Astrologė: vienas ženklas per Velykas sužavės visus

Tiek šventinė savaitė, tiek pačios šventės šiemet bus kitokios: be svečių, be gausių susibūrimų ir bendruomenės švenčių. Kaip Velykų savaitę mato astrologai? Palmira žada, kad Vandenio ženklo atstovai per šventes sugebės visus sužavėti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 7, 2020, 11:36 AM

Avinas (03 21–04 20)

Kai ko teko atsisakyti? Liko tuštuma, nuoskauda? Tai praeis, bet reikės laiko, kantrybės (pastaroji, kaip žinoma, nėra pagrindinė Avinų dorybė – juk norisi iškart, čia ir dabar!).

Nesibaigiantys kliuviniai, susikaupęs nusivylimas, konfliktai neleis lengvai nusiraminti, o tai bus svarbu savaitės pradžioje. Ir ne tik todėl, kad šiuo metu būsite darbingi ir išradingi, tad verta energiją naudoti ne pykčiui, o darbo problemoms spręsti, bet ir todėl, kad turite gerinti santykius su antrąja puse. Deja, laukia įtempti ketvirtadienis, penktadienis, kai kompromisai bus sunkiai pasiekiami.

Vis dėlto šį šventinį savaitgalį įvyks gerasis persilaužimas, padėsiantis suvokti svarbius dalykus, rasti išeitį, kaip suderinti tai, ko neįmanoma suderinti. Nuo pirmadienio jūsų padangėje vėl ims niauktis debesys – reikėtų labiau pasisaugoti ir nesakyti visko, ką manote.

Jautis (04 21–05 20)

Nuo savaitės pradžios galite jaustis prislėgti dėl patirtų suvaržymų, neteisybės darbe. Nieko nuostabaus, juk dabar sudėtingas metas prieš gimtadienį, kai tampame jautresni ir į bet kokią situaciją reaguojame nesaugodami savo ramybės, sveikatos.

Vis dėlto nepraraskite orumo ir optimizmo – jau kitą mėnesį jūsų nuopelnai bus įvertinti. O dabar turite labiau savimi rūpintis, dažniau pagirti. Beje, tai metas, kai natūraliai dera užsisklęsti savyje, leisti laiką namuose, tad dabar esate vieni tų, kuriems namų erdvė – pati geriausia apsauga.

Iki gimtadienio svarbu anksti gultis ir anksti keltis, kad liktų laiko ir rytmetinei meditacijai, mankštai, ir ramiems, visaverčiams pusryčiams – juk maistas vienas svarbiausių dalykų jūsų ženklui. Sukaupta ramybė padės pajusti šventinį džiaugsmą ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienį, trečiadienį tiesiog pavyzdingai galynėsitės su šio meto iššūkiais! Antradienis tinkamas darbo problemoms spręsti, o trečiadienio vakaras padės rasti bendrą kalbą su tais, kuriuos mylite, – savo vaikais, antrąja puse, mylimu asmeniu.

Ketvirtadienį, penktadienį skirkite neįdomiems, bet privalomiems darbams, ypač jei jie susiję su tvarkymusi. Šią savaitę likimas išties pagalbos ranką: galimas susitikimas su reikalingu žmogumi, išgirsite įkvepiantį patarimą ar ką nors vertingo perskaitysite. Savaitgalį jūsų energija bus labai harmoninga, tad pavyks surengti mielą šventę saviems.

Kitos savaitės pradžia įtempta – nesąmoningas noras maištauti trukdys objektyviai įvertinti situaciją, pasirinkti teisingą bendravimo su artimaisiais taktiką.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors antradienis, trečiadienis – pakilus pilnaties metas, kai visiems norisi ką nors veikti, dėl ko nors kovoti, jums tai atsipalaidavimo, užsimiršimo dienos, skirtos atleisti ir paleisti. Ypač artimiausiems žmonėms, mamai.

Jau ketvirtadienį jūsų nuotaikos vėl bus optimistiškos, rasite būdų išspręsti nesutarimus su vaikais, savo pora. Kad šventinis savaitgalis būtų sklandesnis, pasistenkite jį geriau suplanuoti, susirasti pagalbininkų. Būkite atidesni sveikatai, ypač virškinimui.

Nuo kitos savaitės pradžios gali kilti konkurencinių rūpesčių, ypač susijusių su veikla. Vis dėlto dabar užimate gana stiprią poziciją, tad pergalė jūsų pusėje. O veltis į ginčus, konfliktus su antrąja puse nepatartina – pralaimėsite abu.

Liūtas (07 23–08 22)

Nors esate išmintingi ir toliaregiški, savaitės pradžia gali tapti komplikuota, bus sunku neišsakyti to, kas ilgą laiką kaupėsi. Dabar galite kai ką labai nereikalingo leptelėti artimam žmogui (dirbantys – kolegai, klientui, viršininkui).

Vis dėlto būtų geriau susitvardyti – šį mėnesį turėsite mokytis slėpti savo tikrąsias mintis, jausmus, mat bet koks impulsyvumas atsigręš prieš jus.

Per šventes jausitės puikiai – iki pirmadienio jums palankus metas, kai jaučiatės laimingi ir savo optimizmu nuraminate aplinkinius. Nuo pirmadienio – vėl sudėtingas metas, kai svarbu nesureikšminti smulkmenų ir labiau pasaugoti savo sveikatą, ramybę.

Mergelė (08 23–09 22)

Venkite kraštutinumų antradienį, trečiadienį, kad ir kaip norėsis ką nors (pvz., sutuoktinį) pamokyti, jam atkeršyti. Kad ir kaip būsite įniršę, siekite atleisti, atsiprašyti, susitaikyti, kitaip vargu ar artėjantis savaitgalis taps švente.

Ramesni ir draugiškesni tapsite savaitės viduryje. Beje, ketvirtadienis – laimingo susitaikymo metas, kai verta nuoširdžiai ir atvirai pasikalbėti su jums brangiu asmeniu apie susikaupusias nuoskaudas, apie tai, kaip norite pakreipti jūsų santykius.

Šventiniam savaitgaliui geriau neplanuoti jokių viešnagių (nebent pas tėvus), emociškai geriausiai jausitės savo namuose su artimiausiais žmonėmis. Džiugi kitos savaitės pradžia, tiesa, pasistenkite išvengti ginčų su vaikais, sutuoktiniu (mylimuoju).

Svarstyklės (09 23–10 23)

Jūsų ženklo žmones paprastai astrologai skatina drąsiems žingsniams, radikaliems sprendimams. Šį antradienį, trečiadienį kaip tik tokie ir būsite. Deja, ne laiku.

Tai visiškai netinkamas laikas ekstremistiškiems žingsniams. Likite taikiomis ir diplomatiškomis Svarstyklėmis, tuomet nereikės gailėtis, kad nukirtote šaką, po kuria nebuvo pakišta pagalvė. Kad neteisingai pasielgėte, suprasite, ko gero, tik kitos savaitės pradžioje, kai kils noras atgailauti, atstatyti sudegintus tiltus.

Ramiai nusiteikusiems pavyks produktyviai pasinaudoti pilnaties energija ir atlikti tuos darbus, kuriems reikia išties didelių pastangų (ir moralinių). Kitos savaitės pradžia nepalanki nei dalykiniams, nei širdies reikalams.

Skorpionas (10 24–11 22)

Pamirškite patirtas nuoskaudas, nesėkmes ir labiau pasirūpinkite savimi, savo sveikata, nervais. Galbūt užsikraunate ant savo pečių per didelį krūvį ir per mažai laiko skiriate tikram atsipalaidavimui, sveikatai stiprinti? Jei disproporcijos tarp dėmesio sau ir kitiems nėra, net šią sudėtingą pilnatį jausitės puikiai, tačiau negalavimas reikštų, kad skriaudžiate save.

Savaitės vidurys vėl šaunus, ir šventes sutiksite aiškiai pakylėti – jūsų laukia artimųjų dėmesys ir nepaprastos dovanos.

Kitos savaitės pradžia – įtemptas metas, kai reikia saugoti savo sveikatą, gerus santykius su artimaisiais bei turtą – ne laikas ir atsakingiems finansiniams, taip pat veiklos sprendimams.

Šaulys (11 23–12 21)

Itin guvūs būsite savaitės pradžioje, tiesa, tai konfliktinės dienos, kai galite nukentėti dėl per didelio atvirumo, tolerancijos stygiaus. Ir nepasiduokite iliuzijai, kad viskas blogai, nes niekas nesikeičia.

Nesugalvokite savaitės pradžioje imtis permainų – bus blogiau nei buvo. Saugokite, ką turite, vertinkite, kol turite. Ketvirtadienis, penktadienis – sunkokas metas, dabar reikia labiau paisyti savęs nei kitų.

Jūsų laikas prasidės šeštadienį – savaitgalį trykšite energija! Iki tol labiau save pasaugokite nuo nuovargio, nereikalingo bendravimo. Kitos savaitės pradžia kebli – atrodys, kad viskas galima, leistina, tačiau vos tik pamėginsite rizikuoti, išsyk pakliūsite į bėdą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pasistenkite antradienį susitelkti į svarbiausius reikalus. Net jei esate namie, apgalvokite situaciją, ieškokite naujų galimybių – tai metas, kai atrandami nauji netikėti sprendimai, tiesa, galbūt tam reikia didesnių, nei norisi, pastangų.

Beje, jei šią savaitę patirsite stiprų aplinkinių susidomėjimą, nesiimkite piktintis, kodėl jie kišasi į jūsų reikalus. Jau kitą savaitę gali pasirodyti atvirkščiai, kad esate niekam neįdomūs ir nereikalingi. Tad džiaukitės jums skiriamu draugišku dėmesiu ir spręskite savo problemas padedami bičiulių.

Per šventes jūsų nuotaikos bus lyriškos, nostalgiškos, tad buvimas uždarame savųjų rate ramins, džiugins. Sudėtinga savaitės pradžia, kai gali tekti priimti svarbų sprendimą nepalankiomis sąlygomis.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžioje pavyks įveikti kilusius sunkumus, išspręsti bendravimo nesklandumus. Antradienis, ketvirtadienis – palankios dienos veiklos problemoms, gali pavykti rasti naują originalią išeitį. Neieškokite pramintų kelių, bet rizika irgi turi būti pamatuota.

Savaitės pradžioje gali atsiskleisti asmenys, kurie jums anksčiau yra kenkę, išdavę, tiesa, dabar ne laikas juos versti atsakyti už netikusius darbus. Šventės bus džiugios: laukia geros naujienos, įkvepiantys pokalbiai.

Būkite tikri – šį sekmadienį artimieji, draugai jumis nuoširdžiai žavėsis, aukštai vertins. Savaitės pradžioje verta atsitraukti nuo bet kokių darbų, atsiriboti nuo bendravimo. Tai sudėtingos dienos, kai reikia tik stebėti, kas vyksta, ir neskubėti daryti išvadų, juolab veltis į ką nors naujo.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia aktyvi, tačiau ne itin smagi: antradienis, trečiadienis – išbandymų laikas, kai be reikalo galima susivaidyti su brangiu žmogumi ar per neatsargumą prarasti sveikatą, nemenkus pinigus, turtą.

Tik nuo ketvirtadienio viskas ims rimti. Dabar galite sulaukti naudingų pasiūlymų. Ketvirtadienis tinkamas finansiniams reikalams tvarkyti. Beje, antrą savaitės pusę vertėtų pasukti galvą dėl naujų uždarbio šaltinių.

Kad šventės praeitų sėkmingai, svarbu likti saikingiems. Minimalizmas apsaugos nuo rūpesčių ir kitos savaitės pradžioje, kai galimi nauji iššūkiai, tad būkite pasirengę netikėtumams.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.