Astrologė: vienas ženklas visą šią savaitę neš pergalės vėliavą

Ši savaitė dar gana sudėtinga, perspėja astrologė Palmira. Tiesa, keletui Zodiako ženklų pasiseks, o ypač Ožiaragiams, kurie šią savaitę gali beveik viską.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-14 11:07

Avinas

Savaitės pradžia daug kuo palanki – sėkmė dažnai nusišypsos, ir jei nebūsite maksimalistai (daug norėti nerekomenduojama), sutvarkysite ne vieną svarbų reikalą. Itin naudinga trečiadienio antra pusė spręsti varginančius darbo reikalus – rasite tinkamą išeitį.

Vis dėlto nuo ketvirtadienio gali apimti negeras persisotinimo viskuo jausmas, kai imama kerštauti visam pasauliui, – konkrečiai „už pasaulį“ atkentės jūsų antroji pusė...

Maištingi, net kategoriški liksite ir savaitgalį. Kita vertus, tai nebloga proga nelengvam sprendimui priimti – nedvejosite, kirsite staigiai. Tiesa, dar stipri Mėnulio užtemimo įtaka, tad neturite pamiršti, kad sprendimai bus sunkiai atšaukiami.

Jautis

Geriausia visus svarbius reikalus tvarkyti ir su mylimu asmeniu susitikti savaitės pradžioje. Ypač trečiadienio antra pusė palanki romantiškam pasimatymui – tada galite atvirai išsakyti viską, kas jus slegia, kas per pastarąsias neramias dienas susikaupė.

Antradienis, trečiadienis – visapusiškos naudos metas, kai pavyks viskas, kuo užsiimsite. Ketvirtadienis keblokas – netvarkykite finansinių reikalų, taip pat neskirkite romantiškų pasimatymų.

Tądien bei savaitgalį galite suklysti vertindami tiek savo finansines galimybes, tiek realius santykius poroje. Neskubėkite nusivilti mylimu žmogumi, juolab sakyti viską, kas šaus į galvą. Nepraleiskite progos taikytis sekmadienį.

Dvyniai

Romantiška ir paslaptinga savaitės pradžia. Ji nebus tinkama aktyviai veiklai, tačiau turėsite progų išspręsti įsisenėjusią problemą. Atsiras geranoriškų asmenų, kurie išties pagalbos ranką. Šios dienos, ypač trečiadienio antra pusė, palankus laikas priimti sprendimus, susijusius su gyvenamąja vieta.

Apgaulingas ketvirtadienis – nesiimkite nieko svarbaus. Nepatartina rizikuoti ir penktadienį, šeštadienį – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei manysite.

Savaitgalį galite pasijusti pavargę, tad būtų gerai kur nors išvykti – būtų naudinga atitrūkti nuo įprastos kasdienės aplinkos ir kurį laiką su niekuo nebendrauti. Tiesiog pabūkite vieni. Sekmadienis, pirmadienis žada intriguojančią staigmeną, nelauktą džiugų susitikimą.

Vėžys

Savaitės pradžia atneš gerų naujienų, naudingų postūmių darbe. Ypač trečiadienį tikėtina pagalba, parama – jūs vėl atgausite viltį. Beje, tądien asmeniniame gyvenime galimi slapti pokyčiai – gali netikėtai užsimegzti romantiška aistra.

Deja, antra savaitės pusė jau kitokia: nuo ketvirtadienio viskas ims verstis atvirkščiai. Dabar svarbu paanalizuoti, ar jūsų reikalavimai sutuoktiniui, artimiesiems yra pamatuoti, ne per dideli. Jei tapo per sudėtinga džiaugtis tuo, ką turite, bendravimu su mylimais žmonėmis, ketvirtadienį, penktadienį pasistenkite labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio.

Antrą savaitės pusę net verta kur nors toliau nuo namų išvykti pailsėti.

Liūtas

Pataisyti neteisingą likimą galėsite mėginti savaitės pradžioje. Ypač antra trečiadienio pusė padės tinkamai susiorientuoti svarbiu profesiniu klausimu, priimti teisingą sprendimą veikloje, taip pat sprendžiant piniginius ir turto reikalus.

Tai parankus laikas ir pokalbiui iš esmės su mylimu asmeniu – nepraleiskite progos susitaikyti. Ypač trečiadienis palankus ir rizikingiems finansiniams reikalams tvarkyti. Suskubkite atsakingus darbus atlikti iki ketvirtadienio.

Nors jūsų optimizmas gelbės net kritiškiausioje situacijoje, tądien ir vėlesnėmis dienomis nepervertinkite savo įtakos sutuoktiniui ar mylimajam – galite sulaukti neadekvačios reakcijos. Pirmadienį jums pavyks vėl atgauti gerą ūpą.

Mergelė

Nuo antradienio atsigausite: savaitės pradžia – tai jėgos metas, kai pavyksta drąsūs sumanymai, pasiseka avantiūros. Tiesa, rizikingiems sumanymams palankesnis metas – trečiadienis po 15 val. Šis laikas sėkmingas ir širdies reikalams – nepraleiskite progos pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Ketvirtadienis gali nuvilti – netvarkykite svarbių finansinių reikalų, nesiaiškinkite meilės santykių, juolab naujų neužmegzkite. Penktadienis, šeštadienis taip pat gali būti kiek sudėtingi – gresia nereikalingi išgyvenimai, įtampa, būsite linkę įtarinėti mylimą žmogų ir kaltinti nebūtais dalykais. Mieliau patikėsite paskalomis nei jo (jos) žodžiais.

Ko gero, šiomis sudėtingomis dienomis geriau pabūti vieniems, širdies (ir dalykinius) reikalus atidedant kitai savaitei.

Svarstyklės

Savaitės pradžia rami, tad jei esate intuityvus asmuo, įsiklausote į vidinius impulsus, nesunkiai išspręsite ne vieną klausimą antradienį, trečiadienį.

Ketvirtadienis gana komplikuotas, kai atsiranda nenumatytų kliuvinių darbe, o mylimas asmuo ar sutuoktinis tampa nerimo (dažniausiai nepagrįsto) priežastimi. Šios neramios nuotaikos jus blaškys iki pat sekmadienio.

Tiesa, jei atidėsite savo problemų sprendimą kitos savaitės pradžiai, laimėsite, mat nuo pirmadienio viskas pakryps smagesne linkme.

Skorpionas

Savaitės pradžia palanki kai ką svarbaus pakeisti savyje. Būkite atidūs išgirstiems draugiškiems patarimams (ypač pasakytiems antradienio antrąją pusę). Dabar pats laikas mokytis mąstyti, gyventi kitaip.

Nors ketvirtadienis sudėtingas dalykiniams, finansiniams reikalams tvarkyti, bus naudingas siekiant įvertinti savo elgesį su mylimu asmeniu. Pagalvokite, ką darote ne taip? Kas trukdo jūsų harmonijai? Nenorėkite penktadienį, kad viskas klostytųsi pagal jūsų tvarką.

Beje, tai atsirūgs savaitgalį, kai teks susidurti su sutuoktinio ar mylimo asmens pasipriešinimu, tingumu, nenoru nusileisti, suprasti. Nesureikšminkite jo priešiškumo – tai laikinas reiškinys. Tad neerzinkite mylimo asmens ir neįkyrėkite jam savo dėmesiu. Sekmadienį pavyks blaiviau įvertinti jūsų santykius.

Šaulys

Antradienis, trečiadienis (ypač trečiadienio antra pusė) žada sėkmę siekiant užsibrėžto tikslo. Šios dienos itin palankios atsakingiems dalykiniams susitikimams, susitarimams, finansiniams reikalams tvarkyti.

Ketvirtadienį turite sustoti – tai laikas, kai nepastebėsite apgaulės, gresiančio pavojaus ir priimsite neteisingą sprendimą tiek asmeniniuose santykiuose, tiek finansiniuose reikaluose, taip pat veikloje. Penktadienis bus įspūdingas dėl jausmų įvairovės, tad nesitikėkite, kad šį savaitgalį pavyks išlikti ramiems.

Tai gana komplikuotos dienos, kai nelauktai viskas ima ir pasisuka visai ne ta linkme. Beje, šiomis dienomis geriau nebendrauti su tais, kurių nemėgstate, juk pyktis – nuodingas dalykas. Viskas į gera pasikeis pirmadienį – tuomet pavyks ištaisyti nesklandumus, kilusius šį savaitgalį.

Ožiaragis

Nuo antradienio jūsų padangėje giedra – jaučiatės laimingi ir mylimi, jums viskas einasi sklandžiai ir sėkmingai. Įspūdinga bus trečiadienio antra pusė – tai tikros sėkmės metas, kai nedidelėmis pastangomis galima daug laimėti.

Pergalės vėliavą nešite iki pat kitos savaitės pradžios. Dabar galite beveik viską. Tiesa, jei neapsigausite ketvirtadienį, jei tuščiai nesusipyksite penktadienį, šeštadienį su jums svarbiu asmeniu (tai gresia ir meilės santykiams, ir dalykiniams ryšiams).

Nepraleiskite progos šį sekmadienį susitikti su jums svarbiais asmenimis – tos dienos pokalbiai, išgirsti patarimai ar pasiūlymai ypatingi, jie lems ilgalaikę sėkmę. Itin vertingiems daiktams, papuošalams, amuletams, talismanams įsigyti puikus trečiadienis nuo 15 val., penktadienis ir visas savaitgalis.

Vandenis

Būkite atsargūs – dabar iliuzijų metas prieš gimtadienį, kai ne viskas tikra, kai ne viskuo galima tikėti. Dabar galite dėl niekų imti panikuoti, pykti ant mylimo asmens, kaltinti antrąją pusę išgalvotais dalykais.

Dabar apskritai daug kas gali nepatikti – erzins aplinkinių žodžiai, manieros. Ir tik pirmadienį (kai Saulė įeis į Vandenio ženklą) imsite suprasti, kad esate neteisūs. Ši savaitė netinkama aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti.

Bent jau nepersistenkite dirbdami, neskubinkite įvykių ir venkite įsipareigojimų, ypač jei kas nors norės, kad apsispręstumėte savaitei baigiantis – tai bus itin nestabilus laikas.

Žuvys

Reikalams tvarkyti geras antradienis bei trečiadienis, kai galite gauti naudingų patarimų bei partneriškų pasiūlymų. Verta sutikti, ypač jei veiklos, bendradarbiavimo pasiūlymą išgirsite trečiadienį po 15 val. šis metas perspektyvus ir asmeniniuose santykiuose – galite rasti išeitį spręsdami santuokinio gyvenimo problemas.

Tik nepiktnaudžiaukite sutuoktinio kantrybe antrą savaitės pusę – nuo ketvirtadienio prasideda įtemptas laikas, kai lengva susivaidyti be aiškios priežasties.

Jei jūsų santykiai ir taip įtempti, jei iš anksčiau yra susikaupęs nepasitenkinimas jūsų bendru gyvenimu, ketvirtadienį, penktadienį verta pabūti atskirai – net nepastebėsite, kaip lengvai išprovokuosite konfliktą. Vis dėlto savaitė baigsis laimingai – sekmadienį pavyks atgauti santarvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.