Palmira: tikėtinos kliūtys, įtampa, konfliktai

Trečiadienis iki pat vakaro sudėtingas, tikėtinos kliūtys, įtampa, konfliktai. Patartina vengti nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi), taip pat svarbu susitvardyti, ramiai reaguoti į įvairius nesklandumus, nesusipratimus.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2020, 5:30 AM

Tiesa, būsite energingi, tad galima imtis sunkių darbų – kad ir kuo užsiimsite, kad ir kaip būsite susirūpinę, stenkitės dažniau nusišypsoti, bent trumpam atsikvėpti. Nesiaiškinkite santykių.

Vis dėlto trečiadienio vakaras ramus – nuo 20 val. 40 min. prasidės džiugus metas, atnešantis susitaikymą. Tai geras laikas atsiprašyti, taikytis, santykiams atnaujinti.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Gerai regėti mirusiuosius – apsauga, medžius, gėles – laimė, meilė, žvaigždes – sėkmė, skalsa. Blogai ką nors valgyti ar maistą gaminti, gerti svaigalus, matyti save nuogą.

Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų ar namuose kas nors sulūžtų, jei imtų tinkas byrėti, parketlentė iškristų – nesantaika namuose, gresia šeimos iširimas, jei nagas nulūžtų – liga, jei drabužis ar batas suplyštų – apsaugos praradimas, jei dantis nuskiltų – nuostoliai, jei durys neatsirakintų, raktas sulūžtų ar jį pamesti, pralieti pieną.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų – išspręsite sudėtingą problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, tačiau reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairiems reikalams, tiesa, nereikėtų pradėti ko nors nauja; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienio problemos bus susijusios su partneriais, sutuoktiniu ir jūsų artimaisiais. Neteiskite, nepykite – tikrai apsirinkate. Beje, su svetimais neverta dalytis savo dvejonėmis, įtarimais, nuoskaudomis. Būkite šiltesni savo porai, nepykite, jei nesulauksite norimo dėmesio.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būkite pakantesni artimiesiems, atidesni aplinkinių užuominoms, pastaboms. Tik neišgyvenkite, jei ne viskas seksis, – nesklandumai, klaidos vargu ar išvengiami. Ir nesiimkite daug darbų, viską darykite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Labiau pasaugokite sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį galite išgyventi, nervintis ir dėl pinigų, ir dėl santykių su mylimu žmogumi, ir dėl vaikų elgesio. Tiesa, nesiimkite radikalių priemonių padėčiai pataisyti – galite viską sugadinti.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis pasyvus, tinkamas užsiimti vien namais, šeima, kai verta griežčiau atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo. Ir nebūkite patiklūs – nereikėtų dalytis savo nuomone, sumanymais.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį dažniau prisiminkite, kad sukčiai, vagys tampa itin išradingi, o priešai, pavyduoliai irgi nesnaudžia, tad galvokite, ką kalbate, žadate, kur įsipareigojate.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – slegiantis metas, atimantis jėgas, optimizmą. Gali tekti spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų jausmų srityje. Iš jūsų gali pareikalauti (ko gero, draugas) grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Nors ne viskas klostysis taip, kaip norėsite, neturite prarasti vilties, supraskite, kad tai laikinos problemos, kurios anksčiau ar vėliau išsispręs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį galite suklysti, tad nieko atsakingo nespręskite, nedarykite, nesistenkite rasti išeities. Ir nepraleiskite geros progos atsiprašyti, taikytis vakare. Daugiau šiltų žodžių pasakykite savo porai.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis sudėtingesnis, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti, apsigauti.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį ne laikas mėginti laimę, rizikuoti. Venkite ir beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimas savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų bei viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį atidėkite bent jau rytdienai.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, svarbius dalykinius pokalbius atidėkite (bent jau rytdienai). Analizuokite sukauptą patirtį – galite suvokti svarbių (nors nebūtinai malonių) dalykų.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis sunkokas, tad galite ir be aiškios priežasties nusiminti. Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti. Ne laikas įsimylėti, taip pat aiškintis meilės santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.