Palmira: puiki proga ieškoti alternatyvaus uždarbio šaltinio

Gana slegiantis metas, tačiau sėkmingas – atlikti darbai suteiks pasitenkinimą. Vertėtų imtis ko nors sudėtingo, sunkaus, to, kas paprastai nesiseka, bet nepalankios avantiūros, netinka iš esmės pradėti naujų darbų. O štai ką nors atnaujinti, pamėginti tai, kas anksčiau nepavyko, puikiai tiks – dabar jūsų laukia sėkmė!

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Dec 13, 2018, 8:32 AM

Kad ir kuo užsiimsite, dažniau vadovaukitės intuicija – ir jums pavyks sužinoti svarbių dalykų, susitikti su reikalingu ar tiesiog kuo nors ypatingu žmogumi, rasti retos, slaptos informacijos, sužinoti paslapčių, ypač susijusių su jūsų profesija. Gilinkitės į neaiškius, nesuprantamus dalykus veikloje, piniginiuose reikaluose, asmeniniuose santykiuose, tvarkykite konfidencialius reikalus. Gerai jausite trūkumus, nesunkiai aptiksite klaidas, rasite darbo broką. Puiki proga ieškoti nuostolių priežasties, taip pat alternatyvaus uždarbio šaltinio – išvysite tai, ko anksčiau nematėte. Įsidėmėkite šiandien išgirstus patarimus, pamokymus – jie bus naudingi.

Na, o sėkmingiausias laikas atsakingiems susitikimams, susitarimams, keistis informacija, atsakingiems dokumentams tvirtinti bus tarp 12 val. 40 min. ir 14 val. 40 min. Tai lemtingas metas, kai nepalankių įvykių inerciją galima naudingai pakreipti šimto aštuoniasdešimties laipsnių kampu.

Beje, gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su turtu, palikimu – ir žemišku, ir dangišku. Tai bus gera proga ieškoti dingusių daiktų, pinigų, dokumentų. Palankus metas ir vardui, pavadinimui rinkti.

Diena netinkama švęsti, pramogauti. Manoma, kad net gerai, jeigu jausitės nesmagiai, būsite prislėgti. Kur kas blogiau nerūpestingas linksmumas – jis šiandien taps nesėkmių, nusivylimo ženklu.

Šiąnakt 1 val. 44 min. Merkurijus sugrįžo į Šaulio ženklą ir juo judės iki 2019 m. sausio 5 d. Kai Merkurijus Šaulyje, imama optimistiškai mąstyti, atsiranda poreikis keliauti ar bent jau dažniau svečiuotis, rodytis visuomenėje, dalyvauti prestižiniuose renginiuose, užmegzti naujas pažintis, ypač su įtakingais, aukštesnę socialinę padėtį užimančiais asmenimis, taip pat užsieniečiais, dvasininkais, politikais. Tai metas, kai jums pavyks įgyti autoritetą per bendravimą su reikalingais žmonėmis.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Vis dėlto buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – tai sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas, išvysti savo vaikystės namus – atgausite skolas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą išdaužtų – sunkios permainos; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų, laukia sunkūs išbandymai; jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis; jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis; jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį išjungtų – gresia nuostoliai, skausmas; jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas; smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart kas nors vardu gatvėje pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų; rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas naujiems darbams pradėti, svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Pirmoji dienos pusė – gerų permainų metas, kai sunkūs, beveik neįmanomi dalykai tampa pasiekiami ir įveikiami. Verta ne tik tvarkyti svarbius reikalus, bet ir spręsti asmenines problemas. Galite sulaukti nuoširdžios draugiškos pagalbos ar patarimo. Nuo 14 val. 40 min. nepalankus metas aktyviai veiklai, tad atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų.

Jautis (04 21–05 20). Iki 14 val. 40 min. tiks tvarkyti dalykinius reikalus, spręsti profesines problemas. Vėliau geras laikas įvairiems susitikimams – ieškokite bendraminčių. Galite įgyti įtakingų globėjų, rėmėjų. Tai bus tinkamas laikas ir konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotus jūsų asmenybės bei jus supančių žmonių rezervus.

Dvyniai (05 21–06 21). Diena palanki bet kokiems reikalams tvarkyti. Nebijokite sunkų užduočių – jas įveiksite lengviau, nei manote. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus patikima atspara. Pirmąją dienos pusę iki 14 val. 40 min. tinka tvarkyti svarbius reikalus su užsieniečiais. Taip pat gera diena vykti į komandiruotes, užmegzti naujas pažintis. Beje, atkaklumu nemažai laimėsite iš savo partnerių bei vaikų.

Vėžys (06 22–07 22). Gana sėkmingas laikas. Vienintelė kliūtis – didesnė įtampa, nerimas pirmąją dienos pusę... Bet jei tai nugalėsite, daug nuveiksite. Tinka rizikuoti, jei nuojauta tam neprieštaraus. Palanku skolintis pinigų, imti kreditą. Elgsitės išties išmintingai ir tai padės apsivalyti – atsikratyti nuodingų minčių bei žmonių. Palanku spręsti konfliktinius klausimus su užsienio partneriais, saikingai mokyti (kritikuoti) tuos, už kuriuos esate atsakingi.

Liūtas (07 23–08 22). Ieškokite reikalingo kompromiso ir patikimų sąjungininkų. Iki 14 val. 40 min. gerai tvirtinti ilgalaikes bendradarbiavimo, darbo sutartis kūrybinių, laisvų profesijų atstovams. Antrąją dienos pusę intuicija sustiprės – jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai. Bus palanku atsiriboti (ar net nutraukti) santykius su jums nemaloniais asmenimis, tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis, paveldėjimu, nuoma.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien palanku savo veiklą pristatyti vadovui ar būsimam darbdaviui, visuomenei. Geras laikas tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi kursą. Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir slaptų priešų, įtakingų konkurentų. Svarbiam pokalbiui tiks antroji dienos pusė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmoji dienos pusė – sėkmingas laikas, galite pakeisti svarbius dalykus savo naudai. Na, o antrąją, po 14 val. 40 min., svarbu labiau susitelkti į reikalus, atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo – tai praris nemažai jėgų. Vakare nederėtų ko nors (pinigų, daiktų, instrumentų) skolinti. Būkite atidesni savo sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 14 val. 40 min. nesiimkite didelių ir sunkių darbų, ypač jei nejausite įkvėpimo. Verta esminį savo dėmesį skirti jausmams bei mylimam asmeniui, šeimai, namams. Antroji dienos pusė nepalyginti palankesnė – turėsite progą ką nors pakeisti į gera, išspręsti susikaupusias problemas. Jei kas nors šiandien nepavyks, atidėkite rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmoji dienos pusė iki 14 val. 40 min. – gerų nuojautų, džiugių naujienų, žavių susitikimų metas. Nepraleiskite tokios geros progos svarbiam pokalbiui, susitarimui ar pažinčiai užmegzti, kelionei. Nepraraskite optimizmo – šiuo metu esate tikrai stiprūs, tad įveiksite bet kokius sunkumus. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Na, o po 14 val. 40 min. daugiau laiko skirkite vidaus problemoms darbe ir namuose spręsti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tikslą pasieksite – tai pelno, netikėtos sėkmės metas. Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, pirkti vertingų daiktų, nekilnojamojo turto, žemės. Tinkamas metas dovanai teikti. Geras laikas – viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengviau nugalimos, ypač jei tuo užsiimsite tarp 12 val. 40 min. ir 14 val. 40 min. Vakare susitikite su geru draugu.

Vandenis (01 20–02 18). Palengvėjimo diena – netikėtai išsisprendžia jus varginusi problema. Tiesa, iki 14 val. 40 min. ir patiems reikėtų parodyti iniciatyvą – daugiau laimėsite. Antrąją dienos pusę gerai spręsti finansines, turto problemas. Jei kilusios problemos šeimoje ar negalite apsispręsti dėl brangaus pirkinio, tai gerai aptarti antrąją dienos pusę, tik nekritikuojant kito nuomonės.

Žuvys (02 19–03 20). Atsivers paslėptos tiesos – jų žinojimas kai ką svarbaus pakeis. Atsipalaiduokite, nurimkite kad išgirstumėte savo vidų. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti antrajai dienos pusei – po 14 val. 40 min. Tiesa, per didelis pasitikėjimas savo jėgomis, atvirumas pakenks. Venkite kitus kritikuoti. O pagalbininkų neieškokite – dabar esate pakankamai stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus darbe bei namie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.