Astrologė žada: šią savaitę daugelio laukia išskirtinė sėkmė

Kuo arčiau Kalėdos, tuo daugiau stebuklų. Paskutinė savaitė iki didžiųjų žiemos švenčių daugeliui Zodiako ženklų atneš didelę sėkmę, tai bus lyg tikras angelų metas, žada astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 18, 2018, 10:13 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis, o ypač trečiadienis po 14 val. 30 min. bei ketvirtadienis, penktadienis iki 15 val., – išskirtinis metas (beje, geriausias 2018 m.) tvarkyti svarbius piniginius ir turto reikalus, pasirašyti atsakingus finansinius, įvairius su veikla susijusius dokumentus. Penktadienio antroji pusė po 15 val., šeštadienis iki 16 val. – įtemptas laikas, tad naudinga patylėti – nė nepajusite, kaip pasakysite ką nors tokio (jums nebūdingo), kas sukiršins jus su antrąja puse, vaikais. Sekmadienį venkite rizikingų kelionių, viešnagių. Tiesa, diena gera su tėvais pasikalbėti apie tai, kas jus slegia, pasakyti tai, ko nedrįsote anksčiau ištarti. Pirmadienis gana sudėtingas kelionėms, nepalankus bendrauti su svetimais. Sekmadieni, pirmadienį venkite bet kokių priekaištų artimiesiems, atsisakykite santykių aiškinimosi – tai kvailų nesusipratimų metas. Šiomis dienomis būkite atsargesni tiek namie, tiek svetur ar kelyje – labiau tikėtinos nelaimės, konfliktai, traumos. Kūčių vakaras itin romantiškas, leisiantis patirti šventinį džiaugsmą bei artimųjų meilę.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis, trečiadienis – jūsų lyderystės dienos, kai verta energingai imtis reikalų tvarkymo. Pasiseks viskas, kad ir kuo užsiimsite! Svarbiausias metas, kai galite gauti viską, ko norite, bus trečiadienis nuo 14 val. 30 min. ir ketvirtadienis iki 18 val. 30 min. Laimė lydės ne tik reikaluose, bet ir meilėje. Beje, penktadienis iki 15 val. irgi puikus finansinėms problemoms spręsti. Pasinaudokite šiomis dienomis gautais pasiūlymais – jie atneš daug naudos. Užsimezgusios romantiškos pažintys (ypač trečiadienį nuo 14 val. 30 min. ir ketvirtadienį iki 18 val. 30 min.) žada laimingą meilę, patvarią santuoką. Nuostabus šeštadienio vakaras, kai grįžta kai kas šviesaus iš praeities, kai galima susidurti su žmogumi, kuris itin nuoširdus ir geranoriškas jūsų atžvilgiu (gal net įsimylėjęs). Sekmadienį, pirmadienį ne laikas naujoms pažintims, susitarimams, netvarkykite ir jokių reikalų – jūsų viltys nepasiteisins. Būkite atsargesni kelyje, pasisaugokite melagių, vagių, sukčių. Pirmadienio vakaras leis pajusti senovinę Kūčių dvasią ir būtų gerai, jei pavyktų kuo tiksliau (kiek įmanoma jūsų namų sąlygomis) atkartoti šio paslaptingo saulėgrįžos meto apeigas – to reikės jūsų sielai, jūsų šeimai.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis – ramus, taikus metas, kai savaime sprendžiasi sudėtingiausios problemos, kai ateina paslaptinga pagalba, kas nors ima ir geranoriškai jums patalkininkauja. Tikras angelų laikas. Šiomis dienomis galite gauti puikų dalykinį pasiūlymą, sulaukti gero užsakymo, turtingų klientų – tai padės ilgam laikui pataisyti finansinius reikalus, be to, ir atgauti pasitikėjimą jėgomis, pasididžiuoti savo sugebėjimais. Trečiadienio antrąją pusę bei ketvirtadienį itin palanku pirkti svarbią šventinę dovaną. Penktadienį būsite linkę pakovoti už savo teises darbe bei namie – ko gero, tai bus sėkminga akcija, tik neperlenkite lazdos, mokėkite laiku sustoti. Tačiau to nedarykite sekmadienį, pirmadienį, kai jausite neaiškią įtampą, kai galite būti neteisingai išgirsti ir suprasti artimųjų žodžius. Kūčių vakarą geriausia likti vien su artimiausiais žmonėmis – gerai jūsų savijautai bus svarbu privatumas ir ramybė šeimoje.

Vėžys (06 22–07 22)

Veiklai, verslui sėkmingas antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis, kai didelė laimė gali nusišypsoti ne tik dalykiniuose, finansiniuose, bet ir širdies reikaluose (svarbiausias laikas bus trečiadienis nuo 14 val. 30 min. ir ketvirtadienis iki 18 val. 30 min.). Tai bus gerųjų permainų metas, kai viskas lemia sėkmę, laimę! Šiomis dienomis raskite laiko daugiau pabendrauti su bičiuliais. Dabar gali megztis išskirtinės pažintys. Beje, senas draugiškas ryšys gali virsti romantišku. Penktadienio vakarą, šeštadienį jūsų nuotaikos jau bus gana nepastovios – tai liūdėsite, tai džiaugsitės, tai kankins ilgesys, tai žiebsis viltis. Sekmadienis, pirmadienis – smagios dienos, vėl jausitės stiprūs ir savimi pasitikintys! Tiesa, dabar gana pavojingas laikas, tad nedera rizikuoti, svarbu išlaikyti vidinę ramybę bei taiką. O jūsų Kūčių stalas, ko gero, bus itin gausus, – pavyks pademonstruoti išskirtinius vėžiškus kulinarinius sugebėjimus.

Liūtas (07 23–08 22)

Ši savaitė žada išskirtinę sėkmę! Nuo antradienio verta imtis svarbiausių reikalų. Veiklai išskirtinis laikas – trečiadienis nuo 14 val. 30 min. ir ketvirtadienis iki 18 val. 30 min. Tuo metu verta pasirašyti atsakingus finansinius dokumentus, darbo susitarimus. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite. Jei siūlys aukštesnes pareigas, naujas verslo plėtros galimybes, sutikite. Šios dienos sustiprins jūsų pasitikėjimą savimi, pakels autoritetą aplinkinių akyse, mat dabar ir aplinkiniai, ir jūs įvertinsite savo galimybes ir reikalingumą. Beje, tikėtina šiomis dienomis ir nauja romantiška pažintis ar susitikimas su buvusiu gerbėju (jausmai gali atgyti). Penktadienis, šeštadienis bus kiek įtempti (Mėnulio pilnatis), tačiau tai laimingų netikėtumų metas, po kurių viskas keičiasi į gera. Tačiau kam laukti, kol nukris laiminga žvaigždė, – mėginkite ir patys kai ką svarbaus suvokti ir pakeisti savo gyvenime. Sekmadienį skirkite ramiam poilsiui. Būkite itin atidūs kelyje, taip pat prekyvietėse. Pirmadienį svarbu saugoti savo ramybę ir puoselėti optimizmą – šiemet Kūčių sėkmė namuose daug priklausys nuo jūsų.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio – gerasis persilaužimas. Vėl pajudės įstrigę reikalai, atsivers įkvepiančios perspektyvos. Nesnauskite – iki savaitės pabaigos išskirtinis metas pataisyti pašlijusius ar tiesiog jūsų netenkinančius reikalus, taip pat pakreipti asmeninius santykius jums palankesne linkme. Šios dienos bus gera proga pasikalbėti su įtakingais žmonėmis dėl savo reikalų: galimos geros naujienos, naudingi pasiūlymai, susiję su karjera, paaukštinimu darbe. Jei ieškote darbo, ši savaitė puiki susitikti su darbdaviu – padarysite malonaus žmogaus, gero profesionalo įspūdį (palankiausia diena – ketvirtadienis arba penktadienis iki 15 val.). Savaitgalis kiek neramus, reikėtų atsiriboti nuo aplinkinių įtakos, draugiškų nuomonių. Remkitės tik savo galva – neapsiriksite. Kūčioms pasiruošti kvieskitės pagalbininkų – vieni neužsikraukite viso krūvio (pervargsite ir prarasite gerą ūpą).

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis ketvirtadienis – gana įtemptas laikas, kai svarbu nepasiduoti emocijoms ir viską vertinti ramiai, racionaliai. Tuomet galima tikėtis sėkmės bei naudos, ypač tuose dalykuose, kuriuos laikėte beviltiškais. Ypač trečiadienio antroji pusė bei ketvirtadienis – puikiai tinkami skolų, mokesčių problemoms spręsti, jūsų reikalo finansavimo klausimui tvarkyti. Bus palanku imti kreditą. Tuo metu galite gauti išskirtinį dalykinį pasiūlymą, dėl jo išsispręs jūsų finansinės problemos. Penktadienis bei savaitgalis bus sėkmingas ir norint efektingai pasirodyti žmonėms, susitikti su įtakingais ar garsiais asmenimis, užsieniečiais – tai gali naudingai pakeisti jūsų ateitį. Romantiškiems pasimatymams, viešnagėms palankesnis ketvirtadienio vakaras. Nebūkite labai reiklūs ir kritiški artimiesiems sekmadienį, pirmadienį – galimas dalykas, kad jūs ko nors nežinote, nesuprantate. Beje, nors Kūčios – uždara šeimos šventė, prie jūsų stalo, ko gero, atsiras ir gerų draugų.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis bus iškirtinai palankūs veiklai, dalykinėms kelionėms, įvairiems susitikimams, susitarimams, deryboms ir sėkmingi dalyvauti profesiniuose konkursuose. Jūsų pastangos tikrai nebus tuščios – gerų permainų vėjai kai ką naudinga pakeis jūsų gyvenime. Trečiadienį, ketvirtadienį netikėtai galite gauti, laimėti ar užsidirbti pinigų. Tiesa, neskubėkite jų leisti – gal tai bus naudinga investicija į jūsų veiklą? Šios dienos bus laimingos ir meilei – galima perspektyvi romantiška pažintis, kuri gali virsti audringu romanu ar tvirta santuoka. Penktadienio vakaras, šeštadienis privers dėl kai ko gailėtis, skubiai ieškoti išeities. Nenuliūskite, jūsų laukia džiugus sekmadienis, kai nuotaikos bus puikios, o problemos išsispręs beveik savaime. Tiesa, sekmadienis, o ypač pirmadienis – gana apgaulingas metas, tad labiau pasisaugokite vagių bei apgavikų. Na, o ruošdami Kūčias labai nesijaudinkite, kad kas nors nepavyks, – jums seksis puikiai.

Šaulys (11 23–12 21)

Nuo antradienio laukia geros naujienos! Visa savaitė bus išskirtinai puiki darbo reikalams tvarkyti, tad palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos, tinka su vadovybe aptarti geresnes darbo sąlygas ar atlyginimo perspektyvas. Būkite drąsūs – gausite tai, ko norėsite! Beje, dalykiniai, finansiniai, taip pat kūrybiniai pasiūlymai, gauti nuo trečiadienio 14 val. 30 min. iki ketvirtadienio 18 val. 30 min., itin perspektyvūs. Romantikos srityje tikėtina, kad dėl santykių aiškinimosi su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu šiuo metu galite susižavėti kitu. Penktadienis, šeštadienis privers blaiviau įvertinti naująjį gerbėją ar kitaip pažvelgti į santykius su dabartiniu partneriu. Sekmadienis bei pirmadienis gana neramūs – nesiaiškinkite santykių, pasistenkite nepasiduoti provokacijoms, būkite atidūs kelyje ir labiau pasaugokite savo turtą ir sveikatą. Kūčių vakaras jums bus ypatingas tuo, kad pajusite tikrąją magišką šios šventės dvasią.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio – jūsų džiaugsmo, sėkmės bei meilės dienos, kai pasaulis atrodo labai gražus ir visi žmonės mieli. Seksis viskas, kad ir kuo užsiimsite. Ypatingą dėmesį skirkite trečiadieniui nuo 14 val. 30 min. ir ketvirtadieniui iki 18 val. 30 min. Tai bus naudingų susitarimų, lemtingų pažinčių diena, kai pasijusite Fortūnos numylėtiniai. Šiomis dienomis užsimezgę romantiški santykiai gali virsti laimingu santuokiniu ryšiu. Tai bus ir geros dienos skolintis pinigų, taip pat pirkti dovanas geriausiems draugams. Penktadienis iki 15 val. puikiai tinkamas tarnybiniams reikalams tvarkyti ar ieškoti tinkamesnės darbovietės. Savaitgalį bei pirmadienį bus svarbu likti ramiems bei diplomatiškiems. Ypač venkite ginčų bei santykių aiškinimosi su savo pora – būsite pernelyg įtarūs, smulkmeniški. Nors pirmadienis sudėtingas, šiomis dienomis gali išsipildyti didelis, slaptas noras.

Vandenis (01 20–02 18)

Nuo antradienio – gana ramus laikas, kai svarbiausia neskubinti įvykių ir pasiduoti srautui. Darykite tai, ką esate seniai suplanavę, nieko nekeiskite ir stebėkite aplinkos ženklus. Šios dienos puikios reikalams, susijusiems su namais, šeima, tvarkyti. Nuo ketvirtadienio vakaro gali užplūsti romantiškos nuotaikos, palankios taikytis su mylimu žmogumi. O štai į naują įsižiūrėti ne laikas – vis dėlto Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, tad nieko džiugaus iš to neišeis. Būkite atidesni savo vaikams antrąją penktadienio pusę, šeštadienį. Sekmadienį pasistenkite praleisti sveikai, gerai pailsėti. Šiuo metu jūsų imunitetas silpnesnis ir būtų gaila, kad dėl ligos negalėtumėte tinkamai pasiruošti Kūčioms. Kadangi Kūčios bus kiek sudėtingu metu, jau nuo pirmadienio ryto turite pasakyti sau, kad jūsų niekas nenervina ir esate laimingi, o jūsų santykiai su antrąja puse, kaip ir su savimi, puikūs.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį tiks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Svarbiausius dalykinius susitikimus ar atsakingų darbo dokumentų tvirtinimą planuokite trečiadieniui nuo 14 val. 30 min. arba ketvirtadieniui iki 18 val. 30 min. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite drąsiai. Nieko nekeiskite, nieko nauja nesiimkite penktadienį, šeštadienį – tai darbų užbaigimo ir susitaikymo šeimoje dienos. Sekmadienis – jūsų laimės metas, kai reikia ne tik tikėti savimi, bet ir priversti jus supančius žmones jumis labiau pasikliauti, labiau vertinti, karščiau mylėti. Pirmadienis nors jums ir palankus, tačiau tai apgaulinga diena, tad niekuo nerizikuokite ir nesivelkite į avantiūras. Kūčių stalui ruoškitės iš anksto – viską apskaičiuokite, apgalvokite, kitaip dėl to, kad kažkokį menkniekį būsite pamiršę įsigyti ar padaryti, galite be reikalo susinervinti. Vis dėlto jūsų nuotaika bus puiki ir jūsų pastangos artimųjų bus deramai įvertintos.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.