Palmiros horoskopas spaliui: ypač pasiseks trims ženklams

Spalio mėnesį ypatingo žvaigždžių palankumo gali tikėtis Oro ženklai – Dvyniai, Vandenis, o ypač – Svarstyklės, kurioms apskritai prasideda 7 mėnesius truksiantis ypatingas laikotarpis, kuomet šį ženklą lydės Baltojo Mėnulio globa.

 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2019, 11:38 AM

Avinas (03 21-04 19)

Spalio esmė – įvertinti partnerį ir išmokti patiems būti partneriu, mat apsauga veiks tik per antrąją pusę, tik per bendradarbiavimą su kitais.

Spalio pradžioje svarbu nepasiduoti norui maištauti, nesivelti į konfliktus, ypač su vadovais ar partneriais, taip pat su savo pora. Kitaip ne tik gerus santykius lengvai sugadinsite ir savo vardui pakenksite, bet ir nelaimę prisišauksite.

Jei laikysitės žaidimo taisyklių, jau antrą dekadą sulauksite sėkmės. Daugiau bendraukite su tais, kurie palaiko, remia, – ir jums pavyks įgyvendinti seną svajonę, susijusią tiek su veikla, tiek su asmeniniu gyvenimu.

Mėnesio pabaiga sudėtinga – nieko svarbaus neplanuokite. Labiau pasaugokite gerus santykius poroje, būkite atidesni, atsargesni, kad ir kuo užsiimtumėte.

Jautis (04 20-05 20)

Nepamirškite, kad esate vieni ištvermingiausių Zodiako ženklų. Tai Žemės stichijos privalumai: Jautis – Žemės atstovas, tad nieko nebijokite ir palengvėle toliau judėkite link savo tikslų.

Įtempta bus pirma ir trečia dekados, šis laikas provokuos maištauti prieš aplinkinius, darbe teks pakovoti už idėjas, teises, susigrumti su konkurentais.

Vis dėlto stenkitės būti korektiški bendraudami su kolegomis, vadovu. Beje, nebūkite tikri, kad jie neieškos jūsų silpnųjų vietų, kad netapsite intrigų auka.

Būtina labiau save saugoti dirbant – gresia gamybinės traumos. Derėtų stiprinti sveikatą – gali paaštrėti lėtinės ligos. Pagalbos ieškoti palankiausia mėnesio viduryje. Tai bus romantiškas laikas, kai gali megztis santykiai – labai tikėtinas tarnybinis ar sanatorinis romanas.

Dvyniai (05 21-06 20)

Sėkmės mėnuo, kai viskas klostosi pagal jums palankiausias aplinkybes.

Tad nešvaistykite laiko nepasitenkinimui – tam pakaks progų mėnesio pabaigoje.

Dabar reikia suskubti džiaugtis gyvenimu ir veikti!

Sėkmingiausia bus antra dekada, tada dera priimti svarbius moralinius, taip pat finansinius sprendimus: palanku pasirašyti naujus sandorius, darbo sutartis ir panašiai.

Tai bus geras laikas atsakingiems dalykiniams susitikimams, susitarimams, kelionėms į užsienį.

Trečią dekadą skirkite nepavykusiems darbams perdaryti, klaidoms taisyti ar pagaliau iš naujo užsiimti tuo, ką kažkada darėte, ką mėgote, tačiau dėl kokių nors aplinkybių atsisakėte.

Vėžys (06 21-07 22)

Atėjo naminio poilsio, atsipalaidavimo metas, tad mažinkite darbų apimtį – viskam neužteks ne tik entuziazmo, bet ir jėgų.

Nuo mėnesio pradžios atsirinkite, ką svarbiausia atlikti, ir atsiribokite nuo atidėliotinų, antraeilių darbų.

Neapsiriksite, jei dabar paieškosite pagalbininkų, ypač ne tokiems reikšmingiems darbams atlikti. Tuomet mažiau pavargsite ir sėkmingai atliksite tai, ko tikrai negalima niekam patikėti.

Ypač būkite atidūs sveikatai – dabar reikėtų susirūpinti optimizmo bei imuniteto stiprinimu. Mėnesio pabaiga tinkama seniai planuotai kelionei.

Beje, mėnesio pradžia ir pabaiga bus santykių su mylimu asmeniu patikrinimo laikas. Tuo metu gali tekti ir labiau pasirūpinti vaikais.

Liūtas (07 23-08 22)

Nors mėnesio pradžia ir sukels įtampą, greitai ims spręstis susikaupusios problemos tiek darbe, tiek jausmų srityje. Jums nestigs nei geros nuotaikos, nei gerų idėjų, nei draugų pagalbos ar fortūnos dėmesio.

Aktyviausios bus pirmos dvi dekados, tada reikėtų spėti atlikti svarbiausius mėnesio darbus. Šis laikas žada smagių ir naudingų susitikimų, įdomių pažinčių, o kai kam ir lemtingų jausmų bei atsakingų sprendimų.

Tik būkite nuoseklesni, atidesni žadėdami, įsipareigodami ir neužsikraukite darbų rimtai neapsvarstę krūvio bei atsakomybės, ypač finansinės.

Labiau patausokite nervus, stiprinkite sveikatą – jos prireiks jau trečią dekadą. Labiau reikėtų pasisaugoti 6, 7, 13, 14, 27, 28 dienomis.

Mergelė (08 23-09 22)

Daug norų, įvairių galimybių, tačiau pirmą mėnesio dekadą venkite imtis ko nors svarbaus ar atsakingo, nerizikuokite pinigais, neinvestuokite jų.

Tai sumanymų brandinimo etapas, kai reikia kaupti informaciją, jėgas, žinoma, ir pinigus.

Tad neskubėkite priimti sprendimų, sulaukite savo valandos, o ji ateis.

Tiesa, teks sulaukti antros mėnesio dekados.

Po Mergelės ženklu gimusiems žmonėms pirmąją dekadą geriau atsiriboti nuo intensyvios dalykinės veiklos ir labiau atsidėti namams, šeimai.

Mėnesio pabaigai neplanuokite kelionių – galimi įvairūs nesklandumai kelyje.

Jus gali sulaikyti ir nenumatyti rūpesčiai namie.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Prasideda nuostabus laikas – 5 dieną Baltasis Mėnulis, siejamas su angelais sargais bei geruoju karminiu atpildu, įeina į jūsų ženklą septyniems mėnesiams.

Tai reiškia, kad turite progą perdaryti savo gyvenime tai, kas netenkina, gauti tai, ko taip trokštate!

Tiesa, Baltasis Mėnulis padeda tik tuo atveju, jei tikslai šviesūs. Itin aktyvios bus pirmosios dvi mėnesio dekados, tad reikia suspėti ne tik pasidžiaugti gimtadieniu, draugų dėmesiu, šauniomis dovanomis, bet ir rasti laiko imtis svarbių darbų.

Sėkmingiausias laikas – 9–12, 17–22 dienomis.

Mėnesio pabaigai venkite planuoti dideles išlaidas, keliones. Tai nebus tinkamas laikas ir darbovietei keisti.

Skorpionas (10 23-11 21)

Vilčių, svajonių mėnuo – ir jos nebus tuščios. Savaime, be ypatingų pastangų atsiras pagalba, parama, spręsis varginančios problemos.

Tik mokėkite skaityti slaptus likimo siunčiamus ženklus ir neatstumkite norinčių jums padėti.

Šio mėnesio viduryje galimi išskirtiniai susitikimai, megsis naujos, perspektyvios pažintys, tarp jų – ir itin romantiškos.

Svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti sėkmingiausia antra dekada – jei gausite naujų dalykinių pasiūlymų, neatsisakykite: jie bus naudingi ilgam!

Tiesa, mažai naudos bus iš pasiūlymų, gautų 1, 7, 13, 14, 19, 27, 28 dienomis.

Tai bus apskritai nepalankios dienos, kai didelė konfliktų, nuostolių, traumų, avarijų tikimybė.

Šaulys (11 22-12 21)

Spalio mėnesį jums magės pavyti svajonę, aplenkti laiką! Dabar jūsų užmojai didžiuliai ir esate pasirengę įvairiausioms permainoms.

Jei taip, nestovėkite vietoje, energingai judėkite į priekį: dabar aiškiai regite savo ateitį ir puikiai žinote, kaip pasiekti savo tikslus.

Nebijokite mėnesio viduryje kai ko iš esmės keisti asmeninėje ar darbo srityje. Kritiškiau įvertinkite ir bendravimo ratą.

Svarbiausia – antra dekada, tada megsis nauji perspektyvūs ryšiai, sulauksite reikšmingų ne tik dalykinių, bet ir romantiškų pasiūlymų. Galbūt net rasite sau porą.

Paskutinei savaitei nieko svarbaus neatidėkite – reikalai ims strigti. Ateis laikas poilsiui.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Pirmą dekadą stebėkite, analizuokite ir neskubėkite nieko keisti, priimti svarbių su veikla susijusių sprendimų – tai nestabilus metas, kai netikėtai viskas gali atsigręžti prieš jus.

Nereikėtų pamiršti ir taktiškumo – tai neleis bendraujant peržengti pavojingos ribos ir apkaltinti jūsų išpūstomis ambicijomis.

Galite būti neteisingai suprasti artimųjų bei kolegų ar vadovo.

Antrą dekadą galite drąsiai rizikuoti – prasidės sėkmingas metas svarbiems užmojams darbe ir asmeniniame gyvenime įgyvendinti!

Pavojingas laikas, kai galima kai ko svarbaus netekti, kai reikia saugoti darbo vietą, sveikatą bei darnius santykius su artimaisiais, su mylimu asmeniu, – 6, 7, 27, 28 dienos.

Vandenis (01 20-02 18)

Laukia šaunus mėnuo, kai svajonės ima įsikūnyti ir atkuriamas pažeistas teisingumas! Sėkmingiausia bus antra dekada – viskas, ko tik imsitės, duos naudos, lems sėkmę!

Mėnuo geras veiklai, dalykiniams ryšiams plėsti, vykti į keliones ir apskritai ieškoti naujų galimybių. O jos dabar atsivers įvairiose srityse – darbo veikloje, kūryboje, asmeniniame gyvenime.

Dabar tinka keisti darbą, pareigas, kai kuriems – ir gyvenamąją vietą, net šalį. Gautus pasiūlymus, ypač iš užsieniečių ar draugų, gyvenančių užsienyje, verta priimti.

Beje, tai romantiškas laikas, tad galimi lemtingi susitikimai su savo būsimąja pora.

Labiausiai tikėtina, jog tai bus svečiuojantis, keliaujant.

Žuvys (02 19-03 20)

Nuo mėnesio pradžios – kankinančios abejonės, žavios pagundos. Norėsis visko – meilės, sėkmės, turto!

Vis dėlto mėnesio pradžioje bei pabaigoje turėtumėte atisakyti visko, kas rizikinga, nepatikima, gal netgi neteisėta, nes visa tai geruoju jums tikrai nesibaigs.

O štai antrą dekadą galima rizikuoti, tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, rizika pamatuota, jei negimėte 6–12 dienomis.

Šį sudėtingą mėnesį gali tekti spręsti senos skolos ar net bankroto klausimą. Palankiausia būtų visa tai atidėti pavasariui.

Nesvarbu, kokias sudėtingas problemas spręsite spalio mėnesį, vieni neliksite – tikrai sulauksite draugiškos pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.