Palmira: tai karminio atpildo metas

Pirmadienis – karminio atpildo metas, kai gauni tai, ką esi užsitarnavęs. Diena tinkama užsiimti tik kasdieniais, gerai žinomais darbais. Nereikėtų tądien pulti prie dalykų, kurie šaus į galvą: geras mintis įsidėmėkite, bet neskubėkite įgyvendinti, taip pat neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, patikėti įžūliai besigiriančiais ar ką nors nepaprasto žadančiais žmonėmis. Nors pakaks entuziazmo, gerų sumanymų, nieko naujo nepradėkite, nieko sunkaus neplanuokite ir netvarkykite piniginių bei turto reikalų. Tai blogas laikas pinigus skolinti, investuoti.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 5:30 AM

Beje, pirmadienį bus malonu bendrauti su senais bičiuliais, vaikais, mylimu asmeniu – skirkite jiems daugiau laiko. Tiesa, gali kilti pagunda ginčytis, piršti savo nuomonę, tad geriau likite santūrūs, nes nė nepastebėsite, kaip įžiebsite konfliktą prieš savo valią.

Geriausias akmuo, užtikrinantis apsaugą ir pritraukiantis sėkmę, – violetinis ametistas!

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo geri tuo atveju, jei regėjote valgį, įvairius turtus, išskyrus pinigus, – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji įspėja apie gresiančią katastrofą.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas naujų darbų pradžiai, kelionėms, bendravimui; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis santykinai sėkmingas, jei vengsite rizikuoti pinigais bei gerais santykiais su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis kiek nervingas – tai metas, kai musė greitai mutuoja į dramblį. Tad nesureikšminkite galimų nesklandumų santykiuose su mylimu asmeniu ir netvarkykite piniginių ir turto reikalų – dabar bus lengva apsigauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį geras laikas taikytis su artimaisiais, namus pertvarkyti. Tiesa, vertingiems pirkiniams (baldams, buitinei technikai) tai netinkamas laikas.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį nepatartina įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. Apskritai tądien nereikėtų pasikliauti sutiktais naujais asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis gana sėkmingas, tiesa, netinkamas atsakingiems asmeniniams, veiklos, finansiniams sprendimams. Labiau pasaugokite tądien savo turtą.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis puikus poilsiui – tai tikrojo atsipalaidavimo metas. Jei dirbate, pasistenkite itin susikaupti – dėl atidos stygiaus galite padaryti broką, patirti finansinių nuostolių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis geras nedidelėms kelionėms, įvairiems susitikimams. Pasistenkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti kitoms dienoms. Būkite itin atidūs dirbdami su dokumentais, grynaisiais pinigais – atidžiau juos skaičiuokite.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas imtis susikaupusių darbų, spręsti su finansais susijusias problemas. Tik nepervertinkite savo realių finansinių galimybių. Ir mokėkite negirdėti netinkamų atsiliepimų apie savo sutuoktinį.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį seksis viskas, kad ir kuo užsiimsite. Jis geras aktyviai veiklai, tiesa, nesiimkite nieko rizikingo – dabar bus sunku apskaičiuoti ribą, kurią peržengus gresia pavojus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nepalanku aktyviai tvarkyti reikalus (ypač piniginius ir turto). Šią dieną geriausia skirti poilsiui. Jei dirbsite, imkitės tik to, ką gerai išmanote, venkite bet kokio papildomo krūvio. Pasistenkite sekmadienį bei pirmadienį gerai išsimiegoti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis smagus, tačiau galite jausti neaiškią grėsmę, besikaupiančią įtampą, tarsi įspėjančią apie būsimą audrą. O audros debesys palengva jau slenka ir kaupiasi virš Vandenių galvų...

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus svarbiems dalykiniams susitikimams. Tiesa, venkite finansinių įsipareigojimų. Į finansinius pažadus irgi reikėtų reaguoti atsargiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?