Astrologė: vieno ženklo laukia labai geras laikotarpis

Ši savaitė daugeliui Zodiako ženklų bus gana sėkminga, žada astrologė Palmira. Ypač džiaugsis Avinai, kuriems nuo dabar prasideda gerosios permainos.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2020, 11:38 AM

Avinas (03 21–04 20)

Prasideda gerosios permainos: trečiadienį iš jūsų ženklo išeis Juodasis Mėnulis ir nebepamatysite jo visus devynerius metus. Tad ši savaitė taps daug kuo sėkminga. Beje, nuo trečiadienio nesunkiai suvoksite, ko reikia atsisakyti bei kas padės judėti į priekį.

Itin svarbiems sumanymams įgyvendinti idealus bus penktadienis – tai laikas, kai naudinga tvarkyti finansinius bei karjeros reikalus, kai palanku ieškoti tinkamesnės darbovietės. Beje, kreipkitės patarimo į draugus – jie teisingai patars. Šeštadienio antrąją pusę, sekmadienį venkite aiškintis santykius, nes stigs objektyvumo.

Na, o pirmadienis ypatingas – gali išsipildyti didelis, slaptas noras.

JautiS (04 21–05 20)

Teks susitelkti – nuo trečiadienio rytmečio Juodasis Mėnulis įžengs į jūsų ženklą, kuriuo judės iki kitų metų liepos 18-osios. Teks susitaikyti su tuo, kad laukia akistata su karminėmis skolomis. Beje, jei imsitės patys kuo aktyviau jas mokėti, t.y. daryti gerus darbus, iš jūsų bus mažiau pareikalauta šiuo sudėtingu periodu.

Tiesa, šią savaitę vargu ar pajusite diskomfortą dėl Juodojo Mėnulio (nebent gimėte pirmomis ženklo dienomis). Tai bus geros dienos svarbiems reikalams tvarkyti. Na, o pati sėkmingiausia savaitės diena – penktadienis, kai galite gauti beveik be pastangų tai, apie ką jau seniai svajojote.

Jei šiuo metu svajojate apie antrąją pusę, diena padės suvokti, ko jums reikia, priimti teisingą sprendimą, jei abejojate.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis privers suabejoti: ar kelias, kuriuo einate, nuves ten, kur planavote? Pirmoji savaitės pusė tokia ir bus, tad vis kils naujų įtarimų, kad kažkas ne taip, kad reikia dar kartą patikrinti.

Svarbiausia savo abejonių neįgarsinti. Aiškinkitės detales tyliai. Ir labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su mylimu asmeniu.

Vis dėlto penktadienį pavyks nusiraminti ir suderinti tai, kas išsiderino dėl jūsų nepatiklumo ir priekaištų. Antroji dienos pusė – sėkmės bei meilės metas.

Diena gera ką nors vertingo nupirkti namams, palanki ilgalaikėms investicijoms. Pirmadienį užsiimkite svarbiais darbo reikalais – pasiekti rezultatai pranoks lūkesčius.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia žada intriguojančių staigmenų: netikėtas susidūrimas gatvėje, nelauktas skambutis ar žinutė, ir suvoksite, kad dar viskas prieš akis.

Savaitė nėra skirta persidirbti – darykite tai, kas malonu, bendrų darbų imkitės tik su tais, kurie jums mieli. Neverskite savęs kentėti.

Kiek prieštaringas nebent savaitgalis. Būkite santūresni, nesivelkite į romantiškus nuotykius, nesiaiškinkite santykių šeštadienio vakarą, sekmadienio pirmąją pusę. Tiesa, jūsų laukia išskirtinis pirmadienis, kai vienu mostu galite išspręsti sudėtingą problemą, ypač susijusią su veikla.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis – netikėto džiaugsmo metas, kai savaime ima ir išsisprendžia svarbus klausimas.

Jei slegia nesusipratimai su mylimu asmeniu (sutuoktiniu), pasikalbėti tinkamas ir antradienis, ir penktadienis (ypač antroji jo pusė).

Savaitės vidurys tinkamas tvarkyti užvilkintus reikalus. Tik nepersidirbkite – dabar bus svarbu stiprinti sveikatą. Penktadienis palankus svarbiam pirkiniui įsigyti ar priimti svečius savo namuose.

Būkite išrankesni ką nors pirkdami ir rinkdamiesi draugiją savaitgalį. Neįsivelkite į meilės nuotykius šeštadienio vakarą, sekmadienį.

Pirmadienį jums pavyks susitikti su reikalingais žmonėmis.

Mergelė (08 23–09 22)

Būkite atidesni, nepasiduokite priešgyniavimo instinktui (itin antradienį, penktadienį).

Penktadienis ypač nudžiugins. Tai naudingų susitarimų, lemtingų pažinčių diena. Daugiau bendraukite, būkite atviri, lankstūs ir atidūs išgirstiems patarimams, pasiūlymams.

Geras laikas ir romantiškiems pasimatymams. Beje, galite išgirsti ilgai lauktą meilės prisipažinimą ar pasiūlymą sumainyti žiedus.

Savaitgalį būkite santūresni išlaidaudami. Veiklai, svarbiems susitarimams sėkmingas pirmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Ši savaitė kupina romantiškų vilčių. Tikėtina, jog jos ims pildytis jau penktadienį. Tai bus ir ypatingų pažinčių bei reikšmingų pasiūlymų metas. Beje, papuošalus ar drabužius irgi pirkite tądien.

Jei turite skubių reikalų, pasistenkite spėti juos sutvarkyti dar antradienį, nes vėliau jie strigs. Ir nebijokite tądien ryžtis lemtingam žingsniui mylimo asmens link.

O štai savaitgalį nerizikuokite. Tiesa, antroji sekmadienio pusė bus naudinga aptarti jums svarbų klausimą su mylimu asmeniu.

Pirmadienis svarbus darbo reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia – reikšmingų netikėtumų metas. Spręsis santykių su mylimu asmeniu problemos. Ši savaitė bei dabar pradėti darbai jums pelnys gerą šlovę, aplinkinių pagarbą, vadovybės simpatijas.

Savaitgalį nieko svarbaus neplanuokite, nepriimkite jokių lemtingų sprendimų, nors antrąją sekmadienio pusę galite išgirsti vertingų pasiūlymų, kuriuos reikėtų priimti, tiesa, geriau kitos savaitės pradžioje. Tad savaitgalį skirkite ramiam poilsiui. Pirmadienį būsite kupini jėgų bei žavesio, tad imkitės svarbių reikalų.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį galimos geros naujienos dėl permainų darbe. Puikios ir kitos dienos. Ypač penktadienis, kai gali aplankyti sėkmė. Nepraleiskite geros progos svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti. Gautus profesinius, finansinius pasiūlymus tądien verta priimti. Beje, vakare galima romantiška pažintis, kuri taps naudinga ir veiklai.

Kiek sudėtingas gali būti nebent savaitgalis – mažiau reikškite savo nuomonę, atsargiau vairuokite automobilį. Tiesa, antroji sekmadienio pusė vėl puiki ir naudinga – galite gauti išskirtinį pasiūlymą. Tuomet verta pirkti vertingą techniką, transporto priemones, telefonus.

Ožiaragis (12 22–0119)

Ir vėl puikus metas! Tiesa, antradienį nieko svarbaus neplanuokite.

Jūsų lyderystės laikas prasidės trečiadienį. Jei reikia žengti lemtingą žingsnį dėl karjeros, priimkite sprendimą penktadienį ir savo tikslą pasieksite.

Penktadienis puikus ir susitikimams su įtakingais žmonėmis. Jūsų nuojauta bus puiki – mėginkite žaisti loterijoje, galite laimėti ir žaisdami azartinius žaidimus. Na, o savaitgalį geriau nepasiduoti azartui.

Jei sekmadienio antrąją pusę ar pirmadienį gausite dalykinį pasiūlymą, neatsisakykite jo. Pirmadienis puikus vykti į nedideles komandiruotes, palanku įsigyti vertingos buitinės technikos. Tiks ir ieškoti investuotojų ar rėmėjų.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis privers suklusti ir paieškoti kito sprendimo. Būkite tikri, jog jums pavyks – tai palankus metas mėginti kažką naujo.

Diena bus tinkama apgalvotai rizikuoti. Daugiau bendraukite ir pasistenkite kuo daugiau nuveikti: nuo trečiadienio iki penktadienio popietės – pasyvus metas, kai norėsis ramiai pailsėti.

Penktadienį gali savaime išsispręsti sena didelė problema, susijusi su pinigais, taip pat santykiais su jūsų širdžiai svarbiu žmogumi.

Šeštadienio antroji pusė bei pirmoji sekmadienio – įtemptas metas, kai galimi nesklandumai, kurie išmuš iš vėžių. Jums palankus bus pirmadienis, nes galite sulaukti naudingo dalykinio pasiūlymo.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienį imsite blaiviau vertinti neseniai įvykusį konfliktą su mylimu asmeniu. Tai proga susitaikyti, tačiau jei nepavyks – neliūdėkite, geros naujienos jūsų laukia penktadienį.

Pasiūlymai, gauti šią savaitę (ypač penktadienį arba sekmadienio antrąją pusę, pirmadienį), bus itin perspektyvūs: neatsisakykite jų. Ši savaitės apskritai bus palanki įvairiems susitikimams, kelionėms.

Sudėtingas laikas šeštadienį bei pirmąją sekmadienio pusę, kai verta prisiminti: kuo labiau sieki norimo dalyko, tuo labiau jis tolsta. Tad neprisiriškite prie savo vilčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.