smulkmenų, ką nors bandote pakeisti darbe arba darbą. Kol kas neverta nieko keisti veikloje, planuoti ateities – šiuo metu nepavyks ko nors įdomaus sugalvoti ar atrasti.

Mėnuo netinkamas aktyviai veiklai, bent jau pirmąją ir trečiąją dekadą verta atsitraukti nuo darbų. Antroji dekada sąlygiškai palankesnė. Tiks tvarkyti finansinius reikalus. Tiesa, investuoti netinka visas mėnuo.

Itin apdairūs piniginiuose ir meilės reikaluose turite būti trečiąją dekadą. Tuomet galite tapti apgaulės auka. Ypač moterims trečiąją dekadą nereikėtų veltis į romantiškus vasaros nuotykius.

Paskutinę liepos savaitę padidės traumų tikimybė. Gali pablogėti virškinimas, išaugs tikimybė apsinuodyti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Mėnuo prasidės sėkmingai, bet nuo 5 dienos sudėtingas laikas – neplanuotos išlaidos dėl artimųjų, sunkumai darbe. Liepos pradžia žada naujų karjeros perspektyvų – jei gausite veiklos ar aukštesnių pareigų pasiūlymų, sutikite.

Iki mėnesio pabaigos nebus tinkamas laikas investuoti, skolinti. Itin apdairūs turite būti, jei pirmąją mėnesio pusę tektų tvarkyti reikalus su užsieniečiais.

Svečioje šalyje galite patirti nenumatytų išlaidų. Itin nuostolingas laikas 6–9, 23–27 dienomis.

Liepą bus svarbu daugiau dėmesio skirti tėvams – labiau atsižvelkite į jų nuomonę. Trečiąją dekadą rizikingai gali susiklostyti santykiai su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Esamą ryšį gali dar labiau supainioti romantiška intriga darbe ar nauja pažintis poilsiaujant.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nors liepa tradiciškai – jūsų optimizmo mėnuo, šįkart prireiks daug išminties bei tvirtumo, kad atlaikytumėte užsitęsusias problemas, – vargins senos skolos, nesklandumai šeimoje. Vis dėlto nieko nepaskubinsite, o jei imsite ką nors daryti per jėgą, dar labiau įstrigsite.

Tiesa, mėnesio pradžia ypatinga: 1–4 dienomis bus palanki proga sutvarkyti svarbius reikalus. Vėliau galite ramiai ilsėtis su šeima, atidėdami reikalus.

Per atostogas neverta vykti toli, nes liepą gali kilti rūpesčių namuose. Būkite šį mėnesį atidesni tėvų sveikatai.

Jei esate suplanavę remontą namuose, pasiruoškite darbų vilkinimui. Kita vertus, rudenį labai išaugs broko tikimybė.

Mėnesio pabaiga gali lemti rūpesčių darbe. Tai netikęs laikas keisti darbo vietą ar pereiti į aukštesnes pareigas.

Šaulys (11 22–12 21)

Pirmoji liepos pusė problemiška – jums gali pakenkti intrigantai, pavyduoliai. Susidursite su naujomis kliūtimis. Nepraraskite šauliško optimizmo, bet ir nepasiduokite tuščiai vilčiai.

Verta būti apdairesniems su didelėmis pinigų sumomis, nekilnojamuoju turtu. Pirmąją mėnesio pusę gali būti priminta ir sena skola.

Tiesa, jums palankios pirmos mėnesio dienos – 1–5. Tuomet galimos ir malonios staigmenos karjeroje ar šeimoje.

Pasistenkite šį mėnesį išvykti į užsienio kelionę – tai svarbiausias vaistas Šauliams. Naujos šalys, nematyti žmonės jus ramins. Jei liksite namie, neužsisėdėkite, dažniau lankykite draugus, išvykite į kitą miestą, nes namų aplinka slėgs.

Mėnesio pabaiga žada romantišką nuotykį, kuris vargu ar ką gero atneš.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Lemtinga pirmoji dekada – turite būti atidūs santykiams su antrąja puse. Ieškantiems poros nedera reikšti iniciatyvos visą šį mėnesį. Likimas gali nusišypsoti tik išimtiniu atveju.

Liepa padarys jus labiau priklausomus nuo partnerių ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir veikloje. Kai Saulė Vėžyje, susitarimai – jūsų jėga. Tad nepasiduokite pagundai išsakyti „visą teisybę“ viršininkui ar sutuoktiniui. Nepamirškite, kad iki rugpjūčio pabaigos tęsiasi jūsų išbandymų metas per Juodąjį Mėnulį.

Įtempta mėnesio pabaiga – išlikite taktiški, kitaip galite viską sugadinti.

Bus naudingiau, jei mokėsite rasti bendrą kalbą ir su antrąja puse, ir su savo viršininku, ir su konkurentais.

Liepą stiprinkite sveikatą bei nervus ir nesipykite su tais, kurie jus myli.

Vandenis (01 20–02 18)

Nelengvas mėnuo. Jei turite kokį slaptą negalavimą, dabar jis gali pasireikšti ir atimti daug jėgų.

Iš jūsų bus daug reikalaujama – pareigos smaugs. Pasistenkite jose įžvelgti džiugių aspektų.

Užtemimai liepos 13 ir 27 dienomis įspėja vengti nežinomų situacijų, nebūti patikliems su naujais bendradarbiais. Galimi nemalonumai darbe dėl neatidumo, pavojai sveikatai per netikusį maistą.

Liepa bus lengvesnė, jei viską stengsitės daryti su šypsena bei pasitenkinimu. Jei mokėsite nusijuokti ištikus nesėkmei, mėnesiui baigiantis pasijusite sutvirtėję. Bet jei dėl kiekvieno nieko pulsite aiškintis santykių – ne tik nervus sugadinsite, bet ir pakenksite sveikatai. Trečiąją dekadą būkite atsargesni prie vandens, venkite bendrauti su pesimistais.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuotaikos tampa pavojingai romantiškos – nesugalvokite staigiai įsimylėję ką nors keisti – atsisakyti dalykinio pasiūlymo, pakeisti gyvenamąją vietą, nutraukti sužadėtuves ar palikti šeimą.

Liepą nepavyks realiai vertinti situacijos dėl Saulės ir Mėnulio užtemimų. Nederėtų visiškai savieigai palikti savo likimo, tačiau netinka ir sąmoningai siekti ko nors naujo.

Nors liepa yra sėkmės mėnuo, elkitės apdairiau: nebūkite patiklūs, nepasiduokite jums daromam spaudimui ir nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, ypač 1, 2, 5, 6, 9, 12, 13, 23–27 dienomis.

Nepalankiausia bus trečioji dekada. Jei nesuspėjote mėnesio pradžioje išsiugdyti meilės sau jausmo, pradėsite justi nepasitenkinimą viskuo. Mėnesiui baigiantis nepatartina planuoti kelionių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.