Palmiros horoskopas rugpjūčiui: ypač sunku bus dviem ženklams

Rugpjūtis – išbandymų mėnuo daugeliui Zodiako ženklų, perspėja astrologė Palmira. Ypač sunku bus Mergelėms ir Skorpionams.

 R.Danisevičiaus ir 123rf nuotr.
 R.Danisevičiaus ir 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2020, 10:53 AM, atnaujinta Aug 3, 2020, 1:16 PM

Avinas

Nors jausitės puikiai, bet tai nereikš, kad viskas bus sklandu: viską matysite per korekcinius optimizmo akinius ir galite neįvertinti pavojaus (jį sumenkinti ar tiesiog nepamatyti). Nepastebimai galite įkliūti į pavojingas avantiūras, o jos labiausia tikėtinos antrą mėnesio dekadą. Nebūkite patiklūs, nepervertinkite savo galimybių!

Vis dėlto pirmas dvi dekadas būsite žavūs bei kūrybingi, sulauksite nuoširdaus dėmesio, romantiškų simpatijų, ir tai padės įveikti problemas. Antra dekada nepalanki kelionėms, reikalų tvarkymui su užsieniečiais. Rizikingi sprendimai pirmą mėnesio pusę veikloje, finansuose ar meilėje.

Trečia dekada gali atnešti nemenkus rūpesčius, nuostolius ar sugadinti santykius su mylimu asmeniu. Jei turite vaikų, daugiau dėmesio skirkite jiems, kitaip jų problemos paantrins jūsiškes.

Jautis

Rugpjūtis nėra Jaučiams pakilimo mėnuo. Dabar bus naudinga atsisakyti didelių ambicijų veikloje, nekelti sau darbe aukštų reikalavimų – tuomet ypatingų rūpesčių nepatirsite, nebent sudėtingąją antrą dekadą, kai priešiškai nusiteikę asmenys darbe gali sukliudyti jūsų planams.

Šiuo metu pavojinga siekti paaukštinimo ar didesnės įtakos, valdžios. Antra dekada nepalankus metras ieškoti geresnės gyvenamos vietos, nepatartina kraustytis į naujus namus. Apdairiems reikėtų būti trečią dekadą finansiniuose dalykuose (ypač jei sugalvosite imti ilgalaikį kreditą) – galite neteisingai įvertinti savo perspektyvas.

Mėnesio pradžioje ir pabaigoje bus itin rizikinga pinigus investuoti, skolinti, ar imti paskolą. Taip pat bus rizikinga veltis į naujus romantiškus santykius. Stiprinkite jau turimą ryšį, daugiau dėmesio skirkite šeimai.

Dvyniai

Gyvenimo tempai išaugs, ir pirmos dvi dekados bus gausios įvykių, netikėtumų, ir net ne visai malonių staigmenų (1-4, 9-13 d. reikėtų būti itin atsargiems). Ypač pirmos dvi dekados bus apgaulingos, kai ne visada galima tikėti savo akimis bei ausimis, – neklausykite apkalbų, netikėkite agitacijomis, reklamomis bei kitokiai pažadais, nepasirašinėkite jums pakišamų popierių, nežadėkite, neįsipareigokite dalykuose, kuriuos reikės greitai atlikti (tikrai laiku nespėsite).

Neklausykite blogų paskalų apie artimus žmones ir netikėkite pagyrūnais, ypač versle, o taip pat meilėje. Beje, galite susilaukti pakankamai nemalonumų per netinkamą dokumentų tvarkymą ir per išsiblaškymą apskritai.

Trečią dekadą imsite nurimti, net pradės sektis ir kantriųjų lauks gerasis atpildas. Deja, tikėtinos finansinės problemos. Ypač pirmas dvi dekadas derėtų ir atsargiau važinėti, pasisaugoti vagių.

Vėžys

Jėgų, ryžto, entuziazmo pakaks, bet tai nereiškia, kad galite sau leisti rizikuoti. Nuotykių paieška garantuoja didelį adrenalino kiekį… Vis dėlto neskubinkite įvykių – ne viskas bus taip paprasta, prieinama ir nebaudžiama. Svarbiausia teks įsidėmėti, kad sūrio nebūna nemokamo!

Saugokitės spąstų (ypač, jei dirbsite arba būsite išvykę į tolimą kelionę). Pagrindinis dalykas bus išsaugoti, ką esate pasiekę. Nerizikuokite pinigais, turtu, venkite imti didelius kreditus.

Antrą mėnesio pusę bus svarbu išlaikyti stabilumą veikloje: ne laikas siekti naujų pareigų, plėsti veiklą. Tai sudėtingas metas, kai galite nukentėti dėl per didelių ambicijų, dėl neapgalvotų investicijų ar dėl nesąžiningų partnerių. Beje, gali pablogėti sveikata, galite patirti traumas dirbdami, vaikščiodami, važiuodami.

Liūtas

Mėnesio pradžia sudėtinga – problemos sutirštės bei išryškės. Tačiau gimtadienis visada atneša naujų jėgų, naują gerą progą, bent jau suteikia viltį! Pasistenkite susitelkti, mokėkite pasinaudoti ir nedidelėmis palankiomis progomis, kad pagerintumėte esamą padėtį (laimė gali nusišypsoti 8, 9, 17, 20-22 d.).

Ir likite budrūs, kad išvengtumėte apgaulių, iliuzijų, priešų intrigų, provokacijų.Nepatartina antrai dekadai planuoti tolimų kelionių, – verta tenkintis atostogomis savo šalyje (užsienyje galite patirti nemažą stresų, tad daugiau pervargsite, nei pailsėsite).

Galimi rūpesčiai ir per teisėsaugos atstovus. Labiausiai nemalonus laikas – 1-4, 23, 24 d., kai išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė.

Mergelė

Jau pirmą mėnesio dekadą pajusite, jog tai sunkus metas. Situacija dažnai klostysis neprognozuojamai – kad ir ko imsitės, gausis kitaip, nei numatėte, net geriausi draugai padėdami ims ir pakenks.

Nepamirškite, kad tai laikas prieš gimtadienį, kai nebetinka rizikuoti, kai reikia kaupti jėgas, ilsėtis ir atsisakyti bet kokių rizikingų sumanymų, – labai nesivilkite, kad lemtingą akimirką bus į ką atsiremti… Daug neplanuokite, kad nepersitemptumėte. Stiprinkite sveikatą ir atsisakykite kelionių, bent jau antrą dekadą, kuri žada avarijas, nuotolius, apgaules (ne tik piniguose, bet ir meilėje) toli nuo namų.

Trečią dekadą debesys palengva ims sklaidytis virš jūsų galvos, padaugės aiškumo ir jums pavyks išspręsti bent dalį susikaupusių problemų, ištaisyti ankstesnes klaidas.

Svarstyklės

Nors mėnesio pradžios nestigs gerų įvertinimų, pasiūlymų, tačiau neskubėkite sutikti. Deja, dabar galite įsivelti į neapgalvotą avantiūrą (tai taip retai nutinka Svarstyklėms)… Turite būti atsargūs – šį mėnesį dažnai gali pritrūkti galimybių įgyvendinti planus, pasinaudoti naujomis galimybėmis.

Itin atidūs turėtumėte būti bendraudami – būsite atviri aplinkiniams, mielai užmezginėsite ar atnaujinsite pažintis, tačiau situacijos nekontroliuosite. Neskubėkite pasitikėti žmonėmis, saugokite paslaptis.

Veikloje derėtų vengti naujų, bendrų projektų (geriau darbuotis vieniems). Taip pat įsipareigojimų ilgesniam laikui: būkite tikri, kad norimo tempo nepavyks išvystyti, kad galimi netikėti planų pasikeitimai, dėl kurių nesugebėsite laikų įvykdyti duotų įsipareigojimų.

Skorpionas

Laukia iššūkiai nuo pat mėnesio pradžios. Jei neatsisakysite didelių ambicijų, teks susidurti su apribojimais, kliūtimis, na ir su rimta kritika (veikloje itin). Kad ir kas atsitiktų, vadovaukitės nuostata: „kas mūsų nesunaikina, tas sustiprina“!

Pirma, antra dekada – kritinis laikas jūsų karjerai, kai jūsų vadovai, globėjai bus linkę suabejoti jumis, o jūsų ateičiai gali iškilti grėsmė. Jau mėnesio pradžioje tikėtinos permainos darbe, tad gali tekti derintis ir prie pakitusių reikalavimų iš aukščiau, ir net prie naujų viršininkų.

Nesmagi mėnesio trečia dekada – pinigų stigs, reikalai strigs ir geri, daug žadantys planai irs. Trečią dekadą netinka keisti darbovietę, kraustytis į naują gyvenamą vietą. Nepatartina veltis ir į atsitiktines romantiškas intrigas.

Šaulys

Apgaulingos pirmos dvi dekados – viskas atrodys taip patraukliai bei patikimai. Tačiau tai tik gėrio iliuzija, savotiški spąstai, į kuriuos patekus išsivaduoti nebus paprasta.

Dėl patiklumo, naujovių paieškos galite pasiduoti blogai įtakai, prarasti įvykių kontrolę, kuomet jau nieko nebegalėsite pakeisti ir teks taikytis prie kitų, prie aplinkybių, prie asmenų, kurių sprendimų įtakoti negalėsite.

Nuo pat mėnesio pradžios pavojinga veltis į intrigas, reikia vengti konfliktų – įgysite subtilių priešų, t.y. žmonių, kurie į akis sakys gerus, gražius dalykus, tačiau už nugaros jums (ypač jūsų karjerai) kenks. Beje, naujų darbų pradžią, naujovių įgyvendinimą verta atidėti trečiai dekadai, tuomet greičiau pasieksite norimų rezultatų.

Ožiaragis

Itin sudėtinga pirma dekada, nors visas mėnuo žada stresus: dažnai teks elgtis priešingai nei aplinkiniai iš jūsų reikalaus, susidurti su netikėtumais paskutinę akimirką, kai ką svarbaus, brangaus paaukoti.

Dėl įtampos gresia konfliktai, traumos avarijos. Vis dėlto kilusias problemas vienaip ar kitaip išspręsite, ypač, jei vertinsite situaciją nevienadieniu mastu – žvelkite iš aukščiau, iš toliau, vertinkite situaciją pagal perspektyvas į ateitį.

Jums padės seni įtakingi draugai, simpatizuos asmenys, galintys įtakoti jūsų karjerą. Bus prisiminti bei įvertinti seni nuopelnai.

Vandenis

Tai pasirinkimo mėnuo (visomis to žodžio prasmėmis, tarkim: jūs renkatės, jus renkasi), kai tampa akivaizdu, kiek jums svarbi aplinka, partneriai, kaip jus vertina visuomenė, draugai, sutuoktinis.

Kita vertus, būtent dabar imsite suprasti, kas jūsų žmonės, o kas ne. Būtent dabar atskirsite sąjungininkus nuo priešų. Norite ar ne, bet teks kažko atsisakyti, su kai kuo išsiskirti: šį mėnesį taps akivaizdu, kas teisus jūsų atžvilgiu.

Beje, pasiruoškite tam, kad jūsų ambicijos gali būti pažeistos, nuopelnai deramai neįvertinti, kad aplinkiniai vis dažniau pastebės jūs negatyvias puses bei sieks teistis.

Žuvys

Sunkokas mėnuo, jei sieksite viską padaryti kuo geriau, jei pristigs lankstumo ar diplomatiškumo, ir ne tik darbe, bet ir namie. Nenorėkite visko padaryti idealiai ir vieni patys – darbų, rūpesčių begalė, ir dabar jie itin sekins.

Beje, šiuo metu geriausia atidėti visus darbus ir poilsiauti. Tad stipinkite sveikatą, ieškokite sąjungininkų, pagalbininkų ir venkite sudėtingų užduočių, didelių krūvių.

Sunkiausias laikas – pirma ir trečia dekada, kai busite linkę pasiduoti iliuzijoms ir išaugs finansinių bei juridinių nemalonumų tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.