Astrologė vienam ženklui pažėrė ypač griežtų pamokymų

Vasara eina į pabaigą, pamažu tenka persijungti iš atostogų režimo į įprastą darbinį. Ne visiems tai gali būti lengva. Ypač griežtų pamokymų šiai savaitei astrologė Skirma Liepienė pažėrė Dvyniams.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2018, 10:51 AM

Avinas (03 21–04 19)

Labai nesmagu, kai paaiškėja, kad jūs ko nors nežinote, nemokate ar praleidote. Visada esate priekyje, skubate, vadovaujate ir staiga kažkas jus aplenkia. Viską ištaisysite, sužinosite, išmoksite ir dar savaitės pabaigoje grįšite į jums įprastas pozicijas, kad ir kiek jėgų, nemiegotų naktų jums tai kainuotų. Nepamirškite rytais pabraidyti po šlapią pievą – tai nuramins jūsų įkarštį ir leis ramiau galvoti visą dieną.

Jautis (04 20–05 20)

Jums jau prasideda kiti rūpesčiai. Jūsų vasarą po truputį blėsta, ir tik iš batelių pabiręs pajūrio smėlis primena, kad viskas, kas nutiko šią vasarą, yra tiesa. Neverta rausti ar gėdytis nuotykių, jausmų, potyrių. Tai praturtina. Į darbus įsitraukiama palengva, o namams prireikia viso jūsų laiko, visos patirties ir atsidavimo. Negali visą laiką būti birželis, reikia ir ilgesnių naktų, ir ramesnio gyvenimo tempo.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jokių mažybinių žodžių, cypsėjimo ir meilikavimo. Jokių „atsiprašau“, „ačiukas“ ir „pinigėlių“. Jei į kabinetą įeinate tipendami ar siūlote „kavutės“, jūs – ne vadovas. Niekada ir nebūsite vadovas. Gyvenimas reikalauja sprendimų, aplinkiniams reikia patarimų ir pagalbos. Reikia jūsų skvarbaus proto, greito loginio mąstymo. Jūs – kompanionas, patarėjas, būkite juo, tai – jūsų misija. Dabar gyvenate labiau kitiems nei sau, tačiau tai turi savo vertę.

Vėžys (06 21–07 22)

Nedidelė turbulencija darbe – keletas duobių, keletas klaidingų manevrų, tačiau viskas į savaitės pabaigą aprims ir nereikės išgyventi, kad leisitės svetimame oro uoste. Jūsų sprendimai turi įtakos aplinkiniams – kaip darbe, taip ir namuose. Ši atsakomybė didina įtampą ir gadina miego kokybę. Šilto pieno nakčiai gerti nesinori, o ramunėlių arbata atrodo gana vaikiškai. Rūpesčius aptarkite, o pieną galite pakeisti melisų ir levandų mišinio lašu.

Liūtas (07 23–08 22)

Nusistovi tvarka darbe: kažkas grįžta iš atostogų, kažkas išeina darbuotis kitur, kažkas ką nors pakeičia. Namuose taip pat lengviau, nes visi galvoja apie save, užsiėmę tuo, kas, jų manymu, turi perspektyvų. Reikėtų džiaugtis ir mėgautis laikina ramybe, tačiau jums tampa nuobodu ir vėl išsikviečiate vėjus, sukeliate tikrą škvalą, o po to pasimėgaudami bandote įvertinti nuostolius. Tokia atmosfera ne visiems tinka, nes darbuotis sunku, sudėtinga pasiekti rezultatus, bet už tai jums labai linksma.

Mergelė (08 23–09 22)

Nesvarbu, ką maišysite, džiovinsite ar garinsite. Nesvarbu, kiek atsargų atsidėsite žiemai, vis tiek bus per daug. Jūsų noras kaupti ir pasirūpinti ateitimi tampa juokingas. Pasistenkite dalį naminių rūpesčių paskirstyti šeimynai, o tai, kas nebūtina, išbraukti iš darbų sąrašo. Peržiūrėkite planus ir bent trečdaliu sumažinkite. Šios savaitės užduotis – fantastinius planus paversti realiais, įgyvendinamais.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Reikia potyrių, jausmų, reikia ko nors, kas užkaitintų kraują, verstų sunerimti ir sutelkti visas jėgas į naujus siekius. Jei viskas pastovu, ramu, atsiranda lengvas pelėsio poskonis. Jis gadina nuotaiką ir darbe, ir namie, ir net bendraujant. Norisi ko nors naujo. Ir tas troškimas bus išgirstas, atsiras naujas žmogus jūsų gyvenime, kuris įneš sumaišties, o gal net chaoso, ir vėjo malūnai vėl pradės suktis, o oras pakvips kalendromis.

Skorpionas (10 23–11 21)

Darote tai, ką reikia, net tada, kai tai prieštarauja jūsų prigimčiai, net tada, kai tai bjauru ir beprasmiška. Jūs tai darote, nes taip reikia. Viską apskaičiavote, įvertinote, net žinote, kiek tai truks. Ir išlauksite. Jūsų valia ir užsispyrimas – beribiai. Vėliau bus kitas laikas, smėlio laikrodis persivers ir pradės byrėti šviesesnės smiltys, o dienos bus jūsų – be keistų pareigų ir dar keistesnių aplinkinių kaprizų. Jums dabar telieka laukti.

Šaulys (11 22–12 21)

Tai, kas įprasta ir pastovu, apsaugo nuo sumaišties, išsiblaškymo, leidžia išsaugoti kasdienį darbų ir įpročių ritmą. Nesvarbu, kuo pradedate rytą, – puodeliu kavos ar šalto vandens stikline, nesvarbu, ką paskutinį vakare paglostote, – katiną ar tą, kuris greta knarkia, svarbu, kad viskas būtų pastovu, žinoma ir patikima. Naujovės įsileidžiamos sunkiai, atsargiai ir labai nenoriai. O ir šiaip nuorodų į permainas mažoka.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Atrodytų, jau pats laikas jums truputį laisviau pažvelgti į tai, kas vyksta aplink. Bandote viską kontroliuoti, sužiūrėti, užspausti. Savaitės pradžia – kaip sausas grumstas, pernelyg spausite, o viskas pradės byrėti. Į viską žvelkite lengviau. Kelios dienos, ir viskas savaime taps nebe taip svarbu arba nebe taip reikalinga. Jei suprantate ir negalite nieko pakeisti, keiskite valgiaraštį – agurkai, melionai, arbūzai situaciją turėtų pakeisti.

Vandenis (01 20–02 18)

Negriebkite visko, kas papuola po ranka. Gali pasirodyti, kad tai dar nėra prinokę arba labai duria, nes jums nepriklauso ir visai nereikalinga. Būkite ramesni, įvertinkite tai, ką turite, tai, ko reikia, ir truputį atidžiau skaičiuokite išlaidas. Išleisti galite daug, staigiai, impulsyviai. Papildyti nebus taip lengva. Paskutinės vasaros dienos dar gali būti skirtos atostogoms, pramogoms ir pažadams vykdyti. Nenukelkite rudeniui to, ko negalėsite padaryti.

Žuvys (02 19–03 20)

Laikas – lyg ilgas tiltas į kitą upės pusę: einate, o pabaigos nėra. Laukimas išsitempia, neaiški padėtis tęsiasi. Iš tiesų jūs puikiai žinote, kad viskas gerai, viskas padaryta, nuspręsta ir liko tik išlaukti keletą dienų. Bet jos labai ilgos. Kad laikas greičiau tekėtų, reikia rasti, kuo užsiimti: daržus paravėti, naujas tvoras užtverti, o gal suplanuoti naujas tolimas keliones ar atrinkti ir išmesti senus batus. Tokie darbai neužims daug laiko, o mintis nukreips.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.