Palmira: šeštadienis – ypatingų sumanymų metas

Netikėtumų ir aktyvaus poilsio dienos, kai stiprus permainų ir vidinės laisvės poreikis. Savaitgalį bus naudingas didesnis fizinis krūvis – užsiimkite tvarkymosi darbais, sportuokite, apskritai daugiau judėkite.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2020, 5:30 AM

Šeštadienis – ypatingų sumanymų metas, kai į galvą gali šauti išskirtinių kūrybinių idėjų. Beje, tai, ką sugalvosite iki 20 val. 20 min., jums atneš sėkmę, pripažinimą! Kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos. Tai puikus laikas bendrauti su bendraminčiais, senais pažįstamais – laukia džiugūs susitikimai, po kurių nušvis viduje ir kažkas gal net lemtingai pasikeis. Tiesa, naujų žmonių venkite.

Geras metas ir romantiškiems pasimatymams, meilei prisipažinti.

Gerai šeštadienį imtis kadaise užmesto, nepavykusio darbo, netiks pradėti ko nors naujo. Ne laikas avantiūroms ir azartiniams žaidimams. Netinkamas laikas skolinti pinigų, taip pat grąžinti.

Šeštadienis palankus kelionėms. Tinka pirkti transporto priemones, telefonus, rankines, žiedus, apyrankes, palanku nešioti kepures, skrybėles, skareles.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, išlieti pieną.

Geras ženklas: užuosti gardžius aromatus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis atneš daug džiaugsmo.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis puikus užsiimti pertvarkymu namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis – jūsų sėkmės ir pripažinimo laikas, kai verta pasikalbėti su jums svarbiu žmogumi. Būkite sąžiningi mylimam žmogui ar sutuoktiniui.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį galite išgirsti vertingą patarimą. Palanku ką nors naudingo įsigyti namams.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienio susitikimai ypatingi – sulauksite daug malonaus dėmesio, išgirsite nepaprastų žodžių.

Mergelė (08 23–09 22). Jus gerai paveiks fiziniai darbai, sportas ir poilsis gamtoje. Puiki proga ir turistiniams žygiams. Šeštadienį užsiimkite pertvarkymais namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienio susitikimai, pokalbiai bus svarbūs, padės tinkamai susiorientuoti ir pakreipti įvykius jums palankia vaga.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis – gera proga neoficialioje aplinkoje aptarti darbo ir karjeros reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Nesėdėkite savaitgalį (ypač šeštadienį) namuose – šios dienos susitikimai, išvykos ne tik nudžiugins, bet ir duos daug naudos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šį savaitgalį jūsų nuotaikų kaita ne tik stebins, bet ir vargins jus pačius ir artimuosius. Šeštadienį švytėsite džiaugsmu.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis tinkamas tartis, derėtis, taikytis. Kalbėkite – būsite išgirsti, suprasti. Tiesa, svarbius klausimus spręskite iki 20 val. 20 min.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis bus ramesnis, jei mokėsite greitai persiorientuoti ir nepykti ant artimųjų ar draugų. Šeštadienis puikus buitinėms problemoms spręsti, namams pertvarkyti, vertingai buitinei technikai įsigyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.