Palmira: sekmadienis sudėtingas, nepalankus bendrauti

Sekmadienis sudėtingas, nepalankus bendrauti, kelionėms, šventimams. Bus svarbi ramybė, pakantumas bendraujant – deja, nemenka konfliktų tikimybė. Vakaras nuo 19 val. itin sudėtingas.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2018, 5:30 AM

Savaitgalį bei pirmadienį būtina atida einant, keliaujant, kur nors lipant, važiuojant. Didesnė rankų, stuburo, kojų traumų tikimybė. Labiau save turėtų pasaugoti žmonės, turintys silpną širdį.

Ir venkite rizikingo vairavimo – automobilių avarijos tikėtinos labiau nei paprastai. Beje, viešosiose vietose pasisaugokite vagių, sukčių. Ir būkite atidesni vyresnio amžiaus asmenims – šiuo metu šiltas dėmesys ir nuoširdus rūpestis jiems bus itin reikalingas.

Pirmadienis – įtemptas pilnaties metas, kai pakanka nereikalingų emocijų, negeros įtampos. Vis dėlto būsite darbingi. Tik stenkitės viską analizuoti, venkite kategoriškų sprendimų ir stenkitės viską atlikti kuo geriau – vadovybė gali būti itin reikli jūsų atžvilgiu.

Sekmadienį 7 val. 50 min. Saulė įeis į Svarstyklių ženklą, lemiantį darnos atgavimą per sąjungą, per teisėtumo įtvirtinimą meilėje ir reikaluose. Atsiveria šaunios galimybės rasti kompromisą tarp individualiojo „aš“ ir visuomeniško „mes“, tarp vyro ir moters, šeimos ir visuomenės.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Gerai sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa be priežasties gestų, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį palanku sapnuoti žaliuojančius augalus. Žiema, ruduo – nuostoliai, nusivylimai. Žiedai – sveikata. Prinokę vaisiai ant medžių – turtas, skalsa. Gyvūnai – apgaulės, nesėkmės, nuostoliai.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi – galite praleisti gerą progą; jei namuose nuo lubų imtų tinkas byrėti; jei parketlentė iškristų ar grindys įlūžtų – nuostoliai, namų praradimas; jei netyčia nagas nulūžtų – netikėta liga, nužiūrėjimo požymis; jei atsirastų daug smulkių trukdymų, apimtų tingumas – vidinės darnos praradimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų – gera žinia; išvysti krintančią žvaigždę – nauja pažintis; gauti laišką ar knygą dovanų – aukštesnių jėgų apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis žada netikėtą planų pasikeitimą, tai netinkamas laikas svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų geltonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį geriau pailsėti niekieno netrikdomiems. Pirmadienį venkite provokacijų, nesivelkite į konfliktus, konkurencinę kovą, darbe ypač.

Jautis (04 21–05 20). Užsiimkite kuo nors neįprastu – jums reikėtų atitrūkti nuo kasdienybės problemų. Pirmadienis – tinkamas laikas ieškoti išeities iš įstrigusios situacijos. Kreipkitės pagalbos į draugus. Venkite kristi vadovybei į akis – galite sulaukti nepelnytos kritikos.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite kategoriški bendraudami tiek su savo tėvais, tiek su vaikais. Pirmadienis žada staigmenų. Vis dėlto kreipkitės patarimo, pagalbos į draugus, ir jums pavyks išsisukti iš netikėtų problemų.

Vėžys (06 22–07 22). Bičiuliškiems susitikimams, romantiškiems pasimatymams sekmadienis gana palankus, tiesa, neužmegzkite naujų pažinčių. Pirmadienį nereikėtų demonstruoti atkaklumo bendraujant su vadovybe – mokėkite nusileisti, pripažinti klaidas.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis, deja, gali būti problemiškas, ypač jei norėsite patirti daugiau įspūdžių ir išsiaiškinti santykius šeimoje. Pirmadienis neblogas tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu bei užsieniečiais, kelionėmis. Šiomis dienomis labiau pasaugokite sveikatą – bus didesnė traumų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį atsiras progų susitaikyti ir nusiraminti. Jei nesugalvosite pakovoti už savo teisybę ir nepulsite jos įrodinėti sutuoktiniui. Šios dienos itin netinkamos santykiams aiškintis. Pirmadienis sudėtingas – neplanuokite svarbių dalykinių susitikimų. Tiktų tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bus svarbu gerai pailsėti ir sustiprinti sveikatą – tai itin aktualu sekmadienį. Pirmadienio sėkmė priklausys nuo jūsų mokėjimo rasti kompromisą, susitarti. Tai neblogas laikas imtis teisinių reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors sekmadienio nuotaikos puikios, geriau jį praleisti ramiai. Ne laikas avantiūroms, nuotykiams (ypač meilės), nes jau pirmadienį už tai gali tekti susimokėti. Kad ir kuo užsiimsite pirmadienį, būkite atidesni kokybei, neskubėkite. Labiau pasaugokite gerus santykius darbo kolektyve, taip pat savo sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Realesnis savų galimybių vertinimas padės išvengti neįvykdomų pažadų bei tuščių išlaidų, taip pat apsaugos nuo šeiminių skandalų. Labiau pasaugokite savo turtą bei sveikatą, nerizikuokite vairuodami. Pirmadienis gana apgaulingas – viskas gali pasirodyti geriau, paprasčiau, nei yra iš tiesų. Tad nepervertinkite savo galimybių, likite saikingi ir atsargūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šios dienos bei pirmadienis – gana įtemptas metas, gresia traumos, galite susidurti su netikėtomis kliūtimis, apribojimais ir netikėtais reikalavimais. O štai patiems reikėtų pasistengti būti tolerantiškiems artimiesiems, draugams, taip pat visuomenei. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namie.

Vandenis (01 20–02 18). Nuo sekmadienio jūsų optimizmas ims stiprėti, tiesa, tai nereiškia, kad galite prarasti saiką pramogaudami ir išlaidaudami. Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti. Tik nereikėtų niekur skubėti – juk žmonės sako, kad skubos darbą kipšas neša!

Žuvys (02 19–03 20). Verta nepamiršti dažniau nusileisti antrajai pusei (sekmadienį – tai bus itin aktualu). Pirmadienis bus tinkamas skubiai spręsti finansinį klausimą, tvarkyti įvairius turto reikalus. Tiesa, investuoti laikas nepalankus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.