Astrologė: vienam ženklui savaitė bus saldi kaip kriaušių sirupas

Tingi vasaros savaitė – daugelis Zodiako ženklų vis dar gyvens atostogų ritmu. Jaučio ženklo atstovams astrologė Skirma Liepienė žada laiką, saldų, kaip kriaušių sirupas, o Liūtų laukia bučiniai, kvepiantys avietėmis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2018, 10:47 AM, atnaujinta Aug 14, 2018, 11:58 AM

Avinas (03 21–04 19)

Apkalbos kaip gaisras – užtenka vieno neatsargaus žodžio ir užsiliepsnoja, plinta greitai, sunkiai valdomos. To jums tikrai nereikia nei šią, nei kitą savaitę. Mažai tikėtina, jog kas nors iš esmės keisis, tačiau lėtėjantis tempas, atidėti darbai ar perkelti susitikimai jau pradeda erzinti. Nepaskubinsite tų, kurie niekur neskuba. Bandykite susitvardyti, išlaukti ir tik savaitgalį pradėkite planuoti rudenį.

Jautis (04 20–05 20)

Mėgaukitės rugpjūčiu lyg kriaušių sirupu. Įsipylę į mažą taurelę skanaukite, bandykite pro stiklą pažvelgti į saulę. Tiek daug saldžių, malonių akimirkų suteikia šis mėnuo! Neskubėkite, nelėkite, nesiginčykite ir neieškokite tiesos. Neverta reikalauti, prašyti ar ko nors tikėtis iš aplinkos. Jei nematote jūs, tai ir nereikia. Jei darbai nejuda, tai ir nereikia, tam dar neatėjo laikas. Labai svarbu išlaukti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tarp knygų puslapių sudžiūsta ne tik pievų smilgos, melsvi veronikų žiedai, bet ir karštų vasaros dienų prisiminimai. Skaitykite, vartykite puslapius, išsaugokite tarp jų gražiausias vasaros akimirkas. Niūriais lapkričio vakarais bus ką prisiminti. Tingi savaitė, šiurenanti, svirpianti ir įkyriai primenanti, jog atostogos baigiasi, kad prasideda visai naujas etapas, kad dar savaitė, ir laikas turės visai kitą prasmę. Pasinaudokite bet kuria laisva akimirka.

Vėžys (06 21–07 22)

Keistos mintys lyg lipnus voratinklis apraizgo kasdienį gyvenimą. Namie ne viskas taip, kaip norisi, kažkaip komplikuotai, sudėtingai ir be išeities. Nieko baisaus ar tragiško, tačiau diskomfortas jaučiamas. Įtampa atsiranda diskutuojant apie vaikų ateitį, finansines galimybes ir planuojant didesnius pirkinius. Darbe viskas puiku, laiku ir be pokyčių. Nedideli nesklandumai neišmuša iš vėžių.

Liūtas (07 23–08 22)

Gražus laikas, kai vėjas kvepia lietumi, o debesys primena pilis. Svajų, meilės laikas. Ne veltui sakoma, kad bučiniai rugpjūtį kvepia avietėmis. Meilės reikalai seksis ne visiems, tik tiems, kurie pasiruošę duoti, ne tik imti. Nedideli ginčai darbe taip pat susiję su simpatijomis ir antipatijomis. Didesnio dėmesio, o kai kam ir sprendimų pareikalaus nekilnojamojo turto klausimai. Vieniems, kad reikia, kitiems, kad norisi.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitė mažai palanki rimtų darbų pradžiai ar svarbiems sprendimams. Jūs sulaukiate daugybės pasiūlymų, atsiranda naujų planų, naujų žmonių. Tačiau su galutiniais sprendimais vilkinama, nes vis atrodo, kad neišbaigta, iki galo neapgalvota. Abejojate, neskubate, gal ir gerai, bet pasistenkite gerų progų nepraleisti, nes ne visi turi kantrybės, ne visi gali laukti, kol jūs ištobulinsite savo sprendimą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Tikėjimas, jog dar truputį ir įvyks stebuklas, gyvenimas pasikeis ir jūs rasite laimę ant artimiausio tako, gal baloje, o gal tarp voveraičių, atrodo šiek tiek naivokai. Reikia dirbti, stengtis atlikti tai, kas būtina, iki galo, gyventi ateitimi ir džiaugtis tuo, ką dabar turite. Ne kiekvienas duonos kepalas iškepa idealiai, ne kiekvienas sprendimas teisingas. Bet vis tiek yra viltis, jog tai, ką suplanavote, bus įgyvendinta.

Skorpionas (10 23–11 21)

Trokštate kelionių, planuojate naujus maršrutus, norite to, kas jau pačiupinėta, pasidžiaugta draugų, bičiulių ir pažįstamų? Pyragėliai, kumpiai, paplūdimiai ir pilys. Prancūzija, Italija, Ispanija ir dar toliau. Ar žinote, kas dar iš Prancūzijos? Giljotina. Būkite atsargūs su savo norais, jie išsipildys, bet niekas nežino, ar tikrai taip, kaip manote. Dideli planai, dideli norai ir dar didesnės galimybės. Svarbu norėti.

Šaulys (11 22–12 21)

Turite pastebėti, pamatyti tuos, kurie vaikštinėja gyvenimo pakraščiais. Pagelbėkite, apginkite, supraskite juos. Nepalikite visko savieigai. Jei jau susiruošėte gelbėti pasaulį, pradėkite nuo pačių artimiausių, nuo tų, kuriems reikia jūsų pagalbos. Mažiau galvokite apie save, ką kiti pamanys apie jūsų poelgius ir kas jums gali padėti. Tai laikas, kai reikia duoti ir nelaukti, kad grįžtų. Visata prisimins, ji skolas išmoka.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nieko paprasto gyvenime nėra – visur galima rasti magijos ir stebuklų. Tik klausimas – ar jūs to norite? Jei norite, rasite. Jei užsispirsite ir eisite senąja vaga, paskui tą patį seną kuiną – viskas bus po senovei. Permainos, pokyčiai ir pažanga priklauso tik nuo jūsų pastangų. Namiškiai gali priešintis, užversti svetimais ir nereikalingais darbais, bet jūsų ryžto nustelbti negali niekas. Jei norisi permainų – jos greta, keiskite ir keiskitės.

Vandenis (01 20–02 18)

Kiekviename žmoguje gyvena keletas asmenybių, keletas skirtingų charakterių ar personažų. Tik jūs patys renkatės, kuris vyraus, koks gyvenimo būdas dominuos ir ką keisite, kad geriausiai prisitaikytumėte gyvenime. Dabar tai transformacijos, pokyčių laikas. Keičiatės ne tik jūs, bet ir jūsų aplinka. Ar ką pasiimsite į šias permainas, ar keliausite vieni – sprendžiate jūs. Išmintingas pakeleivis tikrai praverstų.

Žuvys (02 19–03 20)

Nesvarbu, kada žvaigždės krinta, nesvarbu, ar spėjate sugalvoti norą važiuodami po tiltu, svarbu tik tai, ar tikrai žinote, ko norite. Ir jei žinote, jei buvote savo norus atidėję – grįžkite prie jų. Dabar visa tai įgyvendinti bus kur kas lengviau, nes kliūčių mažiau, o entuziazmo ir poreikio daugiau. Planai siekia toli, bet dabar reikia gyventi čia ir savo pareigas atlikti laiku. Tai šiek tiek erzina, tačiau padeda išgryninti troškimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.