Palmira: netikėtos, spontaniškos sėkmės laikas

Nors darbo savaitės pabaiga, būsite energingi ir pakankamai entuziastingi, kad imtumėtės sudėtingų darbų, atsakingų užduočių ir jas sėkmingai įveiktumėte. Tai daug kuo šaunus metas – jūsų pastangos nebus tuščios, sulauksite norimo rezultato. Dabar galite rizikuoti, eksperimentuoti – tai netikėtos, spontaniškos sėkmės laikas, kai verta mėginti laimę!

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2019, 5:30 AM, atnaujinta Nov 29, 2019, 7:48 AM

Tik nepatartina iš esmės ko nors naujo imtis – gerai daryti tai, ką jau esate anksčiau mėginę, išbandyti tas sritis, kuriose triūsė jūsų tėvai, seneliai. Jei užsiimsite kažkada nepavykusiais ar atidėtais dalykais, dabar smagiai juos įveiksite.

Palanku tvarkyti svarbius finansinius, turto reikalus, tinka imti paskolą, skolintis pinigų ilgam. Gera proga užmegzti bendradarbiavimo ryšius, ieškoti rėmėjų, mecenatų. Ši diena žada didelį kūrybinį įkvėpimą ir itin palanki menininkams. Gerai jausis ir laisvųjų profesijų atstovai – jiems seksis.

Sėkmingiausias veiklai, atsakingiems susitikimams bei susitarimams metas bus nuo 8 val. 45 min. iki 10 val. 30 min. Šis laikas geras ir vertingai darbo technikai arba ilgai naudojamiems daiktams įsigyti.

Šiandien bus svarbi paprasta žemiška gerovė, ir, žinoma, skanus maistas. Netinka badauti, laikytis griežtos dietos. Beje, net atsakingiems dalykiniams pokalbiams tinkamiausia vieta būtų prie pietų stalo.

Tai ir džiaugsmo, meilės laikas – būtina daugiau dėmesio skirti mylimam asmeniui. Jei šiandien užsimegztų romantiška pažintis, tai neatsitiktinis dalykas, labai tikėtina, kad sutikote sau skirtą žmogų. Atsipalaiduokite, raskite laiko sau, savo jausmams. Nepamirškite, kad tai dovanų vaikams, mylimam asmeniui, draugams pirkimo (ir dovanojimo) metas – šiandien itin palanku juos aplankyti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik paprasti, aiškūs, realūs. Gerai buvo žuvis gaudyti, regėti ugnį, knygas ar ką nors rašyti – tai apsauga, sėkmė, laimė, naujos pažintys. Blogai būti nuogam, miške vaikščioti, svetimuose namuose atsidurti, raktus pamesti, plaukti.

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, jei jūsų šuo ar katė pasiligotų, rasti negyvą gyvūną arba paukštį, jei plaukai labai veltųsi, šukos sulūžtų.

Geras ženklas: sveiki, linksmi naminiai gyvūnai, jei paukščiai šalia jūsų ar ant peties tūptų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadieniui nepatartina planuoti svarbių susitikimų, kelionių, diena bus nepalanki ir telefonams, transporto priemonėms pirkti, sekmadienis geras bendrauti, susitikti su seniai matytais žmonėmis.

Avinas (03 21–04 20). Gera proga koreguoti santykius su sutuoktiniu, taip pat šefu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į vadovybę, priimti gautus pasiūlymus. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus ar tiesiog su partneriais aptarti ateities planus. Puiki proga vertingam pirkiniui namams įsigyti. Beje, gali užsimegzti romantiški santykiai, tikėtina, su vyresniu arba viršesniu (pagal pareigas darbe) asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Sėkmė – jūsų sąjungininkė, dabar jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas. Tai geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Kad ir kur pasirodysite, būsite deramai įvertinti, paliksite brandžios, žavingos asmenybės įspūdį. Puiki diena viešnagėms. Gali užsimegzti perspektyvus romanas su žmogumi iš toli.

Dvyniai (05 21–06 21). Nėra to blogo, kuris neišeitų į gera, – tai šiandien aiškiai pajusite. Spręskite finansines problemas, aiškinkitės santykius su jums skolingais asmenimis. Tiktų ir patiems skolintis pinigų. Nepraleiskite progos nesklandumams jūsų meilės santykiuose su išrinktuoju (išrinktąja), linkusiu pavyduliauti sutuoktiniu aptarti. Beje, įsimylėjusiesiems, vaikams, menininkams šiandien labiau seksis.

Vėžys (06 22–07 22). Jums daug kas jaučia simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas. Deja, galite to nė neįtarti. Beje, nenustebkite išgirdę meilės prisipažinimą ar gavę vestuvių pasiūlymą. Gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu, susižadėti, susituokti. Palanku tvarkyti dokumentus, pasirašyti svarbias bendradarbiavimo sutartis, spręsti juridinius keblumus.

Liūtas (07 23–08 22). Puiki diena susitikti su būsimu darbdaviu – jūsų stipriosios savybės bus pastebėtos, įvertintos. Palanku spręsti ir bendravimo nesklandumus darbe. Galbūt laikas smagiam vakarėliui su kolegomis? Gali spontaniškai įsižiebti tarnybinis romanas, bent jau šiandien paaiškės, ar yra kas jus įsižiūrėjęs iš kolegų. Stiprinantiems sveikatą sanatorijoje irgi gali nepavykti apsaugoti savo širdies nuo amūro strėlių.

Mergelė (08 23–09 22). Laimės metas – jūsų nuotaikos vėl puikios, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Labai pagerėti gali ir santykiai su vaikais, mylimu žmogumi. Diena palanki ne tik bendravimo problemoms šeimoje, bet ir darbe spręsti. Tai, beje, puikus laikas laisvai samdomiems darbuotojams, menininkams ar asmenims, dirbantiems namie, susitikti su užsakovais, klientais – paliksite neišdildomą įspūdį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Norėsis patinginiauti, tačiau laisvųjų profesijų atstovams, menininkams nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalą, susijusį su pinigais, pripažinimu, karjera. Diena palanki užsiimti namais, šeima. Pasistenkite daugiau laiko praleisti su tėvais, seneliais. Palanku pirkti dovanas artimiesiems, taip pat interjero puošmenas, meno kūrinius namams.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Tai ir proga atgaivinti seną romantišką pažintį, kažkada nutrūkusį meilės ryšį. Galite netyčia sužinoti apie didelį jausmą, jums skirtą ir ilgai slėptą. Interneto erdvėje ar telefonu, taip pat transporte užsimezgusi romantiška pažintis suteiks daug džiaugsmo.

Šaulys (11 23–12 21). Geras laikas ką nors keisti savo veikloje ar asmeniniame gyvenime – nebijokite kai ko apversti aukštyn kojomis, padarykite tai, apie ką svajojote, bet vis nesiryžote. Ši diena gali padėti apsispręsti dėl skyrybų tiems, kurių jausmai išblėsę ir niekas nebesieja, juolab jei širdis priklauso kitam (kitai). Geriausia apie tai atvirai pasikalbėti su antrąja puse, tuomet jūsų sprendimas bus adekvačiau įvertintas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atkaklūs spręsdami karjeros klausimus (pats laikas paprašyti paaukštinimo ar didesnio atlyginimo). Palanku susitikti darbo tikslais su įtakingais žmonėmis – nebijokite savireklamos, šiandien tik į naudą kuo geriau pakalbėti apie save bei savo veiklą. Palankiausias laikas svarbiems reikalams tvarkyti – nuo 8 val. 45 min. iki 10 val. 30 min.

Vandenis (01 20–02 18). Intymus, romantiškas metas. Nevarginkite savęs dalykiniais rūpesčiais – ar ne geriau dar vieną dieną pailsėti, papramogauti? Būtų puiku, jei visą dieną praleistumėte su mylimu žmogumi. Jei seniai ieškote progos dovanai įteikti – padarykite tai šiandien. Bus sveika šiandien leisti sau paišlaidauti. Vertingiems pirkiniams pats geriausias laikas – tarp 8 val. 45 min. ir 10 val. 30 min.

Žuvys (02 19–03 20). Gerųjų permainų metas. Jei turite įsisenėjusių problemų, mėginkite jas spręsti rytą, susitikite su reikalingais asmenimis nuo 8 val. 45 min. iki 10 val. 30 min. Šis laikas bus naudingas skubiems, svarbiems reikalams tvarkyti, ypač susijusiems su pinigais ar jūsų vaikų ateitimi. Beje, tai meilės staigmenų diena – galite netikėtai įsimylėti arba lengvai išspręsti konfliktą su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.