Astrologė: fatališkas metas, bet šių 2 ženklų niekas nepalauš

Tai fatališkas laikas tarp dviejų užtemimų – Mėnulio, kuris jau įvyko, ir Saulės, kuris vyks gruodžio 4 d., perspėja astrologė Palmira. Vis dėlto Liūtų ir Šaulių stiprybės nepalauš jokie sunkumai.

 Merginos.<br> 123rf nuotr.
 Merginos.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 23, 2021, 1:15 PM

Avinas (03 21–04 20)

Būkite ramūs ir orūs. Nesinervinkite dėl to, ko negalite pakeisti, – tai nematomų stabdžių metas: tuščia galynėtis su vėjo malūnais. Nuo savaitės pradžios stebėkite ir gerai įsidėmėkite viską, kas jus supa. Vėliau to prireiks, kai sugalvosite ką nors keisti, atnaujinti.

Reikalams tvarkyti perspektyvi diena – ketvirtadienis. Itin sudėtingi penktadienis, šeštadienis. Kad ir kas nutiktų, venkite lemtingų sprendimų – tai laikas prieš Saulės užtemimą ir gali stigti blaivumo. Kad pakaktų išminties, verta nešioti žiedą ant rodomojo piršto (patartina su turkiu).

Jautis (04 21–05 20)

Neužsispirkite ir būkite lankstūs. Mokėkite nusileisti, kai ko atsisakyti, kai ką paaukoti (padovanoti). Jei ruošiatės su kuo nors išsiskirti, ką nors iš esmės keisti, nepamirškite, kad tai fatališkas laikas tarp užtemimų, kai priimtų sprendimų atšaukti beveik nebeįmanoma.

Skirkite daugiau dėmesio nervų sistemai stiprinti. Kaupkite jėgas, taupykite pinigus, stiprinkite ryšį su antrąja puse: penktadienis bei savaitgalis – jūsų ryšio tvirtumo išbandymų laikas. Bent kelias savaites patartina nešioti citriną. Įstrigusioms problemoms spręsti tinkama pirma savaitės pusė, ypač pirmadienis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Reikalai strigs ir nuo jūsų norų mažai kas priklausys. Vis dėlto iki ketvirtadienio imtinai – sąlygiškai palankus metas, kai lengviau rasti išeitį, paprasčiau susitarti su reikiamu žmogumi dėl svarbaus reikalo. Nuo penktadienio – keblus laikas, bus svarbu mokėti nusileisti, susitaikyti su kieno nors valia, jums nemaloniais reikalavimais. Tik nesistenkite įveikti užgriuvusių rūpesčių vieni.

Aplinkinių dėmesio pakaks, mokėkite jį priimti, būti dėkingi. Šiuo metu jūsų sėkmę lems gana mistiškos jėgos (pakaks keistų aplinkybių) bei sutuoktinis, partneriai, šefas. Su niekuo nesipykite – galite įgyti lemtingų priešų (ypač darbe). Nusiraminti ir apsaugą sustiprinti padės rožinis kvarcas, žydras agatas, juodas obsidianas.

Vėžys (06 22–07 22)

Tai apribojimų tarp dviejų užtemimų metas – būkite kuklesni, nieko nekeiskite, venkite avantiūrų savaitės pradžioje. Ypač antrą savaitės pusę netikęs laikas imtis papildomų darbų, plėsti veiklą – patrūksite.

Tiesa, antradienį, trečiadienį gera proga sutvarkyti įsisenėjusius, įstrigusius reikalus, taip pat spręsti asmeninių santykių nesklandumus – palankus metas taikytis su tais, kuriuos mylite, spręsti nesutarimus su savo vaikais. Tik penktadienį bei savaitgalį nieko nesugadinkite. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai. Naudinga nešioti nefritą (ypač žalią, geltoną).

Liūtas (07 23–08 22)

Artėjantis Saulės užtemimas (gruodžio 4 d.) ne tik nesusilpnins pasitikėjimo savimi, bet ir padės suvokti, kiek daug galite! Kai kas keisis jūsų naudai, tačiau apribojimų bus daugiau, nei norėtųsi. Tad neužsimokite dideliems žygdarbiams – jų valanda dar neišmušė. Neskubinkite įvykių, niekur nepersistenkite. Svarbesniems reikalams, susitikimams tinkamas nebent ketvirtadienis.

Nuo penktadienio nepalankus metas – tenka spręsti atidėtas, įsisenėjusias problemas. Gali kilti nenumatytų rūpesčių namuose. Būkite pakantesni sutuoktiniui, atidesni tėvų prašymams ir nusiskundimams, nepraraskite įžvalgumo bendraudami su vaikais. Harmoniją atgauti padės avantiūrinas, ametistas.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje reikėtų sutvarkyti skubesnius reikalus, ypač susijusius su pinigais, gyvenamąja vieta. Vėliau kuriam laikui tai įstrigs. Beje, neieškokite pagalbos svetur – gilinkitės į save, savo bei šeimos praeitį, tik taip išspręsite jus kankinantį klausimą.

Ypač antrąją savaitės pusę saugokite gerus santykius su artimaisiais, labiau pasirūpinkite tėvais (ypač mama). Būkite atidesni savo sveikatai ir ypač virškinimui (nevalgykite būdami blogos nuotaikos ir su žmonėmis, kurių nemėgstate). Jus bei jūsų namus saugos Mėnulio akmuo, gagatas, suakmenėjusi kriauklė.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Dar jausis Mėnulio užtemimo įtaka, tačiau ims stiprėti ir Saulės užtemimo (gruodžio 4 d.) poveikis, tad turite kritiškiau vertinti gaunamą informaciją, vengti lengvabūdiškumo užmezgant pažintis, įsipareigojant. Daug ką lems mokėjimas dirbti su informacija, sugebėjimas mokytis. Nors galite sužinoti svarbių dalykų, neskubėkite tuo tikėti, juolab pasinaudoti – tik prabėgus kuriam laikui taps aišku, ar tai reikalinga.

Stiprinkite giminiškus ir draugiškus ryšius, nesivelkite į apkalbas, nesiimkite aiškintis santykių su antrąja puse, kitaip savaitgalis jūsų santykiams gali būti kritinis. Apsisaugoti nuo artėjančio užtemimo poveikio pagelbės kalnų krištolas, rožinis kvarcas.

Skorpionas (10 24–11 22)

Venkite svetimos įtakos. Įsiklausykite į save ir savaitės pradžioje pavyks suprasti, ko iš tiesų jums trūksta, ko norite. Tiesa, venkite radikalių permainų, nesiimkite nieko gerai nepagalvoję. Būkite atsargūs, jei teks tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Kol kas nepalanku keisti gyvenamąją vietą, įsigyti būstą.

Nerizikuokite skolindami ar investuodami pinigus, ne laikas ir sąskaitą banke atidaryti. Dėl jūsų ramybės ir sveikatos svarbu išvengti konfliktų su sutuoktiniu penktadienį bei savaitgalį. Labiau pasisaugoti neigiamos Saulės užtemimo (gruodžio 4 d.) įtakos padės amazonitas, karneolis.

Šaulys (11 23–12 21)

Prasideda Šaulio dominavimo metas, ir tai padės tapti stipriems, pasikliauti savimi. Nors ir paradoksalu, tokie asmenys nelieka vieni – yra mylimi artimųjų, vertinami viršininkų. Tiesa, tai nereiškia, kad turite vieni dirbti ir atsakyti už visus. Nusibrėžkite ribas: čia mano pareigos, užduotys, o čia – partnerių.

Stenkitės prieš artėjantį Saulės užtemimą jūsų ženkle (gruodžio 4 d.) užgrūdinti charakterį ir toliau likti nepalaužiami lyderiai. Būkite tikri, kad esate tvirčiausi ir sunkumai praeis nepastebimai. Kaip apsaugą nešiokite safyrą, citriną.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Artėjantis Saulės užtemimas (gruodžio 4 d.) kiek apribos jūsų aktyvumą, tad nesiimkite papildomų darbų, ieškokite pagalbininkų dabartiniams darbams palengvinti. Nieko naujo nebepradėkite. Stenkitės daugiau laiko skirti poilsiui.

Antrąją savaitės pusę gali pasikeisti jūsų ketinimai, apimti noras ko nors atsisakyti, su kuo nors atsisveikinti. Jei yra tokių reikalų, tokių žmonių, kurie slegia, tik ima ir nieko neduoda, verta pasakyti „sudie“. Itin įtemptas ir sudėtingas laikas – nuo penktadienio. Gerkite raminamąsias arbatas, stenkitės gerai išsimiegoti. Apsaugai tiktų ametistas, akvamarinas.

Vandenis (01 20–02 18)

Žinokite savo vertę ir likite ramūs bei santūrūs, atidūs – dabar bus lengva prarasti realybės jausmą. Savaitės pradžia palanki įvairiems reikalams tvarkyti – jums pavyks išspręsti senas problemas. Įvairiems darbo susitarimams palankus ketvirtadienis.

Sudėtingas penktadienis bei savaitgalis – gali tekti susidurti su spaudimu, griežtais ir neteisingais reikalavimais. Nesivelkite į konfliktus, pasistenkite, ką galima, atidėti pirmadieniui, kai situacija pakryps jūsų naudai. Konfliktiškas, traumomis grasinantis šeštadienis, nuostolingas sekmadienis. Verta nešioti lazuritą, chrizoprazą, citriną.

Žuvys (02 19–03 20)

Pirmąją savaitės pusę palanku daugiau dėmesio skirti karjerai bei viskam, kas su ja susiję: profesionalumui, santykiams su šefu, įtakingais, aukštais asmenimis, taip pat tėvais, šeima. Laikotarpiu prieš Saulės užtemimą (gruodžio 4 d.) svarbu neprarasti artimųjų pasitikėjimo, paramos, įrodyti šefui, kad esate geriausi, nepamainomi.

Tiesa, nuo penktadienio sudėtingas laikas – turite būti pasiruošę netikėtoms permainoms darbe, kai gali tekti ieškoti kitos darbo vietos arba sutikti su paaukštinimu, kuris nepatinka. Savaitės pabaigoje, ypač sekmadienį, nepalanku aiškintis santykių su mylimu žmogumi. Nešiokite juodus akmenis – oniksą, obsidianą, gagatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.