Palmira: šis savaitgalis netikėtai malonus ir džiugus

Nors prasidėjo tradiciškai sunkus Skorpiono metas, šis savaitgalis netikėtai malonus ir džiugus. Šeštadienis geras ir imtis sunkių darbų, mat nepristigs optimizmo bei įkvėpimo, ir ramiam šeiminiam poilsiui, susitikimams su senais draugais (ypač bendramoksliais). Tiesa, nors diena puiki bendrauti, venkite svetimų žmonių – ne laikas naujoms pažintims, įsipareigojimams, taip pat pinigams skolinti ar grąžinti.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2018, 5:30 AM

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates matyti, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi; jei užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė; ryte išėjus iš namų išgirsti vaikišką juoką ar žaidžiančius vaikus – būsimas turtas; jei nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Nurimkite. Raskite laiko pasikalbėti su savimi, kai ko savęs paklausti. Ar jūsų norai ir jausmai atitinka galimybes ir situaciją? Pasistenkite niekam nemeluoti – nei sau, nei kitiems.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį derėtų užsiimti sunkiais darbais, reikalaujančiais atkaklumo, užsispyrimo. Tik nesugalvokite patinginiauti – sukelsite konfliktą.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausitės pakylėti, trykšite energija ir neišvengsite atidaus artimųjų (ypač tėvų), draugų, net visuomenės dėmesio.

Vėžys (06 22–07 22). Tiesiog pailsėkite, pasidžiaukite ramybe. Nederėtų šį savaitgalį imtis nieko sunkaus ar svarbaus – tai atsipalaidavimo dienos, kai poilsis padeda atgauti dvasinę pusiausvyrą, moralines jėgas. Viltis vėl sugrįžta.

Liūtas (07 23–08 22). Susitikite su geriausiais draugais, kalbėkitės, pasakokitės, tarkitės, kartu ne tik pramogaukite, bet ir imkitės sunkių namų darbų.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų veiklai, svarbiam tikslui įgyvendinti netikėtai svarbus gali tapti šeštadienio vakaras.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis suteiks daug džiaugsmo, jei susitiksite su seniai matytais draugais ar kur nors su šeima išvyksite. Tai puikios dienos susitikimams su įtakingais asmenimis darbo klausimu. Tik būkite kantresni (ypač šeštadienį) bendraudami su artimaisiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Dabar esate stiprūs, tad labiau pasikliaukite vidinėmis galiomis – to prireiks šį kiek nervingą savaitgalį. Tad pirmiausia atsisakykite šiomis dienomis visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Šeštadienį raskite namuose sau darbų, kad neliktų laiko dykinėti ir graužtis.

Šaulys (11 23–12 21). Šis savaitgalis – santuokinės pilnatvės metas, kai verta puoselėti gerus poros santykius. Šiomis dienomis itin pajusite priklausomybę nuo antrosios pusės, tad jei norite, kad viskas vyktų sklandžiai, siekite, kad sutuoktinis jaustųsi puikiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis geras imtis sunkių remonto ar tvarkymosi namuose darbų. Sekmadienį pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius. Tiesa, ši diena gera susitikti su žmonėmis, galinčiais padėti rasti tinkamesnę darbo vietą ar kitaip nulemti jūsų karjerą.

Vandenis (01 20–02 18). Jūs vėl laimingi. Tai puikios dienos spręsti meilės ir šeiminio bendravimo problemas. Svarbiausia šį savaitgalį atsiriboti nuo visų jus slegiančių rūpesčių ir tinkamai pailsėti – atidėkite visus darbus pirmadieniui.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį nepatartina kur nors išvykti – labiau pailsėsite savo namuose su artimaisiais. Šios dienos tinkamos pokalbiui su tėvais apie šeimos praeitį bei paslaptis, paveldėjimą, namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.