Astrologė: Marso ir pilnaties poveikį labiausiai pajus šie 6 ženklai

Šią savaitę seksis tvarkyti reikalus: tam įtakos turės ir Marso padėtis, ir pilnatis. Astrologė Palmira sako, kad daug nuveikti gali Jaučiai, Dvyniai, Vėžiai, Mergelės, Svarstyklės, Žuvys.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 26, 2021, 11:21 AM

Avinas (03 21–04 20)

Norėsis viską turėti, ir jūs iš tiesų imsite gauti. Daug ir visko. Bet gavus nuotaikos iš esmės keisis – staiga suvoksite, kad ne to norėjote. Jausmų ir energijos perteklius vers griauti, naikinti. Jūsų ženklo žmonėms tai iš tiesų fatališkas metas, kai asmeninė iniciatyva, permainos įklampina.

Geriausia taktika – nieko nekeisti, saugoti tai, ką turite. Ir ne tik veikloje. Keblūs gali tapti asmeniniai santykiai. Būkite švelnesni, gailestingesni artimiesiems, giminaičiams. Venkite konfliktų su vaikais. Labiau pasaugokite sveikatą savaitgalį, pirmadienį. Šiomis dienomis itin išaugs traumų, konfliktų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20)

Nuo antradienio puiku imtis sunkių, sudėtingų darbų – pilnaties ir Marso energija padės kalnus nuversti. Tiesa, ramybės klausimas taps lemtingas – dabar galite greitai persitempti, susinervinti, mat mėgins apsėsti perfekcionizmo demonai. Norėsis vis geriau, nes atrodys, kad kažką darote ne taip (arba ne su tais).

Tik nepradėkite pykti ant savęs ir ant kitų. Savaitės pradžia ir pabaiga, pirmadienis – konfliktiškas metas, būsite linkę vaidytis. Jei tai nutiktų darbe, galite prarasti savo pozicijas. Ne laikas aiškintis santykius su mylimu asmeniu – greitai užsitrenks durys į artimųjų širdį ir bus pakeistos spynos. Seni raktai nebetiks.

Dvyniai (05 21–06 21)

Trykšite energija, būsite kupini ryžto ir rizikingų sumanymų. Tapsite atkaklesni, labiau pasitikintys savimi. Tai laikas, kai likimas jums padės tapti padėties šeimininkais, kai ką laimėti. Tiesa, svarbu pajusti, kada sustoti.

Nepervertinkite savo galimybių ir sėkmės. Pilnatis, itin aktyvus Marsas atneš išbandymų – galbūt norėsis „pagerinti“ sutuoktinį (mylimą asmenį), giminaičius, dalykinius partnerius, darbo sąlygas, atlyginimą. Iki tam tikros ribos ši misija bus sėkminga.

Tiesa, savaitgalį ir pirmadienį, jei perlenksite lazdą kritikuodami, reikalaudami, tai gali baigtis ne tik bloga nuotaika, stipriu galvos skausmu, bet ir traumomis.

Vėžys (06 22–07 22)

Panašu, kad nuo savaitės pradžios jums teks nemažas darbų krūvis. Tiesa, būsite kupini įkvėpimo (susikaupęs nepasitenkinimas, slaptas nerimas taps geru paraku), tad puikiai įveiksite visus iššūkius.

Likite kantresni, taikesni – pilnatis Liūto ženkle pagyvins įprastą gyvenimo tėkmę, bet tuo pat metu gali padaryti jus jautresnius, dirglesnius ir reiklesnius savo aplinkai.

Deja, tai gali tapti nepakeliama jūsų vaikams, sutuoktiniui ar mylimajam. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Pasistenkite dar savaitės pradžioje labiau prisitaikyti prie supančių žmonių, besiklostančių aplinkybių.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradieniui, trečiadieniui nieko drąsaus ir svarbaus neplanuokite – tai neprognozuojamų pokyčių laikas, kai galite tapti nepalankių aplinkybių auka. Verčiau niekur nerizikuoti, išlaukti.

Ketvirtadienis, penktadienis tinkami svarbiam dalykiniam susitikimui, atsakingiems reikalams tvarkyti.

Tiesa, nieko nedarykite jėga, neprievartaukite savęs, nespauskite kitų ir nepradėkite žaisti su likimu.

Nebūkite šiomis dienomis (ir sekmadienį, pirmadienį) kaprizingi bendraudami su antrąja puse, mylimu asmeniu – nesistenkite visiškai pavergti savo išrinktojo (-osios).

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje būsite greiti ir apsukrūs, tad pavyks greituoju būdu ne vieną įstrigusį reikalą sutvarkyti, keblų klausimą išspręsti.

Tiesa, siekite išvengti stresinių situacijų, rasti tinkamą žodį tiek intymiame pašnekesyje, tiek dalykiniame pasitarime. Tai tas laikas, kai per neatsargumą, neatidumą galima viską sugadinti.

Pakaks nedaug, ir sugrius ilgai statyta sėkmės piramidė...

Sekmadienį, pirmadienį itin venkite ginčų, rizikingo vairavimo. Pasisaugokite apgavikų, vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Svarbesniems reikalams tvarkyti tiks antradienis iki pietų, trečiadienis po pietų. Jūsų ramybė bei mokėjimas kurti jaukią atmosferą bendraujant bus svarbūs ir įvertinti ketvirtadienį, penktadienį.

Tai pakilus pilnaties metas, kai mokėsite džiaugtis savo sutuoktiniu, šeima, o likimas dovanos žavių susitikimų, įkvepiančių naujienų. Tik būkite praktiškesni, taupesni – dėl draugystės galite patekti į apverktiną padėtį jau savaitgalį.

Dar ir pirmadienis nepalankus – netikėtai galite susivaidyti su sutuoktiniu, tuščiai išleisti neleistiną pinigų sumą, galimi ir nemalonumai darbe, gali paaštrėti sveikatos problemos.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jei darysite tai, kas savaime išeina, nemėginsite nieko keisti, perdarinėti, rūpesčių nepadauginsite. O jų šią įtemptą pilnaties savaitę gali būti tiesiog griūtis.

Tiesa, nebūtinai blogų – tai ir karštų jausmų, aistringos meilės metas...

Nuo ketvirtadienio darbe apims pakilios nuotaikos: atsigausite, nuovargis savaime kažkur dings, būsite kupini entuziazmo. Dienos geros energingai tvarkyti reikalus, spręsti finansines problemas. Apie jus bursis įdomūs, net išskirtiniai žmonės, galite gauti gerų patarimų, vertingų pasiūlymų.

Savaitės pabaiga, kitos pradžia – konfliktinis laikas, turite stebėti, kad neperžengtumėte pagarbos ribų.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia provokuojanti – norėsis ko nors naujo, nepatirto, gali imti erzinti tai, kas anksčiau buvo tinkama, malonu. Šiuo metu bus lengva griauti. Tik ar reikia? Tai tikrai netinkamas laikas pasakyti „ne“. Tvardykitės.

Jau nuo ketvirtadienio suprasite, kad yra ir kitokių problemų sprendimo būdų. Ketvirtadienis, penktadienis padės susitaikyti, atgauti pasitikėjimą gerais santykiais su mylimuoju. Veikloje irgi galite tikėtis gerų postūmių.

Stiprūs, energingi būsite savaitgalį, pirmadienį, tačiau nepersitempkite, nepervertinkite savo galimybių.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Lyriškas antradienis, trečiadienis – galima romantiška pažintis.

Neleiskite sau liūdėti, nuogąstauti trečiadienį. Užsisklęsti savyje nebus tinkamas sprendimas.

Jei apims graudulys, blogos nuojautos, pasikalbėkite draugiškai, pasipasakokite – bičiulystė padės įveikti negeras mintis.

Tačiau neskubėkite tomis dienomis kibti ir į darbus.

Gana sudėtingas ketvirtadienis, penktadienis, visai netinkamas atsakingam dalykiniam pokalbiui su viršininku (būsimu darbdaviu).

Sekmadienis, pirmadienis žada ne pačių smagiausių netikėtumų.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžia sudėtinga – neišvengiamai pajusite įtampą, galite netikėtai imti vaidytis su vaikais, sutuoktiniu (mylimu žmogumi), net draugais.

Vis dėlto ketvirtadienį imsite suprasti, kad pasielgėte neteisingai, ir suskubsite taikytis.

Ketvirtadienį, penktadienį pajusite, kad jums nieko netrūksta, kad viskas gerai. Tai geras laikas ir atsakingiems dalykiniams pokalbiams, deryboms.

Deja, savaitgalis ir pirmadienis sudėtingi, pavojingi santykiams tiek šeimoje, tiek darbe aiškintis.

Stenkitės tinkamai pailsėti. Sportas, pasivaikščiojimai gamtoje padės išsikrauti, atgauti pusiausvyrą.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžioje būsite optimistai, jums seksis. Tiesa, su tam tikra išlyga – jei tikėsitės ir sieksite nedaug.

Iki gimtadienio veiks taisyklė „daug norėsi – mažai gausi“.

Vis dėlto tikėkite ateitimi – viskas, kas dabar vyks, tik į gera. Savaitės viduryje nepriimkite skubių sprendimų dalykiniuose reikaluose – galite pralaimėti, patirti nuostolių.

Savaitgalį bei pirmadienį likite kantrūs, nepraraskite diplomatiškumo bendraudami, ypač su antrąja puse (nebent jus domina skyrybos?).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.