Palmira: laukia sudėtingas savaitgalis

Laukia sudėtingas savaitgalis. Šiomis dienomis siekite labiau atsipalaiduoti ir lanksčiai reaguoti į viską, kas vyksta aplink. Apskritai venkite bet kokių palyginimų – kitaip ims ir užvaldys pavydo jausmas (dėl kieno nors didesnių pasiekimų). Taip atsitiks, nes būsite linkę sutirštinti spalvas vertindami savo ir aplinkinių laimėjimus: labiau jausite savo silpnąsias puses ir perdėsite kitų laimėjimus. Nors iš tiesų labiau atsivers jūsų trūkumai, tačiau nieko nepešite kovodami su tais, kurie jus pralenkė.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2019, 5:30 AM

Savaitgalis netinkamas sunkiems fiziniams darbams, aktyviam sportavimui, taip pat rizikingoms pramogoms, šventimams, kelionėms, viešnagėms. Netinkamas metas ir romantiškoms pažintims užmegzti.

Išaugs konfliktų, agresijos, nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su karštais daiktais, skysčiais, ugnimi, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis, aštriais metaliniais įrankiais, ginklais. Abi dienos itin nepalankios vyrams. Labiau pažeidžiama bus galva, nugara, keliai (galimi ir galvos, nugaros, sąnarių skausmai ir traumos).

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, nagą nusilaužti, jei dantis nuskiltų, jei akmuo iš žiedo iškristų; juoda, morkinė, geltona.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų svetimas šuo, pašerti benamį šunį, jei šalia jūsų paukščiai tūptų; žalia.

Avinas (03 21–04 20). Kritinės dienos. Saugokite save, savo ramybę, sveikatą ir gerus santykius su artimaisiais. Nederėtų aptarinėti su svarbiais žmonėmis veiklos, karjeros klausimų, sureikšminti gautų pažadų, pasiūlymų.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalis neblogas, jei liksite saikingi pramogaudami, nedėsite daug vilčių į mylimą asmenį, nesivelsite į naują romaną. Nepatartina šiomis dienomis žaisti ir azartinių žaidimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesusipratimai, barniai ir kitokie nesmagumai ką nors veikiant, keliaujant, bendraujant bus sunkiai išvengiami, tad nieko rimto, atsakingo neplanuokite.

Vėžys (06 22–07 22). Nesinorės būti vieniems, tačiau naujų pažinčių šiomis dienomis neieškokite. Tai laikas, kai reikėtų būti tolerantiškiems bendraujant su sutuoktiniu (mylimu asmeniu).

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis kupinas rūpesčių bei darbų. Mažiau namuose kritikuokite (mokykite) artimuosius – niekas neįvertins jūsų gerų norų. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni virškinimui.

Mergelė (08 23–09 22). Gerų norų ir geros nuotaikos pakaks, tačiau aplinkinius galite ir nuliūdinti, jei pristigs tolerantiškumo ir diplomatiškumo. Šeštadienis neblogas šeimos šventei surengti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Melancholiškos dienos, kai geriausia pasyviai leisti laiką namuose su savais. Šiomis dienomis neverta kur nors vykti, nebent tėvus, giminaičius ar senus bičiulius aplankyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Sunkios dienos, ypač vyrams, sportininkams, kariškiams ir asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą. Verta atsisakyti pramogų, nereikalingo bendravimo, juolab rizikingų kelionių.

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite išlaidūs bei priekabūs – ir viena, ir kita gali įžiebti skandalą šeimoje. Pasistenkite šiomis dienomis būti atlaidesni sutuoktiniui, taip pat ką nors naudingo nuveikti savo tėvams, seneliams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sudėtingas metas. Pakaks išbandymų, provokacijų, nelauktų pavojų. Likite ramūs. Stenkitės nereaguoti impulsyviai (nors žaibiška reakcija kelyje ar namuose ką nors veikiant su aštriais įrankiais, karštais daiktais gali būti itin reikalinga).

Vandenis (01 20–02 18). Nelabai palankios ir ne itin džiugios dienos, tad neleiskite sau pastebėti nelaimingųjų gyvenimo pusių ir bendrauti su tais, kurie jas sureikšmina. Saugokite gerą nuotaiką ir gerus santykius su tais, kuriuos mylite.

Žuvys (02 19–03 20). Atsipalaiduokite (su saiku) gerų draugų kompanijoje šeštadienį. Susikaupė per daug nepasitenkinimo ir jis visas gali išsilieti ne itin gražia forma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.