Astrologė: ši savaitė taps tikru išbandymu svarbiai gyvenimo sričiai

Ši savaitė taps tikru išbandymu tarpusavio santykiams, perspėja astrologė Palmira. Visi Zodiako ženklai be išimties neapsaugoti nuo sukrėtimų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 14, 2020, 11:21 AM

Avinas

Sukrėtimų metas – reikia pasirinkti kažką vieną, rasti neskausmingiausią, mažiausiai žalingą sprendimą.

Tačiau jūsų požiūris rimtai skiriasi nuo to, ką siūlo gyvenimas (viršininkas, mylimas asmuo, sutuoktinis), tad rasti abi puses tenkinantį kompromisą sudėtinga.

Rimtai pamąstykite, kaip pasielgti, kad nesugadintumėte to gero, ką jau esate pasiekę veikloje, kad neprarastumėte artimo asmens meilės bei pagarbos.

Neplanuokite šiomis dienomis kelionių ir svarbių finansinių reikalų, didelių išlaidų.

Jautis

Gerai ten, kur mūsų nėra? Ten toli, kažkur ties horizontu, slepiasi jūsų didžioji laimė... Norite vytis? Ketinate paliesti horizonto liniją? Bent jau šiuo metu tikrai nėra reikalo mėginti kur nors bėgti, ką nors keisti.

Verčiau pasistenkite pamiršti nuoskaudas ir visa kita, kas nemalonu. Deja, šią savaitę gali maksimaliai išryškėti opiausios problemos darbe, santykiuose su sutuoktiniu, draugais, vaikais.

Netiks aiškintis nei darbinių, nei šeimos, nei meilės reikalų. Saugokite pinigus – ne laikas investicijoms.

Dvyniai

Ambicijos – blogas patarėjas. Šią savaitę galite nesunkiai prarasti savitvardą dėl menkiausio nesutarimo su mylimu asmeniu (sutuoktiniu). Kažkas panašaus gali nutikti ir darbo santykiuose.

Beje, netinkamas laikas spręsti finansinius klausimus su vadovybe ar darbo partneriais. Lyg tyčia priekabėms, konfliktams progų atsiras kaip niekada daug.

Neužsipliekskite lyg degtukas, kai suvoksite, kad antroji pusė, viršininkas, kolega, klientas mano priešingai nei jūs ar kad jūsų veiklos planai netikėtai keičiasi. Dabar teks mokytis taikytis ir prisitaikyti.

Vėžys

Pirma savaitės pusė gali prislėgti, atimti viltį. Jūsų reakcijos gali tapti neadekvačios. Galbūt savaitei baigiantis imsite suprasti, kad buvote neteisūs, kad iš musės dramblį darėte...

Nevarginkite savęs teisybės ieškojimu, nemėginkite skųstis savo išrinktajam (-ai), kad jis (ji) nedėmesingas (-a), nemeilus (-i), aiškinti, kokie esate jautrūs, lengvai pažeidžiami.

Būkite stiprūs ir linksmi – kitos savaitės viduryje ateis persilaužimas, nuotaikos praskaidrės, o įvykiai taip susiklostys, kad galėsite atgaline data atitaisyti tai, kas dabar netenkina.

Liūtas

Sunkokas laikas – ne viskas taip paprastai klostosi, kaip norisi. Tačiau jei prarasite kantrybę, situacija gali susikomplikuoti dar labiau. Nepriimkite svarbių sprendimų ne tik šią savaitę, bet ir kitą pirmadienį – dabar galimi netikėtumai, po kurių viskas apvirs ir pakryps kita linkme.

Pasiruoškite, kad gali tekti rimtai persiorientuoti – pakeisti tam tikrus įsitikinimus ir net bendravimo su kai kuriais asmenimis atsisakyti. Ar turite nepatikimų draugų, šiuo metu irgi sužinosite.

Ir neskubėkite kaltinti antrosios pusės išdavyste – viskas gali būti kitaip, nei jums atrodys. Beje, nemanykite, kad sutuoktiniui darbo reikalai tampa svarbesni už jūsų ramybę.

Mergelė

Ši savaitė pavojinga nedarnioms poroms, o jei jūsų namuose viskas ramu, tuomet būkite atidesni santykiams darbe, ypač jei dirbate moterų kolektyve, – pykčių, ambicijų kovos, intrigėlių pakaks.

Jei sprendžiate bendravimo su sutuoktiniu problemas, išganinga išeitis būtų dar savaitės pradžioje atitrūkti nuo namų, paatostogauti vieniems.

Deja, trintis uždaroje erdvėje lengvai gali įžiebti ugnį – gresia skandalas, kuris greitai nenuslops.

Ypač pirmadienis sudėtingas, kai reikia kuo giliau užkasti karo kirvį, nes tikrai nukirsite ne ten, kur reikia.

Svarstyklės

Keistas metas – esate kupini ryžto kažką iš esmės pakeisti, bet imate ir perlenkiate lazdą. Ypač jei reikalas susijęs su jūsų sutuoktiniu (mylimu žmogumi), viršininku. Ne laikas kaltinimams, debatams – turite stengtis pateisinti ne save, o kitą.

Būkite atsargūs kelionėse, nesivelkite į flirtą su užsieniečiais, įtakingais asmenimis ar draugių (-ų) antrosiomis pusėmis. Saugokite savo paslaptis – galima išdavystė. Jokių avantiūrų ne tik meilėje, bet ir finansų srityje.

Pirmadienis – sudėtingiausia diena, kai negalima priimti atsakingų sprendimų tiek darbe, tiek namie.

Skorpionas

Svetur jausitės geriau. Jei turite šaunių draugų, išvykite savaitės pirmomis dienomis pasisvečiuoti, papramogauti. Jums reikia prasiblaškyti, pamiršti namų rūpesčius ir nesutarimus su antrąja puse.

Ir nepamirškite, kad šiuo metu ultimatumai – draudžiama bendravimo su savo pora forma. Jūs nieko neįrodysite, nelaimėsite.

Tiesa, jei labai norisi likti vieniems, drąsiai pareikškite savo reikalavimus (pretenzijas), iškelkite ultimatumą antradienį, trečiadienio vakarą, ketvirtadienį ar pirmadienį.

Tai tas metas, kai garantuotai galima prarasti antrosios pusės meilę, sugriauti tą pasaką, kurią taip ilgai kūrėte.

Šaulys

Tikitės ko nors nepaprasto iš savo išrinktojo (-osios), laukiate nežemiškos meilės, egzaltuoto atsidavimo? Jei tai, kas iki šiol tarp jūsų buvo, mitologinėje literatūroje įvardijama rojaus slaptažodžiu, bus naudinga prisiminti, kaip ten nutiko...

Jei norėsite viską žinoti (apie antrąją pusę), taip pat viską kontroliuoti santykiuose, juos pagerinti ar imti savo partnerį tobulinti, teks susitaikyti su išvarymo iš meilės sodo scenarijumi. Tuomet neišvengiamai pirmadienį teks prisiminti auksinės žuvelės misteriją.

Vertinkite tai, ką turite, nenorėkite geriau ir nesistenkite rakinti durų uždraustu raktu – suskilusi gelda paruošta.

Ožiaragis

Viskas juk buvo taip gerai, ar ne? Bet rūpesčiai jau už kampo ir gali bet kada užgriūti, priversti atsisakyti planuotos pramogos, kelionės, susitikimo su bičiuliais, meilės pasimatymo.

Ši savaitė daug kuo nesmagi – dėl neesminių principų galima susipykti su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, dėl neatsakingumo darbuojantis ar vairuojant automobilį galima rimtai nukentėti, patirti nemenkų nuostolių.

Nepraleiskite progos susitaikyti su jums svarbiu asmeniu sekmadienį, kitaip jau pirmadienis bus kritinis, kai galimi išbandymai bet kurioje gyvenimo sferoje. Likite atsargūs, diplomatiški darbe, budrūs, kad nepriverstumėte savo antrosios pusės bėgti kuo toliau nuo jūsų.

Vandenis

Dažniausiai šią savaitę kalbėsite niekus. Nenorėkite būti visiems geri, nenorėkite visada būti teisūs. Ir kuo mažiau tikėkitės iš antrosios pusės – tada bent turėsite šansą būti maloniai nustebinti jos dėmesio.

Nepamirškite, kad šiuo metu kaip niekada puikiai matysite visus jo (jos) trūkumus, visas jūsų santykių nesėkmes bei problemas ir tikėsite pasakomis.

Svaičiojimai, kad kitur geriau, jums atrodys tikroviški ir gali paskatinti pavojingam apsisprendimui pirmadienį. Tai neteisingų išvadų metas, kai nereikia suvedinėti sąskaitų, nebent tai būtų jūsų sąžinės sąskaita.

Žuvys

Mažiau gilinkitės į santykių keblumus, mažiau kaltinkite save ir neburnokite ant savo poros – nėra taip blogai, kaip atrodo.

Jei bendrausite su tėvais, irgi pasistenkite neprarasti takto ir pagarbos. Ir nesugalvokite rizikuoti pinigais – ši savaitė (ypač trečiadienis, ketvirtadienis) žada nuostolių. Taupykite pinigus – šiuo metu galite išleisti neleistinai daug. Apsipirkimai, apsivalgymai – nepateisinama psichoterapijos forma.

Sekmadienį kiek atsigausite, tačiau pirmadienis paspęs savotiškus spąstus, ypač sprendžiantiems nesutarimus meilės fronte. Geriausia šiuo metu siekti paliaubų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.