Palmira: savaitgalis palankus ir sudėtingiems darbas, ir šeimos susibūrimams

Puikus savaitgalis. Geras ir reikalams tvarkyti, ir sudėtingiems darbams namuose, palankus ir šeimos susibūrimams, švęsti savų rate. Beje, norintiems kuo geriau pasirodyti aplinkiniams, visuomenei, palankesnį įspūdį sudaryti draugams šiomis dienomis verta reikštis. Tinkamas metas atkreipti į save svarbių (ypač veiklai) žmonių dėmesį. Tiktų neoficialioje aplinkoje spręsti savo veiklos, karjeros klausimus.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2019, 5:30 AM

Tai gera proga taikytis su artimaisiais, draugais, atvirai pasikalbėti su sutuoktiniu ar tėvais, uošviais. Savaitgalį palanku pirkti vertingus daiktus, kuriuos naudosite ilgai.

Nors savaitgalio nuotaikos ir nebus labai romantiškos, šiomis dienomis užsimezgę jausmai bus stabilūs. Tai, beje, palankus metas vyresnio amžiaus asmenims užmegzti romantiškas pažintis.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti keliones, kelią, medžius regėti – tai geros permainos, senų svajų išsipildymas. Puiku sapnuoti mirusius protėvius. Negerai, jei kirpotės plaukus, nagus, indus daužėte.

Blogas ženklas: pamesti pinigus, odinį daiktą, jei vėjas nupūstų galvos apdangalą, iki kraujo susižeisti, jei peilio ašmenys sulūžtų; ryškiai geltona bei žalia spalvos.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, išeinant iš namų išgirsti šuns lojimą; tamsiai mėlyna bei vyšninė.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalį prasminga leisti namuose – gerai ką nors pertvarkyti, iš esmės pakeisti, pvz., pirkti naujus baldus ar vertingą buitinę techniką. Romantiški savaitgalio prisiminimai ar netikėtas susitikimas, pokalbis gali paskatinti atnaujinti seną meilės ryšį. (Jei turite partnerį, žinokite, kad jo nepavyks nuslėpti, tad ar verta kirsti šaką, ant kurios sėdi?)

Jautis (04 21–05 20). Neapsiriksite, jei šeštadienį imsitės sunkių darbų namuose, kurių niekas nenori atlikti, – artimiesiems tai bus dovana. Puikiai atsipūsite, jei šeštadienio vakarą ar sekmadienį susitiksite su draugais, giminaičiais ar apsilankysite vakarėlyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Labiau pasirūpinkite savo ramybe, poilsiu – dienas leiskite namuose. Nepersidirbkite, raskite laiko kaip reikiant patinginiauti. Savaitgalį užmegztos pažintys, gauti pasiūlymai duos naudos, tad kvieskite jums svarbius žmones, taip pat žmones iš toli pas save į svečius. Galite sulaukti ir netikėtų svečių, galimas nelauktas susitikimas su anksčiau mylėtu asmeniu.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis išskirtinis – patirsite daug dėmesio, džiugių įspūdžių. Visi norės būti šalia, sieks didesnio jūsų palankumo. Tiesa, šeštadienį gali tekti kiek pasinervinti ir paprakaituoti dėl neišspręstų senų problemų, įvairių šeimos rūpesčių.

Liūtas (07 23–08 22). Šiomis dienomis nereikėtų planuoti jokių sunkių darbų bei kelionių – leiskite sau visiškai atsipalaiduoti, gerai išsimiegoti. Tiesa, šiomis dienomis pasistenkite nesiginčyti su sutuoktiniu, net jei jums pasirodys, kad jis (ji) nieko nesupranta ir be jūsų nuomonės tiesiog pražus.

Mergelė (08 23–09 22). Tai puikios dienos bendrauti, pažintims užmegzti, kelionėms – bet kokioje vietoje, bet kokioje kompanijoje jausitės išskirtiniai, visų laukiami ir mylimi. Galite susitikti su žmonėmis, kurie taps jūsų tikraisiais draugais, bendraminčiais, kurie jus palaikys morališkai, parems finansiškai. Įsidėmėkite šiomis dienomis išgirstą patarimą, pamokymą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite nusiteikę kovingai – tai gera būsena veiklai, bet kiek netikusi bendrauti su artimaisiais (nes galite sugadinti jiems nuotaiką).

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos sėkmingos – verta išvykti į gamtą ar kitą miestą, aplankyti gerus draugus, dalyvauti šventėje. Susitikimai, kelionės, pramogos padės atgauti optimizmą ir rasti atsakymą į kankinantį klausimą ar išspręsti dvejonę. Gali užsimegzti tikra ir laiminga draugystė su išskirtiniu žmogumi, kuris daug kuo padės.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis itin patiks svajotojams, kurie nebijo rizikuoti. Jei norite ramiai pailsėti, nebūkite maksimalistai, daug nereikalaukite (ir nesitikėkite) iš savęs bei kitų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis suteiks nepaprastų, įsimenančių akimirkų, jei susitiksite su draugais, mylimu žmogumi, jei neatsisakysite dalyvauti renginiuose, pas ką nors šventėje apsilankyti ar priimti svečių. Viešuose renginiuose, įvairiuose pobūviuose laukia pasisekimas – būsite populiarūs, tai padės užmegzti šaunias pažintis ir net flirtą.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalio nuotaikos bus gana dalykiškos, ir tai tinkamas laikas arba užsiimti esminiais tvarkymais namuose, remontais, arba išvykti į kokią nors sanatoriją (ir pan.) stiprinti sveikatos. Tai geros dienos įvairiems dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis puikus, jei būsite kantresni su vaikais, neskubėsite pyktis su mylimu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.