Ramunės horoskopas: rugsėjis bus visai kitoks, nei įprasta

Rugsėjis paprastai reiškia romantikos pabaigą ir grįžimą prie nuobodžių rutininių darbų. Tik ne šis rugsėjis! Astrologė Ramunė beveik visiems Zodiako ženklams žada daug romantikos, meilės nuotykių ir netgi susirasti tikrąją gyvenimo meilę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2020, 10:35 AM

Avinas

Praėjusios vasaros įspūdžiai jus vis dar veiks visą rugsėjį. Būsite įkaitę visomis prasmėmis. Skubėsite, lėksite, nenustygsite vietoje, degsite.

Norėsite būti lyderis. Vadovausite tiek darbe, tiek namuose, draugų būryje.

Dėl to gali kilti konfliktų su brangiausiais ir artimiausiais žmonėmis.

Verčiau savo energiją skirkite meilei, seksui. Šį mėnesį jums nestigs romantikos ir aistros.

Jei esate vieniši, galite neabejoti, kad pirmąjį rudens mėnesį priešingos lyties atstovų dėmesio jums nestigs. Tereikės išsirinkti.

Rugsėjo pabaigoje aprimsite. Gyvenimas stos į įprastas vėžes. Būsite racionalesni, praktiškesni.

Tuomet bus puikus laikas spręsti svarbius, reikšmingus klausimus.

Jautis

Viską padarytumėte, kad tik aplinkiniai laikytų jus protingu, rimtu žmogumi. Visą rugsėjį nersitės iš kailio, kad pasiektumėte savo tikslus.

Ir jums greičiausiai pavyks. Jei tik veiksite metodiškai, apdairiai, sugebėsite į savo pusę patraukti viršininkus, kitus svarbius asmenis. Tam dabar idealus metas.

Gali būti, kad viena pažintis jūsų gyvenimą apvers aukštyn kojomis. Pokyčiai bus be galo naudingi ir malonūs. Greičiausiai tokį svarbų žmogų sutiksite mėnesio viduryje.

Atmosfera įkais ir tokia išliks iki mėnesio pabaigos.

Būsite linkę elgtis taip, kaip niekada iki šiol.

Spontaniškais veiksmais stebinsite ne tik artimus žmones, bet ir save.

Dvyniai

Šį mėnesį jums teks pasispausti – taupyti kiekvieną centą. Smulkmeniškas išlaidų skaičiavimas gali varyti į neviltį. Ypač kai matysite, kad jūsų draugai švaistosi pinigais.

Gyvenimas jums gali pasirodyti nuobodus – turite atsisakyti tiek daug progų pasilinksminti.

Tačiau ne viskas taip blogai, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Reikalai susitvarkys, ir jūs galėsite sau leisti gerai pailsėti kur nors toli nuo namų ir visų rūpesčių.

Darbe pajusite savo galią. Turite tokios informacijos, kuria pasinaudoję galėtumėte pakreipti kita linkme svarbių asmenų karjerą. Vis dėlto dabar ne laikas atskleisti visas kortas.

Mėnesio viduryje įkais jausmai. Meilės nuotykis šimtą procentų garantuotas.

Vėžys

Pirmąjį rudens mėnesį nenustygsite vietoje. Bet ką pasieksite?

Gali būti, kad už jūsų galantiškas pastangas bus kaip nors atsilyginta. Tačiau nesitikėkite daug.

Dėl to būsite nusiminę. Tačiau viena gero bičiulio pakišta mintis mėnesio pabaigoje padės jums rasti sprendimą, kaip išsisukti iš esamos padėties ir sulaukti tinkamo atlygio.

Elkitės apgalvotai. Spontaniški poelgiai jokios naudos neduos. Neskubėkite atsakyti sulaukę pasiūlymų. O jų šį mėnesį bus įvairių.

Idealiausias laikas jums – vakarai.

Tuomet laukia pramogos, kurių metu užmegsite naudingų pažinčių, susitarsite dėl svarbių dalykų.

Būkite atidūs vidurdienį. Šiuo metu būsite linkę elgtis neapdairiai.

Liūtas

Pirmosios rudens dienos neaptemdys jūsų laimės. Visą rugsėjį jausitės lyg devintame danguje. Dalinsitės džiugesiu ir puikia nuotaika.

Ko jau ko, bet žavesio šį mėnesį jums nestigs.

Dievinate dėmesį, o jo trūkumo tikrai nejusite visą rugsėjį. Jūs taip pat negailėsite pagyrų kitiems.

Tad aplinkiniai mėgausis jūsų skleidžiamos šilumos spinduliais.

Jums lengvai seksis užmegzti pažintis, bendrauti. Puikiai žinosite savo privalumus ir gudriai jais pasinaudosite.

Jei siekiate užkariauti kieno nors širdį, galite neabejoti, kad jums pavyks.

Numatoma kelionė į užsienį. Labai tikėtina, kad ten užmegsite audringą romaną su priešingos lyties vietos gyventoju.

Mergelė

Pastarieji mėnesiai jums buvo labai sėkmingi. Tokiomis pat nuotaikomis gyvensite ir rugsėjį. Nors kelyje pasitaikys tokių, kurie bandys kaišioti pagalius į jūsų ratus.

Atrodys, kad visi aplinkui su jumis elgiasi keistai, tik niekaip nesuprasite, kodėl. Galbūt net ir patys dėl to pradėsite elgtis šiek tiek neįprastai.

Jūsų diplomatiniai gebėjimai ir mokėjimas gražiai kalbėti padės išsisukti iš visų nemalonių situacijų.

Tai patrauks vieno žmogaus, kuris netolimoje ateityje nersis iš kailio, kad tik jus suviliotų, dėmesį. Kurį laiką jo pastangos bus bergždžios.

Būtinai laikykitės duotų pažadų. Nuo to priklausys, ar pelnysite patikimo žmogaus vardą. Ne visuomet pakanka vien žavesio ir gražbylysčių.

Svarstyklės

Šį mėnesį visą dėmesį sutelksite į meilės reikalus. Visa kita jums tarsi nerūpės. Dėl to gali skųstis ir bendradarbiai, ir draugai.

Jei esate vieniši, labai tikėtina, kad dar mėnesio pradžioje sutiksite žmogų, su kuriuo būsite pasiryžę praleisti likusį gyvenimą.

Skamba per daug gerai, kad būtų realu? Ne.

Su tuo žmogumi jausitės taip, lyg pažinotumėte vienas kitą nuo vaikystės.

Jums seksis lengvai bendrauti, sutarti visais klausimais. Panašus požiūris į gyvenimą, bendri pomėgiai ir veikla jus dar labiau suartins.

Jei esate įsipareigoję, mėnesio viduryje jūsų laukia malonūs pokyčiai. Santuoka ar žinia apie šeimos pagausėjimą – labai tikėtinos naujienos.

Skorpionas

Rugsėjo žvaigždės jums bus palankios. Sulauksite daugybės progų sužibėti profesinėje srityje. Pasinaudokite visomis galimybėmis, ypač jei jos susijusios su jūsų pačių verslu.

Namuose bus ne viskas taip gražu ir tobula. Rudens vėjai taip išjudins jūsų antrosios pusės jausmus, kad namuose kils įtampa.

Ir jūs paslapčia galite pamilti visai kitą žmogų. Gali būti, kad apie jį svajojote visą gyvenimą.

Gaila, kad kurį laiką judu negalėsite džiaugtis vienas kito kompanija tiek, kiek norėsite.

Nepažįstamus žmones ir bičiulius trauksite it magnetas, todėl neabejotinai susirasite naujų draugų, sutvirtinsite senas draugystes. Jie jums padės atsipalaiduoti ir pamiršti nemalonumus.

Šaulys

Šį mėnesį jausitės puikiai, būsite kupini energijos, ryžto. Palankiausias laikas įgyvendinti savo tikslus – rugsėjo 10 ir 11 dienomis.

Jūsų antroji pusė pagaliau ryšis drąsiai išsakyti savo lūkesčius ir norus, tad pasiruoškite ilgiems pokalbiams. Neskubėkite piršti savo nuomonės.

Laimė, jūs visuomet pasirengę keistis ir priimti naujas idėjas, pasiūlymus. Todėl visi šie pokalbiai neturės neigiamos įtakos jūsų santykiams.

Jums niekuomet nestigo optimizmo. Tai padės tapti lyderiu darbo aplinkoje. Pasinaudokite visomis progomis.

Būsite jautrūs kitų nelaimėms. Norėsite kuo galėdami padėti, išklausyti, patarti. Tačiau būkite atidūs – kai kurie žmonės gali pasinaudoti jūsų gerumu ir nuoširdumu.

Ožiaragis

Ruduo jums niekuomet nebuvo mėgstamiausias metų laikas. Rugsėjį nebūsite pačios geriausios nuotaikos.

Jums nesinorės nei susitikti su draugais, nei lankytis vakarėliuose. Net jeigu esate apsipirkimų maniakas, nauji pirkiniai nebeteiks džiugesio.

Verta sunerimti? Ne. Jums reikia atsikvėpti ir vėl įkrauti savo baterijas. Galbūt tuo laikotarpiu vertėtų nors kelioms dienoms išvykti pailsėti toli nuo namų, rutinos.

Mėnesio pabaigoje jausitės geriau. Tik nepersidirbkite, antraip dar ilgai trūks energijos. Be to, susilpnėjus imuninei sistemai dažniau sirguliuosite.

Visą šį laiką jausite didelę draugų paramą. Beje, vienas jų gali supažindinti su tuo ar ta, kuri privers jūsų širdį plakti kur kas smarkiau.

Vandenis

Rugsėjis – puikus metas atostogauti. Net jei atostogas tik planuojate, jausitės pakylėti. Šį mėnesį nestigs progų švęsti. Iš draugų sulauksite staigmenų. Tiesa, ne visos gali būti labai linksmos.

Mylimas žmogus bus be galo dėmesingas. Rugsėjį kartu išgyvensite daug nepakartojamų akimirkų. Ypač gražios bus paskutinės mėnesio dienos.

Jei nesate susituokę, galbūt tomis dienomis sulauksite pasiūlymo susieti savo gyvenimą amžiams.

Profesinėje veikloje laukia pokyčiai ir iššūkiai. Tai, kas iš pradžių atrodys kaip didelis minusas, vėliau jums taps riebiu pliusu.

Tereikia nesudėti ginklų pirma laiko. Nereaguokite skeptiškai išgirdę pasiūlymą pasimokyti. Naujos žinios jums tikrai pravers.

Žuvys

Pirmąjį rudens mėnesį sužibėsite profesinėje srityje. Jūsų karjera lyg raketa nesustodama kils į žvaigždynus. Greičiausiai – ir atlygis.

Jums pavyks pasiekti išsikeltus tikslus ir taip atkeršyti tiems, kurie jumis netikėjo.

Šlovė, pagarba ir dėmesys, kurio sulauksite iš viršininkų ir aplinkinių, jus gal net šiek tiek nustebins. Savo nuostabos nedemonstruokite atvirai. Didžiuokitės tuo, ką pasiekėte.

Jei šį mėnesį vyksite į užsienį, tikėtina, kad ten sutiksite naują meilę. Nemaža tikimybė, kad kitos tautybės žmogų įsimylėsite ir Lietuvoje.

Tie santykiai bus kupini romantikos ir egzotikos, o jums tai visuomet labai patiko. Maloniai nustebsite, kiek daug reiškiate naujajai savo meilei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.