Palmira: savaitgalis bus nepalankus kelionėms

Savaitgalis gana sudėtingas dėl Saulės užtemimo Ožiaragio ženkle sausio 6 d. (maksimali fazė – 3 val. 42 min. Vilniaus laiku ir 1 val. 42 min. pagal Grinvičą). Dėl stiprios užtemimo įtakos gali stigti jėgų ir ūpo, ypač jei būsite nelankstūs, per daug griežti, reiklūs, kategoriški, maksimalistiški. Verčiau atsipalaiduokite – nebūkite tokie reiklūs, šalti.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-05 05:30

Užtemimas turės įtakos mažiausia mėnesį – sukels nemažai keblumų asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą. Reikėtų būti atsargesniems tiems, kurie dirba aukštyje, taip pat kalnuose, uolose, su cementu. Išaugs kritimo iš aukščio tikimybė, galima nukentėti ir dėl užgriuvusio svorio.

Deja, gali stigs atidos, tad išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, konfliktų, įvairių avarijų (darbe, kelyje, buityje) tikimybė. Geriau nesiimti nieko atsakingo. Būtinas didesnis atsargumas kelyje. Pavojingas laikas ir tiems, kurie kalnuose. Alpinistams derėtų būti atsargesniems bent mėnesį.

Savaitgalis bus nepalankus kelionėms, ypač į kalnus, – tai blogas laikas slidinėti. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač nugaros, kojų) tikimybė.

Vienintelis dalykas, kuris šiuo metu visiškai nepavojingas ir net naudingas, – tai dosnumas. Savaitgalis puikus ką nors dovanoti ar bent jau pasidžiaugti kitų žmonių sėkme!

Šeštadienį 5 val. 45 min. Merkurijus įėjo į Ožiaragio ženklą ir juo judės iki sausio 24 d. Kai Merkurijus Ožiaragyje, bendravimas tampa oficialesnis, dalykiškesnis, racionalesnis, tad neišvengiamai ir santūresnis. Emocijos netrukdys protui, ir sprendimai bus priimami šalta galva. Kritiškiau bus vertinama svetima nuomonė – greičiau išryškės diletantiškumas. Tai geras laikas profesinėms žinioms tobulinti, dalykiniams kontaktams užmegzti ir plėtoti.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį reikšmingesni moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują.

Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar jie būtų labai susivėlę, jei tarakonai į namus ateitų, jei laikrodis vėluotų ar sustotų, veidrodį sudaužyti.

Geras ženklas: gauti iš ko nors pinigų (pelnas visą mėnesį); jei laikrodis skubėtų – greita sėkmė; rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą; tamsiai ruda, vyšninė.

Avinas (03 21–04 20). Nesmagių praregėjimų dienos, tiesa, šių „nušvitimų“ nereikėtų labai rimtai traktuoti ar kitaip sureikšminti atsivėrusių tiesų. 

Jautis (04 21–05 20). Sunkios, pavojingos dienos – saugokite savo bei šeimos narių, ypač tėvų, ramybę. Šiomis dienomis apskritai niekur neskubėkite, niekur nerizikuokite – gresia traumos, nuostoliai.

Dvyniai (05 21–06 21). Gresia rūpesčiai dėl tėvų, artimųjų, dėl namų. Galimos įvairios avarijos, priverstinės išlaidos. Tai bloga diena tolimoms kelionėms.

Vėžys (06 22–07 22). Viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikėsitės. Nesivelkite į svetimus reikalus – patys galite tapti auka.

Liūtas (07 23–08 22). Stenkitės girdėti tik gerus dalykus, kai kalbama apie jūsų vaikus, sutuoktinį ar mylimą žmogų. Deja, šiuo metu galite išgirsti ir kvailų paskalų, neteisingų gandų, tad nesistenkite nieko vertinti, aptarinėti, juolab teisti.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atlaidesni bei atidesni, labiau pasaugokite tuos, kuriuos mylite, – savo vaikus, tėvus, mylimą žmogų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalį geriau likti namie ne tik dėl to, kad gali pablogėti jūsų sveikata, – artimiesiems, ypač tėvams, gali prireikti jūsų pagalbos. Galimi rūpesčiai ir dėl sutuoktinio.

Skorpionas (10 24–11 22). Gali tekti taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriimkite už juos sprendimų – dėl to vėliau būsite apkaltinti.

Šaulys (11 23–12 21). Ne laikas tvarkyti reikalus, susijusius su pinigais, turtu, šeštadienį. Diena nepalanki pirkti vertingus daiktus ir skolinti pinigus, aiškintis santykius su antrąja puse, aptarti šeimos biudžetą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite gana agresyvūs, nepakantūs, ir tai ne pats tinkamiausias dalykas šį savaitgalį.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį geriau nuo visų atsiriboti, savo mintis ir veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį galite nukentėti per draugus, partnerius. Beje, neprašomi nesiveržkite jiems padėti – galite padaryti meškos paslaugą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.