Astrologė perspėjo: vienam ženklui artėja itin sunkus metas

Jeigu gimėte po Vėžio ženklu, nenustebkite, kad ši savaitė bus nervinga – artėja Saulės užtemimas jūsų ženkle, perspėja astrologė Palmira. Tuo tarpu Liūtai pajus tai, ko seniai neįtarė egzistuojant – laukia net romantiškos patirtys.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 25, 2019, 12:01 PM, atnaujinta Jun 25, 2019, 12:06 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį, trečiadienį geriau mažiau reikškite savo mintis, nesiginčykite, atsargiau vairuokite automobilį, labiau pasisaugokite sukčių – tai apgaulingas metas verslo, piniginiams reikalams tvarkyti, tad nepriiminėkite jokių finansinių sprendimų (neinvestuokite, neskolinkite, nemokėkite didelių pinigų), nesivelkite į intrigas darbe ir likite ištikimi savo antrajai pusei.

Venkite naujų pažinčių, ir ne tik draugiškų – geriau neužmegzti romantiškų santykių. Nepamirškite, kad dabar fatališkas laikas prieš užtemimą, kai skuboti dalykai dažnai atneša rūpesčių, tad neskubėkite įsimylėti.

Nuo ketvirtadienio santykinai ramesnis bei sėkmingesnis metas, tinkamas užsiimti jums svarbiais reikalais. Savaitgalį geriausia praleisti savoje aplinkoje – išvykos nerekomenduojamos. Tačiau pirmadienis neblogas kelionėms bei reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20)

Pirma savaitės pusė – štilio metas. Būtų prasminga šį laiką paversti poilsio, vienatvės dienomis siekiant visiškai atsipalaiduoti – tai jus apsaugos nuo melagių draugų bei nelaimingų atsitikimų, tad antradienį pasakykite sau „stop“: galite per patiklumą, skubėjimą įsivelti į pavojingą avantiūrą, patirti netikėtų nuostolių, tad geriau netvarkyti finansinių reikalų.

Antrą savaitės pusę jūs vėl būsite žvalūs bei energingi. Jumis visi žavėsis. Palankiausios dienos reikalams tvarkyti (jiems paskubinti) bus ketvirtadienio antra pusė, penktadienis.

Sekmadienį, pirmadienį geriau likite namuose – tai puikios dienos skaniems valgiams gaminti, pyragams kepti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia vis dar sudėtinga: į nieką neinvestuokite nei jausmų, nei pastangų, nei pinigų – tai neatsipirks. Ypač antradienis pavojingas ir nervingas – galite nukentėti, jei skubėsite, aiškinsitės santykius, nesaugosite daiktų.

Reikalams tvarkyti, svarbesniems susitikimams sėkmingiausias ir tinkamiausias ketvirtadienis iki pavakarės. Penktadienis, šeštadienis – ramybės metas, kai neverta apsikrauti sunkiais darbais, kai gerai pasinerti į poilsį gamtos prieglobstyje...

Sekmadienį vėl pasijusite energingi, dabar tinka imti iniciatyvą į savo rankas ir spręsti kilusias problemas – bus taip, kaip norėsite. Šios dienos palankios ir viešnagei, ir draugams pasikviesti į savo namus skanių pietų.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia gana sudėtinga ir nervinga – lengvai galite susipykti su savo viršininku, taip pat su tėvais. Būkite santūrūs: antrą savaitės pusę prasidės atoslūgis, imsite atsipalaiduoti.

Vis dėlto ir toliau bus nelabai lengvas, gana apgaulingas metas, nes artėja Saulės užtemimas Vėžio ženkle (liepos 2 d.). Labiau save pasaugokite. Dabar vertėtų pabūti sveikais egoistais – pirmiausia jūs patys, o apie kitus negalvokite. Kitų reikalais pasirūpinsite vėliau – po savaitės, dviejų ar, dar geriau, po mėnesio, nes jus dar smarkiai palies Mėnulio užtemimas liepos 16 d.

Šį savaitgalį bei pirmadienį skirkite visiškam poilsiui – jei nuo visų kur nors pabėgsite, bus geriausia. Ir nieko atsakingo neplanuokite šiai savaitei – dabar lengvai bus galima susipainioti, tad pasistenkite likti kritiški, atsargūs.

Liūtas (07 23–08 22)

Ši savaitė jums gali padovanoti susitikimą su nuostabiais draugais bei pažintį su nepaprastu žmogumi, tik nieko rimto neplanuokite antradieniui – tai nesėkmingas laikas veiklai, kai galima apsirikti vertinant reikalo perspektyvas, priimant finansinius sprendimus.

Nuo ketvirtadienio netikėtai pajusite tai, ko egzistuojant iki šiol neįtarėte, – atsivers naujos erdvės, ir maloniai nustebsite išvydę, kad aplinkiniai irgi kitaip ima su jumis bendrauti. Vėl pokštausite, smaginsitės. Vėl nuoširdžiai imsite žavėtis draugais bei šiuo pasauliu ir jausitės laimingi matydami, kaip esate visiems svarbūs, reikalingi, kiek puikių, nepaprastų žmonių jus supa.

Beje, tarp bičiulių yra seniai jus įsimylėjusių – galite užmegzti (atnaujinti) romaną savaitei baigiantis.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia kiek sudėtingas metas – aplinkybės vers rizikuoti, mėginti laimę. Ir dabar esate pasiruošę tam tikriems netikėtumams. Galbūt įvyks persilaužimas santykiuose su mylimu asmeniu (jūsų santykiai taps glaudesni arba nutrūks – tai gali būti atitolimas ar net ir išsiskyrimas, apie kurį jau daug metų svajojote).

Viskas priklausys iš tiesų nuo laiko: jei mėginsite ką nors išsiaiškinti ir imti „gerinti“ padėtį antradienį ar trečiadienį, teks pripažinti, kad jūsų laimingos meilės vežimas visai įklimpo. Bet jei būsite atidesni savo porai antrą savaitės pusę ir mokėsite labiau pasiklausyti, kas jums sakoma, pasidžiaugti tuo geru, kurį jau esate patyrę, išsiveršite iš užburto nesutarimų rato.

Tad jei nuspręsite tuo metu taikytis, nepralaimėsite (dabar esate kupini taurumo bei pasitikėjimo savimi ir susitaikymas nereikš, kad patekote į vergiją), o jei teks išsiskirti, tai nebus tragedija – tiesiog sėkminga istorijos pabaiga, kai nėra vietos nuoskaudai ar kitokioms komplikacijoms.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Ar žinote, kad įsimylėjusių poroje pirmas nepasitenkinimą pradeda reikšti tas, kurio jausmai silpnesni? Tad jei jis (ji) jus erzina, vadinasi, jūsų antrosios pusės atsidavimas didesnis arba jums trūksta meilės savyje.

Savaitės pradžia, deja, nepalankus metas, kai daug nereikės, kad jūsų bendravimas virstų nepasitenkinimo ginču. Nebūkite patiklūs, nesivelkite į avantiūras. Ypač apsirikti galite tvarkydami finansinius reikalus, įsimylėdami. Nekreipkite dėmesio ir į aplinkinių komentarus jums patinkančio asmens atžvilgiu – jie gali be reikalo supykdyti.

Jei ilgai kaupėte nepasitenkinimą, šį penktadienį gali trūkti kantrybė ir ryšitės padaryti tvarką savo gyvenime, pavyzdžiui, išeisite iš atsibodusios darbovietės, nutrauksite ryšius su asmeniu, kuris nuolat neištikimas ar palieka jus vieną savaitgaliais. Vis dėlto tai yra metas prieš Saulės užtemimą, ir jūsų žingsniai taps nebeatšaukiami. Verčiau apsiribokite šlamšto išnešimu iš namų.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia – komplikuotas, konfliktiškas metas. Galite susipykti su kolegomis ar klientais, gal net savo gydytoju. Tačiau ir antrą savaitės pusę pakantumas, diplomatiškas bendravimas nebus jūsų esminis elgesio bruožas – būsite atkaklūs, užsispyrę ir net kategoriški.

Geriausia, ką bus galima šią savaitę nuveikti, – laimėti užsitęsusį ginčą, užbaigti jūsų naudai užvilkintas derybas. Beje, penktadienis, šeštadienis taps nepriekaištingi, jei pamiršite visus darbus ir skirsite laiką bendravimui su savo pora. Dabar atviras, nuoširdus pokalbis su juo padės išvengti nesmagumų, kurie galimi kitą savaitę dėl Saulės užtemimo.

Sekmadienį, pirmadienį būkite atidesni savo sveikatai. Bus palankios iškrovos dietos.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia netinkama barti, bausti tuos, kuriuos mylite: jei užsimosite auklėti, santykius aiškintis, pasijusite nusivylę, įskaudinti. Antrą savaitės pusę kils daug naujų sumanymų ir tai bus geras laikas reikalams tvarkyti, komandiruotėms. Neatsisakykite viešnagių, pakvietimo į susitikimą su senais draugais.

Sekmadienis, pirmadienis tiks ir patiems juos pas save pasikviesti. Šeštadienį verta rasti laiko rimtam tvarkymuisi drabužių spintoje – ten tikrai rasite daug ko, ką vertėtų kam nors perleisti, padovanoti. Net jei pajusite, kad praeitis tampa itin reikšminga, darotės sentimentalūs, turite gana savikritiškai įvertinti, kas jums nebetinka, jūsų nebepuošia, kas nebėra jūsų stiliaus dalis.

Būkite ryžtingi, griežti vertintojai. Jei savaitės pradžioje vargino nepasitenkinimas, nerimas dėl mylimo asmens, dėl šeimos, sekmadienį, pirmadienį tai išsispręs.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžioje energijos stigs – tai blogas laikas veiklai. Tik nuo ketvirtadienio antrosios pusės tapsite darbingesni. Tad neskubinkite įvykių antradienį, trečiadienį ir netikrinkite mylimo asmens jausmų. Tai painiavos metas, žadantis nusivylimus romantiškuose santykiuose.

Sėkmė sugrįš savaitės antrąją pusę. Vėl seksis ir meilė. Gresia ir slaptas romantiškas nuotykis. Tai bus itin geras metas dirbantiems kūrybinį darbą. Šios dienos geros ir taikytis po sunkios savaitės pradžios. Kuo nuoširdžiau su mylimu asmeniu pasišnekėsite, tuo ramesnis bei malonesnis bus savaitgalis. Sekmadienį, pirmadienį skirkite sveikam poilsiui – anksti atsikelkite, išeikite ryte pasivaikščioti gryname ore (gal ir pabėgioti, pasportuoti reikėtų).

Tai geros dienos bendrauti su gyvūnais – jei jų neturite, gal laikas įsigyti? Jie pagydys – atgausite jėgas, jūsų nuotaikos praskaidrės ir pasijusite laimingi.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžia žada rūpesčių dėl neįvykdytų įsipareigojimų, nesusipratimų (nesusikalbėjimo) su mylimu asmeniu, artimųjų traumų, negalavimų. Jei turite skubių reikalų, mėginkite juos sutvarkyti savaitės pirmą pusę – vėliau jie strigs.

Jau nuo ketvirtadienio vakaro geriausia bus visiškai atsiriboti nuo darbų bei rūpesčių ir atsidėti ramiam poilsiui. Tiesa, tai bus geras laikas ir sveikatai tikrintis, ir iš esmės tvarkytis namuose.

Savaitgalį pasistenkite save palepinti: pagalvokite, ko paprastai sau neleidžiate. Savaitgalis bei pirmadienis itin romantiški – galite gauti malonią žinią, intriguojantį pasiūlymą. Neatsisakykite nueiti į vakarėlį, susitikimą su senais draugais – laukia malonūs netikėtumai. Tai geros dienos romantiškiems pasimatymams, pramogoms.

Žuvys (02 19–03 20)

Galbūt savaitės pradžioje pajusite, kad daug kas nemiela, nepriimtina, kad stinga džiaugsmo, senka santaupos, uždarbis menkėja. Tik neskubėkite kaltinti savo poros, šeimos, šefo: juk dabar Juodasis Mėnulis jūsų ženkle. Nors reikia pripažinti, kad artėjantis Saulės užtemimas Vėžio ženkle kai kurioms Žuvims blogina santykius su mylimu asmeniu, vaikais, provokuoja avantiūroms.

Beje, jei santykiai visada buvo geri ir tik dabar pablogėjo, labai neišgyvenkite – tai laikina, lyg koks persišaldymas, kuris praeis, net jei aktyviai nesigydysite (jau kita savaitė padės atgaivinti priblėsusius romantiškus jausmus santuokoje). Kol kas siekite išsaugoti tai, ką turite.

Beje, tai netinkamas laikas ieškoti sau poros. Ir būkite apdairesni finansų srityje – nerizikuokite investuodami, skolindami. Savaitgalį bei pirmadienį geriau praleisti namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.