Astrologė: vienas ženklas turės priimti svarbų sprendimą

Ši savaitė daugeliui atrodys erzinančiai nuobodi, norėsis įdomumo, pokyčių. Vis dėlto vienas ženklas neturės kada nuobodžiauti: Mergelėms šiuo laikotarpiu teks priimti lemtingą sprendimą, teigia astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2018, 12:17 PM, atnaujinta Jul 10, 2018, 12:25 PM

Avinas (03 21–04 19)

Išsprendėte problemas, atsiribojote nuo konfliktų, ginčų, politikos, ir gyvenimas prarado spalvas. Tapo nuobodu, dingo intriga. Kaip ją susigrąžinti, iš kur? Kur rasti naują temą gyvenimui? Galite užsukti pas kukliau gyvenančius draugus ar tiesiog vėlai vakare pasivaikščioti mieste. Bus jums ir drama, ir nauji išgyvenimai. Didelė pagunda vaikščioti ašmenimis.

Jautis (04 20–05 20)

Gyvenate įprastą gyvenimą, kasdien einate į darbą, susitinkate su tais pačiais žmonėmis toje pačioje vietoje ir manote, kad tai nuobodu? Greičiausiai ne, tik praradote gebėjimą matyti savo darbe niuansus, pustonius, nes tai įprasta. Šios savaitės tikslas – kasdienį darbą padaryti įdomesnį. Jau vien tam, kad nesinorėtų jo keisti, visko mesti ar važiuoti kur nors kitur ieškoti laimės. Laimė yra ir čia, ir ten. Tik čia ji – tarp savų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Stenkitės išlaikyti emocinę pusiausvyrą, kad ir kas būtų, kad ir kaip įvykiai klostytųsi. Venkite žemės drebėjimų ar uraganų namuose. Gyvenimas visada banguoja aukštyn ir žemyn. Tik tų, kurie gyvena vieni, su niekuo nekalba, nieko nedaro, namuose nieko ir nevyksta. Labai svarbu nieko negriauti nei santykiuose, nei darbuose. Daug kas klostosi ne taip, kaip norėtųsi, bet jei šiuo metu slystate žemyn, netrukus kilsite į viršų.

Vėžys (06 21–07 22)

Buitis pasiglemžia patį darbingiausią laiką: kol pabundate, kol papusryčiaujate, kol išsiruošiate – laikas prarastas. Turite nuspręsti, kas jums svarbiau: išlyginti marškiniai, puikūs pusryčiai ar jūsų darbai, tikslai ir siekiai. Nusprendžiate ir tada arba patys lyginate marškinius, dėliojate pomidoriukus prarasdami laiką, arba randate, kas tai padaro už jus. Žmonės linkę padėti, jie nori būti paslaugūs, tai kodėl tuo nepasinaudoti? Egoistiška, bet dabar labai svarbu.

Liūtas (07 23–08 22)

Labai daug kas vyksta už uždarų durų, kur nematote situacijos ir negalite daryti įtakos. Jei neįleidžia, ir nereikia, galbūt tai visai ne jūsų reikalas. Išspręs be jūsų, jums praneš rezultatą, tad neeikvokite energijos. Eikite ten, kur jūsų arena, ten, kur valdote jūs, kur jūsų įtakos zona. Gal tai parkas, gal stadionas, o gal jūsų namo kiemas, kur šeimininkas – jūs ir tik jūs. Nesidairykite į svetimas teritorijas, karaliaukite tik savo valdose, tuomet nuostolių ir konfliktų bus mažiau.

Mergelė (08 23–09 22)

Tai laikas, kai daromi sprendimai. Kai kam jie atrodys paprasti, nesvarbūs, galbūt net menkaverčiai. Tačiau dabar susidėlioja tam tikros nuorodos kitam sezonui. Ne nuo kalendorinių metų pradžios, o dabar jūs nusprendžiate, ar valdote savo visatą, ar esate menkutis, spalvingas palydovas svetimose erdvėse. Jūs sprendžiate, kaip gyvensite, taupysite ir dirbsite. Naminiai santykiai nuo to negerėja.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Neverta dalytis darbais, pasiskirstyti pareigomis, trimituoti apie lyčių lygybę ir nustumti viską į ateitį, kai bus palankiau. Neatidėliokite rytdienai to, ko galima iš viso nedaryti. Tiesiog atmeskite, nesiblaškykite, mažiau kalbėkite, mažiau koncentruokitės į nuojautas, pojūčius ar emocijas. Gyvenkite realybe, faktais ir galimybėmis. Finansinė laisvė – štai kas dabar svarbiausia. Jei jos nėra, nėra galimybių tobulėti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Viską nukeliate iki tam tikros žymos, gyvenimo brūkšnio, nuo kurio norite pradėti gyventi kitaip. Tai niekada nesuveikia. Dietą reikia pradėti nuo dabar, sportuoti – nuo šiandien, o sumažinti vyno kiekį – vadinasi, jo visai nepirkti. Arba neplanuokite, nežadėkite sau, jei nesate pasiruošę. Tai labai gadina nuotaiką, nuvilia jus pačius. Išlaikykite gerą nuotaiką ir pasitikėjimą savo gabumais, valia.

Šaulys (11 22–12 21)

Kiekviena nauja diena dovanoja naują potyrį, naują svajonę ar planą. Ir jei nieko nevyksta, nieko naujo nematote, gal tiesiog dar nepabudote? Tai labai keistas laikas, kai darbai, kurie ėjosi puikiai, staiga sustoja, kai planai, kurie tebuvo planai, pajuda ir yra įgyvendinami, kai sutikti nauji žmonės netikėtai tampa jūsų gyvenimo dalimi. Vienoje vietoje tai sąstingis, kitoje – pažanga. Išmokite atskirti, kur verta dėti pastangas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gyvenime – kaip gatvėje: reikia sekti ženklus. Gali būti, kad ką nors pražiopsojote, nepamatėte, o gal tiesiog neįvertinote situacijos ir gavote baudą. Nebūtinai tai skaudūs įvykiai, gali būti tiesiog perspėjimas, kad darote ne tai, ką reikia. Užlietas kompiuteris, sudužęs telefonas informuoja ne tik apie tai, kad laikas juos keisti, bet ir kad plepate per ilgai, skiriate laiką ne tam, kas svarbu, ar tiesiog kad reikia visur būti atidesniems.

Vandenis (01 20–02 18)

Nesvarbu, kas ką sako, jūs vis tiek nepatenkinti. Nepatenkinti, nes lyja, nepatenkinti, nes karšta. Nepatenkinti, kad niekas jūsų neklauso, o kalbant pertraukia. Nustokite raukti nosį, pamatykite, kas gera ir gražu. Jūs galite koncentruotis į savo darbus, tikslus ir eiti link jų. Tačiau galite būti paprastu žmogumi ir tenkintis tvarkinga buitimi, maloniais santykiais šeimoje, nereikalaudami iš savęs maksimumo. Tiesiog nuspręskite, ko norite, ir savaitė bus kur kas palankesnė.

Žuvys (02 19–03 20)

Bandymai ką nors atkapstyti iš praeities nuvilia. Tai, kas buvo, paliko pėdsaką, padarė savo darbą, tačiau dabar tai nebesvarbu. Nesvarbu ir praeiti gyvenimai, išgalvoti ir tikri, svarbu tik tai, kas yra čia ir dabar. Geras, smagus laikas, kai žvelgiate pirmyn, kuriate planus, ieškote spalvingų nuotykių ir perspektyvų. Planuodami, kurdami žengiate į ateitį, kur jūsų laukia nauji žmonės, naujos patirtys ir nauja meilė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.