Palmira: vieno Zodiako ženklo svajonė gali išsipildyti

Gana romantiška savaitė: daugelio Zodiako ženklų laukia intriguojančios pažintys ir kiti su meile susiję džiaugsmai. O Mergelės ženklo atstovams astrologė Palmira žada itin didelę sėkmę: jūsų svajonė gali išsipildyti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2019, 10:50 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nors antradienį nelabai norėsis kur nors vykti, neatsisakykite kvietimų pasisvečiuoti ar dalyvauti kokiame nors renginyje – galimas naudingas jūsų reikalui, veiklai susitikimas ar romantiška pažintis.

Trečiadienis geras ir ryžtingiems veiksmams kovojant su konkurentais. Kiek kitaip klostysis reikalai meilės fronte: savaitės viduryje galite pernelyg sutirštinti spalvas. Jei esate linkę pavyduliauti, šiomis dienomis galite pradėti įtarinėti dėl menkiausios priežasties. Tuomet būtų tik vienas patarimas: raskite sau kokios nors įdomios ar sunkios veiklos, tuomet neturėsite kada galvoti ir analizuoti galimų jūsų partnerio „neištikimybės“ variantų. Taip pat pamąstykite, kaip nervinimasis pakenks grožiui, sveikatai ir net veiklai.

Savaitgalį bus ir džiaugsmų (šeštadienį), ir rūpesčių (sekmadienį) – teks nerimauti dėl vaikų, aiškintis santykius, ginčytis su sutuoktiniu. Tačiau nepersistenkite įrodinėdami savo tiesą (ypač pirmadienį) – gal tai tik tušti principai?

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis žada intriguojančių susitikimų bei romantiškų pažinčių. Nepervertinkite savo galimybių, būkite apdairesni tvarkydami piniginius reikalus. Trečiadienio pažadais galite tikėti, tad prasminga su viršininkais ar įtakingais žmonėmis pasišnekėti apie galimybes plėsti veiklą.

Penktadienis, šeštadienis bus puikios dienos menininkams – pats laikas pristatyti savo darbus mecenatams. O jei reikia su sutuoktiniu pasišnekėti apie šeimos didinimą, o gal naujų namų, baldų ar dar kokio nors brangaus daikto pirkimą arba mylimojo paklausti, kada gi jūsų santykiai taps oficialūs, šeštadienio pokalbis (sėkmingas laikas nuo ryto iki 16 val. 30 min.) padės pasiekti norimą tikslą.

Šeštadienis puikus aktyviam, kūrybiškam tvarkymuisi namuose, palankus ir šeimos šventei. Sekmadienis tinkamas susitikimams su bičiuliais. Deja, pirmadienis slegiantis: kai kurie dalykai (susiję su finansais, sutuoktinio elgesiu) kels įtarimą, abejonių, skatins nerimą, nepasitenkinimą.

Dvyniai (05 21–06 21)

Išvengti įtampos pirmąją savaitės pusę pavyks, jei rasite laiko sportui, meditacijai. Savaitės pradžia – gana sudėtingas metas: gali atgimti piktoki prisiminimai apie mylimo asmens neištikimybę, o gal apie kadaise jo mylėtus asmenis. Nepavyduliaukite – tai praeis. Jei kils noras skirtis su mylimuoju (-a) arba visą teisybę pasakyti šefui, tam tiktų nebent penktadienis, tiesa, tai reikia daryti tik taikia forma.

Nuo antradienio iki ketvirtadienio geriau patylėti – nors šios dienos ir žada pergalę, už tai sumokėsite vidinės harmonijos praradimu. Jei tuo metu (ypač antradienį) imtų galvą sukti koks nors naujas gerbėjas (-a), nepuoselėkite tuščių vilčių – tai nusivylimo meile metas.

Šeštadienis žada dovanas, pinigus ar bent naudingą susitikimą (gal pažintį) su turtingu asmeniu, kuris padės. Šeštadienis geras įvairiems romantiškiems susitikimams, kelionėms (pats geriausias metas – iki 16 val. 30 min.). Sekmadienis, pirmadienis sudėtingi, ypač iki pietų – pakaks tuščių reikalų, ne visai smagių naujienų. Tik nedramatizuokite – jau vakare suprasite, kad viskas gerai.

Vėžys (06 22–07 22)

Smagi savaitės pradžia – antradienį laukia romantiški susitikimai su senais draugais ar kadaise mylėtu asmeniu. Galima ir nauja romantiška pažintis – ji bus perspektyvi, tikėtina, kad sumainysite žiedus.

Ketvirtadienį likite santūrūs – tai apgaulingas laikas, kai galite suklysti vertindami kitą asmenį, ką nors žadėdami. Ši diena bus visiškai netinkama jokiems įsipareigojimams. Mažiau rizikuokite tvarkydami reikalus, venkite aiškintis santykius ne tik ketvirtadienį, bet ir penktadienį, šeštadienį – nepajusite pavojaus, suklysite lemtingu metu. Tai blogos dienos pinigams investuoti, skolinti ir meilės avantiūrai: nepameskite dėl naujo susižavėjimo galvos.

Puikus sekmadienis – vienas pokalbis gali nulemti viską. Neplanuokite pirmadieniui kelionių ir susitikimų (ypač su giminaičiais) – rūpesčių neišvengsite. Ir nepraraskite tądien takto bendraudami, nepamirškite – kaip šauksi, taip atsilieps.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis itin romantiškas, tinkamas tarnybos reikalams tvarkyti – senas draugas gali pasiūlyti naudingą užsakymą ar padėti gauti tinkamą darbo vietą. Tądien gali megztis (ar įsisiūbuoti) ir tarnybinis romanas. Būtina didesnė atida darbe ketvirtadienį – galite išgirsti nepelnytų pretenzijų. Penktadienis – gera diena deryboms, taikytis.

Šeštadienis kupinas malonių netikėtumų: galimas džiugus susitikimas ar miela dovanėlė iš bičiulio, mylimo asmens. Tądien pajusite, kad turite puikių draugų, jie pasistengs iš visų jėgų padėti (tiesa, pagalbos kreiptis geriau iki pavakarės – pokalbiai iki 16 val. 30 min. atvers jums naujų perspektyvų, galimos geros permainos).

Pirmadienis nekoks – gali regztis slaptos intrigos darbe, tad labiau sukluskite ir nepasiduokite provokacijoms.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis nepaprastas – jūsų svajonė gali išsipildyti. Tai lengvos ir netikėtos sėkmės diena, kai galima su viršininku aptarinėti atlyginimo perspektyvas ar su mylimu žmogumi susitarti dėl jūsų ateities. Tiesa, čia daug ką lems atsitiktinumas – specialiai nieko neplanuokite, o tiesiog mokėkite pasinaudoti nelauktu susitikimu, netyčia ištartu žodžiu. Diena žada ir laimingų pažinčių.

Trečiadienis atvers naujų veiklos perspektyvų – galite rizikuoti, tiesa, ne pinigais. Nors ketvirtadienį jūsų nuotaikos ir išliks puikios, tądien atsiribokite nuo bendravimo. Ne laikas apsispręsti ir finansų srityje.

Penktadienis palankus nebent karjeros reikalams tvarkyti ir sveikatai tikrinti. Šeštadienio susitikimai darbo klausimais iki 16 val. 30 min. atneš sėkmę karjeroje. Sekmadienį skirkite tik savo artimiesiems, leiskite laiką su pora. Pirmadienis iki pietų itin nesmagus – nieko atsakingo neplanuokite.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Ši savaitė nebus palanki aktyviai veiklai, tad daugiau laiko skirkite sau, namams, šeimai (gal galite kiek paatostogauti?). Tai kiek sudėtingas metas darbe – gali aiškėti, ką darote ne taip, kuo jumis viršininkas nepatenkintas arba ko iš jūsų nori. Ypač trečiadienį, ketvirtadienį pasistenkite darbe niekam neužkliūti, nekristi į akis, jei nenorite išgirsti nepelnytų pretenzijų, kritikos.

Vis dėlto penktadienis bus puiki diena, kai pavyks neskausmingai aptarti su vadovybe nesėkmių priežastis ir įtikinti šefą, kad tai daugiau nepasikartos. Šeštadienis puikus bendrauti su įtakingais žmonėmis, galinčiais padėti karjeroje, – pats laikas senų bičiulių paprašyti, kad jus supažindintų su bendrais įtakingais pažįstamais.

Sekmadienis puikus sveikatingumo programoms. Pirmadienis įtemptas ir nervingas, dėl to galimi kivirčai tiek šeimoje, tiek darbe, tik nesiimkite kategoriškų veiksmų. Su niekuo nesiaiškinkite santykių ir mažiau iš kitų tikėkitės, reikalaukite.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis – viena sėkmingiausių dienų per savaitę, jūsų laukia pasisekimas, tad galite drąsiai susitikti su būsimu darbdaviu ar pradėti naują ilgalaikę veiklą, užmegzti santykius su svarbiais žmonėmis. Jausmams ši diena irgi puiki – susitikite su mylimu asmeniu, pasikalbėkite apie jūsų lūkesčius. Moterys gali net ir savotišką ultimatumą iškelti. Jei tądien užsimegztų naujas romanas, jis būtų laimingas ir truktų ilgai. Reikalams tvarkyti, nedidelėms kelionėms bus puikus ir trečiadienis, o štai ketvirtadieniui, penktadieniui svarbių reikalų, susitikimų, kelionių nepatartina planuoti.

Šias dienas geriau skirti seniems darbams užbaigti, taip pat namų reikalams. Šeštadienis itin palankus pertvarkymams namuose. Sėkmę šeimai atneš ir daiktai (baldai, technika), nupirkti tądien iki 16 val. 30 min.

Sekmadienis romantiškas, jį reikia skirti tik tiems, kuriuos mylite, – savo porai, vaikams. Pirmadienį svarbu nepervertinti savo sėkmės ir vengti kategoriškai bendrauti su aplinkiniais – nepatartina visiems (ypač mylimam asmeniui) demonstruoti, nuo ko viskas priklauso, kas yra padėties šeimininkas.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis geras kiek paišlaidauti – nebūkite labai griežti ir leiskite sau truputį daugiau, nei galima išleisti. Geriausia, jei antradienio pirkiniai bus susiję su jūsų kūrybingumo bei grožio tobulinimu, taip pat jei padės jums bendrauti, susisiekti – tai įvairūs telefonai, dviračiai, motociklai ar automobiliai.

Beje, šiems pirkiniams itin tinkamas ir šeštadienis iki 16 val. 30 min. Ši savaitė (išskyrus ketvirtadienį) palanki piniginiams reikalams tvarkyti. Savaitgalis bus margas: netikėtai planus gali sugriauti, ramybę sudrumsti svečiai iš toli ar naujiena iš užsienyje gyvenančio giminaičio, draugo.

Pirmadienis sudėtingas, nepalankus svarbiems darbo reikalams tvarkyti. Įtampos tądien gali atsirasti ir meilės santykiuose. Gresia nemaloni atomazga tiems, kurie yra įsivėlę į avantiūrą su kitu asmeniu jau turėdami porą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei rūpi santuokos tvirtumas, būkite savo antrajai pusei atidesni, švelnesni antradienį, ir jūsų santykiai ilgam stos į ramias vėžes. Ketvirtadienį bus itin svarbu, kad liktumėte su savo partneriu (-e) taikesni, – tądien pernelyg neginkite savo interesų bei nepriklausomybės – jums ši diena bus gana įtempta, konfliktinė. Pavyks rasti išeitį iš keblios padėties šeštadienio rytmetį, kai vėl tapsite išmintingi, sugebėsite teisingai išanalizuoti situaciją, pažvelgti į ją racionaliau.

Antradienis, trečiadienis puikus metas veiklai – būsite stiprūs, energingi ir jums pasiseks sutvarkyti reikalus. Tai tas laikas, kai aplinkiniams paliekate neišdildomą įspūdį ir nugalite konkurencinėje kovoje. Tik ketvirtadieniui neplanuokite atsakingų piniginių reikalų tvarkymo. Savaitgalis padės racionaliai įvertinti savo norus bei užduotis.

Šeštadienis puikus ir kai ką pertvarkyti savo namuose. Sekmadienis palankus bendravimo terapijai – jus tikrąja to žodžio prasme pagydys susitikimai su senais bičiuliais, giminaičiais. Pirmadienį neleiskite sau būti dirgliems, piktiems bendraujant – galimi apmaudūs konfliktai.

Vandenis (01 20–02 18)

Patartina šią savaitę atsisakyti sunkių darbų, varginančių kelionių: ką galite, atidėkite penktadieniui arba dar kitai savaitei. Penktadienis iš tiesų geras svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti. Jei penktadienį gausite naujos veiklos pasiūlymą, vertėtų sutikti.

Antradienis – itin romantiškas, gali užsimegzti (arba atsinaujinti) slaptas meilės ryšys. Tai bus ir puiki diena kūrybiniam darbui. Bet kokiu atveju antradieniui nieko sudėtingo neplanuokite – pasistenkite likti laisvi, leiskitės vedami įkvėpimo. Svarbiems susitikimams bei susitarimams netinkami ir trečiadienis, ketvirtadienis. Ypač pastaroji diena apgaulinga ir visiškai netinkama finansiniams įsipareigojimams.

Šeštadienis geras susitarti su dalykiniais partneriais ar sutuoktiniu, kaip paskirstyti darbus namie ir tvarkant reikalus. Ši diena puiki ir pradėti didelį remontą namuose. Sekmadienis – dovanų metas. Pagalvokite tądien ir apie savo norus – kurį dabar vertėtų išpildyti? Pirmadienis žada ne visai smagių staigmenų iš mylimo asmens ar vaikų – tik neskubėkite reaguoti, svarbu išlaukti.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo antradienio Saulė jau Dvyniuose – prasideda jūsų ramybės metas. Dabar svarbiausia išsaugoti vidinę ramybę, taiką namuose. Jei tik yra galimybių, verta atsitraukti nuo darbų ir bent savaitę (geriau ilgiau) pailsėti, pabūti namuose su artimaisiais, pamiršti visus dalykinius rūpesčius.

Dabar reikia labiau vengti įtampos, konfliktų, jei dirbate, nebesigilinkite į karjeros darymą, nebeapsiimkite sunkių užduočių darbe ir, aišku, jokių naujovių bei viršvalandžių. Turite būti atidesni sveikatai, ypač virškinimui. Dabar bus palankios iškrovos, organizmą valančios dietos. Ir nereikėtų nieko keisti. Ne laikas veltis į naujus romantiškus santykius, nors būtent antradienį tam gali atsirasti palanki proga. Vėliau dėl to gailėsitės.

Reikalams tvarkyti palankesnės dienos antradienis, trečiadienis iki pietų. Ketvirtadienis, penktadienis tinkami nebent darbams užbaigti. Būkite atidūs šeštadienį iki 16 val. 30 min. išgirstiems patarimams bei pasiūlymams – tai gali būti gera išeitis. Laimingas sekmadienis – vėl pasijusite stiprūs ir reikalingi. Tik nieko nesugadinkite pirmadienį. Tądien geriau patylėti ir nesiimti jokių aršių veiksmų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.