Astrologė: vienam ženklui kažkas bandys patraukti sostą

Kitą savaitę žvaigždės gali sutrikdyti planus ir priversti nervintis. Dvyniai susidurs su norinčiais juos teisti, o Jaučius kažkas pabandys nustumti nuo sosto, teigia astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-07-22 05:30, atnaujinta 2018-07-22 07:28

AVINAS (03 21–04 20)

Rezultatai. Galėsite ne tik sutelkti žmones imtis bendrų tikslų, bet ir susikurti naujų galimybių. Rezultatų teks palaukti. Jie bus matyti tik rugsėjį, tačiau dirbti ta linkme reikia jau šiandien. Tiems, kam gyvenimo pertvarkyti nereikia, kieno planai, darbai ir siekiai surašyti užrašų knygelėje, yra paprasčiau. Viskas turi turėti tęstinumą.

JAUTIS (04 21–05 21)

Sostas. Kasdien keisti pažiūras ir įsitikinimus gali tik karalius, o jums tenka ne tik laikytis savo pozicijos, bet ir ją ginti. Niekas nepuls, nesiginčys, bet sostą patraukti bandys. Reikia išsilaikyti. Savaitgalį vyks įvairūs aptarimai, pasitarimai ir derybos. Nieko nebus nuspręsta, bet bus daug apšnekėta, svarstyta, o kartu ir vyno išgerta. Jauskite saiką, nes pirmadienis ateis greitai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pagalba. Kaltintojų bus daug, norinčiųjų teisti – taip pat. Nesigilinkite, kas ir kodėl. Tiesiog ieškokite pagalbos ir tų, kurie galėtų patvirtinti jūsų versiją. Yra tikimybė, kad savaitės viduryje viskas bus taip, kaip ir turi būti. Jūs tapsite beveik šventi. Norėdami sušvelninti situaciją, dar sekmadienį apsvarstykite visas galimybes.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Planai. Žvaigždžių nepriversite tarnauti. Jei pirmadienį norite taikytis ir derėtis, derėkitės. Neatidėliokite, net jei visi aplink ir sako, kad iš to nieko gera nebus. Savaitgalį nesiruoškite niekur vykti – nei prie ežero, nei harmonijos ieškoti. Kelionės planai žlugs nespėjus iš kiemo išvažiuoti. Apsvarstykite viską, ką žinote, ką galite, ir pasinaudokite galimybėmis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ryšulys. Jūsų laukia dovanos ir smagūs susitikimai savaitgalį. Nepavyks nuveikti tiek, kiek suplanavote. Darbų daug, planų dar daugiau, o noro dirbti nėra. Atslinks vienas kitas nerimo šešėlis. Prisiminkite, kad tai, kas daroma prievarta, neduoda trokštamo rezultato. Iki antradienio gyvenimas bus paprastas, o vėliau taps panašus į sunkų ryšulį, kurį privalote tempti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Košė. Nuojauta neapgauna tik tada, kai vilties neskiedžiate alkoholiu. Atrodo, kad teks ne tik nuojauta pasikliauti, bet ir spręsti įvairias problemas. Jei košę užvirėte patys, iškabinsite greitai, bet jei šį puodą užmaišė mylimas žmogus ar vaikai, srėbsite ilgai. Tikėtina, kad antradienį jau bus lengviau, tačiau nuoskaudas jausite dar ilgai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Energija. Vidinė jėga leidžia turėti pasirinkimo teisę ir ją rodyti. Pabandykite visa tai daryti švelniau, neprimeskite aplinkiniams savo pažiūrų. Dabar išlikti objektyviems yra sunku – kai gali daug, sunku riboti norus. Būtų teisinga palaukti. Gaila, kad ši energija daugiausia bus nukreipta į santykių aiškinimąsi.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Tradicijos. Kad ir kokie ilgi ar dulkėti būtų keliai, jie vis tiek veda namo net ir tuos, kurie buvo išvykę ar nusprendę, kad namų rūpesčiai jiems nė motais. Dabar toks laikas, kai atsiranda svertų, kurie sugrąžina prie tradicijų. Tai, kas sena, turi išliekamąją vertę. Daugeliu atvejų sprendimus priimate ne jūs, o tie, kas ilgiau už jus gyvena.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Klasta. Ne visi, kas šiepia dantis, šnypščia ir taikosi įkąsti, yra pavojingi. Blogiau, kai klastą rezga draugai. Jie pažįsta jus kaip nuluptus, žino visas silpnybes ir baimes. Būkite atsargesni leisdamiesi į nuotykius ar atverdami širdį. Tikrai atsiras nedorėlių, kurie jumis pasinaudos. Darbe to nejausite, o namo grįžti nenorėsite, nes ten teks prisipažinti, kad patarimų neklausėte.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Nestabilu. Kartais karalystė sugriūna ir karalius lieka vienas. Tai nutinka ne tik pasakose, bet ir gyvenime. Griūties nebus, bet stabilumo taip pat nesitikėkite. Kažkas trečias vis jauks namų idilę. Nebūtinai tai bus geras šeimos draugas. Gali būti ir giminaičiai, tėvai ar buvę partneriai. Išsiaiškinkite ir pašalinkite kliūtį, tam tikrai turėsite progų. Išnaudokite jas, kad vėliau netektų gailėtis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Plytos. Angelas ant peties sėdėjo, sparnais šiureno, bet nuo klaidų neapsaugojo. Galite kaltinti angelą ar save, kad nepasikliovėte aplinkybėmis, neleidote viskam eiti sava vaga. Negriaukite to, ką turite, neardykite po plytą namo tam, kad jį išsiųstumėte į tolimą kraštą. Bandykite gyventi čia, dabar, su tuo, ką turite. Dideli planai, mistiškos kelionės gali išsisklaidyti. Palaukite, turėkite kantrybės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Planai. Net jei viską ir suplanavote, gali paaiškėti, kad tie planai bus taisomi. Nebus viskas ramu ir paprasta, kaip tikėjotės. Gal kai kas su gėlėmis ar balionėliais ateis, gal kai kas susitikimų datas pakeis, o tretiems atrodys, kad jūsų laikas priklauso visiems. Tai trukdys atlikti pareigas. Deja, nieko negalėsite pakeisti, teks prisitaikyti. Tik neleiskite, kad kiti jūsų gyvenimą paverstų chaosu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.