Palmira: tai įtemptas pilnaties laikas

Sekmadienis – įtemptas pilnaties laikas, tiesa, jei laiką leisite su mylimu žmogumi, bendraminčiais, galite nepajusti negatyvios įtakos. Šis laikas jau nebepalankus švęsti, pramogauti. Venkite ir santykių aiškinimosi, ypač su jums brangiais asmenimis.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2019, 5:30 AM

Ypač vakaras po 17 val. netinkamas naujoms pažintims megzti. Tuomet labiau pasaugokite turtą, pinigus, būkite apdairesni kelyje – tikėtinos avarijos, vagystės.

Iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški tik aiškūs, suprantami sapnai. Manoma, kad šiąnakt gauti patarimai sapne itin svarbūs. Gerai matyti ką nors parašyta, girdėti į save vardu kreipiantis.

Blogas ženklas: jei laikrodis, stiklas, indai ar veidrodis sudužtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, jei laikrodis sustotų, saga ištrūktų.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį tapsite labiau optimistiški ir diena bus nebloga išvykti aplankyti toliau gyvenančius draugus.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį jau nemėginkite aktyviai reikšti savo nuomonės, kad ir kokia svarbi ji būtų, – galite išprovokuoti konfliktą. Nerizikuokite kelyje – didesnė avarijų, traumų, nuostolių, baudų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį būsite linkę dėl niekų su visais, o ypač su sutuoktiniu, ginčytis – stenkitės nusileisti (po 17 val. tai bus itin svarbu).

Vėžys (06 22–07 22). Sėkme pasikliauti nederėtų, įsimylėti netiktų. Atkreipkite dėmesį į sveikatą (galimi virškinimo sutrikimai, taip pat lėtinių ligų paaštrėjimas). Padidės traumų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį jausitės geriau, liksite patenkinti tiek savimi, tiek savo šeima. Vis dėlto diena įtempta, tad bus svarbu tvardytis, nepasiduoti emocijoms. Labiau pasaugokite vaikus.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite labiau pasirūpinti savo sveikata bei poilsiu, ramybe – leiskite šeimos nariams perimti jūsų rūpesčius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį būkite santūresni bendraudami, ši diena ne pati geriausia apsipirkinėti. O pasiūlymai, patarimai, kuriuos išgirsite sekmadienį, ypač po 17 val., vargu ar duos naudos.

Skorpionas (10 24–1 22). Sekmadienį būkite atidesni šeimos narių (ypač sutuoktinio) poreikiams – tai padės išvengti konflikto.

Šaulys (11 23–12 21). Vėl jausitės tvirtai ir vakarykščiai rūpesčiai atrodys vieni niekai. Tik nesugalvokite tądien imtis ko nors rizikingo – tai pavojingas metas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį derėtų vengti nereikalingo bendravimo, tuščių kalbų ar santykių aiškinimosi (ypač po 17 val.) – ilsėkitės ir kaupkite jėgas kitai savaitei.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis geras poilsiui, pramogauti su draugais, tiesa, artimieji ar mylimas žmogus gali pasigesti jūsų dėmesio.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį stenkitės bendraudami su artimaisiais, giminaičiais, draugais nebūti pernelyg šalti ar oficialūs. Venkite teisti, barti (ypač po 17 val.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?