Ramunės horoskopas gegužei: du ženklai susidurs su rimtomis problemomis

Gegužės mėnuo kai kuriems Zodiako ženklams atneš tarpusavio santykių problemų, perspėja astrologė Ramunė. Svarstyklės ir Šauliai visai nepagrįstai bus linkę užsiimti saviplaka. Visgi pora ženklų – Vėžiai ir Mergelės – šį mėnesį susidurs su rimtomis problemomis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2020, 1:26 PM

Avinas (03 21–04 19)

Gegužė nebus blogas mėnuo. Nors rizikos ir problemų nepavyks išvengti, priimkite sunkumus kaip iššūkius, pamokas, padėsiančias tvirčiau judėti į priekį.

Esate kupini talentų. Naudokitės jais spręsdami kilusias problemas. Dabar toks laikas, kai galite sau ir kitiems įrodyti, ko iš tiesų esate verti.

Finansinė situacija nebus pati geriausia. Kad jos dar nepablogintumėte, atidžiau priimkite su pinigais ir investicijomis susijusius sprendimus.

Antroje mėnesio pusėje jausite didesnį nei įprastai poreikį bendrauti, atnaujinti per pastaruosius mėnesius atšalusius santykius su draugais, giminaičiais.

Paskutinėmis gegužės mėnesio dienomis atraskite laiko bent trumpam pabėgti į gamtą. Ten rasite dvasinę pusiausvyrą ir ramybę.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų laukia itin aktyvus mėnuo. Gegužę palanku derinti ir užbaigti verslo sandorius. Jeigu savo profesinėje veikloje jaučiatės tvirtai, šiuo laikotarpiu būsite nepralenkiami – rezultatai itin džiugins.

Meilės reikaluose seksis ne taip gerai. Gali kilti nesutarimų su antrąja puse. Patarimas būtų vienintelis – neeikvokite energijos barniams, verčiau susitelkite į tai, kas galėtų sutvirtinti jūsų santykius. Iš naujo atraskite vienas kitą.

Dabar tinkamas metas atnaujinti stilių – šukuoseną, garderobą. Jei norite numesti keletą nereikalingų kilogramų, šiomis dienomis jums tai turėtų pavykti pernelyg savęs nesuvaržant ir neapribojant. Vis dėlto būkite atsargūs mankštindamiesi su svarmenimis – galimos traumos.

Gegužė – palankus metas investuoti į meno kūrinius, papuošalus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Gegužės mėnesį būsite kupini energijos – jausitės nuostabūs, gražūs, tvirti ir laimingi. Energiją sėkmingai stengsitės panaudoti kuo geriau, kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus.

O jie su kiekviena diena darysis tik didesni. Vis dėlto nepersistenkite. Net ir jūsų galia turi ribas.

Santykiai su antrąja puse kels daugiau rūpesčių nei džiaugsmo. Jums atrodys, kad viską žinote geriau, netgi tai, ko trokšta mylimas žmogus.

Antroje mėnesio pusėje daugiau dėmesio skirkite poilsiui, geriausia – aktyviam. Bėgiojimas ar joga padės sutvirtinti kūną ir pravalyti smegenis.

Paskutinėmis gegužės dienomis galite sutikti naujų įdomių žmonių, kurie jums padės pakeisti požiūrį į kai kuriuos itin svarbius dalykus.

Vėžys (06 21–07 22)

Šis mėnuo nebus lengviausias. Tačiau sunkumai, su kuriais galbūt susidursite, padės jums ateityje.

Įveikę juos geriau suprasite save ir savo galimybes. Susitaikykite su tuo, kas jūsų laukia, ir neabejokite, kad visa tai praeis.

Prieš garsiai reikšdami mintis gerai pagalvokite. Jūsų pažiūros ar idėjos gali būti neteisingai suprastos ir galite įgyti priešų.

Apribokite egoizmą. Pasistenkite daugiau galvoti apie kitus, o ne apie save. Taip galėsite išvengti kai kurių nesusipratimų ir problemų su artimiausiais žmonėmis.

Idealiu atveju būtų puiku, jeigu galėtumėte prisijungti prie kokios nors labdaros organizacijos. Taip padėtumėte ne tik kitiems, bet ir sau.

Liūtas (07 23–08 22)

Gegužė – puikus metas pagaliau užbaigti senus darbus ir imtis naujų. Dabar palanku pradėti verslą ar imtis visiškai naujos veiklos. Vis dėlto į nieką nepulkite stačia galva – pirmiausia apgalvokite įvairius galimus scenarijus, pasitarkite su tais, kuriais pasitikite.

Venkite konfliktų su autoritetingais asmenimis. Diplomatija ir sunkus darbas – štai raktas į sėkmę. O ji jau čia pat. Dar mėnesio pabaigoje galite pajusti pirmuosius džiuginančius rezultatus.

Šiuo produktyviu laikotarpiu kyla pavojus, jog taip įniksite į savo darbus, kad visiškai pamiršite artimus žmones.

Šiomis dienomis suprasite, jog esate išduoti, – tai gali būti šeimos nario ar artimo kolegos išdavystė. Bus skaudu. Todėl svarbu atminti, kad kitas įskaudinti jus gali tiek, kiek jam leisite.

Mergelė (08 23–09 22)

Gegužės mėnuo žada ne vieną iššūkį. Jums gali atrodyti, kad aplinkiniai susimokę prieš jus ir linki blogo. Tai, be abejo, liūdins, o neretai ir pykdys. Vis dėlto pasistenkite išlaikyti blaivų protą.

Nesivelkite į nereikalingus konfliktus, neskubėkite kitų kaltinti neįsitikinę jų kaltumu. Prieš ką nors leptelėdami gerai pagalvokite ir tris kartus įkvėpkite.

Itin atidūs būkite profesinių derybų metu, netinkamai parinkti žodžiai gali sukelti nesusipratimų. Kad tinkamai įgyvendintumėte užduotis, turėsite įdėti dvigubai darbo. Jums bus sunku susikaupti, dėmesį blaškys nereikšmingos detalės.

Antra mėnesio pusė palanki mokytis naujų dalykų. Plėskite žinias, patirkite tai, ko iki šiol nepatyrėte. Jeigu esate vieniši, naujas pomėgis jums gali padėti sutikti antrąją pusę.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Gegužė jums žada būti permaininga ir kupina netikėtumų. Būsite kupini jėgų ir įvairiausių idėjų. Šį mėnesį galite sulaukti pasiūlymo prisijungti prie įdomaus projekto. Nedvejokite, kaip pasielgti. Šis laikas palankus imtis naujos veiklos.

Nepaisant sėkmės profesinėje veikloje, šiuo laikotarpiu nebūsite savimi patenkinti. Jums atrodys, kad esate nepakankamai protingi, gražūs, per stori. Nors save dėsite į šuns dienas, aplinkiniai jumis žavėsis. Jums bus labai lengva patraukti juos į savo pusę, uždegti idėjomis.

Tikėtina, kad į jūsų širdį pasibels jausmai – meilė užsimegs netikėjote vietoje. Viskas rutuliosis taip greitai, kad dar šią vasarą sumainysite aukso žiedus.

Mėnesio pabaigoje saugokitės vagystės. Tikrinkite, ar užrakinote namų duris, automobilį.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pirmiausia jums reikia pailsėti. Pirmos gegužės savaitės ypač tinkamos atostogoms. Net jeigu šiuo metu ir negalima niekur išvykti, kelios poilsio dienos namuose užsiimant tik tuo, kas jums teikia džiaugsmą, bus tikrai į naudą.

Antraip būsite labai nervingi. Jus erzins net smulkmenos. Nepailsėjus sunkiai seksis susikaupti, tad neišvengsite klaidų ir nesusipratimų.

Bendraudami su kolegomis neskubėkite rėžti tiesos į akis. To niekam nereikia, o juo labiau jums.

Dabar ypač blogas metas užgyventi sau priešų.

Paskutinėmis gegužės dienomis užplūs energijos banga. Tai bus palankus metas imtis naujų projektų, įgyvendinti senus. Jausitės vėl grįžę į normalias gyvenimo vėžes.

Šaulys (11 22–12 21)

Nors jau ne už kalnų vasara, jausitės, lyg tamsiomis niūriomis žiemos dienomis – norėsite lįsti į patalus ir nugrimzti į gilų ilgą žiemos miegą.

Kadangi norui nebus lemta išsipildyti, stengsitės lepintis kitais malonumais – saldumynais, greituoju maistu, ilgomis valandomis priešais televizorių.

Ir nieko čia nėra bloga, kol neužsiimate saviplaka.

Nors jausite nuovargį ir nieko nesinorės daryti, dabar iš tiesų tas metas, kai jums lengvai eisis viskas, ko imsitės.

Būsite praktiški, aiškiai žinantys, koks sprendimas geriausias.

Jūsų protas šiuo laikotarpiu bus kaip niekad aštrus.

Pamatę greitus savo darbo rezultatus pasijusite kur kas geriau ir į naujus darbus kibsite su dar didesne energija.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sunkus darbas, savikontrolė ir griežta disciplina jums padės pasiekti norimų rezultatų. Švęskite pergales. Nebijokite pasigirti.

Neabejokite savo laimėjimais ir galimybėmis.

Šį mėnesį verčiau niekam neskolinkite pinigų – labai didelė tikimybė, kad jų neatgausite.

Taip pat dabar visiškai nepalankus metas bandyti laimę įvariose loterijose ar kazino.

Gegužę taip pat galite susidurti su vėluojančiais mokėjimais – jums gali vėluoti atlyginimas ar pinigai už parduotas prekes arba paslaugas.

Pernelyg dėl to nesijaudinkite, būkite kantrūs, o prieš nuspręsdami, kaip elgtis toliau, labai gerai apmąstykite visus įmanomus variantus.

Vandenis (01 20–02 18)

Gegužę pirmenybę teiksite šeimai ir namams. Šiuo laikotarpiu labai norėsite pakeisti gyvenimą – susikurti pamatą ateičiai. Jausite nerimą, dažnai be jokios priežasties, bet tai turės neigiamų pasekmių jūsų santykiams su artimaisiais.

Būsite linkę pernelyg jautriai reaguoti į pastabas. Jums gali stigti pakantumo kitų priimamiems sprendimams ir pasirinkimui. Šiuo laikotarpiu aplinkiniams su jumis tikrai nebus lengva.

Dažniau prilaikykite liežuvį už dantų, nesivelkite į nereikalingus ginčus. Būtų puiku, jei galėtumėte kurį laiką praleisti vieni ir pagalvoti, kodėl esate linkę elgtis neracionaliai ir neapgalvotai.

Pasistenkite sau atsakyti į klausimą, iš kur kyla jūsų pyktis, neužtikrintumas. Mėnesio pabaigoje pasistenkite įgyvendinti seniai užmestus darbus.

Žuvys (02 19–03 20)

Sakoma, kad namai ten, kur širdis. Todėl nenuostabu, kad net ir būdami savo namuose nesijaučiate gerai. Bet tai turi pasikeisti. Gegužė tam ypač palanki. Jei šiuo metu negalite būti ten, kur norėtumėte, imkitės keisti aplinką. Pradėkite remontą, įsigykite naujos įrangos buičiai palengvinti, gėlių ar paveikslų.

Atraskite naujų pomėgių, žaiskite žaidimus, patirkite nuotykių – darykite viską, kad kuo geriau galėtumėte save išreikšti, o kiekviena diena vis labiau džiugintų. Būkite kūrybingi ir drąsūs.

Daugiau laiko praleiskite ne vienumoje, o su bent jau širdyje jaunais, gyvenimu besidžiaugiančiais žmonėmis.

Pamatysite: su jūsų pastangomis augs ir pasitikėjimas savimi. Jeigu pasižiūrėsite į save atidžiau, pamatysite, kad esate verti visko, kas geriausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.