Astrologė vienam ženklui: visą savaitę vaikščiosite peilio ašmenimis

Šios savaitės pradžia sudėtinga ne vienam ženklui (Jaučiui, Dvyniams, Skorpionui, Šauliui, Ožiaragiui), tačiau nuo ketvirtadienio ar penktadienio daugelis pasijus geriau. O štai Avinas visą savaitę tarsi vaikščios peilio ašmenimis, įspėja astrologė Palmira. 

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 9, 2019, 11:53 AM

Avinas (03 21–04 20)

Prieštaringas laikas – susiduriama su kraštutinumais: galimybė tapti geriausiems arba likti išmestiems už borto. Peilio ašmenimis visa savaitė, kai vienas neatsargus atodūsis, ir kortų namelis griūva. Ir tai reikėtų atsiminti jau nuo antradienio. Būkite atsargesni bendraudami, taupesni planuodami išlaidas, pirkdami (nors gresia ir priverstinės išlaidos). Dabar labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą ir sveikus santykius šeimoje. Turto reikalams tvarkyti, ilgalaikiams sandoriams sudaryti, gyvenamosios vietos problemoms spręsti ir keliauti – ne pats geriausias laikas. Vis dėlto įkvepiančių idėjų gali kilti ketvirtadienio vakarą, penktadienį. Tai teisingos išeities laikas, kai verta rizikuoti sprendžiant varginančius, užvilkintas klausimus, ypač susijusius su pasirinkimu meilės srityje, taip pat veikloje). Jeigu slegia nesklandumai bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu, penktadienio vakarą pirmi ženkite žingsnį ir jūs valdysite situaciją!

Jautis (04 21–05 20)

Tai sudėtingas laikas tarp dviejų užtemimų ir, ko gero, nemenkai nerimaujate, imate nepasitikėti tais, kurie anksčiau nekėlė jokių abejonių, dvejoti dėl situacijų, kurios atrodė garantuotos? Nors savaime tai nėra labai džiugu, vis dėlto geriau nei beatodairiška drąsa, avantiūrizmas, ypač bendraujant su naujais žmonėmis ar tvarkant reikalus – dabar nepastebimai, per smulkmeną galima įsivelti į ilgalaikius nemalonius dalykus. Neužsiimkite savigrauža, ypač penktadienį, šeštadienį, – tai laikas, kai gali išsispręsti painus reikalas (nors ir per stresą). Jei reikia sėkmingai pereiti per bedugnę užmerktomis akimis – šios dienos tikrai padės. Gana sudėtingas, konfliktiškas ir pavojingas (sveikatai, turtui) sekmadienis – bent jau nesiaiškinkite santykių su antrąja puse ir atsargiau vairuokite. Galimi rūpesčiai ir netikėtumai per vaikus sekmadienį, pirmadienį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia įtempta – gali tekti jaudintis dėl mylimo asmens, gali kilti rūpesčių dėl vaikų (labiau juos pasaugokite). Tai bus visiškai netikęs laikas meilės santykiams nutraukti ar užmegzti. Nesėdėkite sudėję rankų ketvirtadienį, penktadienį: eikite, kalbėkite, tarkitės, prašykite, raginkite ir dirbkite – šių dienų triūsas nenueis veltui: laukia atpildas už nuoseklias ir atkaklias pastangas. Šios dienos bus svarbios ir užmezgant naujas pažintis, ir aiškinantis savo teises ar galimybes darbe siekiant įgyvendinti reikšmingus dalykinius sumanymus: jus supras ir palaikys vadovybė, įtakingi asmenys. Penktadienis puikus įvairiems susitikimams, kelionėms, komandiruotėms, jų metu tikėtinas romantiškas nuotykis). Savaitgalis patikrins santykių su antrąja puse tvirtumą. Pirmadienis sudėtingas – neplanuokite nieko atsakingo ar rizikingo.

Vėžys (06 22–07 22)

Laukiate gimtadienio stebuklo? Ką gi, jei gimėte liepos 11, 12 d., tai gali įvykti. Nors ir esate apriboti įvairių sunkumų, sukeltų Saulės ir Mėnulio užtemimų (liepos 2 ir 16 d.), bet per šias dienas netikėtai viskas susiklostys net geriau, nei reikia! Jei gimtadienis išpuola ketvirtadienį, penktadienį, laukite visų sėkmingų metų. Beje, šios dienos palankios ir gimtadieniui švęsti, nors ir yra astrologinė taisyklė, rekomenduojanti nešvęsti gimtadienio, jei tame ženkle įvyksta užtemimas. Šiomis dienomis daugiau laiko skirkite artimiesiems – sugrius jus skiriančios sienos, vėl sugrįš pasitikėjimas, abipusis supratimas su vaikais, vyru, tėvais. Labiausiai komplikuoti bus antradienis, trečiadienis – dėl senų problemų, kadaise patirtų pralaimėjimų galite prarasti pasitikėjimą savimi, savo galimybėmis ir pasiduoti silpnumui. Panašus ir pirmadienis, kai svarbiausia nepasiduoti abejonėms ir tikėti žmonėmis, pasirinktu keliu.

Liūtas (07 23–08 22)

Ši savaitė – dvilypis metas, kai galite pasijusti plėšomi į gabalus. Ką rinktis, su kuo eiti? Kas apskritai svarbiau – ramybės išsaugojimas ar principų gynimas? Jausmų laisvė ar ištikimybės priesaika? Šeima ar karjera? Būsite verčiami derinti ugnį su ledu, nors precedentų pasaulinėje praktikoje yra, pavyzdžiui, kiniški karšti ledai! Ketvirtadienio vakarą, penktadienį viskas priklausys tik nuo jūsų, tad galite laimėti esminę pergalę dėl svarbaus reikalo, konkurencinę kovą. Nors romantikos nesinorės, penktadienio vakarą praleiskite su mylimu asmeniu, o jei esate vieni, nueikite į kokį nors pobūvį, šventę – jūsų laukia puikūs įspūdžiai, o gal net perspektyvi pažintis. Beje, penktadienis žada ir sėkmingą tarnybinį romaną. Savaitgalis bei pirmadienis įtempti, bus svarbu neeskaluoti ginčų, konfliktų su antrąja puse, nepasiduoti įtarinėjimo, pavyduliavimo demonui – nepamirškite, kad artėja Mėnulio užtemimas ir daug kas pasirodys iškreiptai.

Mergelė (08 23–09 22)

Keistokas laikas – lyg ir mėginsite liūdėti, skųstis, tačiau gyvenimas darys savo: jums pasiseks net tada, kai norėsis savęs pagailėti. Taip jau dabar klostosi, ir nenuostabu – juk Baltasis Mėnulis (angelas sargas) jūsų ženkle. Pasirodo, turite įtakingų globėjų, jums simpatizuoja aukšti asmenys ar paprasčiausiai laimė šypsosi. Vis dėlto dabar metas tarp užtemimų, ir rizikuoti gerove net ir jums nepatartina. Ypač tai bus svarbu prisiminti savaitės pradžioje, savaitgalį ir pirmadienį. Tai metas, kai negalima priimti jokių skubių sprendimų – nei susijusių su jausmais, nei su veikla ar pinigais – vėliau gailėsitės. Nepasiduokite spaudimui, šantažui. Beje, ketvirtadienio vakarą, penktadienį turite visas galimybes taikytis, spręsti nesusipratimus su draugais, giminaičiais, kaimynais, net konkurentais. Tuomet keiskite ir bendravimo stilių bei jus netenkinančius santykius. Nebijokite drąsos derinti su meilumu, įžūlumo – su švelnumu, nes kontrastai šiuo metu itin veiksmingi.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Mąstote apie naujas galimybes veikloje, ieškote naujų sąjungininkų, rėmėjų? Jei to imsitės antrą ketvirtadienio pusę, penktadienį, spręsis darbo ir finansinės problemos, atsiras pagalbininkų, investuotojų ir t.t. Laimė nusišypsos ir jei mėginsite susitarti su irzlia kaimyne, piktu viršininku ar nepakenčiamu sutuoktiniu. Dabar rasite aukso vidurį, tą naudingąją pusiausvyrą. Jei esate vieniši ir ieškote sau skirtojo (-osios), būkite atidūs penktadienį. Savaitgalis bus kiek nervingas, bet naudingas aktyviam poilsiui. Beje, jei ėmėte nepasitikėti sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, jei jaučiate, kad šaltis skverbiasi į jūsų santykius, neatidėkite savaitgaliui, juolab pirmadieniui, santykių aiškinimosi. Pamėginkite penktadienį atvirai ir nuoširdžiai pasikalbėti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia gali atimti nemažai jėgų rūpinantis šeima, sprendžiant darbo problemas, net pakirsti sveikatą ar sugriauti finansinius planus. Vis dėlto nuo ketvirtadienio imsite suvokti, kad laimė – realus dalykas, yra visai šalia ir net šypsosi. Tad ketvirtadienis, penktadienis – jūsų sėkmės ir pripažinimo dienos, kai paslaptingai (vos ne mistiškai) ima pildytis senos svajonės, atsiranda puikių galimybių patenkinti ambicijas meilėje bei kūryboje, veikloje. Naudingi veiklai bei sveikatai stiprinti sekmadienis ir pirmadienis iki 15 val. – tai laikas, kai galite gauti gerų pasiūlymų ir patarimų, susipažinti su žmonėmis, kurie padės išspręsti kokią nors sveikatos problemą ar rasti galimybių atsiskleisti naujoje veikloje. Deja, gana nervingas savaitgalis bei pirmadienis, kai dera labiau pasaugoti save, savo sveikatą, turtą ir gerus santykius su sutuoktiniu.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia – nekokia. Nepatartina ieškoti priekabių sutuoktinio (mylimo asmens) elgesyje, kapstytis praeityje. Pasistenkite linksmiau reaguoti į galimus partnerio įtarimus – juk jums dabar sekasi visur, juk dabar jumis žavisi visi! Tad nepasiduokite emocijoms, ir viskas bus gerai. Tiesa, dalykiniuose reikaluose venkite žadėti, įsipareigoti, ne laikas ir skubinti įvykius. Tai tas laikas, kurį reikia skirti artimiesiems. Beje, antrą savaitės pusę galimi geri pokyčiai bendraujant su vaikais, sprendžiant nesusipratimus su sutuoktiniu – ketvirtadienio vakarę, penktadienį bus savotiškai atlyginta už jūsų kantrybę ir patirtus nemalonumus. Tomis dienomis galite tikėti tuo, kas vyks, – savo partnerio dosnumu, ištartais žodžiais, išlietais jausmais. Bus svarbu nepasiduoti emocijoms ir nepulti demonstruoti savo jėgos, nesiaiškinti jokių santykių sekmadienį, pirmadienį – nuostoliai (ne tik finansiniai) neišvengiami.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia – kritinis laikas, kai gali tekti priimti sudėtingą sprendimą. Tai metas, kai reikės ką nors pasirinkti, o kai ką paaukoti. Rasti kompromisą, aukso vidurį vargu ar pavyks. Nebent atidėtumėte vėlesniam laikui sprendimo priėmimą. Tai bus konfliktiškos dienos, netinkamos svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms. Labiau pasaugokite savo darbo vietą ir sveikatą. Būkite atidesni, jei tektų dirbti dideliame aukštyje. Tiesa, ketvirtadienio antra pusė, penktadienis – laimingų pokyčių metas, ypač santykiuose su jums svarbiu asmeniu. Tad, priklausomai nuo to, kas jums labiau rūpi, leiskite laiką su tuo žmogumi arba užsiimkite darbo reikalais – viskas pasiseks. Net jei esate labai užsiėmę, ketvirtadienio ar penktadienio vakare pamirškite rūpesčius, susitikite su bičiuliu, aplankykite kartu bendrus draugus – jūsų laukia džiugūs netikėtumai, intriguojančios pažintys, įdomūs susitikimai, akimirksniu galintys pakeisti planus, o gal ir jūsų ateitį. Vėl sudėtingas savaitgalis ir pirmadienis – gali atsikartoti savaitės pradžios sunkumai.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienį, trečiadienį teks pademonstruoti brandą ir išmintį. Jei dirbate, šiomis dienomis itin venkite ginčų su kolegomis, klientais, juolab šefu, o jei ilsitės, būkite atidūs, kad nesusivaidytumėte su artimaisiais kovodami dėl tvarkos, pinigų taupymo, dienos režimo, sveiko gyvenimo būdo ir t.t. Tai metas, kai reikia itin apdairiai leisti pinigus, neskubėti jų investuoti, skolinti. Jūsų dalykinei ateičiai gana svarbi ketvirtadienio antra pusė ir penktadienis. Tuomet įvykę susitikimai, naujos pažintys, gauti pasiūlymai, nauja informacija bus naudinga: tai įkvėps, naudingai išlaisvins fantaziją, suteiks drąsos dalykinėje veikloje, atvers galimybių kilti karjeros laiptais. Jūs patys imsite labiau tikėti savo gabumais, atrasite naujų, gal net nepaprastų jėgų, dėl to imsite kitaip matyti pasaulį ir jus supančius žmones, lengviau ir paprasčiau suvoksite anksčiau padarytas klaidas ir rasite gerą išeitį, kaip jas ištaisyti. Kai kam šiomis dienomis pavyks išspręsti tarnybines problemas, gauti geresnes pareigas, net galimas susitikimas su žmogumi, kuris vėliau užvaldys jūsų širdį. Savaitgalį reikės takto ir kompromisų bendraujant su sutuoktiniu. Itin komplikuotas pirmadienis.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūsų nerimas turi pagrindo – ir užtemimai, ir Juodasis Mėnulis. Vis dėlto dabar Saulė jums palankiame Vėžio ženkle, kuris lemia sėkmę, laimę, suteikia daug naujų galimybių. Ir tai padės savaitės pradžioje, kai gali prislėgti įvairios problemos, susijusios su veikla, sveikata, kadaise patirti pralaimėjimai atimti pasitikėjimą savimi, savo galimybėmis. Venkite naujų pažįstamų, likite ištikimi savo porai – ne laikas puoselėti viltis dėl naujos meilės. Į dabartinius susižavėjimus, naujus jausmus nežiūrėkite pernelyg rimtai: dažniausiai tai bus tik jūsų iliuzijos. Jei tas, kurį jau seniai mylite, ar sutuoktinis gerokai pabodo, ko gero, kantrybė trūks (greičiausiai savaitės pabaigoje) ir ryšitės drąsiam pokalbiui, radikaliai permainai. Vis dėlto neskubėkite kategoriškai pasakyti nei „taip“, nei „ne“ – tarp užtemimų itin pavojinga priimti karštakošiškus sprendimus. Svarbesniems reikalams tvarkyti palankesnė antra ketvirtadienio pusė ir penktadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.