Palmira: pasiteisins principas „mažiau yra daugiau“

Trečiadienis nėra tinkamas imtis kažko naujo, menkai žinomo, sudėtingo, painaus. Verta gilintis į neišspręstas problemas, neatsakytus klausimus. Palanku ką nors baigti. Dirbant stigs atidos – viską tikrinkite. Galimi nesusipratimai ir dėl informacijos stokos, dėl kažkieno sąmoningo reikalingų (veiklai, reikalų tvarkymui, kelionėms ir pan.) duomenų, dokumentų, daiktų ir pan. slėpimo. Kita vertus, tai gera proga konfidencialių reikalų tvarkymui.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2021, 5:30 AM

Daug siekti šiuo metu neparanku – pasiteisins principas „mažiau yra daugiau“. Bendraujant likite ramūs bei saikingi, – nesukelkite įtampos nei sau, nei aplinkiniams, tuščiai neplepėkite – kitų laiko negaišinkite, ir būkite atidūs, kad neprasitartumėte apie jums patikėtą paslaptį.

Kad ir kuo užsiimsite, labiau remkitės intuicija – tuomet pasieksite geresnių rezultatų.

Vakaras smagesnis ir bus palankus kelionėms, viešnagėms, susitikimams su seniai nematytais žmonėmis.

Trečiadienį 17 val. 38 min. Merkurijus įeis į Šaulio ženklą ir juo judės iki gruodžio 13 d. Kai Merkurijus Šaulyje, imama optimistiškai mąstyti, atsiranda poreikis keliauti ar bent jau dažniau svečiuotis, rodytis visuomenėje, dalyvauti prestižiniuose renginiuose, užmegzti naujas pažintis, ypač su įtakingais, aukštesnę socialinę padėtį užimančiais asmenimis, taip pat užsieniečiais, dvasininkais, politikais. Tai metas, kai jums pavyks įgyti autoritetą per bendravimą su reikalingais žmonėmis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, juos įkvėpti ar jei ant jūsų kas užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui; patartina nešioti pilkai žalsvų, žydrokų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nereikėtų dirbti viršvalandžių, – šeimai, darbams namuose siekite rasti daugiau laiko, kol artimieji nepradėjo reikšti nepasitenkinimo. Diena tinkama konfidencialiam pokalbiui dėl darbo pakeitimo, dėl reikalų, susijusių su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu arba darbu namuose.

Jautis (04 21–05 20). Žodis gydo, įkvepia, – pasistenkite trečiadienį ką nors malonaus pasakyti kaimynui, bendradarbiui, artimam asmeniui. Dabar, kai prasideda sudėtingas Šaulio metas, jums bus svarbu stiprinti dalykinius bei draugiškus ryšius, saitus su tais, kuriuos mylite. Galimos didesnės išlaidos vaikams arba žmogui, kurį mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį, ypač jei gimėte birželio 4-7 d., elkitės atidžiau, labiau taupykite pinigus, saugokite darbo vietą. Koreguokite santykius su vadovybe, šeimos nariais (ypač sutuoktiniu) – kitaip savaitei baigiantis jūsų laukia nemalonios permainos.

Vėžys (06 22 –07 22). Trečiadienį būsite kupini energijos, puikių sumanymų – galite drąsiai pasiduoti pirmam impulsui. Tiesa, būkite atidūs intuicijai – galite suvokti svarbų dalyką. Atminkite, kas šaus į galvą ryte ar ką tuo metu išgirsite. Iki pavakarės palanku kreiptis draugiškos, giminiškos pagalbos. Ir būkite atidesni mylimo asmens, sutuoktinio jausmams, pageidavimams.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nepersistenkite, mažiau varkite. Tegu darbai palaukia, – apskritai reikėtų kuo mažiau laiko praleisti darbe. Tad svajokite, džiaukitės savo namais, šeima. Beje, jei turite svarbų reikalą – vakare paprašykite draugų pagalbos: padės.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį verta pasikalbėkite su šefu dėl lankstesnių darbo sąlygų. Šis laikas geras svarbiam sprendimui priimti ar kažką pasiaukojančio atlikti šeimos (gal mylimo žmogaus) labui. Namuose bus gerai užsiimti rimtesniu pertvarkymu. Beje, įvertinkite savo bendravimo ratą – gal verta jį susiaurinti?

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį žinosite (tiesa, labiau intuityviai), kaip pasiekti užsibrėžtą tikslą. Dabar verta aiškintis kliuvinius kelyje kopiant karjeros laiptais. Beje, šiandien reikėtų būti atidesniems artimųjų problemoms – pasistenkite suprasti, kas slepiasi už garsiai pasakytų žodžių. Venkite prieštarauti, net jei kažkas jums seniai nepatinka!

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis gana sėkmingas, galima dėl visko su visais susitarti. Šiandien pakaks išminties ir jums, ir aplinkiniams rasti išmintingą sprendimą. Dabar turite galimybių pakeisti svarbius dalykus savo naudai, – tad bendraukite (tik likite taktiški), mokėkite ne tik patarti, bet ir pamokymų išklausyti. Geras laikas tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Tinka priimti svečius savo namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nesinervinkite, juolab nesikarščiuokite – išeitis visada yra. Tereikia tik sustoti, nurimti ir nusišypsoti. Nereikėtų ginčytis dėl dalykų, kuriuos išgirsite iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių, beje, jie gali nemenkai pagelbėti sprendžiant jums sudėtingą problemą. Laukia puikus vakaras, – susitikite su savo draugais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį netikėti rūpesčiai dėl sutuoktinio, partnerių darbe gali pakeisti jūsų ketinimus, tad mažiau planuokite. Kad ir kas nutiktų, jums padės draugai bei artimieji – tik mokėkite parodyti, kaip juos vertinate, bei pademonstruoti savo norą pasitarnauti. Ir būkite ryžtingi taikantis su artimaisiais, ypač sutuoktiniu ar draugais, kolegomis. Diena šauni dalykiniam bendradarbiavimui, juridiniams reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis palankus tvarkyti finansinius reikalus (ypač susijusius su draudimu, kredito, paskolos ėmimu). Jei jums reikia ryžtingai pasikalbėti su vaikais, sutuoktiniu bei priminti pareigas šeimai – tam labiau palankus vakaras. Daugiau dėmesio reikėtų skirti tinkamam maisto produktų, o taip pat papildų parinkimui.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis visai neblogas, jei pakaks diplomatiškumo, tolerancijos. Nors įtampa jausis, tačiau jus lydės sėkme, kad ir kuo užsiimsite. Būsite kūrybingi, išradingi, intriguosite bei žavėsite aplinkinius, o tai padės išspręsti komplikuotus reikalus, kurių šių metu daugės. Suskubkite sutvarkyti svarbesnius reikalus iki pavakarės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.