Astrologė nudžiugino tris ženklus: štai kam tikrai seksis

Šią savaitę ypač stiprūs jausis ir sugebės daug nuveikti trys ženklai: Jautis, Liūtas ir Šaulys. Astrologė Palmira jiems pataria būtinai pasinaudoti proga.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 8, 2020, 11:07 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienio pirma pusė išskirtinai palanki tiems, kurie negali ryžtis pokyčiams darbe. Tai gera proga subalansuoti santykius su vadovybe, kolegomis. Tarkitės, tiesa, nepamirškite, kad šiuo metu, kol Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, neįmanoma visko pakreipti taip, kaip jums norisi.

Nuo trečiadienio sudėtingesnis laikas, kai galite be aiškios priežasties pasijusti nesmagiai, vargins nepasitenkinimo jausmas, įtampa, nusivylimas, pinigų stygius, vis dėlto pasistenkite susiimti.

Sekmadienį pavyks atgauti pusiausvyrą, viltį ir net pakreipti įvykius ar santykius su artimu žmogumi reikalinga linkme. Prasideda gerų naujienų ir laimingų pažinčių metas. Pirmadienio pasiūlymai bus naudingi.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia – įspūdingas metas. Ko gero, tai palankiausios rugsėjo dienos. Būsite stiprūs, žavėsite aplinkinius ir pasiekimai bus įspūdingi. Pakovokite už jums svarbų reikalą. Jei reikia laimėti kokio nors asmens dėmesį, antradienis – jūsų žvaigždžių laikas.

Pirmą savaitės pusę nepalanku planuoti kelionių į užsienį, svarbių dalykinių susitikimų su užsieniečiais, ne laikas skolintis ar skolinti pinigus, investuoti.

Savaitės pabaiga romantiška, ją geriausia skirti savo porai. Gali atsinaujinti ir senas romantiškas ryšys... Pirmadienis nepalankus dalykiniams reikalams tvarkyti, tiesa, pirmą jo pusę verta spręsti problemas, susijusias su namų pertvarkymu, naujo būsto įsigijimu.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienio, trečiadienio susitikimai gali būti naudingi – tik neskubėkite pasinaudoti pasiūlymais: viskam savas laikas. Palankus savaitės vidurys – lauks netikėta sėkmė. Atsiras progų pakoreguoti praeities klaidas, išspręsti problemas šeimoje, atsigriebti veikloje. Per draugus galite gauti gerą veiklos pasiūlymą. Gali atsirasti proga pagerinti ir esamas darbo sąlygas.

Šią savaitę gali paaiškėti, kas seniai jus įsimylėjęs ir ruošiasi rimtai už jus pakovoti. Šeštadienį dėmesiu nudžiugins sutuoktinis, o mylimasis iš kailio nersis dėl jūsų palankumo. Tai proga pakalbėti apie vedybas.

Sekmadienį, pirmadienį galima ir nauja romantiška pažintis. Tiesa, pirmadienio antra pusė po 14 val. 30 min. tam visiškai nebepalanki.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžioje pajusite palengvėjimą. Imsite sveikti nuo susikaupusių problemų. Jūsų laukia malonūs rūpesčiai, mylimo asmens staigmena.

Šeštadienį pavyks gauti svarbų jums brangaus asmens sutikimą. Deja, antra pirmadienio pusė gali tapti kritinė santykiuose su sutuoktiniu. Kad ir kokią paslaptį sužinotumėte, kad ir kaip pasijustumėte nustebinti, neskubėkite sakyti „niekada“.

Reikalams tvarkyti palankiausias antradienis. Trečiadienis, ketvirtadienis bus naudingi ieškoti papildomo uždarbio šaltinio bei globėjų, užtarėjų.

Liūtas (07 23–08 22)

Pirma savaitės pusė – įspūdinga. Jausitės stiprūs, jums pavyks viskas, kad ir kuo užsiimsite. Tai jūsų karališkas laikas, kurį reikia panaudoti svarbiausiems dalykams. Spręskite problemas darbe, aiškinkitės santykius su tais, kurie nenori pripažinti jūsų teisybės.

Seksis ieškant geresnio darbo, tinkamesnio būsto. Verta aiškiai pasakyti savo poziciją tiek darbe, tiek namie. Savo reikalavimus galite drąsiai išdėstyti ir mylimam asmeniui. O štai penktadieniui neplanuokite svarbių darbų – užsiimkite namais, šeima.

Šeštadienis – džiaugsmo metas, tinkamas rimtam pokalbiui su mylimu asmeniu, vaikais. Tik nesugadinkite visko kitos savaitės pradžioje. Pirmadienis iki 14 val. 30 min. dar bus išskirtinai palankus, bet vėliau neverta rizikuoti gerove bei santykiais su brangiu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22)

Turite visko, kad galėtumėte jaustis laimingi, tik reikia mokėti džiaugtis namais, šeima. Nesiimkite vertinti laimės iš turėjimo pozicijų.

Jei penktadienį ar pirmadienį sužinosite ką nors nemalonaus apie mylimą žmogų, jei netikėtai nuvils vaikai, nesiimkite jokių radikalių priemonių – tik pabloginsite padėtį. Veiklai itin palankūs antradienis, trečiadienis.

Gana paini antra savaitės pusė, ypač penktadienis bei pirmadienis, – pasijusite lyg voverė rate (tai aktualu dar neatšventusiems gimtadienio): kad ir kaip eikvotumėte jėgas siekdami užbėgti įvykiams už akių, vis vien liksite vietoje.

SvarstyklėS (09 23–10 23)

Pirma savaitės pusė lems naudingų pokyčių. Antradienis palankus spręsti jūsų reikalo finansavimą, tvarkyti keblius mokesčių, skolų grąžinimo reikalus. Itin seksis savaitės viduryje – džiugins draugai, užmegsite pažintis su naujais žmonėmis.

Netikėtai likimas gali suvesti ir su tuo asmeniu, kuriam lemta tapti jūsų pora. Ypatingas pažintims ir šeštadienis. O štai penktadienį ir pirmadienį neverta veltis į naują romaną.

Laukia sunkoka kitos savaitės pradžia. Jums jau atsibodo senasis gyvenimas, darbas, nebetenkina meilės santykiai. Tiesa, šie metai Svarstyklėms nėra palankūs ką nors iš esmės keisti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienį nepraleiskite progos – tai naudingų kompromisų metas, kai galite įgyti rėmėjų, sąjungininkų. Trečiadienį, ketvirtadienį spręskite jums svarbaus reikalo finansavimą – pavyks gauti reikalingų pinigų.

Penktadienis, o ypač šeštadienis – tikrai nuostabios dienos. Jums seksis visur, tad imkitės dalykų, apie kuriuos seniai svajojote.

Šeštadienį pirkti daiktai, papuošalai, meno kūriniai jus džiugins ilgai. Tądien šeimai ir draugams surengti šventiniai pietūs bus ypatingi. Kitos savaitės pradžioje būkite apdairesni su pinigais. Nors pirmadienis iki pietų visapusiškai palankus atsakingiems sprendimams, nuo 14 val. 30 min. jau apgaulingas laikas.

Šaulys (11 23–12 21)

Nenorite tikėti savo sėkme ir populiarumu, bet šią savaitę taip bus. Pirma savaitės pusė – išskirtinis laikas, kai be ypatingų pastangų galite pašalinti ilgalaikius kliuvinius. Tai puikus laikas darbo reikalams tvarkyti.

Šiomis dienomis, kad ir kur atsidursite, būsite laukiami, mylimi. Būsite nustebinti aplinkinių nuoširdumo ir dėmesio. Netikėtai gali užsimegzti ir naujas romanas. Tiesa, jei jūsų partneris pavydus, pasistenkite, kad jūsų elgesys nebūtų dviprasmiškas, kitaip pirmadienio vakarą neišvengsite ne tik pavydo scenų, bet ir keršto.

Vis dėlto pirmadienis iki 14 val. 30 min. itin sėkmingas, tad galite kurti drąsius planus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ši savaitė – gerų nuojautų metas, bendravimas, juolab išvyka su artimu žmogumi nuramins ir suteiks optimizmo. Savaitgalį pasistenkite pabėgti ne tik nuo buities, kasdienybės, bet ir nuo nereikalingo bendravimo.

Bendrauti su mylimu asmeniu, sutuoktiniu seksis šeštadienį. Veiklai itin palankūs antradienis, trečiadienis. Šios dienos tinkamos svarbiam pokalbiui su darbdaviu. Gautus naujus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Kitos savaitės pradžia įtempta. Keblius klausimus patartina spręsti pirmadienio pirmąją pusę. Nuo 14 val. 30 min. nebepalankus metas – bus lengva jus suklaidinti, priversti žengti kvailą žingsnį.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradieniui nieko sudėtingo neplanuokite – užsiimkite namais, šeima, visus atsakingus reikalus atidėkite trečiadieniui, ketvirtadieniui. Tai palankiausios savaitės dienos – galima rizikuoti, pavyks viskas, kad ir kuo užsiimsite.

Trečiadienis neblogas darbo reikalams. Jei turite rūpesčių dėl savo vaikų, ketvirtadienį pamėginkite ieškoti išeities. Penktadienis puikus susitikti su viršininku ir pakalbėti jums svarbiu klausimu.

Džiugus šeštadienis – vėl pasijusite laimingi ir reikalingi. Geros naujienos iš draugų, jų dėmesys leis nuoširdžiai nusišypsoti. Tiesa, nebūkite labai patiklūs antrą pirmadienio pusę, nepasikliaukite piktomis kalbomis apie žmones, kuriuos mylite, ir nerizikuokite pinigais.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia puiki dalykinei kelionei į užsienį ar susitikimams su užsienio partneriais, kolegomis ar darbdaviu iš užsienio firmos.

Antradienį geriausia užsiimti dalykiniais rūpesčiais. Trečiadienis, ketvirtadienis ramios dienos, nereikia dairytis į padanges – džiaugsmas šalia. Tai gerųjų permainų metas namuose. O penktadienį bei savaitgalį verta susitikti su reikalingais žmonėmis, galinčiais paveikti karjerą.

Šeštadienį palanku spręsti širdies reikalus, gali megztis naujas ryšys – tai bus stabilūs santykiai. Pirmadienio antra pusė gana sudėtinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.