Palmira: šis savaitgalis nebus paprastas

Šis savaitgalis nebus paprastas, tad daug ką lems savitvarda, mokėjimas likti tolerantiškiems ir optimistiškiems. Pasistenkite šiomis dienomis neplanuoti nieko svarbaus ar atsakingo, netvarkyti reikalų, susijusių su jūsų veikla.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2018, 5:30 AM

Vis dėlto šeštadienio pirma pusė – palankus metas, tad svarbesniems darbams ir susitikimams visai tinkamas. Nuo 13 val. 13 min. prasidės įtemptas, nepalankus metas, kai dera vengti ginčų, konfliktų, tad nepraraskite kantrybės, stenkitės padėti, o ne reikalauti ko nors iš kitų. Bus palanku teikti gėles, dovanas, užsiimti labdara – būkite dosnesni ir, beje, visomis prasmėmis. Skirkite savo šilumą, dėmesį tiems, kuriems to itin trūksta.

Iš penktadienio į šeštadienį gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas; žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas nors užsidegtų ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, užuolaidos ar staltiesė suplyštų – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės; jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių; rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu gatvėje pašauktų – norų išsipildymas; jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21–04 20). Neverta krimstis dėl neišsipildžiusių svajonių. Stenkitės susitelkti tik į džiugius, malonius dalykus. Padėkite artimiesiems, draugams taikytis, nusiraminti, atgauti gerą nuotaiką. Sėkmingesnis ir džiugesnis bus šeštadienis iki pietų. Vėliau būtinas atsargumas bei taktas, ypač jei sugalvosite kam nors patarti, padėti, pamokyti.

Jautis (04 21–05 20). Ne toks palankus šeštadienis, ypač jo antra pusė, kai kantrybės gali pristigti net tokiems Zodiako kantruoliams kaip Jaučiai. Savaitgalį didesnė traumų, autoavarijų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasiduokite aplinkinių nerimui, nepasitenkinimui. Galite būti neteisūs antrosios pusės atžvilgiu – pasistenkite nusileisti pirmi.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose ir mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus ir nuodėmes. Galimos įvairiausios avarijos – tiek buityje, tiek ką nors dirbant, tiek keliaujant.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienio pirma pusė iki 13 val. 13 min. – gana sėkminga: kad ir ko imsitės, viskas sklandžiai pavyks. Vėliau – painus metas, kai situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Labiau pasaugokite gerus santykius su savo pora, būkite atidesni vaikams.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienio pirma pusė – gana ramus ir taikus metas, tačiau antra dienos pusė po 13 val. 13 min. gali tapti slegiančiu, nemaloniu ir net pavojingu laiku. Tądien namų rūpesčiai, draugų, giminaičių problemos trukdys ne tik džiaugtis gyvenimu, bet ir tvarkyti savo reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepasiduokite pirmam impulsui – ką tik išgirsta naujiena gali suklaidinti, išprovokuoti žengti pavojingą žingsnį. Niekur neskubėkite antrą šeštadienio ir pirmą sekmadienio pusę (ypač vairuodami automobilį, skolindami pinigus ar prisipažindami meilę), mažiau pasikliaukite kitų pažadais.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį stenkitės pagerinti (bent jau nepabloginti) santykių su sutuoktiniu, ir pirma dienos pusė tikrai praeis šauniai. Tiek antrą šeštadienio, tiek pirmą sekmadienio pusę būkite atidesni bendraudami su artimaisiais – nuotaiką sugadinti bus lengva.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmingiausias metas – pirma šeštadienio pusė. Vėliau įtampa ims augti, tik nesivadovaukite emocijomis, nors susitvardyti nebus paprasta. Šeštadienio antrą pusę bus didesnė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė – būkite atsargesni su aštriais daiktais, instrumentais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis (bei mintimis).

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis nepalankus, ypač antrą dienos pusę po 13 val. 13 min. vertėtų atsisakyti kelionių ir neprivalomo bendravimo. Labiau pasaugokite savo paslaptis, pinigus ir turtą.

Vandenis (01 20–02 18). Bus svarbu mokėti greitai persiorientuoti. Visur būkite atsargesni. Mažiau paisykite, ką kiti kalba apie jūsų sutuoktinį, šeimą. Stiprinkite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį darykite tai, ko iš jūsų pareikalaus aplinkybės. Tik nebūkite griežti ir reiklūs antrą šeštadienio pusę – tai pakenks jūsų geriems santykiams su artimaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.