Astrologė: sunkus metas, bet vieną ženklą saugo šviesiosios kosmoso jėgos

Laukia sunki savaitė, vargins išryškėjusios klaidos ir santykių problemos. Tiesa, astrologė Palmira turi gerą žinią Skorpionams: jiems bus lengviau, nes juos šiuo metu saugo šviesiosios kosmoso jėgos.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 11, 2020, 11:06 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžios įvykiai – savotiškas įspėjimas. Tai egzamino, kuris truks iki rugpjūčio 24 d., pradžia. Tik spėjote nurimti nuo ankstesnių sukrėtimų – ir vėl nauja įtampa, naujos problemos, tiksliau, senos, bet tik dabar suvoktos.

Pamatote, jog reikalai, į kuriuos esate panirę, neatitinka poreikių, prieštarauja jau susiformavusiems jūsų įsitikinimams. Gresia skausmingas persilaužimas...

Šią savaitę (kitą irgi) geriau atsisakyti tolimų kelionių bei svarbaus daikto pirkimo. Ypač pirmą savaitės pusę būkite taktiški bendraudami su artimaisiais. Nerizikuokite mylimo žmogaus jausmais... Tai pavojinga savaitė, gali atsitikti kas tik nori.

Jautis (04 21–05 20)

Anksčiau padarytos klaidos išlenda į paviršių. Gerai, jei pavyko iki šios dienos taip susitvarkyti, jog dabar galite ramiai pasiilsėti šeimos rate. Jei taip nėra, verta viską mesti į šoną. Jei neišvengiamai teks dirbti, labiau pasaugokite darbo vietą.

Pasisaugokite finansinių avantiūrų – nerizikuokite, kad ir kokį didelį pelną siūlytų. Saugokite pinigus bei namus – gresia apgaulės, vagystės.

Skirkite svarbiausią dėmesį šeimos darnai. Labiau pasirūpinkite tėvais – gali pablogėti jų sveikata.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės devizas: „Neliūdėk pametęs, nesidžiauk radęs.“ Neskubėkite nuliūsti susidūrę su nesėkme, tačiau ir nebūkite tikri, kad viskas gerai, jei bus siūloma nauja draugystė, bendradarbiavimas.

Nepiktnaudžiaukite savo šaunumu – galite išprovokuoti pavydą. Nieko rimto neplanuokite, ypač pirmai savaitės pusei.

Jums pakenks patiklumas, dėmesys apkalboms bei komplimentams. Patarimas abejingai reaguoti tiek į pagyras, tiek į šmeižtą dabar labai tiks! Būkite kantresni bendraudami su sutuoktiniu – prarasti meilę ar susipykti bus lengva... Beje, dabar jūsų sutuoktinis netikėtai gali pradėti demonstruoti visišką atsidavimą.

Vėžys (06 22–07 22)

Netikėtas įvykis savaitės pradžioje ar iš dangaus nupuolusi naujiena apie brangų asmenį – ir jau manote, jog pasaulio pabaiga! Pagaliau sužinote tai, apie ką visi seniai informuoti. Jūsų reakcija gali būti neadekvati.

Skyrybos ima atrodyti vienintelė alternatyva. Jei dar nespėjote žengti šio žingsnio, savaitgalį galite pakreipti santykius su mylimu asmeniu nepavojinga linkme. Turite imtis iniciatyvos dėl ateities.

Kita vertus, iš tiesų nestabilios poros dabar subyrės – labiausiai tikėtina pirmą savaitės pusę. Tuo metu nieko nekeiskite, nesiimkite tvarkyti ir piniginių bei turto reikalų – galite nukentėti.

Liūtas (07 23–08 22)

Teks nurimti ir susitelkti. Kitaip bus sunku tvardytis, nenaikinti savęs, savo meilės. O tai vyks, jei leisite savyje kauptis baimei, apmaudui, pykčiui. Planai griūva, visas ankstesnis pasaulis verčiasi aukštyn kojomis...

Kad ir priešinsitės, galingi persilaužimai neišvengiami. Jei seniai svajojote pakeisti savo gyvenimą, streso nepajusite: pokyčiai vyks tarsi savaime.

Dabartinės planetų padėties konfliktinė energija suskaldys inercijos ledus jūsų kelyje. Laikas taikytis į negatyvo sunaikinimą, kad atsivertų nauja erdvė sėkmei!

Mergelė (08 23–09 22)

Įtemptas metas, ne pats geriausias aktyviai dalykinei veiklai – galimi rūpesčiai dėl konkurentų ar pavydžių kolegų intrigų. Jums teks ginti savo orumą ir įrodinėti profesinę kompetenciją... Ypač pirma savaitės pusė visiškai netinkama jokiems dalykiniams susitarimams. Nepalanku keisti darbą, iš jo išeiti.

Geriausia šią savaitę atsidurti kuo toliau ne tik nuo darbo, bet ir namų. Puiku – ramus poilsis prie vandens, tačiau ten, kur mažai žmonių.

Ne laikas ir rizikingoms pramogoms. Venkite mažai pažįstamų asmenų dėmesio bei romantiško asistavimo. Pasisaugokite melagių ir sukčių.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia privers sunerimti. Mažiau planuokite – galimos ne itin malonios staigmenos. Dabar svarbu savitvarda, lankstumas, organizuotumas.

Ypač antradienis, trečiadienis nuostolingi – bent taip nutiks, jei rizikuosite kelyje, jei sugalvosite investuoti pinigus ar įsigyti brangų daiktą. Liūdnai baigtųsi ir mėginimai aiškintis santykius su mylimu asmeniu ar skolininku...

Kad ir kas nutiktų, pasistenkite į viską žvelgti ramiai. Svarbiausia – neskubėti daryti išvadų, laukti. Dirbtinai nestabdykite įvykių eigos – esate subrendę permainoms ir jums pavyks dabartinius kliuvinius panaudoti geram.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nors tai sudėtingas stresų kupinas laikas, nepamirškite, kad dabar esate labiau už kitus saugomi šviesiųjų kosmoso jėgų – Baltasis Mėnulis jūsų ženkle. Kad ir kas įvyktų, jums tik į naudą!

Tiesa, jūsų reikalavimai sau ar mylimam asmeniui itin dideli... Jau vien dėl to sunku išvengti streso. Maksimalizmas jus gali paversti negailestingais teisėjais. Problemų kils, jei vadovausitės nuostata, kad nepakeičiamų žmonių nėra arba kad tikslas pateisina priemones.

Dabartiniu destruktyviu metu pavojinga įrodinėti šio tikslo naudingumą – jūsų bei aplinkinių agresyvumas gali pasiekti sprogimo lygį.

Šaulys (11 23–12 21)

Nuo trečiadienio prasideda itin sudėtingas metas jūsų ženklo žmonėms – jis truks iki 24 d. imtinai. Galbūt metų pradžios įvykiai kai ko naujo išmokė ir jūs vis išmintingiau vertinate savo galimybes?

Kad ir kaip būtų, ši savaitė gali virsti rimtu jūsų brandumo egzaminu. Kaip sugebėsite elgtis su antrąja puse, kaip reaguosite į svajonių žlugimą, tokį lygį dabar esate pasiekę. Nemanykite, jog pavyks likti tokiems, kokie esate dabar, – šis metas rimtai sukrės ir privers pakeisti svarbias vidines nuostatas, pakoreguos planus.

Vis dėlto būkite išmintingi – neskubėkite sakyti „ne“. Šiuo metu neverta nei santykių nutraukti, nei iš namų ar darbo išeiti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jums negera dėl ne visai aiškių priežasčių? Sunku suprasti save? Galite imti pykti, nervintis dėl menkiausios priežasties. Pasistenkite atsiriboti nuo visko, kas gali sukelti įtampą. Atidėkite visus dalykinius reikalus į šoną... Atostogaukite (visomis šio žodžio prasmėmis).

Jus puikiai balansuos bendravimas su mylimu žmogumi. Deja, aplinkiniai neprisidės prie jūsų gerų santykių, kaip ir prie jūsų geros nuotaikos apskritai. Dabar jums naudinga vengti neprivalomo bendravimo.

Venkite ir rizikos – gresia avarijos, traumos, nuostoliai. Labiau pasaugokite namus, turtą, o svarbiausia – ramybę.

Vandenis (01 20–02 18)

Apribojimų laikas Vandeniams ne tik tęsiasi, bet ir griežtėja, provokuodamas manyti, kad esate užmiršti, nemylimi, niekam nereikalingi.

Ar tik nebus tai kvailas bandymas save nubausti už tai, kad netapote tokie, apie kokius svajojo jūsų tėvai? Vandenių gyvenimas nėra tolygus – čia sąstingis, mirtina tyla, čia garsus šūvis, šuolis pirmyn. 

Inertiškais kapstymosi vietoje periodais verta prisiminti praeitį ir pasidžiaugti tuo, ką jau esate pasiekę. Negadinkite ūpo sau bei sutuoktiniui, kad kol kas nematyti tų rezultatų, kurių norisi!

Žuvys (02 19–03 20)

Atsitiktinė priežastis gali priversti ištarti, kad niekuo netikite... Nepraraskite blaivios galvos. Prasideda aktyvaus tarnavimo metas: dabar būsite kitiems net labiau reikalingi nei sau patiems – teks daug kam padėti ir vos ne viskuo rūpintis tiek darbe, tiek namuose.

Nesugalvokite šią savaitę imtis rimtų darbų ar remontų – nuostoliai bus nemenki, perdarinėti irgi teks ilgai...

Nepamirškite, kad geros savijautos pagrindas – ne tik meilė, poezija, bet ir sveikas gyvenimo būdas, tad svarbiausia – minimalizmas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.