Astrologė: vieno ženklo laukia itin svarbi ir gera savaitė

Rūpesčių ir problemų šią savaitę pakaks visiems. Visgi Vandeniui astrologė Palmira pataria atsiriboti nuo visko ir skirti laiką sau. O Dvynių apskritai laukia svarbi ir gera savaitė, nors pradžioje gali taip neatrodyti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 25, 2018, 2:01 PM, atnaujinta Sep 25, 2018, 2:04 PM

Avinas (03 21–04 20)

Esate kupini ryžto spręsti darbo problemas, ieškoti tinkamesnės darbo vietos, užmegzti naujus bendradarbiavimo ryšius, bet nesugalvokite tuo užsiimti antradienį, trečiadienį – atidėkite ketvirtadieniui. Pastaroji diena nebloga apgalvotiems sandoriams, naujai darbo sutarčiai pasirašyti. Tačiau rūpindamiesi savo uždarbiu, karjera, profesiniu pripažinimu nepamirškite ir jausmų. Bent sekmadienį atsiribokite ne tik veiksmais, bet ir mintimis nuo dalykinių rūpesčių ir darykite tai, ko nori jūsų širdis. Jei siekiate ką nors svarbaus išsiaiškinti su antrąja puse, aptarti bendrą ateitį su mylimuoju ar tiesiog pajusti tikrą bendravimo džiaugsmą su savo išrinktuoju, tam palankus sekmadienio vakaras bei pirmadienis. Pasistenkite su visais susitaikyti, išsiaiškinti keblumus su antrąja puse bei kolegomis, partneriais – šiuo metu jūsų kelyje pakaks povandeninių akmenų.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienį, trečiadienį būkite itin atidūs darbe – tai provokacijų, klaidų bei apgaulių, nuostolių dienos. Turite atsiriboti nuo norinčiųjų jus kritikuoti, auklėti, apkrauti darbais. Išeikite į areną ketvirtadienį. Tuomet liūtai jūsų nebedraskys, jie klusniai sulįs į narvus... Tądien aiškinkitės santykius su tais, kurie jus mėgina skriausti, su jums skolingais asmenimis, pagaliau pasikalbėkite su šefu. Gali pavykti atgauti pinigus arba įrodyti šefui, kad esate nepakeičiamas darbuotojas. Tai gera diena skolintis pinigų, imti paskolą. Šeštadienio vakaras itin tiks viešnagei, pobūviui namuose ar romantiškam pasimatymui. Jei norite neapsirikti dėl jausmų, palaukite sekmadienio vakaro arba pirmadienio ryto. Ką tuomet suvoksite, pajusite, tai ir bus teisinga.

Dvyniai (05 21–06 21)

Svarbi ir gera savaitė, nors antradienį taip neatrodys... Mat būsite nusiteikę pernelyg kategoriškai savo mylimojo, šefo atžvilgiu, bet vis dėlto nukirsti šaką, ant kurios sėdite, visada spėsite. Pasistenkite atsiriboti, atsipalaiduoti nuo kaitinančių dilemų ir gana greitai, jau ketvirtadienį, penktadienį, į ilgai viduje brendusius klausimus gausite atsakymą, o prinokę norai bus patenkinti. Savaitgalį suprasite, kad išsipildo ir slaptos svajonės. Turite tikėti, kad kasdien bus vis geriau, tapsite vis laimingesni. Jūs iš tiesų imsite šviesti vis ryškiau, vis labiau traukti aplinkinius. Tie, kurie jūsų neverti, kurie jus anksčiau užgavo, įžeidė, nuskriaudė, dabar bus likimo nubausti.

Vėžys (06 22–07 22)

Pamėginkite suvokti, kad šiuo metu jums svarbiausi dalykai vyksta viduje, – šulinys, iš kurio semiate vandenį, esate jūs patys. Tik teisingi vidiniai sprendimai ir permainos apsaugos nuo nuobodulio, tingulio, nemeilės. Jei nelauksite pagalbos iš šalies, jei ieškosite džiaugsmo, pasitenkinimo savyje, savo kasdienybėje, staiga išvysite, koks įdomus jūsų gyvenimas, koks nuostabus pasaulis supa, kaip visi jus myli, siekia padėti, pasirūpinti. Jums svarbus ir lemtingas bus antradienis, kai galite viską sugadinti santykiuose, jei nesugebėsite atsiriboti nuo savo baimių, abejonių, įtarimo. Ir pirmadienio vakaras, kai galite viską gauti dovanų, nes tuomet būsite antrajai pusei svarbiausi.

Liūtas (07 23–08 22)

Buvo nerimastingas savaitgalis, po kurio vis dar negalite atsigauti, jaučiatės pavargę, sutrikę. Vis dar degina neįgyvendintos svajonės, nepatenkinti troškimai. Imsite atsigauti trečiadienį. Ši diena bei ketvirtadienis – šaunus metas reikalams tvarkyti. Susitelkite į svarbiausius dalykinius klausimus – naudingai gali išsispręsti reikalai dėl tolesnės jūsų karjeros. Savaitgalio nuotaikos irgi bus puikios. Priimkite draugus, išvykite paviešėti – apie jus bursis, jums simpatizuos įdomūs, įtakingi žmonės. Galbūt užsimegs nauja lemtinga pažintis, naujas jausmas. O patikrinti, ar antroji pusė jums tinkama, pavyks labai greitai – jau pirmadienį. Tai, ko ilgą laiką taip norėjote, dabar gali įvykti.

Mergelė (08 23–09 22

Jus slegia priklausomybė nuo priešingos lyties? O gal įsivėlėte į tarnybinį romaną ar tiesiog patyrėte finansinę nesėkmę savo veikloje, susipykote su kolegomis, svarbiu dalykiniu partneriu? Kad ir kokios didelės pasirodytų dabartinės problemos, nemėginkite iš to daryti tragedijos antradienį, trečiadienį. Tai eilinė gyvenimo pamoka, kuri padarys jus atsparesnius nelaimėms – tapsite išmintingesni. Kartokite sau, draugams, artimiesiems, kad viskas klostosi puikiai, nes jūsų kelias veda į laimę. Sėkmės, meilės dienos – ketvirtadienis, penktadienis. Vėl jausitės puikiai ir viskas aplink vyks darniai, sklandžiai. Gali atsinaujinti sena pažintis, senas romantiškas ryšys. Savaitgalį tapsite pragmatiški ir tai bus proga neoficialioje aplinkoje išspręsti svarbų darbo klausimą.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Tik nesiimkite spręsti meilės problemų antradienį, nes tuomet visa savaitė nueis perniek. Kol nesulauksite gimtadienio, vargu ar pavyks įveikti ir finansines problemas, tačiau nemažai laimėsite, jei šį ketvirtadienį imsitės jas spręsti. Rimtam (arba draugiškam) pokalbiui su šefu tiktų trečiadienis bei pirmadienis. Šiomis dienomis bei savaitgalį galite sulaukti ir naujų įdomių dalykinių pasiūlymų, kurių tikrai nereikėtų atsisakyti, nes tai būtų vienkartinis darbas. Šiomis dienomis palanku nusipirkti vertingos technikos buičiai bei veiklai. O jei per šį savaitgalį pasistengsite susitikti su draugais, jei skirsite pasimatymą antrajai pusei sekmadienio vakare ar pirmadienį, jausitės išties laimingi.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nurimkite. Esate kupini rūpesčių, bet jie ne visi svarbūs. Pamėginkite atskirti savo tikruosius poreikius nuo atsitiktinių, kieno nors primestų, įpirštų. Dabar tai būtina, nes gana greitai, jau po savaitės, jūsų problemos ims didėti, klampindamos jus į neveiklumą, melancholiją.

Pasirinkimo problema itin aštriai iškils antradienį ir vėl atsinaujins pirmadienį. O ką nors viena pasirinkti gera proga bus ketvirtadienis arba pirmadienio vakaras – tuomet tikrai neapsiriksite ir vėliau būsite patenkinti šiuo sprendimu. Tai bus meilės metas, kai moteris suvokia, kad yra karalienė. Tik nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nieko nekeiskite antradienį.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis, trečiadienis – svarbios (blogiausiu atveju – kritinės) dienos santykiams su antrąja puse, ypač jei esate nebe pirma diena kartu... Juk yra susikaupę nuoskaudų, nepasitenkinimo krūvis, kuris ardo jūsų meilę, trikdo ramybę šeimoje. Suvokiate, kad jūsų santykiai savotiškai serga – juos reikia gydyti. Ir penktadienį, šeštadienį jus aplankys mediko įkvėpimas – rasite tinkamų vaistų. Ko gero, jau sekmadienį, pirmadienį galimas geras persilaužimas.

Tiesa, mokėkite branginti įvykusius teigiamus pokyčius – nepamirškite, kad ligos gali pasikartoti. Toks recidyvas įmanomas jau kitos savaitės viduryje... O dalykiniams reikalams tvarkyti ir spręsti darbo problemas jums puikiai pavyks ketvirtadienį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienį, trečiadienį jūs – maištingi, nepatiklūs, pasiryžę viską perdaryti savo gyvenime! Jums norisi atsiteisti su skriaudikais ir pagaliau sudėlioti visus taškus santykiuose su mylimuoju. Ką gi, ketvirtadienį, penktadienį pasiseks naudingai išspręsti svarbų dalykinį reikalą, laimėti konkurencinę kovą. Bet jei imsite aiškintis santykius, galite netikėtai likti vieni. Atidėkite šį pokalbį pirmadienio vakarui, kai būsite nurimę, aiškiai suvoksite savo vertę bei tikslus. Tuomet ir spręskite, ar likti kartu, ar kurti šeimą, ar tik susitikinėti, turėti vaikų ar ne. Pirmadienio rytmetys tinkamas tvarkyti darbo reikalus. Gera diena ir sveikatingumo bei grožio procedūroms.

Vandenis (01 20–02 18)

Daug laimėsite, jei šią savaitę pamiršite visus rūpesčius, reikalus, privalomus ir neprivalomus susitikimus, laikraščius, madingus žurnalus, populiarias televizijos laidas ir skirsite visą laiką sau. Jei atidžiai pamąstysite, paanalizuosite praėjusius mėnesius, tikrai patirsite, kad net skaitydami jums reikalingą literatūrą ar žiūrėdami, atrodytų, naudingas televizijos laidas jūs iš tiesų pamiršote save. Aplinka (draugai) pernelyg formuoja jūsų nuomonę, požiūrį į save, savo meilę, į šeimą, darbą, o jūs savarankiškai jau nieko nesprendžiate, tik vykdote tam tikro visuomenės rato sukurtas direktyvas. Išgirskite save. Pabūkite bent kelias dienas per mėnesį atidūs savo vidiniam balsui, tikriesiems vidiniams poreikiams. Galimas dalykas, kad sekmadienio vakarą ar pirmadienio rytmetį savaime ateis dabartinių problemų sprendimas.

Žuvys (02 19–03 20)

Neskubinkite įvykių ir nedramatizuokite santykių. Nesipykite, nenutraukite santykių antradienį. Palaukite bent trečiadienio, ketvirtadienio – šios dienos atvers akis, leis suvokti, ko išties norite. Tada ir spręskite, kaip toliau gyvensite. Ypač ketvirtadienis – šaunus metas, kai vienu tinkamu žodžiu galite pakreipti įvykius tinkama linkme tiek darbe, tiek namie. Kaip šiomis dienomis nuspręsite, taip ir bus. Savaitgalis bei pirmadienis išmokys itin reikalingų dalykų sielos bei kūno sveikatai palaikyti – atvers suvokimą, kad viskas, ko reikia, yra šalia ir kiek džiaugsmo slypi kiekviename mažmožyje, įprastoje kasdienybėje, buityje, net tame, kas jums atrodo kaip varžtai, spąstai, nelaimė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.