Palmira: svarbiausia šiandien – neliūdėti

Nors savaitės pabaiga, būsite kupini entuziazmo, nestigs įkvėpimo. Pakaks ir įžvalgumo, sustiprės intuicija. Tinka pradėti naujus darbus, spręsti finansines problemas – tai protingų apsisprendimų metas, kai teisingai įvertinamos ateities perspektyvos. Nestigs ir profesinio sumanumo, tad geriausia dėmesį iš esmės skirti veiklai, spręsti karjeros plėtojimo klausimą.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2018, 5:30 AM

Geras laikas kontaktų, reikalingų žmonių bei informacijos paieškai, taip pat pažintims užmegzti – ne tik dalykinėms, bet ir draugiškoms. Palanki diena darbui su informacija (jos ieškoti, tikslinti, keistis su kolegomis, konsultuotis su reikalo žinovais), bendravimui su jūsų veiklai svarbiais asmenimis. Tinka atnaujinti, plėtoti dalykinius ryšius.

Veikloje būkite ryžtingi ir atkaklūs – savo idėjomis, aktyvumu ir iniciatyva sudominsite tuos, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Imkitės sudėtingų ir atsakingų darbų – juos įveiksite lengvai. Tai sėkmės laikas, kai atgaunamas ir sustiprinamas pasitikėjimas savo profesiniais sugebėjimais.

Bus palankios kelionės, susitikimai su žmonėmis iš toli – tiek dalykiniai, tiek asmeniški.

Verta siūdintis ar pirkti drabužius, rankines. Palanku rinkti vardus, kurti pavadinimus. Gera proga spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Palanku kirpti plaukus, nagus.

Tiesa, venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Svarbiausia šiandien – neliūdėti, neužsisklęsti vienatvėje. Patartina ugdyti humoro jausmą, palanku linksmintis, pramogauti, tad neatsisakykite pakvietimo į svečius, vakarėlius. Geras laikas ir meilės pasimatymams.

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai bei košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kur nors kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą.

Blogas ženklas: vandens ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas, jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė meilėje.

Geras ženklas: ryte kelis kartus nusičiaudėti; jei vardu gatvėje pašauktų; rasti odinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgaliui neplanuokite nieko sudėtingo, atsakingo, vertingų daiktų įsigijimo nuo šeštadienio 13 val. iki sekmadienio 13 val. 20 min.

Avinas (03 21–04 20). Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Įkvėpimo metas – gali kilti šaunių sumanymų. O štai persidirbti nereikėtų – šiandien jėgų stigs. Tvarkydami reikalus, bendraudami labiau pasikliaukite intuicija. Tiesa, būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, įkalbinėjimams, tad likite kritiškesni gautiems pasiūlymams. Anksčiau eikite ilsėtis – naudinga ilgiau pamiegoti.

Jautis (04 21–05 20). Geros permainos, atveriančios naujas galimybes. Reikalai tvarkosi, draugai padeda. Nors šiuo metu nesate patiklūs, būkite tikri, kad šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs. Kita vertus, nereikia skubinti įvykių – dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. Vakaras palankus susitikti su bičiuliais.

Dvyniai (05 21–06 21). Susitelkite į savo svarbiausius tikslus, ieškokite būdų jiems pasiekti. Dabartiniai veiksmai atneš ilgalaikę sėkmę – pakovokite už savo svajonę. Tai geras laikas svarbiems dalykiniams pokalbiams. Nepraleiskite progos ir su šefu aptarti savo karjeros klausimą – galite nemažai laimėti. Tik venkite erzintis dėl jums keliamų reikalavimų, būkite pakantesni kritikai.

Vėžys (06 22–07 22). Nuotaika giedrėja – jūs tikite sėkme, ir ji jus lydės. Savaime išsispręs ankstesnės problemos – tai puiki diena. Būsite įvertinti, pripažinti, beje, jums bus palankūs svarbūs, įtakingi žmonės. Vakaras geras viešnagei. Geras laikas bus ne tik reikalams tvarkyti, vykti į dalykines keliones, bet ir rengti šventinius susitikimus su draugais, giminaičiais.

Liūtas (07 23–08 22). Nelengva, bet svarbi diena. Tik ieškodami kompromisų nebūkite tiesmukiški. Tam tikra auka reikalinga – ji lems gerų permainų. Ir nesivelkite į ginčus, nekritikuokite, nepykite. Verta kur nors išvykti, pakeisti aplinką ir leisti laiką su bičiuliais. Venkite santykių aiškinimosi su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Tinkamas metas susitarimams, dokumentams tvirtinti, juridiniams reikalams tvarkyti. Palankūs visuomeniniai susitikimai, savo darbų pristatymas viešumai. Ir nepersidirbkite – pats laikas kiek atsipūsti. Naudinga aptarti svarbius šeiminius reikalus, spręsti sutuoktinių nesantaikos problemas. Apskritai šiandien derėtų kuo daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbų gausės – nepraraskite kantrybės, būkite atidesni detalėms, instrukcijoms bei kolegų nuomonei. Verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų. Pats laikas ką nors siūlyti vadovybei, pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Palanku sudaryti ilgalaikes darbo sutartis. Gera proga taikytis su bendradarbiu. Tinka tikrintis sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Smagi diena – būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs, ir viskas susiklostys šauniai. Jei anksčiau turėjote keblumų darbe, dabar nebus sudėtinga tai sutvarkyti. Itin palanki diena laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams. Palankūs romantiški pasimatymai, gera proga ir atnaujinti seną ryšį. Gali išsispręsti svarbus klausimas jūsų meilės santykių srityje.

Šaulys (11 23–12 21). Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus – tai ramus metas. Būkite atidesni dalykams tvarkydami reikalus, apie kuriuos jums trūksta informacijos. Aiškinkitės slaptas nesėkmių priežastis, mėginkite išpainioti intrigų kamuolį. Tik patys į nieką nesivelkite – nebūkite labai patiklūs. Palanku spręsti šeimines problemas. Galimos malonios staigmenos iš vaikų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Intuityviai atsirinksite, kas melas, o kas tiesa. Geras laikas darbui su informacija, pasitarimams, įvairiems susitikimams – daugiau bendraukite, užmegzkite ar atnaujinkite pažintis, dažniau tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite savyje. Verta pasinaudoti šios dienos patarimais, pasiūlymais.

Vandenis (01 20–02 18). Nepraraskite realybės jausmo vertindami savo bei partnerių finansines galimybes. Nepasikliaukite savieiga spręsdami materialines problemas – verta tartis, ieškoti naujų galimybių, nors tikėtina, kad atsakymas slypi praeityje ir tai yra tik pamirštas (neatliktas) senas reikalas, o gal ko nors esate nepastebėję, praleidę, nepadarę, nesusitikę su reikiamu asmeniu. Beje, dabar tam pats laikas – neatidėkite.

Žuvys (02 19–03 20). Viskas puiku, jus lydi sėkmė. Dabar būsite populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Beje, tvarkant svarbius ar rizikingus reikalus derėtų dažniau pasitarti su kitais – šiandien išgirsti dalykai bus naudingi. Tinka pirkti vertingus daiktus. Vakaras palankus viešnagėms – jūsų laukia įsimintini susitikimai bei ypatingos pažintys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.