Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 25 d.

Ketvirtadienis – paslaptinga, kartais nesmagi diena. Gali labiau nei paprastai slėgti, bauginti vienatvė, pinigų stygius, net jei tam nėra rimtos priežasties. Tačiau pakaks šnektelti su draugais, pasidalinti su jais savo nerimu, kaip atsigausite ir net išeitį išvysite.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2021, 12:01 AM

Tiesa, kad ir ką veiksite, ar bendrausite, ar tarsitės, ar užmegsite pažintis (jei taip nutiktų, būkite tikri, kad tai – žmonės, su kuriais jau buvote susidūrę anuose gyvenimuose), ar pirksite, nevertėtų pasikliauti pirmu įspūdžiu bei skubinti įvykių. Kita vertus, jei susidursite su netikėtu pasipriešinimu ten, kur viskas buvo sutarta, nesistenkite priversti jėga žmogaus įvykdyti pažadą, – atidėkite griežtą pokalbį, reikalų tvarkymą (labiau nukentėsite jūs, nei išties kaltasis).

Nesiimkite ketvirtadienį didelio kiekio darbų. Bus sunkiau susikaupti, greitai įvertinti situaciją, rasti tinkamą sprendimą, spėriai atlikti užduotį, deja, galite sugaišti daugiau laiko nei įprasta. Dažniau darykite pertraukas, tikrinkite atliekamus darbus – ar ko nepamiršote, nepraleidote.

Avantiūroms, naujų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams, susitarimams, dokumentų tvirtinimui ši diena nepalanki. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, analizuodami naują informaciją. Tiesa, galite rasti nemažai naudingo pamirštuose dalykuose. Tai gera proga pasigilinti į senas paslaptis, mėginti prisiminti pamirštus dalykus, įsipareigojimus ar žmones. Neatsisakykite pasišnekėti su seniai nematytais asmenimis ar padėti nepažįstamiesiems.

Gera proga ieškoti ir dingusių daiktų, dokumentų, taip pat klaidų darbuose, slaptų defektų įvairiuose mechanizmuose, ypač transporto priemonėse.

Nepatartina vykti į keliones.

Didesnė autoavarijų tikimybė dėl išsiblaškymo, neatidumo.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau šis sapnas bus labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe.

Blogas ženklas: jie dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų, netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukščiukas pažymėtų jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Seni geri darbai sugrįžta. Ketvirtadienį galite patirti, ar daug gero esate kitiems padarę, palinkėję. Galite netikėtai susitikti arba gauti kokią nors žinią apie seniai mylėtą žmogų. Jūsų ausis gali pasiekti ir „naujiena“ apie senas jūsų vaikų išdaigas.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį reikalai strigs vietoje. Daugiau dėmesio skirkite užvilkintiems darbams. Prisiminkite kažkada duotus įsipareigojimus. Nieko neprarasite, jei svarbų dalykinį reikalą atidėsite, – verta labiau užsiimti šeima, savo namais. Palanku įteikti seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite: šiandien kiekvienas girdės tik save patį. Beje, galite, susidūrę su svarbia informacija, nesugebėti jos įvertinti... Tad neskubėkite, nesakykite niekam „ne“ ir dažniau suabejokite savo išvadomis. Gali taip įvykti, kad nepastebėsite svarbios klaidos ar neišgirsite naudingo patarimo, pasiūlymo. Tiktų ieškoti žmogaus, jus apgaudinėjančio, apvaginėjančio.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį gali tekti atsakyti net už klaidas, padarytas kolegų ar jūsų viršininkų. Diena nepalanki kelionėms, viešnagėms. Ir nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – tik patys sau galėsite padėti, pasitarnauti. Beje, labai tikėtina, kad patiems teks kam nors pagelbėti, ir tai pasistenkite padaryti su malonumu.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį impulsyvūs sprendimai tik dar labiau supainios reikalą. Tai gali jus nustumti į praeitį. Tad daugiau stebėkite, klausykitės, nei veikite. Beje, jūsų ausis gali pasiekti artimo žmogaus paslaptys. Būkite atidesni vaikų kalboms – galite suvokti, ką jie nuo jūsų slepia.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis – pasyvus metas, verta užsisklęsti savyje, atsisakyti neprivalomo bendravimo. Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į kompromituojančią situaciją. Daugiau ilsėkitės, stenkitės gerai išsimiegoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį galite išgirsti, suprasti tai, kas nuo jūsų buvo ilgai slepiama, nesuprantama, tad mokėkite įsiklausyti į tai, kas sakoma (ir nesakoma). Patys, atvirkščiai, labiau patylėkite. Pasistenkite ištesėti anksčiau duotus pažadus artimiesiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį pasistenkite neprimetinėti savo nuomonės. Netinkama diena oficialiai aptarinėti svarbius reikalus su viršininkais. Tiesa, jei jums reikia pasišnekėti konfidencialiai su aukštu asmeniu, tuomet tai tinkamas laikas.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei jūs pasiruošę. Neatliktas (pamirštas) darbas ar neįvykdytas pažadas draugui gali virsti kliuviniu. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni. Ir mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, savo sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti ar suprasti. Kita vertus, tai neblogas laikas aiškintis paslaptis, tvarkyti konfidencialius reikalus. Galimos problemos darbe per draugus, tad geriau nepainioti draugiškų bei dalykinių santykių.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nepriiminėkite svarbių sprendimų, jums stigs informacijos. Visiškai netinkamas laikas kreiptis su pasiūlymais ar prašymais į savo šefą ar aukštesnius vadovus. Nesistenkite dabar pradėti ką nors keisti savo veikloje. Galimi nesusipratimai su darbo partneriais bei tušti ginčai su antrąja puse.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būsite gana svajingi, romantiški, tačiau aplinkybės reikalaus nusileisti ant žemės, priimti konkretų sprendimą. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais ar informacija – būkite labiau atidūs, galite nepastebėti padarę klaidą. Patartina nesiimti jums kraunamų papildomų darbų, pareigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.