Palmira: nors diena palanki, nesistenkite užbėgti įvykiams už akių

Trečiadienis – įkvėpimo bei intuicijos metas, tad jei norite, kad diena būtų sėkminga, nereikia nieko daryti per jėgą, ko nors siekti dirbtinai. Tądien nereikėtų skubėti, nepatartina ir imtis skubių reikalų tvarkymo. Nors diena palanki, nesistenkite užbėgti įvykiams už akių.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2020, 5:30 AM

Diena gera bendrauti, senoms pažintims atnaujinti. Labiau pasitikėkite bičiuliais, kolegomis, ypač jei jie sutinka pasidalyti jūsų rūpesčiais, atsakomybe. Puiki proga ko nors prašyti ar reikalauti, ką nors įrodinėti. Tiesa, reikėtų vengti ginčų, konfliktų. Netinkamas laikas ir nutraukti santykius – tiek draugiškus, romantiškus, tiek dalykinius. Palankus metas meilės pasimatymams.

Trečiadienį naudingos SPA procedūros. Diena palanki namuose montuoti vandens valymo aparatus, įrengti įvairius vandens filtrus.

Trečiadienį 6 val. 58 min. Saulė įeina į Žuvų ženklą. Tai paskutinė Saulės buveinė Zodiako rate. Žuvys ne tik užbaigia Zodiako ratą, bet ir apibendrina jį. Kol Saulė Žuvyse, vertėtų daugiau laiko skirti nueitam keliui apmąstyti, reikalams užbaigti ir apibendrinti, gilintis į savo tikėjimo pasaulį. Tai mistikos ženklas – čia gimsta pasakos, mitai, legendos arba gandai. Klestės žmonės, mokantys sukurti įvaizdį, tad saugokitės apsišaukėlių, aferistų ir netikrų pranašų.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nelabai svarbūs, tačiau gerai, jei sapnavote žemę, jos gėrybes, duoną, pieną, buvote prabangiai apsirengę. Blogai save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kur nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, indą sudaužyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis puikus susikaupusiems reikalams tvarkyti, tiesa, netinkamas naujų darbų pradžiai; palanku nešioti geltonus, baltus, aukso spalvos drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis tinkamas svarbiems darbo reikalams, tiesa, būkite lankstesni – nesilaikykite įsikibę seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite, jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Palankūs pasirodymai viešumoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį pasistenkite nuo ryto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nekreipkite dėmesio į kieno nors niurzgėjimus, paikas kalbas – jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuosiuose renginiuose.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis kiek įtemptas – nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų, nes jie vis tiek įstrigs. Svarbu neužsispirti, neįsižeisti – nepervertinkite savo realių galimybių.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite, tačiau rizikuoti turite apdairiai – labiau įsiklausykite į partnerių bei sutuoktinio pageidavimus, draugų patarimus. Palanki proga atgaivinti nutrūkusį romantišką ryšį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei norite, kad pasaulis būtų draugiškas jūsų atžvilgiu, trečiadienį ženkite pirmą žingsnį šia linkme. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite, gali pakakti rūpesčių ir namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija trečiadienį – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Ir nepraleiskite progos užtikrinti ramybę šeimoje, gerus santykius su mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį verta susitelkti į save, savo šeimą, apžvelgti nueitą kelią ir nuspręsti, ką norėtumėte pakeisti. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį imkitės atidėtų darbų, diena puiki ir įstrigusiems reikalams paskubinti. Bendraujant galimos provokacijos – nesivelkite į ginčus, pasistenkite impulsyviai nereaguoti. Kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį dažniau prisiminkite, kiek džiaugsmo jau esate patyrę, ir tai nuramins. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti net penktadieniui. Trečiadienis tinkamas nebent konfidencialiems susitikimams bei susitarimams.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nepraleiskite progos užglaistyti savaitės pradžioje darbe kilusį konfliktą. Dabar svarbu padaryti tai, ką buvote pažadėję partneriams, sutuoktiniui, draugams, artimiesiems, taip pat užbaigti vilkinamus darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.