Astrologė vienam ženklui: šią savaitę viskas pasikeis į gera

Ši savaitė, ypač jos pirmoji pusė, daugeliui Zodiako ženklų nebus lengva. Jiems geriau nepasiduoti emocijoms ir nesiimti rimtos veiklos. Antroji savaitės pusė daugeliui bus paprastesnė, o ypač palanki ji turėtų būti Liūtui – jam viskas pasikeis į gera.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 R.Danisevičiaus nuotr.
 R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 24, 2020, 5:08 PM

Avinas (03 21–04 20)

Nereikia kaupti nuoskaudų, nepasitenkinimo. Peržvelkite ir suskaičiuokite – kiek daug smagių ir malonių dalykų esate patyrę! Dėl Juodojo Mėnulio judėjimo jūsų ženkle esate gana neobjektyvūs, net nedidelė nesėkmė, kliuvinys gali priversti krimstis, pykti ant pasaulio (ypač jei tai laikas iki gimtadienio). Labiausiai tikėtina, kad priekaištų sau ir aplinkiniams turėsite pirmą savaitės pusę.

Nuo penktadienio pradėsite kiek atsipalaiduoti, savaime ateis išmintingas nusiraminimas ir supratimas, kad nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Atgausite ramybę, optimizmą, vėl patikėsite, kad gyvenimas puikus, o kiekviena akimirka – vertinga. Reikalams tvarkyti savaitė nėra tinkama.

Jautis (04 21–05 20)

Pirma savaitės pusė nekokia. Tai metas, kai viskas atrodo blogiau, nei yra iš tikrųjų, tad galite sutrikti, nuliūsti. Tai metas, kai geriausia nuo visko atsiriboti ir leisti sau ramiai pailsėti. Itin svarbu daugiau miegoti. Tad nesureikšminkite šiuo metu ateinančių liūdnų minčių, juolab ne laikas priimti atsakingus sprendimus.

Nuo ketvirtadienio vakaro jūsų nuotaikos ims giedrėti ir penktadienį bei savaitgalį jausitės puikiai. Būkite atidūs šiomis dienomis išgirstiems patarimams, pasiūlymams – ateityje jie bus perspektyvūs. Labiau rūpinkitės sveikata – reikia save labiau saugoti, be reikalo jėgų neeikvoti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Pirmą savaitės pusę galite būti apimti ekstremistiškų idėjų. Tačiau dabar ne laikas su kuo nors kovoti, ką nors keisti. Tos mintys, kurios šaus į galvą, nebus teisingos. Šiomis dienomis turite ne tik atsargiai (net kritiškai) vertinti viską, kas naujo, ką pasakoja ar siūlo kiti, bet ir nesiimti nieko keisti. Nesidairykite nei naujų galimybių, nei naujų žmonių – šiuo metu navigacija veiks klaidingai, tad galite labai apsigauti.

Nuo ketvirtadienio vakaro – jūsų atsipalaidavimo metas: pagerbkite save poilsiu, ramybe, būkite švelnūs ir atidūs sau. Sekmadienį, kitos savaitės pradžioje pajusite, ką reiškia gerai išsimiegoti ir nieko neveikti, – spinduliuosite žavesiu, o pavasariška energija veršis per kraštus.

Vėžys (06 22–07 22)

Apgaulingas metas. Nuo savaitės pradžios atrodys, kad viską galite, kad viskas jūsų valioje. Tačiau dabar priimti sprendimai toli nenuves. Nors norėsis ko nors imtis, ką nors veikti, aktyvios pastangos dar labiau pakenks.

Reikia išlaukti. Bent iki penktadienio, kai aplinkybės kiek pasikeis jūsų naudai ir paaiškės jums palankūs dalykai. Nuo penktadienio yra prasmės spręsti finansinius reikalus – gali atsirasti netikėta išeitis. O iki to laiko pasistenkite savo dėmesį nukreipti į šeimą, pamąstykite, kaip geriau pertvarkyti buitį. Sekmadienis, pirmadienis – ramybės, atsiribojimo metas, kai verta pamiršti supantį pasaulį ir pasinerti į svajas. Tai bus palankios dienos meditacijos praktikoms, bendrauti su gamta.

Liūtas (07 23–08 22)

Jus slegia nežinia, nematote perspektyvų? Vargina baimės dėl sveikatos? O gal esate įsivėlę į tarnybinį romaną ar tiesiog susipykote su kolega, klientu, svarbiu dalykiniu partneriu, artimaisiais, sutuoktiniu, gal patyrėte neplanuotų nuostolių? Kad ir kokios didelės pasirodytų dabartinės problemos, pasistenkite, kad tai nevirstų drama. Tai jau įvyko, o dabar prasideda jums palankus Avino laikas. Tai, kas buvo, vertinkite kaip privalomą gyvenimo pamoką, kuri jus padarė išmintingesnius ir atsparesnius nelaimėms.

Jau nuo penktadienio imsite justi, kad viskas keičiasi į gera, kad vis daugiau jėgų ir sėkmės sprendžiant susikaupusias problemas. Tai, ką išgirsite šį savaitgalį, bus naudinga ir perspektyvu.

Mergelė (08 23–09 22)

Permainos visada nujaučiamos ar prognozuojamos, o dabar jos užklupo, kai to visai nesinori. Stebitės, kad tiek laiko viskas klostėsi daugmaž nuosekliai, aiškiai ir gana palankiai, o dabar... Vienintelė išeitis – nelaikyti jėga to, kas tolsta. Ir žinoti, kad gamta nemėgsta tuštumos, – jei ko nors neteksite, nenuliūskite: dabartiniai pokyčiai skirti atsisveikinti su tuo, kas atgyveno, kad atsirastų erdvės naujiems geriems dalykams. Nesielvartaukite dėl bėgančio laiko, kad ko nors nespėjote nuveikti, patirti. Dar viskas prieš akis!

Panašu, kad toks gerasis persilaužimas įvyks jau savaitei baigiantis, – penktadienis, šeštadienis bus išmintingo nusiraminimo metas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nerimastinga pirma savaitės pusė – galbūt pasijusite pavargę, sutrikę, degins neįgyvendintos svajonės, nepatenkinti troškimai. Svarbiausia dabar nepasiduoti abejonėms, neimti lyginti. Tai, ką darėte, buvo teisinga, ir nereikia žvalgytis į šalis, kaip tas reikalas kitiems pavyko. Problemos prasidės tada, kai imsite savęs klausti: ar to reikėjo, ar tai buvo teisingas kelias?

Šiuo metu esate intensyviai globojami Baltojo Mėnulio, kuris vis pasirūpina, kad grįžtumėte į tiesos kelią. Tad nereikia dabar abejoti savo praeitimi, keisti ankstesnių sprendimų, partnerių. Likite ištikimi savo porai. Net jei seniai aišku, kad jums ne pakeliui, šis laikas blogas skyryboms. Imsite atsigauti sekmadienį – pavyks rasti teisingą sprendimą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Vykite nuo savęs visas blogas mintis, o jų nestigs įvairiausių: nebetiks ir darbas, ir namai, ir artimieji. Neįtarinėkite, nepykite, ypač ant artimųjų, mylimo asmens, – tikrai susipyksite, net jei tam nebus realaus pagrindo. Neėskite savęs mintimis, kiek galėtumėte nuveikti, jei šalia nebūtų to žmogaus, jei nedirbtumėte šio darbo, jei gyventumėte ne tuo metu, ne toje valstybėje, ne toje planetoje...

Darboholizmo virusą šiuo metu tiks gydyti įvairiais tvarkymosi, valymo, remonto darbais. Tai ir idealus laikas organizmo valymo procedūroms. Ir jokių priekaištų (nei sau, nei artimiesiems), jokių atsiribojimų nuo antrosios pusės – atvirkščiai, siekite bendrumo. Išmintingiau imsite vertinti santykius savaitei baigiantis – penktadienis, šeštadienis bus gera proga taikytis, stiprinti jūsų meilės ryšį, priimti abiem svarbų sprendimą.

Šaulys (11 23–12 21)

Nuo antradienio itin romantiškas metas – jūsų širdis atsivers meilei. Tiesa, šiomis dienomis ne pats geriausias laikas ieškoti naujos poros, užmegzti naują ryšį. Deja, tai iliuzijų meilėje laikas, kai situacija atrodo geresnė, nei yra iš tiesų. Deja, taip greitai rožinių akinių nenusiimsite (gal po trejų metų, kai baigiasi laikinojo įsimylėjimo metas, nulemtas vien palankios tranzitinių planetų padėties, o juk reikia kur kas daugiau...). Daugiau blaivumo ir sveikos išminties vertindami santykius su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu įgysite savaitei baigiantis.

Ko gero, sekmadienį, pirmadienį jums bus lengviau išsigryninti prioritetus. Ypač sekmadienis palankus gerinti santykius su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Labiau pasitikėkite likimu – ne laikas pasiduoti panikai. Niekas nesibaigė, niekas nenutrūko. Jei stinga dėmesio, jei atrodo, kad jus pamiršo, – tai netiesa. Pirmą savaitės pusę galite jaustis neįvertinti, neišgirsti, nesuprasti. Nors tai ir tobulas (astrologiniu požiūriu) laikas būti namuose, namai, bendravimas su artimaisiais gali varginti, o gilinimasis į savo vidų, į praeitį – trikdyti. Jei taip nutiktų, žinokite, kad tai laikina, tad pamėginkite nukreipti dėmesį į smagius dalykus, galbūt susijusius su namų ūkiu, skanaus patiekalo gaminimu, gal senos komedijos žiūrėjimu ar smagiu žaidimu su artimaisiais.

Savaime nuotaika ims gerėti jau ketvirtadienio vakarą, penktadienis ir savaitgalis – mielų džiaugsmų metas, kai saulė išlenda iš už debesų ir jūsų padangėje nušvinta.

Vandenis (01 20–02 18)

Nesiblaškykite, nesistenkite visko suprasti, sužinoti, pamatyti. Smalsumas šiuo metu pakenks. Kaip ir aktyvus bendravimas. Kitaip kalbant, nepraleiskite progos patylėti, nes tai, ką pasakysite (ypač trečiadienį, ketvirtadienį), gali būti panaudota prieš jus. Tad labai nesigilinkite, kas ką šneka (verčiau užsikimšti ausis), mat nieko gero, naudingo iki pat penktadienio išgirsti nepavyks. Likite malonūs, mandagūs, pakantūs ir atidėkite svarbesnius pokalbius sekmadieniui. Gal tuomet jums pavyks teisingai paaiškinti savo poziciją, adekvačiai sureaguoti į kitų mintis, pasiūlymus. O jie gali būti svarbūs, perspektyvūs. Neskubėkite atmesti ir sakyti „ne“. To jums dar gali prireikti.

Pirmą savaitės pusę labiau pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų. Nerizikuokite kelyje.

Žuvys (02 19–03 20)

Skuboti sprendimai mylimo asmens, sutuoktinio atžvilgiu savaitės viduryje klaidingi. Net jei būsite supykę, įsižeidę, susitvardykite ir užsiimkite kokiais nors namų ūkiui naudingais darbais.

Tik savaitei baigiantis jums pavyks atsiriboti nuo netikusių emocijų, blaiviau, teisingiau įvertinti jūsų santykius. Tuomet bus nebbloga proga pasikalbėti apie tai, kas nepatinka, kokios jūsų ateities vizijos. Reikalams tvarkyti, vertingesniems daiktams įsigyti tinkamas penktadienis, savaitgalis.

Sekmadienį, pirmadienį gerai priimti sprendimą dėl gyvenamosios vietos pakeitimo. Šios dienos itin palankios nuoširdiems pokalbiams su tėvais.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.