Ramunės horoskopas liepai: du ženklai galės iki soties ilsėtis

Liepos mėnuo – pats vasaros įkarštis, bet astrologė Ramunė kai kuriems Zodiako ženklams žada energingą, profesiškai sėkmingą laiką. Tačiau Liūtai ir Žuvys galės iki soties lepintis atostogų malonumais.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2020, 11:36 AM

Avinas

Šį mėnesį aplinkinius žavėsite energija. Jausitės puikiai. Tarsi iš naujo pažinsite save. Nors gal tai nepatiks jūsų antrajai pusei, turite susidėlioti pliusus ir minusus prieš nuspręsdami, kuriuo keliu norite žengti toliau.

Jums gali atrodyti, kad antroji pusė trukdo įsiklausyti į tai, ko iš tiesų trokšta jūsų širdis.

Galbūt kurį laiką jausitės vieniši. Nesvarbu, ar šalia yra artimas žmogus, ar ne. Kad ir kaip būtų, jūsų entuziazmui tai nepakenks.

Mėnesio viduryje gali tekti tvarkyti reikalus, susijusius su namais, šeimos nariais. Kai kas turėtų pasikeisti.

Darbo bus daug, bet jums tai bus puiki proga įrodyti, ko esate verti. Lengvai seksis rasti bendrą kalbą net su priešiškai nusiteikusiais žmonėmis.

Jautis

Norėsite linksmybių, pramogų, lepinimo. Tačiau nežinia, ar jūsų troškimams bus lemta išsipildyti.

Galvos skausmą jausite dėl asmeninių santykių. Teks ieškoti kompromisų, drąsiai imtis pokyčių.

Laukia svarbūs ir sudėtingi pokalbiai. Jei norite, kad jie pasisuktų palankia kryptimi, turėsite pasiruošti. Galite apsispręsti imtis naujų mokslų. Studijos ar tobulinimosi kursai jums bus tikrai į naudą. Juolab kad ateinančiais mėnesiais jausite didelį energijos antplūdį.

Gali būti, kad šį mėnesį pakeisite gyvenamąjį būstą. Jei neturite nuosavo, dabar vertėtų apie tai pamąstyti. Šis laikas yra palankus pirkti būstą.

Artimas draugas netikėtai gali pasiūlyti idėją, kuri ateityje padės jums uždirbti daug pinigų.

Dvyniai

Finansinė situacija nebus pati geriausia, tačiau jūs turėsite pakankamai energijos pradėti viską iš pradžių.

Svarbiausia gerai suplanuoti, ko imsitės, kad uždirbtumėte trokštamą sumą. Šalia jūsų yra žmonių, galinčių protingai patarti ir padėti. Jų finansinė parama jums tikrai pravers.

Palankus metas remontuoti, pertvarkyti namus. Jei pastaruoju metu ne itin gerai sutarėte su šeimos nariais, dabar situacija turėtų pasikeisti iš esmės.

Paskutinę mėnesio savaitę ramybę gali sudrumsti kai kurie netikėtai paaiškėję faktai. Jie gali pakenkti santykiams su antrąja puse.

Naujai užmegztos draugystės dar labiau sutvirtės šį mėnesį.

Palankus metas keisti savo išvaizdą, atnaujinti garderobą.

Vėžys

Aplinkiniai jums linkės gero. Jie padės, parems, patars. Priimdami sprendimus turėtumėte atsižvelgti į jų patarimus.

Kai kurios šeimos problemos, kamavusios prieš keletą mėnesių, vėl išlįs į paviršių liepos pabaigoje. Tai bus ženklas, kad reikia imtis veiksmų.

Pripažinti suklydus ar pralaimėjus sunku, bet būtina.

Be to, ir į naudą. Žinodami, ką padarėte ne taip, galite pasitaisyti. Pakeitę požiūrį į daugelį dalykų pritrauksite įdomių žmonių.

Atsikratykite tų dalykų ar žmonių, kurie vietoj džiaugsmo jums suteikia liūdesį ar net pravirkdo.

Finansiniai reikalai nekels jokių rūpesčių. Tik išmokite pasidžiaugti tuo, kad galite sau leisti gyventi gražiai, turiningai.

Liūtas

Pirmąsias tris liepos savaites galėsite pailsėti, kiek širdis geidžia. Skirkite šį laiką sau, pasilepinkite, pasisemkite energijos tiems mėnesiams, kai teks paplušėti iš peties.

Ramybės neduodančius finansinius rūpesčius sumažinsite tiktai kruopščiai apsvarstę, kur, kada ir kiek galite išleisti. Mėnesio viduryje gali nuvilti artimas žmogus, o pabaigoje gali sužlugti kai kurie planai, susiję su meile, kelionėmis ir mokslais. Laimė, visos šios nesėkmės yra laikinos.

Susidoroję su jomis pasijusite kur kas stipresni, labiau subrendę, pasirengę visiems gyvenimo iššūkiams.

Artimiausiais mėnesiais būsite uola, į kurią remsis visi artimieji, trokštantys paramos ir pagalbos. Gelbėtojo vaidmuo jums patiks.

Mergelė

Liepa – geras mėnuo jums. Naujos pažintys, senų sutvirtinimas – visa tai garantuota šį vasaros mėnesį.

Atrodo, kad jūsų norams bus lemta išsipildyti mėnesio viduryje. Tik būkite atsargūs svajodami – viskas gali išsipildyti. Gerai planuoti tolimą ateitį.

Jums nestigs žavesio, patrauklumo. Naujas įvaizdis ar manieros neliks nepastebėti.

Dabar idealus metas save pristatyti taip, kaip norite, kad kiti jus matytų. Aplinkiniams bus sunku nuslėpti žavėjimąsi jumis. Kai kuriems draugams gali pristigti jūsų dėmesio, bet jie supras, kad būti keliose vietose neįmanoma.

Šį mėnesį galite sulaukti netikėtos dovanos ar finansinės paramos. Ji labai pravers, nes gali iškilti šiokių tokių finansinių sunkumų.

Svarstyklės

Tinkamas mėnuo siekti karjeros aukštumų, bet pirmiausia teks pakeisti kai kuriuos planus, tikslus, prioritetus.

Iš pradžių gali būti nepatogu imtis lyderio vaidmens, sulaukti daugiau dėmesio iš vadovybės. Bet kai tik patikėsite savimi, savo gebėjimais, sulauksite visų pagarbos.

Šeimoje gali kilti įtampa dėl vieno iš partnerių nepriklausomybės, saugumo. Bus daug dvejonių.

Netgi gali kilti klausimas – sukti skirtingais keliais ar ne.

Laimė, mėnesio pabaigoje bėdos turėtų išsispręsti. Tereikia daugiau romantikos, dėmesio vienas kitam ir atvirų pokalbių.

Paskutinės liepos dienos teiks daug džiugesio, būsite kupini energijos ir iniciatyvos.

Skorpionas

Tai bus entuziazmo ir vilčių kupinas mėnuo. Liepos viduryje sugebėsite tarsi iš šalies pažvelgti į savo gyvenimą – jį matysite šviesesnį, gražesnį.

Jums seksis profesinėje srityje. Būsite užsiėmę, netrūks streso, bet jums pavyks su viskuo susidoroti. Netgi galite sulaukti pasiūlymo eiti aukštesnes pareigas.

Tiesa, papildoma atsakomybė jus gali gąsdinti. Vis dėlto priimkite tai tarsi progą ateityje pasiekti dar daugiau.

Mėnesio pradžioje gali kilti nesusipratimų su antrąja puse. Jums pavyks juos išspręsti be didelių ginčų ir durų trankymo.

Daugiau laiko praleiskite su draugais. Priimkite visus kvietimus. Per susibūrimus jums gali kilti naujų įkvepiančių idėjų.

Šaulys

Ko jau ko, bet optimizmo jums liepos mėnesį nestigs. Jo nesumažės net tuomet, kai tam tikri įvykiai sugrąžins jus į realybę.

Gali tekti priimti nelengvus ir net gluminamus sprendimus. Greičiausiai jie bus susiję su vaikais ar kolegomis. Priimdami sprendimus galite kliautis intuicija. Ji šiuo laikotarpiu neturėtų apgauti.

Finansinė situacija vers pasukti galvą. Jums teks permąstyti finansų strategiją. Skolos, paskolos, antrosios pusės pajamos, finansinė parama – visa tai neduos ramybės visą mėnesį.

Palankus metas atsisakyti žalingų įpročių.

Darbe jums pavyks sudaryti profesionalaus, darbštaus ir energingo žmogaus įspūdį. Tai gali būti ir didelių profesinių pokyčių pradžia.

Ožiaragis

Pirmąją liepos savaitę teks tvarkyti komplikuotus asmeninius santykius. Išsiaiškinkite, ko reikia jūsų antrajai pusei, pasistenkite kuo daugiau ir atviriau pasikalbėti. Tik tuomet jums pavyks atgaivinti santykius.

Antra mėnesio pusė – kupina romantikos. Vieniši Ožiaragiai tikrai sutiks tą, kuris privers plakti širdį kur kas greičiau.

Jums gali tekti priimti sudėtingus sprendimus, susijusius su mokslais, studijomis.

Mėnesio pabaigoje jūsų pečius užgrius daugybė darbų, taip pat ir atsakomybės našta. Jums atrodys, kad esate stebimi pro didinamąjį stiklą.

Turėkite omenyje, kad tai, ką padarysite liepą, turės teigiamos įtakos jūsų profesiniam gyvenimui ateityje.

Vandenis

Darbas ir meilė. Apie šiuos du dalykus visą liepą suksis jūsų gyvenimas. Visa kita jums net nerūpės.

Būsite tokie užsiėmę kasdieniais reikalais, darbu, kad nerasite laiko net pasirūpinti sveikata. O ji šį mėnesį gali kelti šiokių tokių problemų.

Jei norite, kad santykiai su antrąja puse būtų idealūs, pasistenkite būti pakantesni ir kantresni. Mylimam žmogui reikės artimojo, kuris išklausytų. Tuo žmogumi ir tapkite. Jums palengvės, nes pagaliau jausite tvirtą pagrindą po kojomis. Pasitikėsite savimi, žinosite, ko trokštate ateityje. Atrasti nauji pomėgiai suteiks daug džiaugsmo ir energijos.

Paskutinėmis liepos dienomis atidžiai rinkitės žodžius bendraudami ir elkitės apdairiai, antraip gali iškilti nesusipratimų.

Žuvys

Liepa – geras laikas atostogoms. Tačiau net jei nepavyks išvykti paatostogauti, darbe jums seksis puikiai.

Be didelių pastangų pasiseks išspręsti net sudėtingiausias problemas. Darbas ir vėl teiks malonumą.

Nors jūsų asmeninis gyvenimas pastaruoju metu nepastovus, šį mėnesį nutiks daug gerų dalykų. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus.

Liepą jūsų laukia daug romantiškų akimirkų, malonių pokalbių. Labai tikėtina, kad užmegsite naujus romantiškus santykius. Gal iš pradžių tai bus tik trumpas vasaros romanas, bet vėliau įsiliepsnos tikra amžina meilė. Tad bandyti verta. Romantikos nebūna per daug.

Pajamų šaltiniai kurį laiką gali sumažėti, tad gali tekti susidurti su finansiniais sunkumais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.