Palmira: įtampa laikinai atslūgs

Kelias dienas vyravusi įtampa laikinai atslūgsta, ir bent jau pirma dienos pusė padės atgauti ramybę ir džiugią veido išraišką – o ji bus garantuota, jei įteiksite dovaną mylimam žmogui, jei sutuoktiniui (-ei) dar kartą pasakysite, kad mylite, jei surengsite mažą šventę vaikams. Tai svarbu, nes šiandien stojo Mėnulio jaunatis (6 val. 12 min.). Nuo ankstyvo ryto bus palanku pamąstyti apie ateitį, kurti planus, tiesiog pagyventi gražiomis svajonėmis.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 5:30 AM

Tiesa, šis pozityvus laikas truks tik iki 15 val. 50 min., ir pavakarė jau negarantuos optimistiškų nuotaikų. Romantiškų nuotykių irgi reikėtų vengti – vėliau dėl to gailėsitės. Kitaip kalbant, jei vakarop prarasite dvasios didybę ir niekam nesinorės dovanoti žvaigždžių ir kitokių malonių smulkmenų, vadinasi, viskas klostosi teisingai. Tai tuščias laikas, kai sveika nebesvajoti ir neskirti meilės pasimatymų (nerekomenduojami ir kiti malonumai iš p raidės: pesimizmas, puikybė, nes tai bus paikybė).

Nuo 15 val. 50 min. jau sudėtingas metas, provokuojantis vaidus, ypač meilės arba pinigų klausimais, tačiau netiks veltis į konfliktus, santykių aiškinimąsi. Atvirkščiai – džiaukitės gyvenimu ir kitiems padėkite nusišypsoti. Jei norėsis dar ką nors nuveikti, užsiimkite paprastais, kasdieniais, žemiškais rūpesčiais. Ir nieko nekeiskite, nesiimkite naujovių, nepradėkite naujų darbų. Diena netinkama piniginiams, turto reikalams tvarkyti, nepalanki ir investuoti. Negeras laikas pirkti vertingus daiktus, papuošalus, meno kūrinius, kompiuterius, elektros techniką.

Diena nepalanki moterims. Tai išbandymų laikas įsimylėjėliams. Po 15 val. 50 min. ne pats geriausias laikas ir romantiškiems santykiams užmegzti.

Šiandien 6 val. 54 min. baigėsi Merkurijaus atatupstas judėjimas Žemės stebėtojo atžvilgiu, jis apsisuko ir ėmė judėti tiesiai. Šis direktinis judėjimas truks iki spalio 31 d. Kai Merkurijus juda tiesiai, ima spartėti darbo tempas, tampa lengviau mokytis, rašyti, skaityti. Prasideda puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, aktyviai veikti, imtis verslo.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai nėra svarbūs, nebent buvo aiškūs, suprantami, įsimenami. Jie pildysis greitu laiku. Ugnis, šviesa, raktai, savi namai – apsauga, pagalba, pasitikėjimo savimi įgijimas; knyga, laiškas, žuvis – sėkmė; pačiam ką nors rašyti – nauja pažintis (merginai – susitikimas su būsimu vyru, ištekėjusiai – nereikalingų santykių nutraukimas). Pamesti raktus, būti svetimame name, miške, atvirame lauke – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais – dabartinis jūsų pasirinkimas klaidingas; susižeisti iki kraujo ar išvysti, kaip kitas susižeidžia, – galite susirgti, derėtų labiau susirūpinti savo sveikata.

Geras ženklas: jei prie jūsų glaustytųsi svetimi gyvūnai, šalia paukščiai tūptų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios spalvos – sidabrinė, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Mėginkite pataisyti sugadintus santykius su artimu, mylimu žmogumi (tiesa, tik iki 15 val. 50 min. tam bus palankus laikas). Vėliau kitas rūpestis – jų nesugadinti... Darbe nepersistenkite mėgindami situaciją pakreipti savo naudai – galimi tik nežymūs postūmiai. Vaikai gali būti kaprizingi, vis dėlto būkite atidesni jų skundams, ypač vakarop.

Jautis (04 21–05 20). Mažiau skubėkite, nesiginčykite su vyresnybe bei artimaisiais ir nepersidirbkite darbe – tai sėkmingai galėsite atlikti namuose: jūsų energija ir dėmesys šiandien turės būti skirti šeimai, namams. Vakare nepatartina vykti į svečius. Būkite atidesni savo sveikatai (ypač virškinimui). Pasisaugokite vagių. Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Ryte tikrai sugebėsite rasti reikalingą žmogų ir tinkamą žodį, gauti naudingos informacijos ar svarbų sutikimą. Jei ko nors nespėsite iki pietų, drąsiai atidėkite svarbų susitikimą arba rytojaus vakarui po 17 val., arba pirmadieniui. Labiau pasaugokite telefonus, rankines. Nepatartina pirkti naujo telefono po 15 val. 50 min. Antrą dienos pusę išaugs vagysčių, autoavarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas spręsti finansines problemas, nepatartina kreiptis į šefą su prašymais bei pageidavimais, nepalanku su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvą. Rytas – puikus metas kuo nors nudžiuginti sutuoktinį. Apskritai būkite rūpestingesni sutuoktinio atžvilgiu ir atidesni jo rūpesčiams – tai jus sutaikys.

Liūtas (07 23–08 22). Susitelkite, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu pirmą dienos pusę. Šiandien vertėtų pradėti ir gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą – juk tai alinantis laikas prieš gimtadienį. Laikas nuo 15 val. 50 min. kiek liūdnokas – netikėtai gali tekti nusivilti jums brangiu žmogumi (tiesa, tai – laikina).

Mergelė (08 23–09 22). Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite iki kitos savaitės. Priimdami atsakingą sprendimą įsiklausykite į nuojautas. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams, tiesa, ne vakare, kai emocijos gali jums iškrėsti piktą pokštą. Beje, kai kas iš jūsų draugų gali atverti sutuoktinio paslaptį, tačiau neskubėkite tuo patikėti, juolab daryti išvadų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Draugų skatinami ir padedami galite sutvarkyti svarbų reikalą, jei to imsitės nuo ryto. Deja, laikas po 15 val. 50 min. išdavikiškas, kai viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikėsitės. Šiandien apskritai nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori, – neapribokite savo laisvės. Vakare venkite ginčų su tėvais bei artimaisiais – nebūkite jiems per griežti.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien, ypač po 15 val. 50 min., netinka demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus vertėtų spręsti kavinėje, paplūdimyje ar prie pietų stalo, o ne kabinete (laiptinėje, tarpuvartėje). Būkite atidesni šeimos ir jus mylinčio asmens poreikiams, kitaip vakaras bus sugadintas. Laikas po 15 val. 50 min. apskritai netinkamas santykiams aiškintis – nei darbe, nei namie.

Šaulys (11 23–12 21). Aplinkybės klostysis palankiai visą dieną, tačiau vakare nereikėtų pasikliauti fortūna. Tad nuo ryto negaiškite laiko veltui – šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Ir nepraleiskite progos nudžiuginti miela dovanėle sutuoktinio, tiesa, tai padarykite iki 15 val. 50 min. – jei įteiksite vėliau, rezultatas bus priešingas. Vakaras nepalankus azartiniams žaidimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebūkite įsitempę, pasidžiaukite tuo, kas esate ir ką esate padarę (kad ir per gyvenimą), – tik gera nuotaika padės sėkmingiau sutvarkyt reikalus, dėl niekų nesusivaidyti su kolegomis, partneriais ir sutuoktiniu. Beje, dabartinė nuoskauda dėl mylimo asmens dėmesio stokos perdėta – viskas kur kas paprasčiau ir geriau. Tad nepavyduliaukite (vakarop tokių pagundų gali kilti).

Vandenis (01 20–02 18). Darbe būsite suprasti ir įvertinti, tačiau dar ne laikas kalbėtis apie jūsų uždarbį su vadovybe – atidėkite tai pirmadieniui. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su partneriais, antrąja puse – šiandien svarbu, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre. Vakare galimi ginčai dėl niekų. Tikėtinos ir buitinės traumos ar reikalingos technikos gedimas.

Žuvys (02 19–03 20). Pareigos jausmo ugdymo diena – ypač vakare jis gali kirstis su kitais jausmais... Iki 15 val. 50 min. palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Jei norite, kad pagerėtų santykiai su kolega, šiandien palanku pakviesti jį puodelio kavos ar net pietų (vėlgi geriau iki 15 val. 50 min.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.