Astrologė pasakė, ko laukti Velykų savaitę: kam šventės bus pačios gražiausios

Velykų savaitė daugeliui Zodiako ženklų bus puiki, žada astrologė Palmira. Ypač daug žadantis pats šventinis savaitgalis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 30, 2021, 10:34 AM

Avinas (03 21–04 20)

Didžiuokitės savimi – jūsų žavesys traukia aplinkinių dėmesį, esate kupini naujų jėgų ir puikių sumanymų. Seksis viskas, ko tik imsitės. Šventes namuose irgi pavyks surengti nepriekaištingai. Tiesa, savaitės pradžia gana nerami, nereikia skubėti nusivilti, ką nors keisti.

Nuo ketvirtadienio viskas ims spręstis jūsų naudai. Beje, galite gauti ir gerų dalykinių pasiūlymų, išgirsti vertingų idėjų – nors artėja šventės ir ne darbai galvoje, nepraleiskite pro ausis to, ką išgirsite. Išskirtinis sekmadienis – tai pakilimo metas, kai atsiveria akys, kai suvokiama, kas yra meilė, ko iš jos norime, ką reiškia santuoka.

Jautis (04 21–05 20)

Jei jums kas nors nepatinka santykiuose su antrąja puse, pirma savaitės pusė tinkama paanalizuoti susikaupusius keblumus, neaiškumus. Tai tas laikas, kai galima judinti nesmagius klausimus, aiškintis nuslėptus dalykus. Pats laikas išsakyti slaptas baimes dėl jūsų ateities.

Antra savaitės pusė gana įtempta, reikia pamiršti visus nesklandumus ir labiau pasirūpinti ramybe, sveikata. Tai laikas, kai aplinkiniai ims ko nors iš jūsų norėti, reikalauti. Tinkamas metas labdarai, skoloms grąžinti. Laimingas velykinis savaitgalis – jį prisiminsite kaip nuostabią šventę. Šios dienos kaip reta džiugios ir palankios.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžioje atsakingai atlikite pareigas darbe – gali stigti susikaupimo. Tai puikus laikas dirbantiems kūrybinį darbą. Galite sulaukti ir įdomių dalykinių pasiūlymų – bus gera proga pasikalbėti su vadovybe apie veiklos perspektyvas.

Lengvai rasite kompromisą antrą savaitės pusę. Tai geras metas deryboms, susitarimams, taikytis. Jei jūsų santykiai su partneriu (tėvais, draugais) įtempti, pasikalbėkite ir rasite išeitį. Taikytis svarbu, nes savaitgalį galite būti kiek įsitempę, tad sugadinsite nuotaiką ne tik sau, bet ir brangiam asmeniui. Tai bus audringų (ir ne visada lengvai kontroliuojamų) jausmų metas. Savaitgalį galite patirti keistų dalykų, išgyventi naujų įspūdžių.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia – sėkmingas laikas, kai lengvai įveikiamos net ir itin sudėtingos užduotys, sulaukiama puikių įvertinimų. Šios dienos atneš daug džiaugsmo, jos geros bendrauti su mylimu asmeniu, palankios pokalbiams apie tai, kas netenkina. Beje, antradienis, trečiadienis tinkami spręsti nesutarimus su vaikais – tai geras laikas nuoširdžiam pokalbiui.

Antrą savaitės pusę likite saikingi – nors jums seksis, tai įtemptas pilnaties metas, kai dėl menko nesklandumo galite prarasti pusiausvyrą. Nepersitempkite, per daug iš savęs nereikalaukite. Per šventes turite gerą progą pataisyti santykius šeimoje, tad skirkite esminį dėmesį sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22)

Pirma savaitės pusė visai netinkama karjeros reikalams. Nesiimkite nieko svarbaus ar sudėtingo darbe, neaptarinėkite su vadovybe reikšmingų klausimų. Antradienį, trečiadienį daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai. Tai palankus metas namams pertvarkyti.

Sėkmingas laikas, kai viskas tampa paprasta, suprantama, – ketvirtadienis, penktadienis. Beje, antrą savaitės pusę įsitikinsite, kaip stipriai su išrinktuoju esate vienas kitam reikalingi. Per šventes jums gali tekti didžiausias darbų krūvis, bet puikiai su tuo susidorosite. Sekmadienis ypatingas – kai kas džiugaus gali pasikeisti santykiuose su jums brangiu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia privers laikinai pamiršti visus širdies reikalus ir užsiimti veikla. Nors nervinsitės dažnai be reikalo, jūsų pastangos nebus tuščios. Gauti dalykiniai pasiūlymai antradienį, trečiadienį bus naudingi – atsiras galimybių neblogai užsidirbti, grąžinti skolą ar įsigyti darbui (buičiai) reikalingą daiktą.

Antra savaitės pusė aktyviai veiklai netinkama – imkitės tik nedaug darbų. Ne laikas ir su viršininku aptarinėti jūsų karjeros ar uždarbio perspektyvas. Šį laiką geriausia skirti namams, šeimai – tai padės nurimti ir sustiprinti ryšius su artimaisiais. Su jais jausitės ramiau ir saugiau. Per Velykas atsidursite dėmesio centre, pasijusite išties laimingi, mylimi. Tai savotiška likimo dovana po patirto streso.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Visa savaitė smagi, pavyksta sutvarkyti susikaupusius reikalus, išspręsti ilgai varginusį klausimą. Savaitės pradžia sėkminga finansinėms problemoms spręsti, piniginiams, turto reikalams tvarkyti. Tai tinkamas laikas įsigyti ir vertingų daiktų namams. Antradienį, trečiadienį, penktadienį gautus veiklos, bendradarbiavimo pasiūlymus verta priimti.

Savaitgalis suteiks nusiraminimą, atsipalaidavimą – namuose įsivyraus ramybė. Velykos taps tikra šeimos švente – sulauksite šilto artimųjų dėmesio.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nors iš esmės jausitės puikiai ir santykiai su mylimu asmeniu klostysis gerai, kažkoks kirminas vis dėlto grauš. Tai gali būti ir dėl seno nesusipratimo tarp jūsų, ir baimė dėl anksčiau patirtų nesėkmių dar kartą nusivilti ar tiesiog vienatvės baimė. Jei taip yra iš tiesų, nebijokite savaitės pradžioje atvirai apie tai pasikalbėti. Verta pasakyti apie savo nuogąstavimus, nepasitenkinimą.

Aktyviai tvarkyti reikalus palankesni antradienis, trečiadienis, o materialinius klausimus labiausiai tiktų spręsti penktadienį. Šventiniai susitikimai jus džiugins – išgirsite malonių, įkvepiančių dalykų.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia – nusiraminimo metas, kai išsisprendžia senos problemos, randami atsakymai į varginančius klausimus. Gali išaiškėti ir senos paslaptys. Net jei jos bus ne itin malonios, jūs sugebėsite tai išmintingai įvertinti. Veiklos klausimams antradienis, trečiadienis nėra palankūs – atidėkite tai antrai savaitės pusei. Tai bus aktyvus metas, kai spėsite daug nuveikti. Tiesa, ketvirtadienis netinkamas susitarimams, įsipareigojimams.

Antrą savaitės pusę sulauksite daug dėmesio – apie jus bursis gerbėjai, norintys ne tik širdį pamaloninti, bet ir padėti sutvarkyti reikalus. Velykos atneš džiaugsmo, grąžins taiką į namus, ypač sekmadienį jausitės laimingi, reikalingi ir mylimi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžios susitikimai, pažintys bus naudingi karjerai. Nereikėtų atsisakyti ir gauto dalykinio pasiūlymo. Jei savaitės pradžioje kils naujų idėjų, sumanymų, atsiras poreikis ką nors keisti savo veikloje, santykiuose su antrąja puse, darykite tai iš karto.

Antra savaitės pusė tam nebetinkama. Tai bus atsipalaidavimo metas, kai verta atsitraukti nuo darbų, rūpesčių ir nepriimti atsakingų sprendimų.

Šventės praeis sėkmingiau, nei manote. Pasijusite lepinami likimo, iš tiesų reikalingi ir mylimi. Sekmadienis sustiprins pasitikėjimą artimaisiais, jūsų gerus santykius.

Vandenis (01 20–02 18)

Svarbius dalykinius reikalus geriausia tvarkyti antradienį, trečiadienį. Šis laikas tinkamas su vadovybe aptarti, kas jūsų netenkina, ir susiderėti dėl palankesnių sąlygų. Gautus naujus pasiūlymus verta priimti.

Antra savaitės pusė atneš džiugių permainų – tai, kas atrodė neįveikiama problema, dabar gali išsispręsti beveik savaime. Savaitgalį jūsų nuotaikos bus mistiškos, jausmai subtilūs, trapūs, jums bus svarbi saugi, rami aplinka. Neužsikraukite per šventes visų rūpesčių – pervargsite ir neteksite šventinės nuotaikos.

Žuvys (02 19–03 20)

Romantiškam pasimatymui (ypač slaptam) palankus antradienis. Beje, savaitės pradžioje galite netikėtai sužinoti, kad jus seniai myli žmogus, kuris anksčiau buvo tik draugas arba senas bičiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.