Astrologė nudžiugino du ženklus: tai jūsų jėgos metas!

Savaitė ne iš lengvųjų, tačiau du Zodiako ženklai gali džiaugtis – jų laukia maloni išimtis. Svarstyklėms ir Vandeniams savaitės pradžia žada itin palankų laiką, teigia astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2019, 11:19 AM

Avinas (03 21–04 20)

Pirmoji savaitės pusė bus klaidingų vilčių, nereikalingų nusivylimų dienos, kai reikia ramiai palaukti ir viską stebėti iš šalies. Susitarimams palankesnė pirmoji antradienio pusė. Trečiadienio veiklos pasiūlymai nebus naudingi finansiškai. Na, o jei seniai trūko parako susipykti su vyru ar įkyrėjusiu gerbėju – savaitės vidurys be sunkumų susprogdins jūsų santykių likučius.

Vis dėlto mažiau pykite ir nieko nekaltinkite ketvirtadienį, penktadienį (nei darbe, nei namie) – tiesiog palaukite šeštadienio pavakarės, sekmadienio, kai viskas savaime išsispręs palankiai. Tuomet savaime nusiraminsite, rasite protingą išeitį.

Būtų gerai, kad nepamirštumėte tų gerų minčių, kurios aplankys šeštadienio vakarą, sekmadienio rytmetį, mat kita savaitė nebus paprasta ir, ko gero, vėl būsite įsitempę, piktoki. Nors pirmadienį galite gauti gerų veiklos pasiūlymų, nepatartina nieko radikalaus keisti, ypač jei tai bus susiję su jūsų išvykimu.

Jautis (04 21–05 20)

Pasistenkite nusiraminti ir susitaikyti su tuo, ko negalite pakeisti. Tai ne tas laikas, kai reikia pirmauti, būti reikšmingiems, ypatingiems. Orientuokitės į minimalizmą ir kuo paprasčiau vertinkite jus supantį pasaulį. Taupykite jėgas, tausokite savo itin jautrius nervus.

Šią savaitę prireiks nemažai ištvermės bei sveikatos – mokėkite atsiriboti nuo nereikalingų žmonių, nebūtinų reikalų. Branginkite sveikatą, venkite nereikalingų išlaidų ir nesipykite su antrąja puse. Jei jūsų santykiai įtempti, pasistenkite bent jau penktadienį išvengti aiškinimosi – pernelyg daug minusų dabar pamatysite.

Tiesa, kiek geriau pasijusite jau šeštadienio pavakare bei pirmąją sekmadienio pusę – aplankys optimizmas bei išmintingos mintys. Tad ieškokite būdų santarvei, kitaip šios savaitės krizė gali užsitęsti beveik iki mėnesio pabaigos. Kitos savaitės pradžia apgaulinga, tad geriau niekuo nerizikuoti darbe ir neskubėti įsimylėti (galite įsivelti į pražūtingą avantiūrą). Nebūkite patiklūs, ypač bendraudami su žymiais, įtakingais asmenimis arba užsieniečiais.

Dvyniai (05 21–06 21)

Jei ieškote progų susitaikyti su mylimu asmeniu, tam tinka antradienio rytmetys arba trečiadienio vakaras. Pirmoji antradienio pusė ir antroji trečiadienio – jums palankus laikas bet kokiems reikalams tvarkyti, savaime viskas susidėlioja naudingai. Tik nepraraskite optimizmo ir išminties kitomis dienomis – įsidėmėkite savaitės pradžios jauseną, nuotaikas, mintis.

Antrai savaitės pusei nereikėtų planuoti tolimų kelionių, tvarkyti verslo reikalų su užsieniečiais. Veltis į romantiškus nuotykius su užsienio piliečiais irgi nepatartina. Penktadienis itin išbalansuos, galvoje kils nemaža sumaištis, kai norisi kuo daugiau nuveikti, bet atrodo, kad niekur nespėsi, kad esi praleidęs savo šansą, kad namai, šeima pražudys jūsų svarbius ketinimus. Dėl menkniekio imsite panikuoti, prarasite savitvardą ir pasitikėjimą savimi.

Vis dėlto šeštadienio pavakarė, pirmoji sekmadienio pusė padės susigrąžinti prarastą pusiausvyrą bei tikėjimą, kad viskas bus gerai, kad esate mylimi ir reikalingi!

Vėžys (06 22–07 22)

Pailsėkite. Darykite tai, ko norisi (o ne tai, ko iš jūsų kiti reikalauja). Darbai niekur nepabėgs. Esate per daug visiems reikalingi, per daug nepakeičiami ir jus privertė pamiršti, jog turite teisę į asmeninę laisvę, asmeninį gyvenimą. Tegu jums labiau padeda artimieji, kolegos, partneriai – tai juk sekinantis laikas prieš gimtadienį, kai reikia save labiau saugoti ir neapkrauti nereikalingais (svetimais) rūpesčiais.

Savaitgalį, pirmadienį bus itin svarbu atminti, kad vienu metu gali užgriūti kalnas rūpesčių, darbų bei nesklandumų ir darbe, ir namie. Tuo metu išaugs traumų, avarijų tikimybė. Deja, artimiausiu metu situacija negerės, tad pasiruoškite tam tikram kantrybės išbandymui.

Beje, nuo penktadienio prasideda pavojingas metas darniems santykiams su antrąja puse bei karjerai – stenkitės dabar labiau koncentruotis į gerąsias sutuoktinio savybes ir labiau pasaugoti darbo vietą, einamas pareigas.

Liūtas (07 23–08 22)

Skubesniems reikalams tvarkyti palankesnis antradienis iki pietų ir antroji trečiadienio pusė. Tiesa, ne viskas klosis, kaip numatysite, tad labai neprisiriškite prie planų. Nuo ketvirtadienio galite pradėti jausti, kad ima stigti optimizmo. Suprantama, kad dominuojant tokioms emocinėms aplinkybėms darbe neverta kovoti už savo teises, naujas galimybes ir iš viršininko ko nors reikalauti. Nieko nepešite ir jei namuose mėginsite kovoti už tvarką ir teisingumą. Tikėtina, kad tapsite labai nepopuliarūs, ir tai iš esmės pablogins santykius su artimaisiais.

Vis dėlto šeštadienį vakare, sekmadienio pirmąją pusę turėsite neblogą progą pamiršti rūpesčius ir smagiai prasiblaškyti. Susitikite ne tik su gerais draugais, bet ir mylimu žmogumi. Jei gyvenate kartu, verta dviese kur pabėgti, kad jūsų bendravimui niekas negalėtų sukliudyti.

Sunkoka, apgaulinga kitos savaitės pradžia – nors jūsų norai bus patys geriausi, lyg kas koją pakiš. Ir venkite įtarinėjimų, pamokymų, mažiau priekaištaukite.

Mergelė (08 23–09 22)

Keistas antradienis, trečiadienis – daug vilčių, būsite sumanūs, seksis bendrauti, galite patirti įdomių įspūdžių, sužinoti intriguojančių dalykų, tačiau tai apgaulingas laikas (antradienis po pietų ir trečiadienio pirmoji pusė), kai matysite tai, ką norite išvysti, o ne tai, kas yra. Tuo metu būkite atsargesni, ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus – tai bus blogas laikas svarbiems finansiniams susitarimams, pinigams investuoti.

Savaitės vidurys netinkamas rizikingiems darbo sumanymams, pavojingoms kelionėms. Nesistenkite penktadienį bei savaitgalį kritikuoti, barti, mokyti aplinkinius – tai tikrai netinkama proga perdarinėti pasaulį: nei vadovybė, nei artimieji jūsų neįvertins (ir, ko gero, nusisuks).

Savaitgalį, pirmadienį gali kilti sunkumų šeimoje, darbe. Verta labiau pasirūpinti ir savo sveikata – gali sutrikti virškinimas, didesnė traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis – jūsų jėgos metas! Būkite drąsūs, ryžtingi – laimėsite! Tiesa, svarbiems susitikimams, atsakingiems reikalams tvarkyti, ilgalaikiams susitarimams nebus tinkama antroji antradienio pusė bei trečiadienis iki pietų.

Ketvirtadienį, o ypač penktadienį nerizikuokite versle dideliais pinigais – apsigausite. Neužmegzkite ir tarnybinių ar turistinių, kurortinių romanų – jie lems ne tik nusivylimą. Ypač penktadienis nuostolingas, netinka nei pinigų skolinti, nei investuoti. Nepalanku ir iš viršininko reikalauti padidinti atlyginimą. Netiks ir su mylimu asmeniu aiškintis santykius – ne laikas priekaištams, kad stinga dėmesio, meilės, šilumos.

Šeštadienio pavakare imsite atsigauti, puiki ir pirmoji sekmadienio pusė! Tad pasistenkite per savaitgalį pasisemti ramybės, gerai pailsėti su artimaisiais, nes laukia gana sudėtinga ir nerami kita savaitė, ypač jei teks keliauti ar bendrauti su mažai pažįstamais žmonėmis, užsieniečiais. Nesivelkite į romantiškus nuotykius.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nepersidirbkite antradienį, trečiadienį. Bus svarbu, kad neprarastumėte savitvardos, – negeri linkėjimai mintyse gali atsigręžti prieš jus. Tai negeras laikas ginčytis ne tik su sutuoktiniu, bet ir su šefu arba ko nors iš jo prašyti. Ypač trečiadienį nepalanku rizikuoti didelėmis pinigų sumomis.

Nuo savaitės vidurio gali prislėgti atsakomybė – nuo jūsų apsisprendimo daug kas priklausys. Tačiau ypač penktadienis nėra tinkamas atsakingiems nei karjeros, nei asmeninio gyvenimo sprendimams priimti – kad ir ką nuspręsite, liksite nepatenkinti.

Šeštadienis ir sekmadienis – ramesnės, taikesnės dienos. Šeštadienio vakaras, pirmoji sekmadienio pusė padės atgauti gerą ūpą. Tai bus likimo dovanų laikas, kai grįžta tas geras, kurį kitiems buvome padovanoję. Pirmadienis dvilypis – tiek daug norėsis, tiek tikėsitės, ypač iš antrosios pusės... Tačiau gali nuvilti ne tik mylimas asmuo – nors diena daug žadės, mažai duos. Tad geriau netvarkyti svarbių darbo, finansinių reikalų (bent jau būkite atidūs, atsargūs).

Šaulys (11 23–12 21)

Pasistenkite paprasčiau pažvelgti į situaciją, ir tai padaryti pavyks, jei antradienį, trečiadienį įsiklausysite į draugo patarimą, o ketvirtadienį, penktadienį privaloma tvarka pamiršite visus rūpesčius. Tad gal verta padykaduoniauti? Šios dienos tinkamos tik visiškai atsipalaiduoti – pagaliau atsigręžkite į savę, kiek galima gilintis į kitų problemas? Tai dienos, kai privalote padėti tik sau. Puoselėkite meilę sau.

Džiugus šeštadienio vakaras, sekmadienio pirmoji pusė – galimas ypatingas susitikimas, gera žinia ar šiaip koks netikėtas įvykis, po kurio kai kas pasikeis į gera. Nuo savaitgalio viskas keisis – nepasiduokite azartui, įniršiui. Jausitės stiprūs, nieko nebijosite, galite įsivelti į pražūtingą avantiūrą.

Sekmadienio vakarą, pirmadienį būsite linkę daug ką perdėti, be reikalo dramatizuoti ir dėl to galite kaip reikiant perlenkti lazdą. Tądien atsisakykite svarbių kelionių bei reikalų – dabar nieko nepakeisite savo naudai. Raskite laiko susitikti su bičiuliu ar pasišnekėti su psichologu – jums reikia blaivaus žvilgsnio iš šalies ir nuoširdžios, draugiškos paramos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Suskubkite svarbius reikalus sutvarkyti imtinai iki ketvirtadienio. O nuo penktadienio prasideda dviejų savaičių išbandymų metas, piktas, neteisingas, pavojingas jūsų finansinei padėčiai, karjerai, šiltiems santykiams su mylimu asmeniu. Jau neberizikuokite, visur likite atsargūs, saikingi.

Savaitgalį bus svarbu ramybė, atsipalaidavimas – palankus poilsis gamtoje toliau nuo žmonių. Pirmadienis apgaulingas – atrodys, kad viską galite, kad siūlomas reikalas perspektyvus, o naujasis gerbėjas – jūsų didžioji laimė, tačiau tai ir liks vien graži viltis, vasaros apžavai. Būkite atsargūs, kad kas nors savanaudiškai nepasinaudotų jūsų patiklumu, kad netaptumėte intrigos auka.

Beje, savaitgalį, pirmadienį bendravimo apskritai derėtų vengti – galite pakliūti į abejotiną priklausomybę nuo kito asmens. Šiomis dienomis būkite atsargesni ir prie vandens telkinių.

Vandenis (01 20–02 18)

Sėkminga savaitės pradžia – neleiskite šio palankaus laiko veltui! Nuo penktadienio jau nekas – gali kilti rimtų rūpesčių darbe. Atidžiai atlikite savo užduotis, kad niekam nekiltų noro suabejoti jūsų profesionalumu. Diena netinkama ką nors keisti karjeros srityje, imtis ko nors naujo. Verčiau pasistenkite tądien užbaigti visus nesibaigiančius darbus. Ir mokėkite pasakyti „ne“ savo šefui, jei jis mėgins dar ką nors užkabinti ateičiai.

Savaitgalį nuotaika pragiedrės: šeštadienio vakaras bei pirmoji sekmadienio pusė – džiugių susitikimų, gerų naujienų, įkvepiančių pažinčių metas. Deja, laukia neramus kelių savaičių laikotarpis, kai geriau ilsėtis, o ne triūsti – intensyviai dirbdami tik pakenksite savo reikalams.

Pirmadienis – neprognozuojamų permainų diena, kai galite iš esmės pakeisti savo planus, kategoriškai nutraukti santykius su artimu žmogumi. (Tik nepraraskite savitvardos prie vairo ar kai darbuositės su karštais skysčiais – bus didelė avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.)

Žuvys (02 19–03 20)

Nors dabar Žuvims nekoks laikas, kai norisi viską pamiršti ir pagyventi svajonėmis, prisiminimais, artimiausiu metu jums niekas neleis rūpintis tik savimi. Taip jau nutiks, kad nuo savaitės pradžios teks spręsti kažkieno problemas, gelbėti bendrą reikalą ir gali tekti nemažai pasirūpinti ne tik artimaisiais, bet ir draugais, bendražygiais. Tik nedarykite meškos paslaugos. Pasistenkite atskirti, kur be jūsų jie tikrai neapsieis, o kur jūsų pagalba bus vienintelė išeitis.

Ypač nuo penktadienio venkite kištis į kitų reikalus (net jeigu tai bus artimiausias žmogus, brolis, sesuo ar tėvai) – šiomis dienomis galite rimtai apsirikti ir neteisingai suorientuoti kitą. Kita vertus, aklai nereikėtų klausyti kitų nuomonės, patarimų, būkite atsargesni, jei teks bendrauti su užsieniečiais (ir ne tik darbo klausimais). Beje, padarytos klaidos greit paaiškės ir gali tekti brangiai už tai sumokėti.

Savaitgalį, pirmadienį galite nukentėti per svečius, užsieniečius ar pareigūnus (nebūkite patiklūs, nepažeidinėkite įstatymų, nerizikuokite kelyje).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.