Palmira: nepalankus metas nesibaigia

Nepalankus metas nesibaigia. Rytą dar jausime įtampą, tvyros maišto, protesto, griovimo dvasia. Ir tai, beje, galima panaudoti pozityviai! Kadangi naikinti bus lengva, imkite ir visiems laikams atsisakykite ko nors žalingo, kas ilgą laiką jus vargino, bet su tuo vis taikėtės, – gal įpročio, netikusio draugo, žmogaus, kurio nebemylite. Jei tai sena įgrisusi problema, šįryt reikėtų pasakyti „ne“! Tik nereikėtų to daryti spontaniškai – neatsisakykite turimo darbo, gyvenamosios vietos, nenutraukite santykių su žmonėmis, jei jums bloga nuo viso to pasidarė tik pastarosiomis dienomis.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 5:30 AM

Kad ir kuo šiandien užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite savo pavaldinių, viršininkų ar šeimos narių klaidas ir trūkumus, stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai. Tai sunaikins ir gerą intenciją, ir jus pačius. Beje, savo interesus, nuomonę reikėtų atskirti nuo kolektyvo – kolektyviškumas nieko gera neduos.

Antroji dienos pusė taps ramesnė, o vakaras – apskritai malonus atsipūtimo laikas, kai viskas ima dėliotis į savo vietas.

Šiandien netiks ką nors nauja pradėti, rizikuoti ar imtis avantiūrų. Svarbu būti atidiems su darbo technika, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektra bei elektros prietaisais, kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais. Didesnė technikos gedimo, įvairių avarijų, ypač gamyboje, tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą – asmenys, turintys silpnesnę širdį, turi labiau pasisaugoti. Ši diena sudėtingesnė vyrams bei vaikams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, ryškūs, įsimenantys. Jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: sutikti žmogų tuščiais kibirais – nauji finansiniai sunkumai; jei ką nors rytą pamestumėte, iš rankų kas nors kristų – galite praleisti gerą progą; jei durų užraktas sugestų – jūsų veikloje gali atsiskleisti nesąžiningi dalykai; pamesti raktus, pinigus – prarasti ryšį su artimu žmogumi; jei prakiurtų kišenė – laukia nuostoliai.

Geras ženklas: sutikti rytą žmogų su pilnais kibirais ar su nešuliais – materialinės padėties pagerėjimas; rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite patikimą veiklos partnerį.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus kelionėms, šventimams, pramogoms, sekmadienį patartinas uždaresnis šeimyninis bendravimas.

Avinas (03 21–04 20). Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų: nuovargis, susierzinimas išmuš iš vėžių. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas iki pietų. Po 13 val. aplinkybės keisis jūsų naudai – galimi naudingi susitikimai, gali atsirasti išeitis iš atsiradusių problemų. Vis dėlto neskubinkite finansinių problemų sprendimo. Nebūkite agresyvūs ir pasisaugokite aplinkinių agresijos (ji labiau tikėtina iki pietų).

Jautis (04 21–05 20). Nepalanki diena. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės nuomonei, net jei ji bus nepriimtina. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, susitarimams, sandoriams tvirtinti, vertingiems daiktams įsigyt, pinigams investuoti, skolinti. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vakaras nepalankus viešnagėms ar svečiams priimti, nebent tai būtų jums artimi ir mieli žmonės, kurie jus myli ir jumis rūpinasi.

Dvyniai (05 21–06 21). Smulkūs nesklandumai, neesminiai kliuviniai, nuo ryto griūvančių nenumatytų darbų bei rūpesčių gausa gali erzinti. Vis dėlto dabar esate stiprūs, kad įveiktumėte įvairius nesklandumus, kad adekvačiai sureaguotumėte į jums keliamas pretenzijas tiek darbe, tiek namie. Nesureikšminkite dabartinių rūpesčių – jau po pietų viskas pasirodys kitaip ir artimiausiu metu rasite teisingą išeitį. Pirmąją dienos pusę didesnė gamybinių traumų tikimybė. Nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais. Saugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkus, pavojingas laikas, ypač vyrams bei vadovams. Neskubinkite įvykių, dar ne laikas įsibėgėti. Ir ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kaip nors užsiminti. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ir ant jų pykti, jų bausti. Būkite atidesni savo sveikatai, antrąją dienos pusę geriau skirti nusiraminimui, atsipalaidavimui, sveikatingumo procedūroms.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmoji dienos pusė vis dar sudėtinga, galite pasijusti atsidūrę aklavietėje. Atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją, su nieko nesiginčykite nei darbe, nei namie, taip pat niekur nesiveržkite, neskubėkite – per skubėjimą pražiopsosite, pamiršite svarbių dalykų. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Rytą galimi pavojingi netikėtumai vairuojant. Vis dėlto po 13 val. pasijusite geriau, grįš sėkmė! Vakaras žada ir malonių romantiškų staigmenų.

Mergelė (08 23–09 22). Neaiškių nuostolių, keistų pokyčių metas. Tai netinkamas laikas finansinėms, buities problemoms spręsti, svarbiems raštams, oficialiems prašymams rašyti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Būsite pernelyg patiklūs – neskubėkite tikėti nuogirdomis, paskalomis. Ir nebūkite atviri – geras draugas gali išplepėti jūsų paslaptį. Rytą būkite itin atidūs kelyje, taip pat pasisaugokite vagių, apgavikų. Vakarą geriausia praleisti namie ir eiti anksčiau ilsėtis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl skubėjimo, neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai netinkamas laikas pinigams investuoti ar skolinti. Galimi konfliktai darbe – vadovas ar klientai gali pareikšti pretenzijų dėl jūsų atliktų darbų kokybės. Svarbesnius susitikimus bei pokalbius verta planuoti antrai dienos pusei po 13 val. Vakaras palankus viešnagėms, tiesa, gausių susibūrimų geriau vengti. Nepatartina užmegzti ir naujos romantiškos pažinties.

Skorpionas (10 24–11 22). Geriau, kad rytą nepristigtų šaltakraujiškumo bei objektyvumo. Svarbiausia – nepanikuoti ir nepriimti skubių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais. Tiesa, su jais, taip pat su sutuoktiniu nesivelkite į konfliktus – rytą tai bus itin svarbu. Pirmąją dienos pusę neverta nei santykių aiškintis, pyktis, nei tartis, derėtis – neraskite nei teisybės, nei kompromiso. Neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai, ypač vairuodami elkitės atsargiai. Vakaras tinkamas įteikti susitaikymo dovanėlę savo porai.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmoji dienos pusė nekokia. Nesiimkite rizikingų ar atsakingų darbų – nukentėsite, o padarytos klaidos pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Pirmąją dienos pusę venkite nereikalingo bendravimo. Ir labiau pasaugokite sveikatą – didelė traumų tikimybė. Rytą neatidumas, greičio viršijimas važiuojant gali tapti lemtingas. Debesys ims sklaidytis po 13 val. ir antroji dienos pusė bei vakaras – visai smagus laikas! Neatsisakykite viešnagių, susitikimų su senais bičiuliais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau tikėkite šios dienos pažadais jums padėti. Darbe galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo (o jo stigs) priklausys, ar neužkirsite kelio į karjeros aukštumas. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – bus pavojinga supainioti draugiškus ir tarnybinius santykius – viskas gali išvirsti į kitą pusę. Antrąją dienos dalį skirkite vien sau – ramybei, atsipalaidavimui. Palankios SPA procedūros. Vakare nevarginkite savęs viešnagėmis, ilgu bendravimu – būtų geriau anksčiau eiti ilsėtis.

Vandenis (01 20–02 18). Rytą nesklandumų vis dar pakaks, ypač darbe: šefas bus linkęs priekaištauti – jo verta vengti, o svarbų pokalbį atidėkite bent jau antrai dienos pusei po 13 val. Beje, rytą duotą pažadą šefas gali pamiršti, tad iki pietų dėl nieko svarbaus nesitarkite. Jei gausite įdomių pasiūlymų, apsisprendimą atidėkite savaitgaliui arba kitam ketvirtadieniui. Tiesa, naujoms pažintims – tiek draugiškoms, tiek romantiškoms – ne pats geriausias metas.

Žuvys (02 19–03 20). Rytą mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Taip pat nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, velsitės į avantiūras – daug norėti, toli užsibrėžti pavojinga: galite prarasti ir tai, ką dabar turite... Blogas laikas romantiškiems nuotykiams – nesivelkite į tarnybinį romaną, nieko gera neišeis ir iš pažinčių su užsieniečiais. Svarbesniems dalykiniams susitikimams tinkama nebent antroji dienos pusė po 13 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.