Astrologė vienam ženklui: jėgų ir optimizmo vis daugiau

Ši savaitė jėgų ir optimizmo atneš Svarstyklėms, Žuvys jausis stiprios ir energingos, džiaugsmingai pasijus ir Vėžys. Na, o daugeliui kitų ženklų geriau atsipūsti ir neskubinti įvykių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-27 10:41, atnaujinta 2020-10-27 12:49

Avinas (03 21–04 20)

Jūsų ženklo žmonėms prasideda magiškas laikas. Vis dažniau pastebite, kad įtarimai pildosi, tik nekaltinkite savęs, kad nesugebėjote užbėgti įvykiams už akių.

Tai katarsio laikas, kai per stresus išsivalome. Seksis, jei nepersistengsite, jei labiau pasiduosite savieigai. Mokėkite girdėti, kas jums sakoma. Ne laikas kelti ultimatumus – kategoriškumu nieko nepešite.

Savaitgalis žada netikėtumų, tiesa, mažiau tikėkitės, kad jie bus smagūs. Pirmadienis ramesnis – tai proga taikytis, o tai palengvins dovanos įteikimas.

Jautis (04 21–05 20)

Skorpiono laikas nebus sunkus, jei išmoksite nesusitapatinti su įvykiais. Neleiskite, kad kauptųsi įtampa, nepasitenkinimas – žvelkite į viską iš šalies. Atsakingiems dalykiniams pokalbiams bei susitarimams puikus antradienis. O štai trečiadienis jau apgaulingas. Jis pavojingas ir santykiams aiškintis – galite išsiskirti.

Ketvirtadienį ir penktadienį geriau atsiriboti nuo aplinkinių, svetimos nuomonės ir sudėtingų darbų. Tai iliuzijų dienos, kai geriausia viską pamiršti ir tiesiog pailsėti. Nieko sudėtingo nesiimkite – galite iš esmės suklysti.

Savaitgalis irgi abejotinos sėkmės metas, galima įtampa, dėl kurios lengva susivaidyti su jums brangiu žmogumi. Vis dėlto pirmadienį suprasite, kad pasielgėte neteisingai, ir tai bus gera proga taikytis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis sėkmingas svarbiam dalykiniam susitikimui – turite galimybę kai ką pakeisti savo naudai. Būkite kantrūs, nepraraskite diplomatiškumo trečiadienį – jūsų įtaka aplinkiniams bus stipri, net nepajusite, kaip netyčia ką nors įskaudinsite.

Tvarkydami dalykinius reikalus (ypač finansinius) tądien nepriimkite jokių svarbių sprendimų – galite pralaimėti, patirti nuostolių. Ketvirtadienis, penktadienis žada malonių staigmenų.

Šeštadienis, sekmadienis – išbandymų dienos, kai taisyklės „daug norėsi – mažai gausi“ magija reguliuos jūsų sėkmę. Savaitgalį nekils rūpesčių, jei mažiau kišitės į kitų reikalus, nepervertinsite savo galimybių.

Pirmadienis itin romantiškas – jus kažkada mylėjęs asmuo gali pažadinti senus jausmus.

Vėžys (06 22–07 22)

Bauginantis Skorpiono laikas Vėžiams dovanoja džiaugsmą, pilnatvės jausmą. Tiesa, ši savaitė nebus visai sklandi, galimi tam tikri kliuviniai, kurie išsisklaidys savaime, jei patys nedrumsite vandens. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite nuliūsti – tai laikina ir pataisoma.

Palankiausias antradienis, tinkamas atsakingiems darbo reikalams tvarkyti, svarbiems susitarimams ir romantiškiems pasimatymams. Galimos laimingos pažintys. Trečiadienis gana nesmagus, nepalankus finansinėms problemoms spręsti. Tai netikęs metas pasirašinėti įsipareigojimus. Tik nesinervinkite – Skorpionas yra jums palankus ženklas, tad pakaks progų viską pakreipti norima linkme.

Savaitgalį pasistenkite likti ramūs, venkite konfliktų. Nuo pirmadienio nuotaikos pasitaisys. Laimingai išsispręs ir ankstesni nesklandumai su mylimu asmeniu.

Liūtas (07 23–08 22)

Esate kiek pervargę? Jums reikėtų bent trumpam atsitraukti nuo reikalų ir pailsėti. Tai gana nepalankus Skorpiono metas Liūtams, tad būkite atidūs, kad nesusirgtumėte.

Trečiadienis apgaulingas – atrodys, jog viską galite, viskas pavyks, tačiau rezultatai neatitiks lūkesčių. Diena ypač netinkama finansiniams įsipareigojimams. Nepalankus metas ir romantiškoms pažintims. Veiklai palankiausias antradienis ir ketvirtadienis, penktadienis. Savaitgalis sudėtingas – būsite linkę prieštarauti, vaidytis. Venkite kategoriškų išvadų.

Mergelė (08 23–09 22)

Į viską imate žvelgti paprasčiau. Vis dėlto įvykių neskubinkite – kol kas reikia stabtelėti. Pasiruoškite, kad šią savaitę gali pasikeisti ilgai brandinti planai ar asmens, kuris žadėjo padėti, pozicija.

Laukia išbandymai (labiau tikėtina, kad savaitgalį). Na, o jeigu taip neatsitiks, tuomet savo draugais, bendradarbiais, partneriais, mylimu asmeniu galite drąsiai pasikliauti. Pirmadienis vėl palankus – trykšite energija, būsite kupini ryžto ir sumanymų. Tai bus geras laikas įvairiems susitikimams, viešnagėms, kelionėms.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Jėgų ir optimizmo vis daugiau. Nors savaitė ir bus nerami, ypač savaitgalis permainingas, gero ūpo ir pasitikėjimo savimi pakaks.

Būsite darbingi, didžiausią krūvį verta planuoti antradieniui. Diena gera svarbiems darbo susitikimams, puiki deryboms. To nereikėtų daryti trečiadienį. Beje, trečiadienį apsigausite, jei imsite aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

Savaitės viduryje nepersistenkite planuodami darbo krūvius – gana greitai gali pristigti jėgų ir sveikatos, tad siekite racionaliau paskirstyti laiką. Sudėtingas savaitgalis, svarbu likti atidiems bei atsargiems bendraujant, keliaujant.

Skorpionas (10 24–11 22)

Artėja gimtadienis. Svarbu atsiriboti nuo neprivalomų žmonių ir reikalų. Baikite senus darbus. Jei galite šią savaitę pailsėti, irgi puiku. Tiesa, ne nuo antradienio – tai sėkmės metas, kurį verta skirti svarbiems reikalams tvarkyti.

Atsipūsti galėsite nuo trečiadienio. Bus svarbu iki gimtadienio maksimaliai sumažinti darbo krūvius, kad liktų laiko tiesiog sau. Nepatartina veržtis daug bendrauti.

Savaitgalį reikalingas budrumas ir atsargumas. Likite atsargesni kelyje – išaugs traumų, avarijų tikimybė dėl atidumo, susikaupimo stokos. Pirmadienis džiugesnis – diena padės nusiraminti, susitaikyti. Beje, tai tinkamas laikas tiek skirti romantišką pasimatymą, tiek švęsti gimtadienį.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia sėkminga, tiesa, jei vengsite neapgalvotų įsipareigojimų. Nors antradienį nesinorės ką nors veikti, ši diena jums atneš sėkmę. Tai itin palankus metas imti tvarkyti senus, įstrigusius reikalus.

Veiklai sėkmingas ketvirtadienis ir penktadienis. Tai romantiškos dienos, ir bent jau ketvirtadienis tinkamas su mylimu žmogumi pasikalbėti apie jūsų santykius. Jei tai darysite penktadienio vakarą ar savaitgalį – išgirsite tai, ko nesitikėjote.

Neparodykite nuovargio, suirzimo aplinkiniams – kai kas gali tuo pasinaudoti ir pakenkti ne tik jūsų veiklai, bet ir santykiams su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–0119)

Jūsų ramybė bei mokėjimas kurti saugią atmosferą bus deramai įvertinti jau antradienį ir liks svarbūs visą savaitę, kuri žada įvairių netikėtumų.

Veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti tinkamiausias antradienis. Nuo trečiadienio viskas gali imti strigti, ir nepadės jokios pastangos. Ne laikas iš savęs kažko reikalauti, spausti. Jei kas iš karto neišeis, tiesiog atidėkite neapibrėžtam laikui.

Savaitgalis sudėtingas – nerizikuokite. Išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Saugokite gerus santykius su tais, kuriuos mylite, būkite atidesni vaikams. Pirmadienis vėl smagus – staiga viskas pasikeis į gera.

Vandenis (01 20–02 18)

Dažniau kartokite gerus žodžius. Nepasiduokite pagundai viską spręsti imdamiesi radikalių permainų.

Rinkitės tik tai, kas svarbiausia. Atsiribokite nuo antraeilių užduočių ir neprivalomo bendravimo. Tai padės sutaupyti laiko bei dvasinių jėgų.

Antradienis, trečiadienis tinka įsisenėjusiems reikalams tvarkyti. Tiesa, trečiadienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Na, o ketvirtadienis, penktadienis (iki pavakarės) vėl palankūs – apie jus bursis įdomūs žmonės, tad galite gauti gerų patarimų, vertingų pasiūlymų.

Savaitgalį gali tekti spręsti nenumatytas problemas. Labiau pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20)

Galingas Skorpionas jums leidžia pasijusti vėl stipriems ir energingiems. Tuo įsitikinsite jau antradienį, kai viskas vyks taip, kaip jums reikia. Tą dieną planuokite svarbiausius susitikimus, sudėtingus pokalbius, atsakingus darbus.

Tik trečiadienį nieko nesugadinkite – tai metas, kai reikia kiek save apriboti.

Vėl sėkmingas ketvirtadienis ir penktadienis, kai gali atsirasti naujų būdų senoms problemoms išspręsti. Nebijokite eksperimentuoti. Beje, pasiteisins metodas, kad nauja yra gerai pamiršta sena. Savaitgalį gali pakoreguoti neteisingas žodis ar skubus veiksmas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.