Palmira: šis savaitgalis pats sudėtingiausias vasario mėnesį

Šis savaitgalis pats sudėtingiausias vasario mėnesį. Iškils asmeniškai aktualiausios problemos. Tai maištingas laikas, kai ne taip paprasta save kontroliuoti, kai menkos klaidos viską gadina, apverčia aukštyn kojomis. Kita vertus, nepasitenkinimas savimi, savo laimėjimais pastūmės į naudingus apmąstymus mėginant suvokti savo pašaukimą.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-09 05:30

Sunkesnis bus šeštadienis. Įtampa bus nemenka, dėl to konfliktai, santykiai tiek su senais draugais, tiek su mylimu žmogumi gali nutrūkti be rimtos priežasties. Beje, rūpesčių gali kilti dėl pavyduliavimo – pasitikėjimo klausimas taps lemtingas. Siekite ramybės, būkite kuklesni, venkite puikuotis. Tai tinkamas laikas atsiprašyti. Gali pavykt ir atnaujinti nutrūkusį ryšį. Būkite atidesni vaikams, mylimam asmeniui.

Šeštadienį gali pablogėti sveikata. Tai nepalanki diena turintiems silpną širdį.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei rytą kas nors ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė spalvos.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite naudingų partnerių veiklai, išėjus iš namų sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas darbe, netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas, netikėtai gauti pinigų (arba rasti) – visą mėnesį sėkmė tvarkant reikalus, pelnas; balta, auksinė, purpurinė spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Laikinai galite nebematyti perspektyvos. Jei taip atsitiks, žinokite, kad ši būsena neilgam ir dabar negalima žengti lemtingų žingsnių. Taip pat netvarkykite jokių reikalų, ypač susijusių su savo veikla, karjera, labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse šeštadienį.

Jautis (04 21–05 20). Neleiskite sau šeštadienį būti piktiems, nepakantiems. Nepasiduokite provokacijoms, nors jums atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti – jei kirsite atsaku, laukite ilgalaikių blogų pasekmių. Saugokite pinigus, turtą bei reputaciją

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite šeštadienį savo mintis bei veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus, kitaip prarasite savitvardą ir galite sugriauti tai, ką vertinate, branginate.

Vėžys (06 22–07 22). Planai gali suirti dėl netikėtų priežasčių. Nesivelkite į svetimus reikalus šeštadienį – galite tapti klastingų žaidimų auka. Tądien pavojinga atvirauti tiek su draugais, tiek su savo pora – atidėkite atgailą už senas nuodėmes ir nesiaiškinkite santykių dėl jums patiems kilusių įtarimų.

Liūtas (07 23–08 22). Praregėjimų dienos – atsiveria dalykai, apie kuriuos mažai ką nutuokėte. Tačiau pasistenkite šeštadienį dėl to nesusirgti ir neatsiriboti nuo artimo asmens – stenkitės atleisti sau bei kitiems (bent jau sekmadienį tai puikiai pavyks). Šeštadienį bus didelė traumų, avarijų tikimybė. Galimi ir virškinimo sutrikimai.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį pakaks progų susipykti su tais, kuriuos mylite, tad būkite atlaidesni ir atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui. Ir labiau juos pasaugokite. Likite ištikimi. Tądien didesnė traumų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį saugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Būkite atidesni vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai. Tądien niekur neskubėkite, niekur nerizikuokite – galimos traumos, nuostoliai, apgaulės.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį gresia rūpesčiai dėl artimųjų, namų. Galimos įvairios avarijos, priverstinės išlaidos. Tai netinkama diena meilės pasimatymams – galite susivaidyti be rimto pagrindo. Vis dėlto pasistenkite neprarasti pusiausvyros ir ramiai vertinti tai, kas vyksta.

Šaulys (11 23–2 21). Pasistenkite įžvelgti žavesį, pajusti džiaugsmą smulkmenose ir įvertinti kad ir nedideles artimųjų (ypač vaikų, sutuoktinio) pastangas jums pasitarnauti, jus pagerbti. Sudėtingesnis ir nepalankesnis šeštadienis. Sutuoktiniams tądien derėtų labiau pasaugoti savo gerus santykius. Ne laikas aiškintis santykius. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galvokite apie artimųjų nuopelnus, o ne trūkumus. Ne laikas ką nors aiškintis, kritikuoti, ypač šeštadienį. Šypsokitės ir padėkite būti laimingiems tiems, kuriuos mylite. Atidėkite rimtą pokalbį su antrąja puse kitai savaitei.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį geriausia praleisti artimųjų rate. Šiomis dienomis galimi rūpesčiai dėl vaikų.

Žuvys (02 19–03 20). Šiomis nervingomis dienomis gali tekti taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriimkite už juos sprendimų – dėl to vėliau būsite apkaltinti. Nepasiduokite liūdesiui šeštadienį, nors gana daug problemų susikaupė vaikams, sutuoktiniui, draugams, net jums patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.